51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    a HSW-ről tudsz letölteni autó alapokat, egy Corel-ben vagy PSP-ben könnyebben meg tudod szerkeszteni
  • X-Type
    Óh, na már sikerűlt exportálni...azt hiszem megoldódott a gondom :-)
  • X-Type
    Már megnéztem több ilyen oldalt, meg töltöttem le konvertáló progit is, de nem jutok dűlöre. Milyen kiterjesztésű grafikus fájlt lehet beinportálni? Ja és kocsi alapot hogy tudom exportálni? Előre is köszi!
  • Met
    \Papyrus\NASCAR Racing 2003 Season\exports_imports
    ebbe a könyvtárba kell bemásolni azokat a képeket amiket fel akarsz tenni a kocsira.
    De szerintem 1xűbb exportálni egy autóalapot azt valami külsős grafikus progival ki pingálni és amikor kész van importálod már a készet.
  • X-Type
    az nekem üres
  • Alexease
    Opponent Manager/Paint Shop/IMPORT
  • X-Type
    Hogy lehet grafikát beimportálni a Paintkithez?
  • Mode
    Hehe nagoyn durva Toya kocsijan a perion felirat
  • Mode
    Kuldtem szabalyokat Alex
  • Mode
    Freak ha kesz a jargany szoljal
  • Alexease
    OK! Koszi!
  • Mode
    Linkekehez mehet a motorsportok.free.eplanet.hu
    Jol szet van bontva a szabalyok, meg jo a verseny info.
    Megirom a sarga zaszlos a fekete zaszlos meg az elozes lekorozest ok?
    Pit technikaval is megprobalkozok:)
  • Alexease
    TOYA: Ha nem gond, hogy egy kicsit fapad, akkor attolhatjuk a HSW-re.
    Eredetileg csak ezeket az alap infokat terveztem felrakni, nem valoszinu hogy lesz idom minden nap infokat, hireket, letolteseket stb. gyujtogetni. Persze a versenyeket, az eredmenyeket (egyszeruen), az uj festeseket mindig felrakom.
  • Alexease
    Nahhh hazaertem...
    Feltoltam az oldalra az osszes autofestest, amit nalam talaltam. Van akinek 1-3 fetese is van, szoljon ha valamelyik nem kell. Nem ABC vagy egyebb sorrendbe van, csak ahogy jott:))
    Kepek nincsenek, arra nem volt/van idom, mindenki kuldjon:)))

A Linkek, Letoltesek reszre, ha valaki tud valami jo weboldalt, amit erdemes kilinkelni, az szoljon.
    Ha barmi otlet van, mit kellene meg ki tenni, milyen odal kellene meg, akkor is szoljatok.

A Szabalyok oldalt temakorokre bontottam. Oda is kellene szoveg.
  • X-Type
    Szóljatok nekem is!
  • Met
    Gyerekek, holnap felmondok a munka helyemen. Tehát állást keresek, ha tudtok valamit szóljatok.
  • Mnemomic
    Én ballal fékezek de még a gpl-ből megszoktam hogy nyomom mindkettő pedált ha nem is teljesen ugyanolyan mértékben persze.

A watkins-i visszajátszáson azt hiszem látszik a dolog.
  • Met
    Nagyon jól néz ki, csak hiányolom a festésemet és a többiekét is:)
    Azt ne mond, hogy tegye fel mindenki magának mert abból jó dolog nem lenne, legalábbis ha én csinálom:D
    A pedálos dologhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy én balal fékezek, de soha nem nyomom egyszerre a kettőt, ugyanis úgy lassul az autó, de nem olyan a hatása mintha csak simán fékezek.
  • Toya
    Jaj, bárcsak ilyen egyszerűen áthidalható problémáról lenne szó.
  • FREAK
    nem éri meg beletolni egy Gbites kártyát?
  • Toya
    Nem tehetek róla, de olyan látogatott a HSW-LFS-HGPLM trió, hogy állandóan romokba döntötte a szervert.
    Így is a magyar sávszélesség most lett visszafogva, mert már teljesen ki van használva a 100 mbit - most jó lenni külföldinek.
  • FREAK
    de nem gecizni akarok, jobb helye lesz hsw-n
  • FREAK
    ja, csak egy héten 3 napig nem elérhető :DDDD
  • Toya
    Ezt az oldalt rakjuk át a HSW-re szerintem, talán még a freeweb-től gyorsabbak vagyunk :-)
  • FREAK
    van is ennek háborús topikja a beszerzésekben :D
  • Alexease
    Basszus ez a Freeweb egyre szarabb!! FTP csatlakozasnal felpercet gondolkodik, minden file hozzaferesnel masodperceket, a masolas meg 1bit/s:((
    Amiota az SMS Web-bel haracsolnak, egyre szarabb a normalis eleres...
  • X-Type
    Nem ám össze vesztek ezen :-))
  • Mode
    En meg sosem tettem ilyet ellenben te mar joparszor:)
  • FREAK
    enyém itt van a userinfoban
  • Alexease
    Verseny napokon "szoktuk" az ICQ-t, es az IP-t osztani. Akkor erdeklodj mindig, altalaban, Freak, Toya, Mode szevezi, osztja az IP-ket.
    De itt az enyem: 72108817
  • Alexease
    Csak gyors takolas:( Csak azert csinaltam, hogy a szabalyokat, a verseny idopontokat/helyeket, autofesteseket mindig el leheesssen erni.
  • Mode
    Akkor szerdan Darlington igaz?
    9-kor kezdodik mindig a verseny egyebkent aki meg nem tudja.
  • FREAK
    ok, amúgy állat az oldal!
  • Alexease
    Irhatnal Te is szabalyokat, amugy is "iro" vagy:)))
    Mode leirta mar a lenyeget, de az oldalra kicimszavaztam a fobb csoportokat, az ala kellene befogalmazni mindenhova a lenyeget. THX:)))
  • FREAK
    ezt ugye nem mondod komolyan? :DD

azért valakit légyszi keress már meg, úgysem fog senki a számod után turkálni a fórumon :D
  • Mode
    Na ittvan amit beirtam korabban:

Szabalyok:

Ha sarga zaszlo van akkor a sarga kiadasatol szamitott kovetkezo celvonal athaladasig meg verseny van.
    Ha athaladtam a vonalon akkor mar nem szabad elozni, ilyenkor a spotter mondja hogy we are under caution, yellow flag is out.
    Innentol nem szabad elozni.
    A pitbe sarga alatt akkor szabad kimenni hogy ha mondjak hogy pit road is open. Ha nem akkor mesz ki akkro buntetesbol a mezony vegere kell allnod, vagiys mindenkit el kell engedned magad mellett. Ilyenkor ezt mondjak: stay at the end of the longest line.
    Ha lekorozott vagy, akkor a sarga zaszlo alatti elso nyitott pit road-kor meg nem szabad kimenned. Csak a vezeto korben levok mehetnek ki az elso alkalomnal.
    A kovetkezo korben mar a lekorozottek is.
    Ujrainditas elott az utolso korben a lekorozotteknek a belso oszlopban kell lenniuk, vagyis lekorozottek belul, vezeto korben levok kivul.
    Ezt is bemondja a spotter.
    Ha szabalytalansagot csinalsz fekete zaszlot kapsz, ilyenkor vagy stop and go buntetest kapsz, vagy at kell csak haladnod a pit road-on.
    Asszem 3 koron belul kell eleget tenni a fekete zaszlos buntetesnek.

NA msot mas nem jut eszembe, egeszitsetek ki ha van meg valami.
  • atyka
    Köszi, de azt használom... :(
  • Alexease
    Ja es kellene akkor a szabaly szovege:)))
  • Alexease
    Gyorsan osszetakoltam egy weboldalt, hogy legyen:))
    Gondoltam jo lesz a folyamatosan valtozo autofestesekhez (letolto hely), es a legfontosabb, hogy fel lehetne tenni a szabalyokat!! Ha jon valami uj user, akkor csak oda kell iranyitani, ott mindent meg talal.
    Ha valaki akarja, folytatni, frissiteni, csinositani, szoljon, adom az elereseket:))))
    Itt a cim: Nascar Racers
  • Alexease
    Pl. en ballal fekezek.))Egyreszt, mivel nincs harmadik pedalom, az automata kuplung meg hulye, igy kenytelen vagyok, masreszt, mint lent leirtam, neha jol is jon:)