51527
-
ShaiHulud #3185 \NASCAR Racing 2003 Season\series\cup\cars -
#3184 Ezeket a verdákat melllik könyvtárba kell bemásolni? -
ShaiHulud #3183 jah tudom , sajnos:( -
ShaiHulud #3182 az elso verda link nalam igy nem mukodott:) -
#3181 állat, de a kerék csak nálad lesz ilyen, asszem :D -
#3180 Mi a baj az Axeleroval? :-)) -
ShaiHulud #3179 kocsog axelero Verda -
#3178 Jól néz ki! -
ShaiHulud #3177 na itten a Verda meg a KEP hozza. remelem nem baszom el a linkezest. -
#3176 ja csak a qual setup geci csúszós :DD
általában (mindig) a verseny setuppal futok időmérőn..... -
#3175 Hát még én hogy fosok...most is a budiról netezem :-D -
#3174 Szupergyors idomerot kell menni, es elol nem lesz gaz.
Majd lekorozeseknel... -
#3173 fosok is rendesen :D -
Mode #3172 Ma is fog 2-3 nem? -
#3171 mint disznó
remélem, nem én leszek a ló, mint amikor legutóbb bevettünk két újat, és fél körig tartott a versenyem :D -
#3170 Akkor ma este a lovak közé csapunk? :-) -
#3169 Új MODE verda -
#3167 Sikeresen atkoltozott az oldal a Hungarian SimWorld szerverere!
www.hsw.hu/nascarracers -
#3166 az a vicc, (és ezért írtam, hogy nem megjátszott), hogy ugyanezt előadtam már versenyen is, utána Toya elnevezte Freak-szindrómának :D -
#3165 Hogy mindíg rossz helyre teszik azt a fránya falat :-) -
#3164 Buta FREAK :)
Érdemes megnézni, rövid, de velős :D És nem megjátszott, totálisan reális :D -
#3163 Az sem rossz:))) -
#3162 Ja, rakjam fel a másikat is?? :DDDD -
#3161 A valdobasodat, lehet hogy erdemes lenne kozzetenni:)) -
#3160 Vagy esetleg, tolatok:DDDD -
#3159 A gumikra figyelni kell. Nagy a kanyarok dolesszoge, es nagyobb bemeneti sebessegnel, plusz esetleg rossz ivnel, "rafekszik" a jobb elso kerekre az auto, es nehany kor alatt 50%-ra kopik. Azutan jon a falhozragadas:))
Szukebb iven is lehet gyorsan venni a kanyart, csak ott is a gumi kulseje banja:)
A jo iv a nagy kanyarnal a palya szelen van, de eleg cinkes, mert nehany centi hiba, es ismet fogvatart a fal:)) Esetleg "lejebb" lehetne hozni az ivet, csak akkor utana kell allitania Camber, es a Toe-nak.
Aztan megint az lesz, hogy "kiokoskodom" magam - ugy mint Watkins-nel - aztan a masodik korben a falrol kell hogy levakarjatok:)))))))) -
Mode #3158 -
#3157 erősen kétlem :DD
az a softcore :D -
Mode #3156 Tenyleg lehet hasznalni mindenfele segitseget hardcoreban?
-
#3155 Holnap ha lesz időm, gyorsan ki is próbálom őket -
#3154 Azokból is begyüjtöttem egy rahedlit :-) -
#3153 szerintem ne buheráld a setupokat, jobban jársz, ha keresel neten, én is találtam egy jót, 2 mp-et javítottam vele Darlingtonban (Alex meg vagy 4-et :) -
#3152 Azért engem sem olyan fából faragtak, hogy csak úgy feladjam. Tegnap nekiálltam erősen eddzeni és Setupot kreálni...egyenlőre még csak 32.5 körüli időket tudok produkálni teszten. Ehhez hozzá tartozik, hogy Nascarral kb 1,5 éve nem foglalkoztam. De fő a kitartás :-) -
#3151 A 16 kor csak trefa volt:))) Holnap meg egy kis edzes, utana biztosagos kozlekedes, es esetleg ha lesz egy-ket sarga, akkor meg kort sem kapok:))) -
Toya #3150 Feladni nem nagyon szoktuk.
Általában ahhoz már nagyon komoly gond kell (motorhiba, kormány gondok, stb...). Szimpla balesetnél nem szoktunk kiszállni. -
#3149 Na megyek kiszámolom a körhátrányomat....már ha egyáltalán célba érek :-))) -
#3148 ja meg a másik, hogy oválon nem nagyon szokás váltogatni, boxkiállásnál meg oda kell figyelni -
#3147 Alex és én edzettünk vagy másfél órát, és olyan 29.2-29.3 köröket értünk el ritka forgalomban (6 AI 95%), viszont az AI-t mindketten vertük
csak hát könnyű hibázni, és az a geci ragadós fal még fog okozni néhány problémát -
Toya #3146 Jó, jó, mondod ezt te aki már futamot is nyert onlineban :-)
Így könnyű beszélni ;-) -
#3145 váltásnál lemászol a gázról, és rögtön nem csúszol meg... :)