51527
-
#5568 segítsetek már, akkor nekem indulnom kell ma?? most nem vágom, hány induló van, és hányan jutottak be FF-re -
#5567 Ez nem csak attol fugg, hogy osszedobjuk-e vagy
sem. Eloszor is kell egy gep. Masodsorba hogy
milyenek a muszaki feltetelek meg az ilyen dolgok
amiket en se tudok pontosan. Ez mind egyszeruen
hangzik, de a kivitelezes nem olyan egyszeru.
Szoval nyugi van. -
#5566 elmeletileg folyamatban van,gyakorlatilag meg kizart dolog mert nemtudom :)) -
#5565 Jaj elrontottam, az előző ez akart lenni:
-
-
#5563 Hajrá Márki
-
#5562 nem dobjuk ossze? ...vagy mar van valami folyamatban? ...bocs, de en csak nemreg csoppentem ide, nem tudom, hol tart ez a szerver-kerdes. -
#5561 Tudjuk. -
#5560 az elso 10 koron mar szivesen tul lennek... :) -
#5559 Erre a mai futamra én is kiváncsi vagyok egy picit örülök, hogy nem kell rajta indulnom nem irigylem egyikőtöket se bár ha ügyesek lesztek akkor nagyon nagy versenyt csináltok majd biztos vagyok benne :) -
#5558 10e/hoert adnak 100mbps-t...csak oda kell rakni egy gepet... -
#5557 Valszeg igen, amig nem lesz olyan szerver ahol
egyszerre tud majd mindenki indulni. -
#5556 mi lesz, ha meg tobben leszunk? mindenkinek kvalifikalnia kell magat a ff-ra? -
#5555 Kivancsian varom a mai EF-et, eleg jo kis mezony
jott ossze. :-) Szerencse, hogy nekem nem kell
indulnom, mert szvsz senkinek sem lesz konnyu
dolga ha szeretne bekerulni az FF-re. -
#5554 Foleg a phoenixi palyan nem art ovatosnak lenni, mivel a pit kijarat utan nem sokkal kanyar is jon. F2+space, es ha latod hogy valaki jon akkor inkabb engedd el. Megelozni raersz kesobb is, foleg ha a friss gumik miatt ugyis gyorsabb vagy. -
ShaiHulud #5553 na ezis igaz...Akkor emberek Racen keretik ovatosan kijonni a pitbol es korrektul besorolni :) -
#5552 Az igaz, hogy a program mindent "buntet", csak ha elotte tobben osszetornek, azon mar nem segit:((( -
ShaiHulud #5551 Ez practicen fordult elo nem?:) mert elesben mar komoly buntetesek jarnak azert ha elobb MERGE elsz be a palyara. -
#5550 Legalább fix helye lenne :-) -
#5549 Igen, gondolkoztam azon, hogy csak at kene furni az asztalt, ha mar sablont is adtak a kormanyhoz... -
#5548 Remélem estére sikerül leszögelned:D -
#5547 tegnap egyszer en is felmasztam...igaz, akkor az olembe esett a kormany, azert... :D -
#5546 oops...ez itt nem jo. bocs...visszaalltam :) -
#5545 sziasztok...miert van az, hogy multiban az autok sokkal fakobbak, fenytelenek? nalatok is ilyen? -
#5544 Nekem Dodge-on van Pontiac festés:)
Akkor lehetne elhagyni a pitből kijövet a chatet, ha mindenki ott menne be a pályára ahol lehet. Láttam olyat, hogy kijövet a pitből rögtön a kanyarban felmászott a pályára:) -
ShaiHulud #5543 ehh szegeny Alex egyfolytaban Drivers/cars reszleget frissiti :) -
ShaiHulud #5542 Alex: freemailesre ment az atszamozott verda...majd rakd ki kerlek. koszi. -
#5541 Basic, Atyka edzest tart, ha valki eppen raer:)) -
ShaiHulud #5540 Ford Rulz :) -
Toya #5539 Atykának én is amerikai autóra húztam rá a festést, igaz nem az alap kocsira hanem egy Dodge Charger-re :-) -
#5538 Énis -
#5537 Nyugi. En Ford-os maradok:)) -
Mode #5536 A vegen meg en egyedul fogok nem europai kocsival menni egy izig verig amcsi autoversenyben.
Botrany!:) -
basic 69 #5535 nekem van mit gyakorolnom... :) ha esetleg valakinek van kedve pár kört menni: 213.222.178.64
olyan 5 percen belül él. -
#5534 nem kicsit van :D -
#5533 Ha EU ligát csinálunk, én Mercivel megyek! -
Toya #5532 A francba, akkor már nem enyém az egyetlen alfa a ligában...még a végén váltok Volvo-ra :-) -
#5531 Szerintem az figyeljen, aki kijon:)
Bar multkor a Phoenix-i edzesen lattam olyat, hogy valaki egyenesen ment ki a palyara, keresztul a fuvon:)) LOL. Persze tomegszerencsetlenseg. Remelem, versenyen, nem lesz ilyen. Azonnal "kirugom":))))))))) -
#5530 van pár pálya, ahol meglephet egy pitből kijövő autó, pl. Phoenix is olyan -
Mode #5529 Szerintem a pitbol kijovetelnel nem kene hasznalni az autochatet, mivel az nem okoz semmi varatlan dolgot, es csak megegy dolog ami elvonja az ember figyelmet a vezetesrol.