9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Átmásoltam másik böngészőbe, ott tuti bejön. -
Ramza #701 Nem gond :D
Amúgy bejönnek a képek? Mert nekem egyszer igen, egyszer nem.
Bár ezek szerint nálad igen, mert látod. -
Szégyen. 
Elnézést, hogy meggyanusítottalak! :D -
Ramza #699 Ezt csesztem el az előzőben. -
Ramza #698
-
Ramza #697 Cannibal ferox:
Cannibal holocaust:
-
Na ja, akkor egymást koppintották ezek szerint.
-
Ramza #695 Áh, elbasztam a lezárást, csak az is szót akartam aláhúzni. -
Ramza #694 Akkor biztos abban is volt.
Úgy látszik ez ilyen toposz a kannibálos filmekben. -
Én a C.H.-ot kb. 10 éve néztem meg, és tuti abban van a teknősvágás.
A Ferox-ot pár hónapja leszedtem olasz nyelven, de töröltem is, annyira gyíknak találtam, abban egy kígyó kap el valami kisemlőst, ami ki van kötve egy madzagra. Szvsz. -
Ramza #692 Nem hát. Csak vicceltem.
De mondjuk a tegnap este tényleg lesokkolt. -
Ramza #691 Abban majomfej-levágásra emlékszem :( -
Ilyen eszedbe sem jut!
-
A teknősbékalevágás nem a C.H.-ban van??? -
Ramza #688 Ezek után elgondolkodtam, hogy miért is kell nekem ilyen filmeket hajtanom? :) -
Ramza #687 Tegnap volt a mélypont horroros karrieremben [:)], két nagyon rossz filmet sikerült megnézni egymás után.
Cannibal ferox - a szintén nem túl színvonalas Cannibal holocaustnál simán szarabb ezerszer, háromszor kellett nekifutni, mire volt kedvem végigszenvedni. Sztori nincs, értelmes jelenetek nincsenek, az egyetlen értékelhető dolog az volt, amikor egy bácsinak levágták és megették a farkát. De arra nem vagyok kiváncsi, amikor egy percen keresztül mutatják, hogy egy élő teknősbékát élesben lefejeznek, csonkolnak, kibeleznek, megesznek, miközben még rángatózik - és az ember tudja, hogy ez az egyetlen valódi dolog az egészben.
The evil - reménykedtem benne, hogy szép horroros gyerekkoromban ezt is láttam, de hamar rájöttem, hogy nem. Hatalmas elhagyatott házat megveszik okosék, mert nem tudják, hogy minden kibaszott hatalmas elhagyatott házban kísértetek vannak (azt vágjátok, hogy a kísértetek mindig csak gecinagy kérókban jelennek meg, 38 négyzetméteresekben soha???). A társaság tagjai 10 percenként meghalnak, kiderül, hogy maga az ördög van bezárva a pincébe, de persze kiengedik jó hamar, hogy aztán a végén vissza lehessen zárni. Semmi gore, az emberek általában felgyulladnak vagy megbassza őket az áram.
Gondolkodtatok már azon, hogy a god-good és a devil-evil szavak mennyire hasonlítanak az angolban?
Amúgy ez is olyan 3/10 körül van, rakás szar. -
Ramza #686 
Tényleg bejött amúgy? -
na, én hétvégén láttam egy 10/10-es horrort, asszem a címe : Ízlésficam
látta valaki?
-
Igen, én is ezeket számolgattam! :D
Asszem a héten megveszem a vinyót, HUÁÁÁ! -
Ok, thx a tippet. -
Ramza #682 Save the green planet máris 1,5 giga.
Sőt, ha belegondolok, eddig három 2 cd-s ázsiai filmet kaptál, szóval... :D -
Ramza #681 Ha le akarod szedni a második részt, akkor lehetőleg magyar hubról próbáld, ugyanis külföldieken általában egy olyan verzió van, amihez az istenért sem lehet hozzáigazítani az egyetlen magyar feliratot. -
Ok, akkor leszedem a 2-t, addig nem nézem meg.
Elhatároztam, hogy begyűjtöm a 3 Poltergeist-ot is! :)
Sajnos a Kung-fu HUB-ról kirúgtak a minap, mert nem vettem észre a szabályzatban, hogy 5 GB ÁZSIAI filmet kell megosztani. Basszkulcs. :/ Bannoltatni meg nem akarom magam, hogy piócáskodok, úgyhogy beszerzek némi anyagot, és majd csak akkor folytatom a ninjászfilmek húzását. :D -
Ramza #679 Hát, nem a legjobb, szorri, hogy a másodikat nem tudtam átírni :(
Az első és a második rész kapcsolódik össze komolyabban, onnantól kezdve minimális a kapcsolat a részek között (gyakorlatilag csak a kocka és Pinhead a "kötőanyag") -
Szerinted baj, ha a Hellraiser 1 után a 3-at nézem meg, vagy van valami a 2. részben, ami esetleg kapcsolódik, átvezet az 1-ből saját magán keresztül a 3-ba? -
Ramza #677 Akarok ilyet! :D -
-
Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil Mutant Hellbound Flesh Eating Subhumanoid Living Dead, Part 2 (1991)
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! :DDDDD -
Ramza #674 Na, azért nem olyan rossz.
Pl. jobb, mint bármelyik Freddy vagy Rémálom film magában :)
(kivétel F13th 1-3, Rémálom 1,3)
De az tény, hogy önmagában kevéske. -
Sehogy. Sux. Nem kellett volna... -
A Freddy vs Jason hogy tetszett, emberek? -
Én mostanában nyomtam le DC-ről. -
Ajánlom ezt mindenkinek megtekintésre :DDD -
A Six String Samurai-t nem tudjátok honnan szedhetném le? -
Ramza #668 A bemutató alá sikerült bevarázsolni az Animátrix zenéjét, loál :D -
Ramza #667 Jó hírek, Galy és Blasta örülni fognak.
Egyrészt Warning rivjú:
Warning
Másrészt letölthető ninja-film :)
Ninja fury
A teasert nézze meg, aki le szeretné szedni, nehogy csalódás érje :D -
Ramza #666 Na az tényleg egy súlyos film minden szempontból! -
Juj, David Lynch - Eraserhead nem is kevés embernek van meg! Valamikor biztos lehúzom! -
pont ezért járok az sg-re
-
De kár, hogy csak önmagadad szórakoztatod...