51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    segítsetek már, akkor nekem indulnom kell ma?? most nem vágom, hány induló van, és hányan jutottak be FF-re
  • PuMy
    Ez nem csak attol fugg, hogy osszedobjuk-e vagy
    sem. Eloszor is kell egy gep. Masodsorba hogy
    milyenek a muszaki feltetelek meg az ilyen dolgok
    amiket en se tudok pontosan. Ez mind egyszeruen
    hangzik, de a kivitelezes nem olyan egyszeru.
    Szoval nyugi van.
  • sanzik
    elmeletileg folyamatban van,gyakorlatilag meg kizart dolog mert nemtudom :))
  • ibronk
    Jaj elrontottam, az előző ez akart lenni:
  • ibronk

• ibronk
    Hajrá Márki
  • atyka
    nem dobjuk ossze? ...vagy mar van valami folyamatban? ...bocs, de en csak nemreg csoppentem ide, nem tudom, hol tart ez a szerver-kerdes.
  • PuMy
    Tudjuk.
  • atyka
    az elso 10 koron mar szivesen tul lennek... :)
  • Mnemomic
    Erre a mai futamra én is kiváncsi vagyok egy picit örülök, hogy nem kell rajta indulnom nem irigylem egyikőtöket se bár ha ügyesek lesztek akkor nagyon nagy versenyt csináltok majd biztos vagyok benne :)
  • atyka
    10e/hoert adnak 100mbps-t...csak oda kell rakni egy gepet...
  • PuMy
    Valszeg igen, amig nem lesz olyan szerver ahol
    egyszerre tud majd mindenki indulni.
  • atyka
    mi lesz, ha meg tobben leszunk? mindenkinek kvalifikalnia kell magat a ff-ra?
  • PuMy
    Kivancsian varom a mai EF-et, eleg jo kis mezony
    jott ossze. :-) Szerencse, hogy nekem nem kell
    indulnom, mert szvsz senkinek sem lesz konnyu
    dolga ha szeretne bekerulni az FF-re.
  • bekkeratis
    Foleg a phoenixi palyan nem art ovatosnak lenni, mivel a pit kijarat utan nem sokkal kanyar is jon. F2+space, es ha latod hogy valaki jon akkor inkabb engedd el. Megelozni raersz kesobb is, foleg ha a friss gumik miatt ugyis gyorsabb vagy.
  • ShaiHulud
    na ezis igaz...Akkor emberek Racen keretik ovatosan kijonni a pitbol es korrektul besorolni :)
  • Alexease
    Az igaz, hogy a program mindent "buntet", csak ha elotte tobben osszetornek, azon mar nem segit:(((
  • ShaiHulud
    Ez practicen fordult elo nem?:) mert elesben mar komoly buntetesek jarnak azert ha elobb MERGE elsz be a palyara.
  • X-Type
    Legalább fix helye lenne :-)
  • atyka
    Igen, gondolkoztam azon, hogy csak at kene furni az asztalt, ha mar sablont is adtak a kormanyhoz...
  • Met
    Remélem estére sikerül leszögelned:D
  • atyka
    tegnap egyszer en is felmasztam...igaz, akkor az olembe esett a kormany, azert... :D
  • atyka
    oops...ez itt nem jo. bocs...visszaalltam :)
  • atyka
    sziasztok...miert van az, hogy multiban az autok sokkal fakobbak, fenytelenek? nalatok is ilyen?
  • Met
    Nekem Dodge-on van Pontiac festés:)
    Akkor lehetne elhagyni a pitből kijövet a chatet, ha mindenki ott menne be a pályára ahol lehet. Láttam olyat, hogy kijövet a pitből rögtön a kanyarban felmászott a pályára:)
  • ShaiHulud
    ehh szegeny Alex egyfolytaban Drivers/cars reszleget frissiti :)
  • ShaiHulud
    Alex: freemailesre ment az atszamozott verda...majd rakd ki kerlek. koszi.
  • Alexease
    Basic, Atyka edzest tart, ha valki eppen raer:))
  • ShaiHulud
    Ford Rulz :)
  • Toya
    Atykának én is amerikai autóra húztam rá a festést, igaz nem az alap kocsira hanem egy Dodge Charger-re :-)
  • CodeRed
    Énis
  • Alexease
    Nyugi. En Ford-os maradok:))
  • Mode
    A vegen meg en egyedul fogok nem europai kocsival menni egy izig verig amcsi autoversenyben.
    Botrany!:)
  • basic 69
    nekem van mit gyakorolnom... :) ha esetleg valakinek van kedve pár kört menni: 213.222.178.64
    olyan 5 percen belül él.
  • atyka
    nem kicsit van :D
  • FREAK
    Ha EU ligát csinálunk, én Mercivel megyek!
  • Toya
    A francba, akkor már nem enyém az egyetlen alfa a ligában...még a végén váltok Volvo-ra :-)
  • Alexease
    Szerintem az figyeljen, aki kijon:)
    Bar multkor a Phoenix-i edzesen lattam olyat, hogy valaki egyenesen ment ki a palyara, keresztul a fuvon:)) LOL. Persze tomegszerencsetlenseg. Remelem, versenyen, nem lesz ilyen. Azonnal "kirugom":)))))))))
  • FREAK
    van pár pálya, ahol meglephet egy pitből kijövő autó, pl. Phoenix is olyan
  • Mode
    Szerintem a pitbol kijovetelnel nem kene hasznalni az autochatet, mivel az nem okoz semmi varatlan dolgot, es csak megegy dolog ami elvonja az ember figyelmet a vezetesrol.