22366
-
#2321 persze!!!mission flaide
-
#2320 mindegy hozom a baltát... -
#2318 sajna nemjo
Nincs semmi se csatolva
Mindegy majd mástol elkerem. Csak idegesito hogy 7 órán keresztül töltötte ezt a szart erre nincs benne két darad kibaszott fájl!!!
természetesen enélkül nem indul el mér is -
#2317 ment -
#2316 márpedig nem volt csatolva semmien fájl
Probáld ujra PLS!! -
#2315 A gecibe:
Demolition man (1000$) Nehézség 3/5
Avery egy útjában álló épület megsemmisítésével bíz meg bennünket, legyünk jófejek és segítsünk neki :) Szálljunk be az egy saroknyira lévõ "topfun" minibuszba. Ebbõl a kocsiból kell iranyítanunk a távirányítós helikoptert, mellyel a feladatunk a következõ lesz: 4 dinamitot kell elhelyeznünk a térképen jelölt helyeken. Az egyik az épületen kívül van, míg a maradék hármat az épület különbözõ szintjein találhatjuk meg. Mielött felvennénk a helikopterrel a dinamitot repkedjünk vele egy kicsit, nehéz lesz megszokni az irányítását. Az se számít ha felrobbantjuk a helikoptert, nem halunk meg, és a küldetést adó Avery sincs messze, szóval amíg nem érezzük magunkat tavirányítóshelikopter bajnoknak ne nagyon vágjunk bele a küldetésbe, mert igen mókas szózatok fognak elhangozni szánkból miután a helikopter már 10x nem azt csinálja amit mi akarunk.
I rányítás:
Num bill.9 - elõre
Num bill.6 - hátra
Num bill.1 - balra fordulás(!)
Num bill.2 - jobbra fordulás(!)
W - emelkedés
S - süllyedés
Manõverezzük a dinamitokat az õket megilletõ helyekre. Vigyázat! A 2. és 3. emeleten pisztolyos rendõrök, míg az alsóbb szinteken eszelõs kalapácsos munkások ólálkodnak,
akiket nemes egyszerüséggel szétkaszabolhatunk a helikopter propellerével.
-
#2314 A következõ kódokat/csalásokat használhatod a játékban:
THUGSTOOLS
PROFESSIONALTOOLS
NUTTERTOOLS
PRECIOUSPROTECTION
ASPIRINE
YOUWONTTAKEMEALIVE
LEAVEMEALONE
APLEASANTDAY
ALOVELYDAY
ABITDRIEG
CATSANDDOGS
CANTSEEATHING
PANZER
LIFEISPASSINGMEBY
BIGBANG
STILLLIKEDRESSINGUP
FIGHTFIGHTFIGHT
NOBODYLIKESME
OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS
ONSPEED
BOOOOOORING
WHEELSAREALLINEED
COMEFLYWITHME
GRIPISEVERYTHING
CHASESTAT
CHICKSWITHGUNS
ICANTTAKEITANYMORE
GREENLIGHT
MIAMITRAFFIC
AHAIRDRESSERSCAR
IWANTITPAINTEDBLACK
TRAVELINSTYLE
THELASTRIDE
ROCKANDROLLCAR
RUBBISHCAR
GETTHEREFAST
BETTERTHANWALKING
LOOKLIKELANCE
MYSONISALAWYER
ILOOKLIKEHILARY
ROCKANDROLLMAN
ONEARMEDBANDIT
IDONTHAVETHEMONEYSONNY
SEAWAYS
LOADSOFLITTLETHINGS
HOPINGIRL
AIRSHIP
FOXYLITTLETHING
WELOVEOURDICK
GETTHEREQUICKLY
GETTHEREVERYFASTINDEED
GETTHEREAMAZINGLYFAST
FANNYMAGNET
CHEATSHAVEBEENCRACKED
CERTAINDEATH
DEEPFRIEDMARSBARS
PROGRAMMER
De mi mi?
Factor csatoltam! -
#2313 Wave 103 -
#2312 légyszi ujra mert nem volt csatolva semmi -
#2311 VALAMI:
WAVE 138 a rádióneve -
#2310 mindkettőt ugyanis letöltöttem több mint 100db fájl de sehol sem találom -
#2309 még ebbőlse? -
#2308 Nézdmeg a postaládádat! -
#2307 huha -
#2306 melyiket?
-
#2305 megörülök :D -
#2304 akkor küldje mar el nekem valaki a cue fájlt erre a cimre: [email protected] -
#2303 Ugydöntöttem bejelenkezem :D -
#2300 LOOOOOL -
#2298 HELP ME!!!
#2293 -
#2293 Segitsen valaki hogy kell elinditani??
Mert deamon toolsal akartam inditania gamet de nem is volt cue fájl! Most akkor mit csinálni? Mellesleg a WCO-n a 47-es fájl hibás nem tudta letölteni :(((( -
#2291 wildstyle cimu szám van , meg rádio is de igy dallamrol nem ugrik be :)))))))) -
#2287 http://hoodoo.isten.hu/vc/
bár a kurvákkal még nem jutottam semmire, hiába szált be, pedig kellet volna az életerő :)) -
#2286 nem mindegyik száll be... -
#2282 Michael Jackson - Billie Jean, nagyon rulla :))) -
#2281 Vazze, mekkora zenék vannak a játékban, kurva joooo :))
jo kis oldschool hip hop, Run DMC, Grandmasta -
#2275 azer nems emmi hogy ugyan ezzel a geppel a gta3 800x600ba kozepes grafiakal mondjuk uigy jol futott, ez a vc 1280ba mind fullon anzio meg antialiassal siman megy :) -
#2274 én ott vagyok, de nem sikerult -
#2273 kösz -
#2272 en a screenshotot a prinscr gombal csinalom, mivel mukodik a task valtas fagyas nelkul...:> -
#2271 meri a leghosszabb fektavokat
22m elso kereken scotter robogoval :) -
antijedi #2270 énis kérdeztem de nem monta meg senkise :DD -
#2269 Nah, emberek, akiknek nem indul a játék (sötétképernyő)azok utánégetővel töröljék a "Movies" könyvtár tartalmát...üdv. -
#2268 madmaxx korok... -
antijedi #2267 jaja, meg amikor motoral kelet uldozni masik motoros csakot, tisztára olyan volt mint egy filmben :D megyünk a sikatorban, felmegyek lepcson csinal igy ugrasrt masik haztetore onet le ucara, szal nagyon durva :DD -
#2266 Valaki tudja, hogy van olyan lehetőség itt mint az első részben, hogy a lopott kocsikat el lehet adni ? -
#2265 elore megkerdem hogy mivel lehet screenshotokat csinálni? -
antijedi #2264 ezt télleg nem sajna :( -
#2263 bazki a motorral olyan mutatvanyokat leeht csinalni...elore doles satufek, kozben mielott megallna meg 180fokba atlenditeni a jarmuvet persze elso kereken fordulva :)
-trial- -
antijedi #2262 énis ki szoktam szurni de itt én nem látok ilyet
amugy az kurva jol megvan csinálva hogy ha gyorsan megy az emver a fenyek elmopsodni, szinte csak egy csij lesz neha, mint a valosagban :DD