9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Ramza
    Ja, talán nem egyértelmű: az első mondatokat csak azért írtam, hogy látni lehessen: nem feltétlenül a megszokott horror-sémák alapján kell megítélni ezt a filmet.
  • Ramza
    Néhány dolgot azért ne felejtsél el:
    - nagyon régi, 74-es film, sokan, sokat tanultak tőle
    - a filmben nincs egy csepp vér sem
    - a rendező valóban inkább provokatív művészfilmnek szánta, mintsem slasher-nek

A tinihorrorokról: igen, sajnos ez a tendencia már évek óta :( Az Undead-en kívül nem is tudnék tavalyról "nem tini-horror-t" említeni :(
    Alapból nem lenne ez baj, csak ugyanazokat a kliséket használják fel szinte az összes tinihorrorban, és már kurvára unalmas.
  • Evil
    Nemreg toltottem le a legelso TCM et, hat nekem a vege baromira nem tetszett, kicsit tul muveszi talan, fene se tudja.
    Ami a mai horror felmekbe nagyon nem tetszik.Me a feneert szerepel mindegyikbe tini csapat?Talan a Ring volt amibe nem tinik voltak, de most meg kellene eroltetnem az agyam ha mas, nem tini szereplos horrort akarnek mondani az utobbi idok termesebol.
  • ollie
    nagyon jó szerintem!
  • Loál János #538
    Dehogy!
    Ez volt az a film, amire azt mondtam, hogy látni kell. :D
  • Ramza
    New York ripper-
    remélem nem bántalak meg Jano, de nekem nem nagyon tetszett. Olyan, mint egy átlag-Argento film, nem megy ez a thriller dolog Fulci-nak :) (illetve megy neki, csak nekem nemm jön be annyira - a zombi filmjei jobbak :).
    A sztori átlagos, a gore mondjuk korrekt - amikor a gyilkos egy gilette-pengével átvágja a hölgy homlokát és szemgolyóját, akkor majdnem kijött a vacsora :D
    Olyan 5 pont körül adnék rá.
  • Ramza
    Ja, persze, ez így látatlanban sem kétséges, amit írsz!
    Csak azt modják, hogy az eredeti TCM-höz képest csalódás.
  • Evil
    pedig nekem jobban bejott mint a F vs J, jobban paraztam alatta, bar annyi ketchup nincs ben, talan azert mert itt halandoak az emberek, nem ugy mint amikor a ket hentes apritja egymast.
  • Ramza
    Aztat mondják a régi rajongói, hogy nem rulez a remake.
    Nekem is itt van hetek óta a gépen, de még nem mertem megnézni :(
  • Jano
    Nekem 1-2 rész baromira tetszett a filmből, szerintem nézhető.
  • Blasta
    Egyszer nézhető!
    Töltsd le!
  • neménvoltam
    álomcsapda jó film? mert akkor letölteném
  • Jano
    Na végre megjött az eszed! :DDDDDDDD
  • Blasta
    Én most töltöm a tekszász csénsó messzekör-t BEZA!!!! :-)
  • Jano
    :))))
  • Ramza
    KÉt gyöngyszem:
    - Story of Ricky - nem tudom röhögtem-e már ennyit olyan filmen, ami nem vígjáték. Ultrabrutális verekedős film vagy mifene :)
    Olyan az egész, mintha egy játékkal játszana az ember - jönnek egymás után a főellenségek - nagyon loál!
    Amúgy szvsz tökéletes, kategóriáján belül 9/10 simán, ezen tól szétesett bulikra nem a Kung fu cannibals-t javaslom, hanem ezt :D

- Cemetery man - na ez is egy érdekes film, röhögni ezen is lehet rengeteget, pedig végülis zombifilmektől meglepő igényességgel dolgozták fel a témát, ez tipikusan az a film, amin nem csak a rajongók szórakozhatnak. Jók a karakterek, zseniális az alakötlet, nagyon rendben van minden. Egyetlen hibája számomra az volt, hogy nincs íve a történetnek, történnek a dolgok egymás után, "nem indul be", csak alapból van egy igen jó szinten. (ez elég kuszának hangozhat, értelmesebben nem tudom leírni)
    Emiatt 7/10, ami még így is bőven a jó filmek közé teszi.
  • cSuwwi
    Megnéztem. Brutál. :) A gránát a sisakban tényleg húzós, a papcsávót meg nem az a milleniumos csóka játsza? :)
  • Jano
    Thing nagyon jó.
  • Lynx_TWL
    Dobermann jó kis hentes akció:)
    legjobb a papcsávó benne, meg a gránát sisakba..:)
  • cSuwwi
    Hát horror film. Végülis a jobbik fajtából, de nekem nem nagyon jött be. Most gyűjtöm be a Dobermann-t, azt mondják jó film, remélem is. :)
  • zaki
    tom nem horror, de ma néztem meg újra a Jelek-et, de most házimozin, nagyoon kira volt, tiszta para :)
  • Lynx_TWL
    The Thing-et láttátok??? sztem naogny király pl: amikor lemászik feje asztalról a szörnyinek, és így hátuk mögött kisétál:D azátn így ráfordulnak sutty már ég is:)

mondjuk amikor ráharapott a Windows fejére a szörny az kicsit vicces volt:)
  • Lynx_TWL
    és akkor úgy gondolta, hogy ő most belebesézl majd az emberk gondolataiba?:D

amikor meslte a papa a háborús halott srácot:DD és akkor szájában ott a lábszár darab:D
  • Gfreiter
    Az elején egy balesetben melázott meg.
  • Lynx_TWL
    ja akkor ha úgyis nézted, kérdezem ki volt az a szellemhula srác aki az emberek gondolataiba beszélt bele???
    hogy jött ő a képbe? honna mi merre?:D
  • PResident Evil
    és milyen ?
  • cSuwwi
    Nem is tudtam, hogy ilyen nagy szám ez Az Átok című film. Megnéztem, nem volt egy nagy eresztés szvsz. Megvan kb. 1 éve, de mostanában minden alkalommal ezzel húznak a dc-n. A port.hu-n meg a második a szavazati listán... :)
  • PResident Evil
    néztem
  • The Garrett
    huá huá huá már kezdődött is! :D
  • Gfreiter
    Mindjárt kezdődik a Kedvencek temetője az RetekKlub vagy a MeztelenCsigaTv gennycsatornán!!!
  • Galy
    Témaindító: :)

ezt milyenmá? :D

• Galy
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Ramza
    Amiről beszélsz, az nem horror, hanem a "Meztelen HOMOKóra a lerobbant buszon"
    Csináljatok buzifilm-topikot srácok :D
  • Loál János #509
    [ÁSÍT]
  • Blasta
    Nekem abban a filmben az a rész tetszett, amikor lerobbantak a busszal és tökre mérges volt a buszvezetőbácsi de aztán elszöktek a lányok az erdőbe és tökre féltek meg minden, aztán.......................aztán.................. egyszercsak kiértek egy TISZTÁSRA!

ÉS TÖKRE SZÉP VOLT MEG MINDEN!!!!!!!!!!!!!44444444444
  • Galy
    nekem nem tetszett az a film
  • Loál János #506
    Okáj! Burial Ground-ba beletekergettem tegnap (nem bírtam ki), és nem nagyon tudtam olyan helyre rakni a csúszkát, hogy ne öltek volna éppen valakit. :D
  • Ramza
    Egyik betegebb mint a másik :))))
    (ja, Uzumakiban ne várjál sok horrort, inkább a hangulata nyomasztó nagyon)
  • Loál János #504
    Persze hála Ramzának! :DD
  • Loál János #503
    A ma esti menü: Uzumaki, és/vagy Burial Ground