22366
-
#1785 a zene is über!
-
#1784 jó a gém! a küldetések hangulatosak!
a motorozás is kúl!
7óta nyomom -
#1782 csak egy kerdes...
-felrakom a gta3-at
-felrakom a patchet(ez hol van?)
-felrakom a vice city-t
kell még vmi?
Mi az a jo magyar oldal, ahol fenn van az a patch a gta3-hoz hogy ne akadjon annyira? -
#1781 háh én is a 99 luftballonst nyiomattam Nena rulz :))) -
#1780 Vki pls help! Az sfx hangokat nem hallani a játékban! Csak a zenét, azt is csak akkor ha a kocsiban ülök!! -
#1779 mi a kód a wco hoz??
mer nekem az euro-t nem fogadja el -
Bee #1777 Hajrá! -
#1776 egy rohejes kérdés... 16megás vantával megy a gamma ? :))))))))))) -
#1775 MÁR MEGY!rossz elérési ut volt megadva a rar-nak kommanderbe.Köszönöm a segijjéget!
-
#1774 vettem észre ! egyébként nem olvastam, csak akkor vettem észre mikor lefelé scrolloztam hogy onnan kezdjek olvasgatni, amikor tegnap elmentem... most néztem meg Need for Speed underground ! csak ugyebár az ember egy VC láztól égő topicba nem NFS-es képeket vár... mind1 ha ez az NFS ilyen szép lesz, és nem olyan szar lesz mint a 6. része akkor isten gamma lesz -
#1773 Itt azt irja ki,hogy nem talál külsö tömöritöprogit.pedig van fennt rar...:( -
#1772 Kösz. Megeszem a reggelit, aztán mehet tovább az öldöklés -
Bee #1771 Így müxik, hadnagy úr? -
Bee #1770 Win. Commander; + gomb (*.*) enter alt+F9 oszt hajrá. Azért nem árt, ha van rarod. -
Bee #1769 Majd délután csekkolom. Jó vérengzést! -
#1768 Ne3m fogalmaztam pontosan.sorry.ABSZOLUT MEG SE PROBÁLJA kitömöriteni! a windóz társitani akarja,pedig van fennt winzip,winrar,meg probákltam commanderbe is. -
#1767 Reggel 6 óta nyomom és nem bírom letenni!
Istencsászár a gamma!!! Jobban fut a fos gépemen, mint a 3! -
Bee #1766 Ma kötekedős hangulatban vagyok, bocs. -
Bee #1765 "olvasni kéne amit ír" - ez nem a Te tolladból származott az előbb??? Rád is vonatkozik! Oda van írva a kép fölé valahol. -
#1764 lool az nem a gta vc volt ? fenébe pedig már kezdtem örülni :( -
Bee #1763 Talán mert nem a GTA VC-ből van a kép??? -
#1762 olvasni kéne amit ír, mert ott van hogyan kapod meg a passt ! -
Bee #1761 euro a password. kis betűkkel -
#1760 :)))))))))))) MR. IQfighter !! :)) most még ez a jelsz: euro -
#1759 mi nem jött ki ? -
Bee #1757 Normálisan??? CRC hiba? -
#1756 Szépjóreggelt!Az éjjel lejött a game,de (hüha de láma vagyok:) ) nem tömöriti ki normálisan a gép...mivel kéne probálkoznom?:)
-
Bee #1755 Olvass vissza pár oldalt, ott az info -
Bee #1753 Szerintem még ki sem jött. Van időd gyűjtögetni. -
#1752 egyébként jó reggelt -
#1751 ehhh jóvan persze! ugye ez a kép és a felette lévő nem komoly ? be is szarok ha igen, mert még nem vettem meg azt a kurva 9700pro-t és asszem nem is fogom tudni :( -
#1750 köszönöm szépen ! :) -
Bee #1749 Hát monnd le! -
Cobra11 #1748 Jó reggelt mindenkinek! Most installálom a gammát, de 20 perc múlva meg mehetek ballagásra :(((((( -
#1747 Nah végre lejött!! Nekem semmi problemem nem olt a ltöltéssel, itt hagytam éjjel::)) Szépen lecsorgott. -
Bee #1746 Nem, totál különálló game. -
#1745 Hehe... ez jó!!!
Nekem is onnan jön!
Lámer kérdés: kell az "eredeti" GTA 3 a Vice City installhoz??? -
Bee #1744 Szasz Katona,
Ha van letöltésvezérlőd, akkor nyugodtan használd a WCO oldalát. Csak el ne felejts rápillantani néha... -
#1743 szal... warezcenter.cjb.net -
Bee #1741 Gooood morning, Vietnaaaaaaam! Ja, bocs, ez egy másik VC. :)
Na, hol egy virágüzlet?