51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    LAG volt a ludas..... Szerintem egyikünk sem mozdult el az ívről, és én is így emlékszem... De ezzel meg számolni kell
  • FREAK
    magamtól nem csúsztam volna ki :DD

nem így legalábbis, nézd meg
  • ShaiHulud
    FreakVsMode
  • Alexease
    128. Az amikor Freak kulson, Mode belson, es Freak kicsuszott?
    Ott egyszeruen Freak megcsuszott, nem ert hozza senki.
  • FREAK
    biztos nem, mert a 109-ben volt egy kis pöccintésem, amikor X lassúzott előttem, és akkor lettem harmadik

utána egyre feljebb, és amikor veled ütköztem, akkor a legelején voltam
  • ShaiHulud
    128. kor
  • Mode
    Elobb volt
    100. kor korul inakbb
  • Alexease
    thx
  • Mode
    Gozom nincs.
    Kozepe tajan valahol talan
  • FREAK
    úgy 120 és 150 között
  • Alexease
    Keresem... Kicsiben, abalakban futtatom kozben:)))
  • Alexease
    Kivagom szivesen, csak tudni kellene kb. hanyadik kor.
  • Mode
    Alex nemtod kivagni ezt az esetet Freakkel?
    Hanyadik korben volt? nemtom
  • Mode
    Tobbszor eloztem ott.
    Melletted voltam szedtem a kanyart belul es te meg ramhuztal szvsz.
    Ha azt mondod te nem dugod be az orrod, en azt mondom en meg hagyok eleg helyet belul ilyenkor.
  • ShaiHulud
    bristol volt mar?:) na az sem lenne semmi :)
  • HaZso
    De jó is lenne :-))))))
  • Alexease
    Hungaroring:)))
  • ShaiHulud
    nah nekem rogton elejen megserult motorom , aztanm csinaltam 4szer blackflaget:) figyelmetlen voltam nagyon.:(
  • HaZso
    Szerintem olyan pályán kellene menni, ahol még nem versenyeztünk ...
  • FREAK
    jól mentél végig, figyeltem

nekem a legjobb köröm 30.1xx volt :D
  • Alexease
    Nekem versenyben, 2 kort sikerult behoznom! Persze nem vissza eloztem, hanem kivartam pit-re, egyebbre. Es be is jott. Elobb utobb ugyis lesz sarga, akkor elintezem. Csak hat keves volt mar a versenybol, es a vegen is erdekesen elcsesztem a Pit-et:))))
  • FREAK
    hát nézd, az is lehet, bár nem elmékszem ilyenre

itt inkább az a kérdés, hogy érdemes-e bedugni az orrod ilyen szituációban, amikor egyenesben röhögve elhúztál volna

nem mintha én lennék a profi, de én pl. csak akkor dugom be az orromat kanyarban, ha a másik egyértelműen lehúzódik, jelezve, hogy enyém a terep (a lag miatt is kockázatos ilyen közel menni meg amúgy is)
  • Alexease
    Itt sokat szamit a turelem! Nem erdemes 160 korrel a vege elott neki allni izmozni es elozgeti.:))
  • FREAK
    nekem is tetszett, bár legalább 4. helyre számítottam, aztán jöttek a bajok...... és persze a Toya dolog miatt sem tudok örülni a végének, de maga a verseny talán az eddigi legmagvasabb volt

még talán Martinsville volt ilyen kemény
  • ShaiHulud
    ez mar jobban hangzik :)
  • Mode
    Szerintem itt en belso iven szedtem melletted rendesen a kanyart es ramhuzhattal.
    Jo lenne megnezni.
  • FREAK
    hmmm..... akkor egy laza Atlanta vagy Rockingham... gyors, nem túl nehéz

nos?
  • Alexease
    Nekem tetszett a verseny. Szerintem nagyon jo palya. It a foproblema, az elozes. Nagyon ossze kell dolgoni mint az elozonek es az elozottnek.

Nascarban nincs egyszeru, konnyu palya szerintem. Mindegyiknek megvan a specialitasa:)
  • Toya
    Azért nem kellene rögtön egy SuperSpeedway, ahol egy kis kicsúszás és oda a jó eredmény.
  • Alexease
    Akkor rosszul lattam, vagy rosszra emlexem. De valami gurulas, valamikor volt:))
  • Toya
    Ez az Alexease nézzük a pozitív oldalát a versenynek :-)
  • FREAK
    gurultál, mármint repültél a crash után :D
  • Toya
    Nem volt olyan kemény és nem is gurultam.
    Mentem Mode mögött draftban, ami valóban elég lassú volt mert Mode nagyon csúszkált és nem akartam neki menni (akkor le is lőt volna, amennyit keresztbe tettem neki a mai versenyen).

Egyszer csak azt láttam, hogy Freak eltűnik a tükörből, majd a következő pillantban már a falon voltam és pörgött a kocsim :-)
  • FREAK
    ha ennyien leszünk, akkor mindenképpen Talladega
  • ShaiHulud
    na azt mar lehet tudni melyik lesz a kovetkezo ? most legyen valami "konnyebb" mert ez genyo palya volt.
  • FREAK
    ez nem biztos, azért előztem párszor hasonló helyzetben, csak ott nem vontatták az illetőt, és mire kihúztam, már mögöttem volt :D
  • Alexease
    Szamomra annyi pozitivum volt a versenybol, hogy versenyben nem eloztek meg, es nem hibaztam. (Leszamitva a Pit-bibiket:))
  • FREAK
    ja és, egyszer Indianapolisban majdnem ugyanezt eljátszottam, csak ott Toya előzött, én meg bevágtam mögé a draft trainbe kicsit korán....

a holttérrel vannak bajaim :DD
  • Toya
    Én bőven elégedett vagyok, mert ezzel a rommal a második helyről estem ki.
    Ennek mondjuk Mode örült szerintem a legjobban, mert akkor már egy körben voltam vele :-))))))
  • Alexease
    Meg nem neztem vissza, de kemeny lehetett, mert Toya gurult, ha jol lattam:)))