9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ramza #622 Semmi gond, úgyis csak rutinkérdés volt. -
#621 Majd megkapod, és jól megnézheted! :))
Sajnos nem. :( Van még 1 húzos Westel-számlám a lyány miatt, úgyhogy nem aktuális. :/ -
Ramza #620 Szerintem nem, de én is néztem a badmovies-on, és nagyon felkeltette az érdeklődésemet!
Tényleg, nem akarod megvenni a három hónapos, 80 gb-os winchesteremet? Épp eladnám. -
#619 Ramza, ezt láttad? Erre is ráleltem DC-n, elég gyorsan is jött, remélem 7végén nézhetem. :) -
#618 A túlélő. :D -
Ramza #617 Biztos előrespriccelt magának is a neonzöld üdcsiből :P -
Ramza #616 Igen... sőt, a másodikban is meghal, a harmadik elején mégis ott van :DDDDD -
#615 De emlékeim szerint az első részben kifingik West is, nem? Mégis ott van a 2-ben, és a 3-ban is. -
#614 nem ettől
szzóval utána nem
csak 3 napra rá szerepelt az álmomban a csontfezfejü banya, meg a villany
de a film különösebben nem volt rémísztő
egyébként is legtöbbször nevetgélni szoktam horror filmeken
nem pedig ijedezni -
Ramza #613 Megnéztem a Re-animator első két részét.
Tömör vélemény:
Mindkét rész simán élvezhető bárki számára, nem csak a horror-rajongóknak. Természetesen itt is teljesen más dolgokra emlékeztem 15 év után, mint amik valóban történtek a filmben :) Pl. azt hittem, hogy a levágott fejű doktor kb. 10 perc után megjelenik, persze valójában a 60-ik perc tájékán jött.
Az első rész zseniális, nem véletlenül lett kult-film. Amimeglepett, hogy a második rész is elég jó! Ugyan visszavettek a horrorból, kicsit több benne a vígjáték-elem, és érdekes problémákat boncolgat (még ha ezt nem is teszi túl komolyan: nem is állt volna neki jól...). Lassabb mint az első rész, de kellemes meglepetés, hogy minden szempontból folytatása az elsőnek (ugyanazok a szereplők, a sztori 10 hónappal később folytatódik, stb.). Korrekt.
A harmadikba csak belenéztem és jót röhögtem, hogy az idióta dr. Herbert Vestet még 18 évvel az első rész után is sikerült előkaparni, és ugyanúgy néz ki :D Idióta fej, hiteltelen gonosz tudós pillantás :D Szóval rulez, na! Bár kicsit félek, hogy a 2003-as trendnek megfelelően kicsit tinihorror-jellege lesz, de majd meglátjuk. -
#612 Tegnap én is nézelődtem, de jó HUB-ot én sem találtam. Viszont ráleltem az 5 Ninja elemre, de még nem jött le belőle sok.
Viszont, ha addig élek is, a Ninja in the Dragon's Den-t levadászom valahonnan! :D (Vagy megrendelem DVD-n... :D) -
Ramza #611 Kerestem, de nem találtam jót :(
Viszont megtaláltam a legnagyobb horror-hubot, egész jó, kb. a svédnél kicsivel rosszabb, viszont négyszer annyi user van.
Néztem a nijászos filmedet, egy dsl-es embernél láttam csak, nem kezdtem el szedni.
Elkezdtem viszont szedni ezt:
Ninja in a deadly trap (vagy valami ilyesmi), de belenéztem, nem tetszett. Én a szutyok, amerikai feketeruhás ninjafimeket szeretem -
#610 Jieáh! :DD -
#609 HUÁCSÁ? :D -
#608 Aki tud DC-n Kung-Fu HUB-ot, az legyen szíves...! -
#607 -
#606 #581 :D -
#605 es az 5 ninja elem?:) -
#604 MOVIE 9/10
PICTURE 8/10
SOUND 6/10
SUBTITLES 5/10
EXTRAS 8/10
MENUS 8/10
PACKAGING 7/10
OVERALL 8/10
A DVD értékelése is nagyon jó. -
#603 7 pont alatt még a leglehúzósabb helyen sem kapott. Asianfilmweb-en full 10 csillag. :D -
Ramza #602 Hajj, régi jó ninjászos filmek! -
#601 MEGTALÁLTAM!
Ninja in the Dragon's Den, 1982
imdb, Kung Fu Cinema, asianfilmweb
Érdekesség: Corey Yuen a rendezője (Transporter) :D -
#600 Szal Ringu. -
#599 Na, szal az kiderült, hogy a hero-filmben, amit keresek (#574), a főszereplő Hiroyuki Sanada játszik a Rungu-ban is. -
#598 Bio-Zombie
-
Ramza #597 Nem értem.
Ettől álmodtál rosszakat? :) -
Darkness Falls
most jött ki DVD-n
ilyet én nem nézek meg moziban, kár a pénzért -
#595 Cool! -
#594 Tenksz! ;D -
Ramza #593 http://www.rottencotton.com/shirts/collectors/collectors.htm -
Ramza #592 Jano, ehhez mit szólsz?
-
Ramza #591 Rothgo! Rothgo! :D -
#590 Megtagadom tőled a Nídust :D -
#589 Én se nagyon emléxem, de az megmaradt amikor bementek a "fa-nindzsákhoz"(öt elem egyike:)) és ott a nindzsák ilyen kampókkal szétszakították a csákót négyfelé :DD -
Ramza #588 Ha ezt kinyomnák itthon dvd-n, akkor leszopnám magamat:
http://www.fortunecity.com/lavender/tombstone/890/labyrinth/labyrinth.htm
De azt hiszem nem kell rugalmassági edzésre járnom egy ideig :( -
#587 Jajó:)
goto imdb
search ninja wars
klikk főszereplő
feljön all films
gondolom:) -
Ramza #586 Az de jó volt!
Nem emlékszem belőle semmire, csak arra, hogy jó volt és sokszor láttam :D -
#585 És a másik, amire én gondoltam? :D -
#584 Wu dun ren shu - Five Element Ninja
-
#583 Az is nagyon állat volt, de nem arra gondolok. Sajnos fogalmam sincs már, hogy annak mi lehetett a címe. :-/