51527
-
#3060 ja, szerintem mindenki -
Mode #3059 Minek ha a bal labamat nem hasznalom.
Van aki ballal fekez? -
#3058 hmmm hmmmm
lehet, hogy ezért vagy te olyan geci gyors? :DD szerintem csak te mész combined beállítással :D -
Mode #3057 Semmi gond:) -
Mode #3056 Nem.
Nincs is kulon tengelyre allitva a ketto.
-
#3055 pedig hasznaltak 2 pedalt egyszerre,mert azert jegyeztem meg mert nekem is feltunt,meghozza ha jol emlekszem Bristolban
nagyobb palyan en sem lattam meg,hogy valaki 2 pedalt egyszerre taposott volna... -
#3054 En manual kuplunggal megyek:)
Es szoktam is hasznalni egyszerre a gazt es a feket. Mivel a motorfek csak a hatso kerekekre hat, nem mindig hasznalhato. Mivel altalaban kanyarban kell lassitani, ilyenkor elkezd "elmaszni" az auto hatulja. Ezt kihasznalva sok kanyarnal ez jol is jon. De ha iven akarunk maradni, es csak lassitani kell, egeszsegesebb a feket is hasznalni. Tomeges versenyben, kanyarban, amikor folyamatosan valtozik a pocizio, a sebesseg, egyszerubb, a fekkel operalni a gaz melle. Ha naggyobbat kell fekezni, es mellettunk is vannak autok, sokkal biztonsagosabb mint a motorfek. Kombinalva a motorfeket a normal fekkel, szerintem biztonsagosabban lehet haladni egy kissebb tomeg kozepeben.
De ez az en velemenyem! Ha az eredmenyeimmel akarnam ezt alatamasztani, akkor nincs igazam:))))))))) -
#3053 juj MODE, tudom, hogy már tököd tele van velem, de azóta se raktam rá a számokat a verdára pedig tényleg csak ennyi hiányzik! :D
a köv versenyre új skined lesz! -
Toya #3052 És te a programban ? -
#3051 igen, én is így gondoltam, de oválon elég érdekes.... -
Mode #3050 Road course-n lehet. -
Mode #3049 Szerintem a NASCARban nem szoktak egyszerre hasznalni a 2 pedalt.
Egyebkent a SZABALYOKROL!
Par oldallal korabban leirtam amit tudni kell, nezzen vissza akit erdekel. -
Toya #3048 Itt most vezetéstechnikáról vitatkozunk, pedig ezt mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
A helyesebb technikát az eredményesség határozza meg ;-) -
#3047 ezzel csak az a bajom, hogy kuplung nélkül totális baromság, ugyanis ennek annyi a célja, hogy magasan tartsa a fordulatszámot, ugyebár (de ilyenkor a motor nem húz, hisz épp fékezel...)
a játékban meg szerintem mindenki automata kuplunggal megy, vagyis így csak az autót baszod tönkre, ha egyszerre fékezel és taposod a gázt -
#3046 oválon?? -
#3045 bizony van olyan palya ahol nyomjak nascarban egyszerre a ket pedalt az eletben is...
Nem tudom,hogy az eurosporton szoktak e ilyet mutatni de a francia csatornan sokszor mutatjak a belso nezetet es kozben a sebesseg,fordulatszam meg gaz es fek hasznalatot.
Igaz,hogy annyira nem jellemzo mint rallyban de lattam mar,hogy a ficko rajta volt a feken meg nyomota a gazt is :) -
#3044 én mindig is így használtam, nem erről beszélek
hanem hogy nascarban nincs értelme gáz mellé fékezni, mert a gáz elengedésével általában eleget lehet lassulni, ha meg nem, akkor pláne nincs értelme gázt is nyomni -
Toya #3043 HGPLM ? Nem, nem indulok.
Már ugye lezajlott az első futam Silverstone-ban, ezért én is felraktam a programot újra és lefutottam 8 kört az említett pályán.
3 mp-el voltam rosszabb verseny beállítással mint a kezdő liga edzés elsője.
Égetni azért nem akarom magam :-) -
Toya #3042 Nem konkrétan a Nascar pilótákról beszéltem, de általában a két pedál együttes használata jellemző az autósportban.
Próbáld ki Freak, szerintem te is javulsz majd ha ezt a technikát használod. -
#3041 az igaziak se nyomják egyszerre, legalábbis az NR2002 pálya-oktató lesson-ökben csak akkor fékeznek, ha épp nulla a gáz
vagy te ralli pilótákról beszélsz? :DD -
#3040 a fék gáz együtt használatával nincs gond mer a gpl ben ugy csinálom.
Toya te nem indulsz a gpl bajnokságban?? -
#3039 nekem is az van, lehet vele normálisan fékezni, de asszem állítani is lehet a momentumot -
Toya #3038 Tedd külön tengelyre a gázt és a féket, majd próbáld meg az igazi versenyzőkhöz hasonlóan egyszere kezelni a két pedált :-) -
#3036 de a fékezés akkor is durva.
egyébként thrustmaster gt m van -
#3035 áá kössz -
#3033 a kormány direkt áll jobbra, mert balra van súlyozva és döntve az autó
enélkül nem tudnál elég gyorsan menni kanyarban
a fékkel meg óvatosan, ez már csak megszokás kérdése -
#3032 ja kicsit unalmas is eg idő után..
egyébként most kezdek baráttkozni a progival..
de van egy két gondom vele:(
-a kormány nem középen van:(
-és a fékhez alig érek hozzá és leblokkol:(
igy egy kicsit nehéz -
#3031 így van, ott kizárólag attól függ a köridőd, hogy hányan tolják előtted meg mögötted.... -
#3030 ja,mer csak tolni kell neki mint a vadbarom:) -
#3029 na pont ez az a pálya, amin semmit nem lehet lemérni :D
mondjuk Homestead jobb tesztnek.... -
#3028 ez már volt téma, és abban egyeztünk meg, hogy egyenesben körözünk, és a lekörözött marad az íven
többnyire kanyarban is, de ha van ideje jól láthatóan kihúzódni, akkor tegye azt -
#3026 Sziasztok! Magam nevében és felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy a szabályokkal tisztában vagyok...viszont volna egy kérdésem: beraktam egy Radeon 9700 Pro-t és azóta nem akar elindulni a progi. A 3D setup OpenGL-nél kiakad, D3D-ben meg elindul a prg és fekete a képernyő...ha van valakinek tippje, előre is thx!
Üdv!
a
-
#3022 gondolom ez alap dolog,es nem feltetelezem az ellenkezojet,de azert a biztonsag kedveert megkerdeznem az uj jelentkezoktol,hogy a szabalyokkal tisztaban van mindenki ?
-
Toya #3020 Nézd meg a Nascar 2003 Rank-ot, ott fenn vannak az időink.
Címet nem írok, mert már annyiszor leírtam de a Google keresője a NR2003+Rank szóra kidobja az oldalt. -
Toya #3019 Egy a lényeg, hogy ICQ-t rakjatok fel mert ez alapfeltétel.
Keressetek rá valamelyikünkre (általában az ICQ-n is hasonló néven futunk), mert az IP-t csak így tudjuk megadni. -
#3018 ti menniyt mentek a daytonai pályán?? -
Toya #3014 Hát gyakorolj, mert az 50%-os versenyek bizony komoly feladatot jelentenek mindenkinek.
Ha komolyan rákészülsz a pályára és nem rohansz, akkor nem lehet baj. -
#3013 pont ettol felek... :))
ugyanis ha valaki nagyon szerencsetlenkedik akkor az konnyen elronthatja a tobbiek jatekat is -
#3011 hat ez a Darlington nem egy egyszeru,mentem par kort es nem vagyok elszalva magamtol :)
nem lesz ez nagy falat,folleg ugy,hogy esetleg jonnek uj arcok is? -
#3010 még mindig Darlington, ha jól tudom, elmaradt