22366
-
#2193 őő
aszem külső progival :))) -
antijedi #2192 ha már itt tartunk melyik gombal lehet shotot csinálni?? :D (nehogy aztmond hogy külső progival... :DDD) -
antijedi #2191 azé nem csak a mocikról kelet volna képet csinálni :Dd na meg lehetet volna jobb képet is
szeirntem ugy kéne ha van egy jó jelenet nyomsz egy replay-t és akozben nyomod a shotot, néha olyan jelenetek vanak mint egy filmben :DD -
#2184 Lehet, rossz a crack?
www.gamecopyworld.com-ról szedd le a nocd verziót -
#2182 na, megy ez, csak meg kellett probalni meg1szer :D -
antijedi #2181 mivan danikával?? ezt most nem értem, sory az ucso 2 oldalt nem olvastam :D -
#2180 rakj be képeket a gameről !! pliiz -
#2179 jo de én béna vagyok :))) -
#2178 de mit csinálnak vele ? -
#2177 :DDD -
#2174 húzd ki a net kábelt :)
-
#2172 hopsz, helikopteres -
#2171 KG21, legyszi nekem is kuld el a repulos mentest, mert nem vagyok ra kepes hogy megoldjam :D
thx -
adamadam #2155 hogyan lehet pizzafutárkodni?; nem tudja valaki mennyi pénz kell hogy vehessek ingatlant? -
Bee #2154 Ezzel nagyon kicseszel velünk! -
#2150 2144 -
#2146 Na mentem vissza gammalni, koszi KG, tobbiek meg toltsek szorgalmasan onnan. -
#2145 Es mukodik, csak nincs kiemelve :) -
#2144 Proba link:
A helikopteres mentes -
Bee #2143 Anti, úgy fest, hogy Danika rossz hatással van rád! Vigyázz, nehogy Téged is cenzúrázzanak. -
#2142 Na végre -
#2141 Nagyon koszi! -
#2140 Na most küldtem el ezt a szaros mentést vagy tizedjére. -
antijedi #2139 szvsz szeirntem ennek sokal job a hangulata mint a sia gta3-nak, najo a maffiát azé még nem éri utol :DD -
#2138 Danika, ha ez az Őrangyal küldetés, akkor mielőtt az utolsó támadók megélrkeznek, menj le a lépcsőn. Akkor időben fel tudsz majd ülni a motorra -
#2137 Na itten van:
http://web.axelero.hu/lipovic1/helikopteres_mentes.zip -
Bee #2136 Elment a mail.
Végre elindult a game (köszönet a céges IT-soknak - mit fogok ezért én kapni hétfőn).
Szép lett, jó lett, de a feeling még hiányzik. Remélem az is megjön, vagy ha nem, hát azt is küldjétek el mailben! -
#2135 Az tényleg nehéz... próbáld utolérni, aztán úgy menj neki, hogy elessen! Utána már csak le kell lőni. -
#2134 Ilyen nehéz a játék hogy egy piti kis gondot nem tudtok egyedül megoldani? Használjuk már a fejünket is néha! Ezt hogy kell ezt meg a hogy amazt kérdésekre irtam. -
antijedi #2133 arrol a helikopteresről van szó amikor egy kis távirányitos helivel kel bombákatszálitani egy épitkezésre (4db-ot) ?? mert ha igen az nekem is kéne :DD -
#2132 Jaj itt megszunt cimem van!
Ide kuld: [email protected] -
#2131 Még nem tettem fel a game-t de gondolom lehet configurálni a bilentyüzetet, szoval nem értem miért kérdezi meg mindenki melyikkel kell egykerozni. Kb o'neal már a 100. aki megkérdi.
-
#2130 NUM6 -
#2129 GECIBE vistzem a küdletést felkell üplni gyorsan egy motorra és üldöni kéne de kiirta MISSION FLADE!amikor egy fehér emberrel megyek!pls help! -
#2128 num6 num9 -
#2127 Elküldtem. -
#2126 Ha elkuldod nekem en felrakom valahova. -
#2125 Vki mondja el hogy kell felrakni, vagy vki, akinek már elküldtem tegye fel. -
#2124 ÉN IS! -
#2123 Kg, helikopteres mentesre en is igeny tartanek. Koszonom elore is!