9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#462 Tényleg fura, hogy valaki az Ördögűző-n nevet... Főleg ha ismered a film "háttértörténetét". Egy gyenge DZS kategóriás halálmészárszék14 horrorfilmen még okés, hogy mosolyog az emberfia, de az Ördögűzőn... Szerintem alapmű az a film - főleg a rendezői változat. -
#461 nembaj, jó az nekem :))))))))))) -
#460 Felejtősféle. Első 10 perc jó, aztán kész. -
#459 Falls -
#458 Darkness Falss ? :) -
#457 Kitalált filmekről rizsázik a fiú, merasziszi vicces. Szóval csak privátban, ha kérhetem! :D -
#456 de mesélj!!! akkor csak mesélj nekem privátba, ha a többieket nem érdekli... negem érdekel :) -
Ramza #455 Nekem igen.
Bár nem tartom feltétlenül horrornak (bár nem tudom, hogy akkor minek tartom :), de tetszett. -
Zhertun de Royg #454 Event Horrizont teccett nektek? -
#453 :-D
-
Ramza #452 Jajj, inkább ne :)))
Olvasd el a korábbi "leírásait" :) -
#451 ed2k://|file|Friday.the.13th.Part.VIII.-.Jason.Takes.Manhattan.(1989).avi|735219712|90D1E09AAF5C502ED43AD289FFCB3806|/
amugy nagyon szar. -
#450 meséld -
#448 :) azt nem vennéd annyira komolyan :) -
#447 Persze! Privátban! :D -
#446 Láttam egy nagyon jó filmet! elmeséjem? :) -
#445 Ja, a topik tiszteletére készítettem: -
#444 a másik film "élményem" az ideglelés volt... iszonyat jót aludtam rajta :))))) kb 20 percig bírtam az összefüggéstelen rohangálást, aztán bealudtam... végén fölébredtem, de azt sem tudtam már hogy mi elől menekültek.
A kopogtató szellem is vmi iszonyat gagyi film, nemtom biztos amerikai kislányoknak szánták, vagy mi... de amikor végén az a méteres banya sipítozik majd lefordultam a röhögéstől az ágyról :D
Hellraiserben még jó, volt egy pár durva rész, amikor így felépül a faszi (miután megszökött a hellraiser 2-ben) de ahogy a poklot megcsinálták az enyhén startrek-es lett :) az a fekete fényt árasztó forgó valami..hát :))) mondjuk még csak az 1,2-t láttam.. majd azért megnézem a többit is...
vígjátékban amúgy a Legényana nagyon jó (régi magyar film) meg a Luis de Funnes filmek... ja meg Banános Joe és társai :)) az ilyen Amerikai Pite féle borzadájok nemtom kinek készültek, de annyira nem vicces, és elég buta a történet... -
#443 Érdekes. :D -
#442 mé? szerintem tök jó vígjáték :)))) annyira buta dolgok vanak benne... amikor leokádja a papot, meg elkezdi magát a kereszttel dugni :DDD -
Ramza #441 Igen, én is erre gondoltam, csak nem mertem leírni :) -
#440 Ördögűzőn röhögni? Érdekes! :D -
#439 -
#438 Nemtom, horrorfilmek annyira nem fognak meg. Ördögűzőn tök jót röhögtünk például... massza féle thrash horror szintén vígjáték szerintem... inkább a thriller, amit szeretek -
#437 :-) -
#436 Mérges leszek! Sicc! :D -
#435 töltsd le a Vérpárduc véres száguldását!
olyan rövidfilm féle, szal nem foglal sok helyet, meg full frankó film!
;-) -
#434 Áh, mostanában semmit se látok! :(
Lefoglal a szobafelújítás, meg a Lyány.
Ráadásul hogy lassan megint tele a vinyóm. Újat most nem tudok venni, az adatokat meg ki kéne írni, de arra megintcsak nincs időm. Az mp3-kat kéne kiírni, azokat meg nagyon igényesen szoktam rendszerezgetni, ID3-kat szépen megcsinálni, és az sok time. :/ A filmeket meg nem törölhetem le kiírás után, mert akkor nem tudok DC-zni, mert nem lesz meg a min. share. Szar ügy! -
Ramza #433 Ha éppen nincs más, szedd le, nem akkora gáz!
De csak slasher-rajongóknak tudnám tiszta szívvel ajánlani (pl. a Péntek 13 sorozat 9 részénél jobb - az elsőnél azért nem).
Frédi Jáson ellent láttad már? -
#432 Azt sem láttam.
Hát, akkor nem hiszem, hogy leszedem. :D -
#431 Ja, olyan se rossz se jó.... :-) -
Ramza #430 Igen, a filmes topikba írtam is róla annak idején.
Nem rossz slasher, de egy kicsit unalmas, és semmi története nincs :)
Egyszer nézhető, Just before dawn fílingje van (ha azt esetleg láttad) -
#429 Elnézést kérek az illetlenkedésért, többet nem fordul elő.Legalábbis ritkábban:DDD -
#428 Jó, akkor most egy ideig nem nyomatok ilyet!
Mondjuk karácsonyig! Nem. Szilveszterig. Vagy nem is. Húsvétig. Ezaz. Ez lesz a jó.
(De azért a Vér a köbön 3. KIRA FILM!!!!!) -
#427 Egy kicsit már unalmas. -
#426 Ez vicces, nevess velünk Te is! :-DDDDD -
#425 Srácok, tényleg muszáj ezt? -
#424 Az első rész nem is volt egy nagy durranás, annál nem nehéz jobbat csinálni.De ha azt mondod jó volt, akkor tuti megnézem én is, már csak Elton cocalovag John remekművei miatt is:) -
#423 A parkinzonkóros Zombilány vérengzése Jemenben 2.
SPOILER!!!!!!!!
Végre egy folytatás, ami jobb mint az első rész!
Komolyan sokkal jobbra sikeredett. Az effektek jobak, a vér pirosabb, a zene állat (Sir. Elton John megint remekelt) és a sztorira se lehet egy rossz szavunk.
Egyedül talán az a rész nem tetszett, amikor a kationai bázisra téved be Mary-Jane és a kezébe fogja a 18 lövetü rakétavetőt, de sajnos a remegéstől egyszerre elpazarolja az összes rakétát....
Amúgy állat a múvi, 8/10!!!!! -
#422 "kombány" LLLLLOOOOOÁÁÁÁÁLLLLL!!!!!!!!!!
Na csá! :-DDD