9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Galy
    de kár, hogy ezt JÓÓÓL kihasználom! :D
  • Ramza
    De kár, hogy nem tudok moderálni :)
  • Galy
    Utolsó vértangó a halál tornácán 2.

imdb 9/10

szerintem töltsétek le!

fsz.: John Meltblood & Kyle Headshot
  • Ramza
    Amúgy megzavart a "magas" imdb pontszám :)
    HotLD
  • Ramza
    Semmit nem törlök le ami horror!
    De az igaz, hogy előszőr ennél jutott eszembe...
  • Galy
    Az élő halottak pokla!

GRÁÁÁH!
  • Jano
    Ja, hát netuddmeg milyen boldog vagyok, hogy felleltem. :D
    HoLD-ról olvasgattam, de nem gondoltam, hogy ilyen szar. Remélem azért nem törlöd le! :D
  • Ramza
    Látom te is megtalálod a minőségi filmeket :)))))

Tegnap ezt láttam: Hell of the living dead.
    Hátbazz. Az egyik legrosszabb horror, amit valaha láttam. Kaínszenvedés volt végignézni, egy betűt nem értettem belőle, mert még annyit sem érdemelt, hogy fordítsam.
    Eszméletlen fosadék, hiába van benne gore rendesen.
  • Punker
    ok
  • Jano
    Ugyeugye? :DD
  • Jano
  • Punker
    szerintem ez vígjáték volt, de semmi képp nem horror
  • Lacc
    Már jobban emlékszem. Egy jelenetben kb. 200 embert öl meg karddal úgy hogy a többiek puskával vannak, valami katonák voltak :DD
  • Lacc
    Dede ez az a film! Elfelejtettem írni az előbb, hogy nagyon bejött nekem :)
  • Lacc
    Ez nem az a film, ami nemrég ment a HBO-n? Najó vagy 1.5 éve :) Az elejét sose láttam, de a közepétől vagy 10x. Valami posztnukleáris sivatagban egy manus basszusgitárral nyomatja a rockot sztk-keretes szemüvegben. Közben meg a szellem-rokkerek üldözik őt, lövöldöznek rá nyilakkal és ő össze-vissza pattog meg elüti a nyilakat a kardjával :D Asszem a végén el kellett jutni egy városba hogy ott fellépjen.
  • Jano
    Itt is.
  • Jano
    Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! Baze, baze, baze, jeeeeeeeeeeeeeeee!!! :DDDDDDDDDD

Könyörgöm legyen fent DC-n!!!
  • Jano
  • Jano
    Ezt szedem le éppen. :)
    Egyszer láttam belőle 1 keveset, már azt sem tudom hol, és valami iszonyú furcsa hangulat áradt a filmből. Meglátjuk milyen a teljes movie. :)
  • Galy
    lehet, hogy túl sok HORROR-t néztek, azért ilyen magukbafordúlóak a srácok....
  • Blasta
    Hagyd! Nem akarnak barátkozni velünk, ne segíts nekik Te se!!!!!!!!!44444444444444
  • Galy
    segítsek? :D
  • Loál János #640
    És ráleltem az 5 Ninjaelemre is pár embernél, de egyelőre no free slot.
  • Ramza
    Igen, láttam én is :D
    Szedjed mindenképpen, biztosan jó lehet :)
  • Loál János #638
    Erről jut eszembe, hogy van egy Kung-fu Zombie c. film is, asszem lehúzom.
  • Loál János #637
    Ja, elvoltam a filmen a magam módján. :D
  • Loál János #636
    Épp akartam mondani, hogy máshonnan is nagyon jókat hallottam a filmről, már izgulok! :D
  • Ramza
    Ezt néztem tegnap, nincs kedvem írni róla:
    Class of nukem high

Tetszett.
    Ekkora trash-t még soha nem láttam. Annyira abszurd, hogy hihetetlen.
    Megy a Kung-fu cannibals mellé :D
  • Ramza
    Ez van tesó.
    Legalább jól szórakoztál annak ellenére, hogy nem féltél? :)
    Mert ha igen, akkor minden okés.
  • Ramza
    Na ezt megnézzük, jókat írtál :D
  • Jano
    Meg is néztem a Killer Klowns-t.
    Már nagyon utálom ezt mondani, de ennél a filmnél is az idő játszotta a nagy szerepet abban, hogy az emlékek rendkívül félelmetesnek hagyták meg bennem. Anno rostam nagyon a csúnya bohócoktól, és a hangulat most is feljött, de már nem hatott rám úgy a film, mint régen. Szar dolog az öregedés.
    Egyébként jól meg vannak csinálva a figurák, és van 1-2 olyan ötlet a filmben, ami betegességénél fogva vicces (pl. a bohócok ebe, valamint a bohócok kinyírásának módja), de aki most nézi meg, az nemtom mit reagálna. :D
  • Lacc
    Úristen :DD
  • Bucser
    Ki látta a Magasfeszültség című francia trancsírhorrort elég naturalista felfogásban?:)) Már az elején dúrván leakadtam:))) Egy lewpukkant Volkswagen mozog előre hátra bennt a kocsiban beteges hörgés egy kis szívás hang pasa hátradől... Majd ennyit mond "nézz a szemembe!". Következő pillanatban az autó elindul és kihajítja egy bige fejét az ablakon... Aztán alakulgat a történet... De elég dúrva a hangulat meg a kivégzési formák:)))
  • Voltan
    Ó ez az, ami régen ment nálunk a tv-ben Időlabirintus cimmel. Qrva jó volt, mindig néztem! Megismételhetnék...
  • Ramza
    Csak annyi, hogy én is hetek óta szeretném leszedni, de nagyon kelendő, soha nincs szabad sloton :D
  • Lacc
    Én most az Attack of the Killer Toamtoes nevű gyöngyszemet akarom megszerezni. Van valami tapasztalatotok ezzel a filmmel kapcsolatban? :D
  • Ramza
    mázlista :)
    Én meg épp most fejeztem be a Beyond Re-animator-t.
    Kurva jó volt :)
    Mondjuk nem ér az első rész nyomába, de a 2003-as horrorok között mindenképpen jó helyen van, egyből az Undead után :)
  • Jano
    Lejött!
  • I.C.ram
    Görög horror? :)
  • Jano
    Loál!