51527
-
ShaiHulud #3265 -
Toya #3264 Ha visszaveszek, akkor a fal fog meg téged ;-)
Olyan lendülettel indultál felfele, hogy az szédítő :-) -
#3263 A "lelassitast" en csesztem el. Valaki ketszer is ramszolt chat-en! Nem tudtam mivan, aztan inkabb lehuzodtam:((( -
#3262 hmmmm, nos szerintem a következő a helyzet
én próbálok mindig sportszerű, illedelmes lenni, és ennek most páran megittuk a levét :)))
először Mode előzésénél, amikor NEM akartam elengedni (pedig el szoktam, és ő valszeg erre számított) és finoman kipöckölt
utána pedig a Toya-s incidensnél, amikor talán arra számítottam, hogy Toya visszavesz, amint mellé érek (mivel én ezt szoktam tenni), de nem magamból kellett volna kiindulni
az edzésen is ez lehetett, szerintem abban a reményben húztam kifelé, hogy Alex már nem lesz ott...... -
ShaiHulud #3261 hmm akkor valaki mast engedtem el rosszul,illetve nem engedtem el :( lett is belolle yellow flag
-
Toya #3260 Nem te voltál a hibás, sőt még csak ott sem voltál.
Egyszerűen megcsúsztam a kanyarból kijövet és elkaptam a boxutca falát.
Béna voltam :-) -
ShaiHulud #3259 sorry ott asszem en voltam a hibas :( marmitn a 25 kornel, elbasztam az elengedest. -
#3258 A kutyam unatkozott: Felallt, nyujtozott. Aztan idejott szagolni, nyalni, kunyeralni. Mivel eredmeny nulla, igy nekiallt ki-be maszkalni. Mivel kicsi a hely, folyamatosan lokdosott. Aztan latta nincs eredmenye, igy lemancsozott, amitol korbefordultam, szekkel eggyutt (Nemet Juhaszkutya, ~50kg).
Aztan itt meguntam, beszelnem kellett vele:)))))) -
ShaiHulud #3257 miert akarja aez a szar 3.htm nek menteni eh nah mindegy nevezztek at 3.rpy re:)
-
Toya #3256 Kálvária:
1. 25. kör falnak csapom a kocsit...engine problem...kalapálás...170-es végsebesség...-2 kör
2. Sárga zászló...Rajt...Alexease lelassít...Fekete...újabb -1 kör
3. Freak előz...Ront...Game Over :-) -
#3255 HaZso lementette, elkuldte nekem.
Megnezem tudok-e valami emberi formatumot konvertalni belole, es ha igen vagy nem, felteszem az poldalra a keppel egyutt. -
#3254 "Kutyamra rajott az unatkozom"
Ezt kifejtenéd? :D -
ShaiHulud #3253 valami gebasz lehetett mert mar a praciteceben is Freak ilyen "hibat" csinalt. vagy ez direkt volt? :] -
#3252 De, lementettem, el is küldtem Alexnek :) -
#3251 Alex Kaosz:))
- Elso start, 1. kor kiutottek, osszetortem, kiestem:)))
- Masodik start, ~3 kor, elottem baleset, belementem, osszetortem, 2-es seb. elszallt: -2 kor.
- Kimentem pit-be kopacsolni, elcsesztem:)) Stop&Go
- Verseny alatt kimentem, elcseszte(m), aztan megint kimentem:)) -5 kor:)
- Kezdtem belejonni. Kutyamra rajott az unatkozom. Le kellet hogy alljak az ut szelere: -8 kor:))
- Sarga start utan elolrol indulok, egykoron belul sarga! :)) Rejtejes 1 kor:)) -9 kor.
stb, stb :)))))))))))
-
Mode #3250 Szal mas iven ennyi a lenyeg.
Massal nem lehet magyarazni -
Toya #3249 Valaki nem mentette le a végeredmény HTML-t ? -
Mode #3248 Ezek szerint en megelobb:)
Szerintem hozzatok kepest ugy veszem altalaba a kanyarokat hogy pl itt a 3as es 4es kanyar talalkozasanal lassabb vagyok es jobb iven tudok rafordulni a 4esre es igy gyorsabban tudok kijonni. -
#3247 durván gyors volt, én nem értem, hogy csinálja :D -
#3246 Megint jó verseny volt :-)))
Mode Te most is nagyon gyors voltál az egyenesben! Volt párszor, hogy a 4-es kanyarben előbb elkezdtem taposni a gázt, mégis húztál el előlem, csak a kanyarokban tudtam behozni kicsit :P -
Toya #3245 Hát örültem, hogy megmaradok a pálya teljes szélességén.
Legalább azt sikerült ekkor elérnem, hogy ha helyet hagytam se előztél meg csak ha teljesen tiszta volt a szituáció ;-) -
Mode #3244 Az volt itt a gond hogy nem maradtal belso iven hanem pont a kanyar kezdeten kijottel elem a kulsore.
Mindegy -
#3243 Jó éjt mindenkinek! :-) -
Toya #3242 Hát az ilyesmi megtörténik... -
#3241 150Mbyte-os lett a Replay:)))) -
#3240 hát igen, ritkán kerülök maszlagba, de akkor jobb félni :D
sorry, egyértelműen én basztam el, és így kívülről szürreális amit csináltam, akkor ott nem tűnt fel, hogy ekkorát hibáztam..... -
#3239 :-) Pedig nem Te vagy a 13-as :-) -
#3238 En szokas szerint vegig szivtam. :))) -
#3237 utolsü=utolsó -
#3236 Én azt hittem, hogy 10 körrel utolsü leszek...Nekem ez a 2. hely felér egy győzelemmel :-))) -
#3235 "HA"
Ez ebben a sportban annyi, mint a "de jó lenne" :D -
#3234 Ha nem kapok büntetést,lehet hogy első vagyok :-) -
Toya #3233 Akkor az ominózus visszajátszások:
Kivágás Mode elé - ez szerintem nem volt annyira veszélyes, hiszen csak a következő kanyarban ért utól Mode.
Freak amortizál :-) - na ezt érdemes megnézni :-) -
#3232 huh, jobb lábam görcsben, a gerincem fáj, hugyhólyagom repedezik.......
összesen 4 óra 10 percig nyomtam basszus :D -
#3231 Ez király volt :-) -
Mode #3230 Jo verseny volt kisse nehez palyan:) -
ShaiHulud #3229 nah szep volt jo volt, Grat HaZso! Miklor lesz legkozelebb es melyik palya? -
#3228 a JOIN kepernyon a SELECT CONNECTION METHOD-nal
a netes ip-dre kapcsold a TCP/IP node-ot -
#3227 Nekem sem stimmel..
Timed out opening communication chanel
closing network dewice
closing channel
Tűzfal kikapcsolva -
ShaiHulud #3226 ok megvan mar:)