22366
  • hen-tes
    őő
    aszem külső progival :)))
  • antijedi
    ha már itt tartunk melyik gombal lehet shotot csinálni?? :D (nehogy aztmond hogy külső progival... :DDD)
  • antijedi
    azé nem csak a mocikról kelet volna képet csinálni :Dd na meg lehetet volna jobb képet is
    szeirntem ugy kéne ha van egy jó jelenet nyomsz egy replay-t és akozben nyomod a shotot, néha olyan jelenetek vanak mint egy filmben :DD
  • rage
    Lehet, rossz a crack?
    www.gamecopyworld.com-ról szedd le a nocd verziót
  • hali
    na, megy ez, csak meg kellett probalni meg1szer :D
  • antijedi
    mivan danikával?? ezt most nem értem, sory az ucso 2 oldalt nem olvastam :D
  • hen-tes
    rakj be képeket a gameről !! pliiz
  • hali
    jo de én béna vagyok :)))
  • hen-tes
    de mit csinálnak vele ?
  • comet
    :DDD
  • hen-tes
    húzd ki a net kábelt :)
  • hali
    hopsz, helikopteres
  • hali
    KG21, legyszi nekem is kuld el a repulos mentest, mert nem vagyok ra kepes hogy megoldjam :D
    thx
  • adamadam
    hogyan lehet pizzafutárkodni?; nem tudja valaki mennyi pénz kell hogy vehessek ingatlant?
  • Bee
    Ezzel nagyon kicseszel velünk!
  • lipovics
    2144
  • lipovics
    Na mentem vissza gammalni, koszi KG, tobbiek meg toltsek szorgalmasan onnan.
  • lipovics
    Es mukodik, csak nincs kiemelve :)
  • lipovics
    Proba link:
    A helikopteres mentes
  • Bee
    Anti, úgy fest, hogy Danika rossz hatással van rád! Vigyázz, nehogy Téged is cenzúrázzanak.
  • KG21
    Na végre
  • lipovics
    Nagyon koszi!
  • KG21
    Na most küldtem el ezt a szaros mentést vagy tizedjére.
  • antijedi
    szvsz szeirntem ennek sokal job a hangulata mint a sia gta3-nak, najo a maffiát azé még nem éri utol :DD
  • shaba23 #2138
    Danika, ha ez az Őrangyal küldetés, akkor mielőtt az utolsó támadók megélrkeznek, menj le a lépcsőn. Akkor időben fel tudsz majd ülni a motorra
  • lipovics
    Na itten van:
    http://web.axelero.hu/lipovic1/helikopteres_mentes.zip
  • Bee
    Elment a mail.
    Végre elindult a game (köszönet a céges IT-soknak - mit fogok ezért én kapni hétfőn).
    Szép lett, jó lett, de a feeling még hiányzik. Remélem az is megjön, vagy ha nem, hát azt is küldjétek el mailben!
  • KG21
    Az tényleg nehéz... próbáld utolérni, aztán úgy menj neki, hogy elessen! Utána már csak le kell lőni.
  • Tikal #2134
    Ilyen nehéz a játék hogy egy piti kis gondot nem tudtok egyedül megoldani? Használjuk már a fejünket is néha! Ezt hogy kell ezt meg a hogy amazt kérdésekre irtam.
  • antijedi
    arrol a helikopteresről van szó amikor egy kis távirányitos helivel kel bombákatszálitani egy épitkezésre (4db-ot) ?? mert ha igen az nekem is kéne :DD
  • lipovics
    Jaj itt megszunt cimem van!
    Ide kuld: [email protected]
  • Tikal #2131
    Még nem tettem fel a game-t de gondolom lehet configurálni a bilentyüzetet, szoval nem értem miért kérdezi meg mindenki melyikkel kell egykerozni. Kb o'neal már a 100. aki megkérdi.
  • Danika
    NUM6
  • Danika
    GECIBE vistzem a küdletést felkell üplni gyorsan egy motorra és üldöni kéne de kiirta MISSION FLADE!amikor egy fehér emberrel megyek!pls help!
  • hen-tes
    num6 num9
  • KG21
    Elküldtem.
  • lipovics
    Ha elkuldod nekem en felrakom valahova.
  • KG21
    Vki mondja el hogy kell felrakni, vagy vki, akinek már elküldtem tegye fel.
  • Ams
    ÉN IS!
  • lipovics
    Kg, helikopteres mentesre en is igeny tartanek. Koszonom elore is!