51527
-
Mode #5848 Nemtom azt hallottam hogy a levego keringese belul akkor nem olyan jo ha le van szedve az oldala, mindegy.
Cel 667@1000, XP
Abit BH6, az oskovulet:) -
Mode #5847 Ha ilyen ido marad pentekre akkor leveszem azer versenyre. -
#5846 Ha az a baj, hogy túl melegszik akkor mindenféleképpen számít, mert jobban szellőzik.
Milyen gép milyen oprendszer? -
Mode #5845 Nincs
De nem biztos hogy ugy jobb.
-
#5844 Az oldala le van véve? -
#5843 Hulud már belinkelte a hosszabb verziót még Vasárnap éjjel asszem :) -
Mode #5842 Penteki szereplesem nagyban fog fuggeni az idojarastol:)
HA tuningolom a gepet lefagy ilyen melegebe, ha meg nem akkor jatszhatatlanul lassu. -
#5841 Inditok egy gyak servert, aki akar jönni, az ICQ n/a messagemben találja az ipt -
#5840 Ez jol sikerult, csak a link lemaradt:))
Csuszas.avi (2Mbyte) -
#5839 Egy film, hogy csusznak ki a nagyok:) Ebbol is latszik, hogy mennyire "konnyu" megcsuszni.
-
Mode #5838 Az az erzesem hogy penteken annyit fogok leadni a verseny alatt amennyit a nagyok is:)
Marmint kiloba:) -
Toya #5837 Ouluban, Lahtiban és a Helsinkiben én is jártam már :-)
Ja és persze fenn a télapónál is...szép kis ország az már tuti...és hogy isznak, látszik hogy rokon nép :-D -
Petya777 #5836 Ahhha. Nem zavar, hogy minden csaj szőke? :)))
Petya -
#5835 Helsinki, vagyis mult honap ota Espoo, ami szinte ugyanaz. -
ShaiHulud #5834 ajanlat=javaslat:) -
ShaiHulud #5833 nagyon heleys hogy betezszed tobbszor is ...csak jo lenne ha lenne valaki aki, tudna valami hasznalhato infoval elni ezugyben...esetleg egy ajanlat: kulfoldi bajnoksagok szerveziovel felvenni valami emailos kapcsolatot es megkerdezni oket hogy hogy is van ez pontosan...gondolom segitenenek :) -
#5832 Bocsi, hogy tobbszor betettem, de probalok intezkedni, szervezni, de visszakerdeznek, es csak nezek butan -
#5831 FONTOS!!!!
Kellene egy olyan ember, aki mar uzemeletetett OnLine jatekot szerveren!!!! Inditasok, admin, bellitasos stb. Nekem gozom sincs hozza, hogy muxik a dolog!
Elso lepesben Nascar 2003, GPL, es LFS. Ezekhez kellene egy ember, vagy egy-egy ember, aki ezeket tudna megbizhatoan szervezni! THX! -
Petya777 #5830 Apum rengeteget jár Finnországba. Melyik részén? -
#5829 Javitva!
Aki az elozo 1-2 percben jelentkezett, az neze meg hogy meg van-e, mert modositottam a listat is:)) -
#5828 Az bug:))))) Javitom. thx. -
ShaiHulud #5827 melyik vagy csak nem a kozepso ?:) vagy aki hattal all ?:) -
Petya777 #5826 Huh baz ez a legszörnyűbb kép amit rólem csináltak valaha :))) Azért meglátszik ez a 3 év... :))) -
ShaiHulud #5825 jah es Tomekkel nem erdemes szamolni , mert nem igazan adott magarol jelet amiota jelentkezett a Phoenixre...tud rola valaki vmit? -
ShaiHulud #5824 latom valaki megint ugyeskedett a jelentkezesnel:)) lol "2. Lowe\'s-Night 05.16. Péntek" :) -
Marki.. #5823 Na még1x :DDD
-
ShaiHulud #5822 :)) jah darlington volt az elso futamom :)) ki is estem ..motorhiba:) -
#5821 Ja, Finnorszagban. A magas ping szerencsere nem eszreveheto, a lenyeg hogy a quality jo legyen.
Lowe's kiraly palya, nezd meg Darlingtont, az nehez.
Petya: jobbrol a masodik feje felett? :) lassan lekorozod oket... -
Marki.. #5820 Nem volt nehéz kitalálni :DDDDDDDD
-
Petya777 #5819
Lehet tippelni melyik vagyok! :))) -
#5818 thx :) -
ShaiHulud #5817 ! Kozerdeku kozlemeny:) ! Lehet jelentkezni a kovetkezo futamra ! -
ShaiHulud #5816 nezegettem ezt a Lowe`s nightot is ...hat hmmm... ha belejon az ember akkor nem gaz...csak egyet hibazik es kesz is a baj...szal majd nagyon odakell figyelni...sok sargat joslok arra a palyara... -
#5815 Meg a futam utan megirtam, nehogy lemaradjak :D -
ShaiHulud #5814 jo oks:)) tehat akkor irtatok:) mar attol feltem nem lesz:)) -
#5813 Alex mondta, ma felkerulnek a nyilatkozatok... -
#5812 en szivesen csinalok szervert...csak egyeztessunk. -
#5811 mármint a giga szerver :)) -
#5810 sziasztok! csak annyit szeretnék kérdezni, hogyan áll a "giga host" ? :) és hogy mennyit kellesz pézelni? -
ShaiHulud #5809 ehh finnorszagban vagy vagy mi ?? emailcima alapjan..