22366
-
#1918 Bazz a golfos faszit alig tudtam elintézni de úgy sikerült,hogy már kiment a golf pályárol azt beült a kocsiba én meg utána azt nagy nehezen le szorítottam és kivégeztem -
#1916 Kira a game nagyon!Véletlen nemmentettem le és messze voltam szerencsére elötte lementettem!
olyan mentés vagy csalást keresek ami végigviszi a gamet vagyis mindenhol lehet menni!
Ezekkel vagyis a 3mmail is ugy játszottam,hogy az eggyik csalással szorakozáskép a másikpedig rendes játék lécci segitsetek közbe nézem miket irkáltatok :D -
#1915 Na te is itt vagy -
#1914 Rohadt köcsög távirányítású helikopter!! A francnak raknak bele ilyen feladatot?
Akik csinálták, még nem irányítottak ilyet? -
Joint #1913 mért nem nyomtátok be éjszakára? :)) -
Bee #1912 Szasztok. Most szedi az utolsó filet! Beleőszültem. -
#1911 Hali
Én is most töltöm a 2. CDét de baromi lassú EZ a Kib...tt szar net 25-30kb...
:(
Köcsög gagyi Chello! -
#1910 nekem is küldhetsz, de ne a hotmail-esre, hanem a freemail-re, köszi -
#1908 Ha esetleg nem azonnal küldöm az azért van mert nyomom a gamet -
#1907 Ment -
#1906 itt a címem -
#1905 Nem arról volt szó, hogy lesz benne multiplayer?
Legalább helyi hálón lehetne..... -
#1903 Akinek esetleg kell a game cd ill.dvd borítója az szóljon szívesen elküldöm neki. -
#1902 MerlinW sikerült kiirni 1 dvd lemezre és rendesen feltelepítette és indul is a game hiba mentesen.Full felbontásban szaggatás mentes -
#1901 Én igen, de sajnos nem sikerült a küldetés, mert valahogy nem érzek rá a kis helikopter irányitására, úgyhogy pihentetem amig lehet... -
#1899 távirányítós helizett már vki.? -
#1895 Hehe, én is pont ugyanezt csináltam:) -
#1892 nincs -
#1891 Szerintem a hard, mert a láncfürésszel, mikor szétdaráltam az emberek, még a képernyő is véres lett. :) -
#1888 ÉN benyomtam a vízbe az autókat, és ököllel kergettem a sprinttel, majd simán agyonvertem. -
#1882 Kijött az Enter The Matrix is, a topicjában megnézhetitek :) -
#1879 CD1 lejött, még kb 3-4 ora és itt a másik :( -
Joint #1877 hát elcsaptam 1-2 nőt és volt alattuk vértócsa meg spriccelt a szakácsokból a vér... :) -
#1874 Köszi! -
#1871 csAK NE IDE MERT BÜDÖS LESSZ!!!! -
#1863 HOgy lehet úgy lőni hogy automata célzás van?? -
#1862 vazze, trainer meg cheat? -
adamadam #1860 hi! hogyan lehet egykerekezni?; és hogyan lehet pizzafutárkodni? odamegyek a mocival ahova kell de aztán nem történik semmi? -
#1859 Ezeket olvassd el #1730 #1733 Így jártam de már nem kell sok és lejön. -
#1855 Mé a POSTAL II Nem olyan rossz, sőt, az élvezet a lényeg!!! -
#1854 Na, megy a dolog. Azt csináltam, hogy a fileneveket átírtam egyformára.
A file neve Flt-vca.bin volt, a cue-ban meg flt-vca.bin volt írva, szal nem stillelt a kis és nagy betű . De most megy. Kösz a segítséget. -
#1853 ja, még valami azé ne felejts elütni az *.sfv file-al egy CRC ellenőrzést. -
#1852 Nálam egészen máshol volt a gond. Bár nekem is ilyen *.cab -as baromsággal jött, na nem a GTA hanem más játék...De a megoldás mindig ugyanaz. Winrar (min 3.0) és az extract képernyőn X-eld be a Keep broken files-t!!! -
#1851 Ez sokkal jobb.Szemmel láthatóan javult a gépigénye és a grafika is inkább pc-s. -
#1850 Még egy kérdés: milyen winrar kell hozzá? -
#1849 Ha nem megy, SZÓLJ! -
#1848 És te mit csináltál, hogy most jó lett? -
#1847 Akkor megpróbálom kitömni még1x. -
#1846 Találkoztam, sajna :( -
#1845 Ott valami gáz volt a kitömörítésnél....