51527
-
#5888 Hát Ő a gokart bajnok!
-
#5887 Mi van vele?!?! -
#5886 Petya!?:D -
#5885 azert az eleg gaz lesz majd Baumgartnernek mikor valaki az utcarol bejon azt raver egy olyan gyors kort,hogy majd csak pisloghat Zsoltika :)) -
#5884 Baumgartner LOL
az álmos ovis :D -
#5883 A lenyeg lemaradt:
2003. május 24. szombat - 3 éves az EuroCenter Óbuda
EuroCenter Óbuda - Gokart hétvége
-
#5882 OFF:
Gokart-verseny:
A nevezés a helyszínen a rendezvény megnyitása után, érkezési sorrendben történik. (A nevezés ingyenes!) Ezzel kezdetét veszi az idomérõ edzés, ami tulajdonképpen elõfutamként szolgál. A legjobbak a délutáni fináléban mérhetik össze tudásukat: ki tudja leggyorsabban terelni a gokartot az erre az alkalomra felépített pályán? Érdemes próbálkozni, hiszen a kupa és az oklevél mellett a leggyorsabbak értékes nyereményt vihetnek haza.
(Minden résztvevonek nyilatkozatot kell kitöltenie, hogy a gokartot saját felelosségére használja, továbbá anyagi kötelezettséget vállal az esetleges károkért.)
Alsó korhatár: 14 év.
A gokart pályán zajló programok:
10.00–13.00 Szabadedzés – a vállalkozó kedvuek megtehetnek egy kört a pályán (idomérés nélkül)
13.00–15.00 Idoméro edzés – a nevezett jelentkezok már az idovel futnak versenyt, hogy a legjobbak így kvalifikálják magukat a versenyre
15.00–16.00 Énekesek és más közismert személyek bemutatkoznak a volán mögött
16.00–16.45 Verseny
16.45–17.00 Díjátadás a színpadon
A gokartpálya sztárvendége 14.00-17.00 között Baumgartner Zsolt, aki maga is a volán mögé ül, kommentálja a versenyt és a díjátadó ünnepségen is részt vesz. -
Petya777 #5881 :))
Egyébként ki edz már Lowesra? -
#5880 Alex!
Nincs kedved Lowe-ra összedobni egy gyors és nagyon nehezen megcsúszós setupot?:) -
Mode #5879 Jogtalan elonyokhoz jutsz, mi itt megsulunk te meg... -
#5878 Most epp 12, de legalabb megy a gepem. :P Ha meg izzadni akarok akkor begyujtom a szaunat. :) -
#5877 1.....2....
nyáron délben 3 :DD -
Mode #5876 Hany fok van ott finnbe?
-
#5875 LOL! Ez nagy menet lehett -
#5874 Hello sracok, epp inhuvely gyulladassal kuzdok, jobb kezem harom kozepso ujja bepolyazva, tok vicces igy gepelni. Azert remelem nem fog annyira fajni hogy ne tudjak versenyezni holnap, ha megis akkor gondolom lesz aki beugrik helyettem. -
#5873 Met nem tudsz megkeresni emailben vagy ICQ-n????
[email protected] -
#5872 De, 3 kerék file van. De 1 file ban 2 kerék kép van. -
#5871 Asszem nem mert az allot tudja lassan forgatni, de
a gyors forgashoz kell az a kicsit elnyujtott masik
a megfelelo forgas hatas elerese miatt. -
#5870 nem háromnak kéne lennie?
álló, lassú, gyors -
#5869 Az egyik mikor lassabban forog vagy all a kerek,
a masik mikor gyorsan forog. -
#5868 Már csak az érdekel, hogy miért van 2 kerék egy fileban? Melyiket mire használja? -
Toya #5867 LOL -
#5866 Nem vagyok teljesen hülye, csak úgy csinálok:D -
#5865 Igen, segítettél!
Ugyanis két lehetőség van:
1. Elballagok a HSW-re és megnézem, hogy fent van e.
2. Beírom a Google-ba
Én az elsőt választottam és ennek az okos döntésnek hála már ki is csomagoltam bmp-be. -
Toya #5864 Ezzel mondjuk baromira kisegíthettelek :-) -
#5863 Köszi -
Toya #5862 WinMip -
#5861 Hát itt a köhögése hamar átmenne halálhörgésbe:)
Viszont nekem nincsenek plusz ventik. Csak a gyári intel hűtés+a VGA-n meg a 300-as táp. Ha hozzá érek a gép oldalához érezhetően melegebb. Van valami nem rezidens progi ami méri a proci és esetleg az alaplap hőfokát. -
#5860 nálam gépzúgás nélkül tök kihalt a szoba :D
olyan ez mint máshol a köhögő nagyi a sarokban :D -
#5859 Toya
Azokból a kerék fileokból, hogy lehet festhető formátumot csinálni? -
#5858 Igen a venti hatásosabb csak zajosabb az én megoldásomnál. -
#5857 Az en gepembe meg az osszes ventillator le van
fojtva (kb 1700 fordulat/mp-en forognak), utalom
ha sivit mint az allat. Termeszetesen az oldala
sincs rajta. -
#5856 nekem is a haz elejen es vegen is jo nagy ventik vannak es igy egyszeruen atszalad rajta a levego,mert ugy van belove,hogy az elejen sziv a hatuljan meg kinyomja...
de tulajdonkeppen ez nem er semmit mert nalam sincs rajta az oldala,az allando buzeralas miatt :)) -
Toya #5855 Enyémbe a szellőzőrács mögött a gép elején vagy egy elég tápos ventilátor, mondjuk jelenleg tök mind1 mert szerelgettem és még nincs rajta az oldala :-) -
Mode #5854 Lefagyas szempontjabol lenyegtelen, foleg ugy hogy mast nem futtatok kozbe.
Amugy szvsz nem keves hacsak nincs millio szar megnyitva.
Jatekoknak mar sokszor keves, de azokhoz az egesz gep keves mar. -
#5853 Hát az elég kevéske az XPnek. -
Mode #5852 256
Inkabb leszedem:) -
#5851 Mennyi ram van benne?
Akkor azt teheted, hogy nem veszed le az oldalát, hanem ha van hely akkor a nagy meghajtó takarólemezét veszed le. Vagy fúrjál rá jukakat (a sajátomra garvírozó géppel cikkcakk vonalban kivágattam). Hőfokokat nem tudok mondani, hogy mennyivel jobb mert a régi gépem nem támogatta a hőmérésklet figyelést. Viszont ha a luk elé tettem egy gyertyát akkor behúzta a lángot.
A félre értések elkerülése végett, nem a gyertya okozta károk miatt lett új gép:D -
Mode #5850 Akkro biztos.
Marmint futamot? -
#5849 lehet hogy nem kering, de ha 2 fokkal hidegebb, akkor már nyertél :D