22366
-
#2040 RIP link nincs??? -
#2039 Bee:5.5.?.? -
#2038 Én az 5.5.10.0 és gond nélkül vitte
Bee:5.5 -
#2037 #2032 a #2026 -ra ment.. -
Bee #2036 Mindjárt kiderül. Kissé DÜHÖS VAGYOK!!!!!!!!!!!! -
Bee #2035 Nero 5.5 -
#2034 Lehet hogy a sebesség miatt tévesztett.De lehet hogy hülyességet mondok. -
#2033 Mivel irtad ki? -
#2032 Az nem egyszerűen readme, hanem olasz felirat a játékban. -
#2031 Inkább írd lassabban az a biztos -
Bee #2030 Az írás sebességével van gond? -
Bee #2029 Na írom újra, talán nem cseszi el. -
#2028 Sajnos az italian.txt nélkül nem fogja telepíteni a játékot, mert a gammába nem tudja előre, hogy te melyiket szeretnéd választani... -
#2027 Lehet de igazán nem tudom mert én dvd-re írtam ott meg csak 1x írt és utána gond nélkül feltelepült -
Bee #2026 Persze hogy. Ezért nem értem, hogy mi a f***-nak keresi az olasz readme-t. Amúgy tényleg nem lehet megnyitni, manuálisan próbáltam. Lehet, hogy lassan kéne írnom, nem 48X-osan? Ez lehet gond? -
#2025 A telepítés elején az angolt választottad ki? -
Bee #2023 Reame_ITALIAN.txt. Minek kell ez neki? -
#2022 Valszeg hibás az a fájl. Rw lemezre irtad legalább mert akkor eltudom küldeni azt a fájlt ha kell -
Bee #2020 Megint én. Felírtam CD-re, de gáz van telepítéskor; nem tud megynyitni egy Italian textfile-t, és nem hajlandó tovább tölteni. Mi lehet a gond? -
#2018 Sajnos az nekem is esélytelen... -
#2017 Nekem az a baj a gammával még mindig egy picit, hogy jellegtelenek az utcák...úgy értem itt nem hiszem , hogy ugyanúgy bevágom a térképet, mint a gta3-ba, mert mintha ugyanabba az utcába járnék bárhol vagyok is....Rendben, hogy tulajdonképpen ez vgül is Miami, na de ennyire... -
#2016 lEHET, HOGY NYITNI KÉNE 1 MÁSIK GTA:VC TOPICOT, HA ITT EKKORA PROBLÉMÁK VANNAK BAZDMEG!!! -
#2015 Kurva RC helikopter... 2 órája próbálom megcsinálni -
#2014 Mindegy. Mentem, majd visszanézek. Folyjék tovább a beszélgetés :o)
Danika ne flémelj mert szájbaléplek. -
#2012 NUM9=Felállás bármelyik mocin
NUM6=egykereküzés bármelyik mocin! -
Bee #2002 Egyikük ballag, a másik bennégett a lakástűzben, amit a füströlgő bill. okozott Vice Cityzés közben -
#2001 num6-tal tudsz egykerekezni... -
#2000 megnézem!! -
#1998 -
#1997 énis eztakartam,kösz,hogy leirtad!!
Hogy hogykell egykerekezni??
és aki kitörli a hozzászolásaimat minek kell minden embernek vannak hibái!!és megértik az emberek ha elolvassák -
#1996 Cross-al tudsz.Ha nem akkor nézd meg a bill kiosztást asszem alap a Num6 -
#1995 Igazából lenne, az a baj -
#1994 Nincs jobb dolgod ma, mint a vice city topic lakoit csesztetni? -
#1993 töröljed,hoyg nekem sose legyen jo!! -
Nyiri #1992 Hela!
Egy korabbi vice city videoban lattam hogy a gyorsasagi motorral egykerekre allt es ugy vezetett, miert nem tudok a 600assal egykerekezni?
Majd a masik varosreszben mar lesz erosebb motor? -
#1991 Mert FLÉMELSZ, te szardarab. Nyugodj le, figyelj oda a helyesírásra, ne flémelj.
Egyébként neked semmi alapod nincs arra, hogy számonkérj bármit is. Régen nem kellett volna elbaszni a dolgokat. -
#1990 én látom,hogy kimaradtak a számok mert kitörölted a hozzászolásaimat!! -
#1989 -
Bee #1988 A moderátorunk biztosan nyelvtantanár, azért törli ki Danika hozzászólásait. De Adi! Engedd át egy kettes alával! -
#1987 MerlinW,BlackWolf mit csinálhat szerinted? Amúgy megy az égetés?