22366
  • Danika
    léccives rakd vissza a hozzádzolásaimat msot az rossz hogy leiro mmitörtént velem valaki itt cdirokrol beszél mérnem azt törlöd ki!??
  • Dikkma
    Olyan ronda, ha 1976 után mondjuk 1980 jön
  • Danika
    megin törlik
  • Bee
    Én is, de MEGÉRTE!
  • Danika
    De valaki kitörölt midnen hozzászolásom leirtam hogy mik voltak miylen jodolgo kazt kitrölték
    meg erre keresek váalszt::
    Nem-e tudtok végigvitt mentést!!emrt a gtakat ugy játszom a 3 ota,hogy egy rendes egy szorakozás
  • gyraph
    :))))SZEGÉNY DANI
  • Fefe
    Voltam és sikerrel jártam én nem is szolok mert hajnal 4-ig fent voltam most kb így nézek ki
  • Dikkma
    Na megnézzük, tud-e Danika értelmes hangnemben beszélgetni, aztán ha nem majd korrigáljuk a dolgot.
  • Bee
    Mi a baj? Jártál a virágüzletben? Én igen és teljes volt a siker! (csak a virrasztástól véreres szemeimet volt nehéz kidumálni)
  • Bee
    Köszöntem mindenkinek. Sikerült végre. Született idiótából nem lehet zseni, azaz nem lehetek Einstein. :(
    Láma vagyok, nincs mese.
  • [Rush]
    Adika drága, miért törölgeted szegény gyerek hozzászólásait? Nézzd meg milyen szomórú most
  • Tikal #1967
    De tényleg most miért törölgeted ki a hozzászolásait? A Csunya szavak miatt? Az előfordul más topicokban is, elég gyakran, nem jártál még pl a raven shield topicban? :)))
  • Fefe
    Bee:Nem megy
  • Mr.Macho
    thx
  • Tikal #1963
    Full, stand alone :)
  • Dikkma
    Danika, nézd a jó oldalát. A törölt hozzászólás is beszámít az összesbe, így most csomó hozzászólásod van. :)
  • Mr.Macho
    a vice city kiegészítő vagy full játék?
  • Hoz_Hun
    Az ALCOHO 120% a legjob íróprogi, ami iso-ból ír. Királyul álítgathatók benne a védelmek. Szvsz mindenkinek csak ajánlani tudom.
  • Tikal #1957
    mi folyik itt ?:)))
  • Fefe
    Bazzeg ez a helikpoteres elég nehéz.Utolsó bombát vittem és mielőtt leraktam volna lejárt az idő Azt hittem szétrobanok dühömbe.Akinek esetleg van mentése közvetlen a helikopteres küldi után és elküldené azt megköszönném
  • Tikal #1952
    mi a configod?
  • Tikal #1951
    mindig is tudtam hogy okos csávo vagy te :)
  • Tikal #1949
    Nem tudom, de ha leszeded ezt a progit akkor neked adom a serialom :)))

BlindWrite Suite v4.3.0.31
  • [Rush]
    talán 1Xerűbb igy
    Front:

Back:

DVD:

• Dikkma
    Nem.
  • Bee
    De nekem csak Nerom van. :( Ezzel is írtak már, azt hiszem. De hogyan?
  • Dikkma
    Mer kihúzod a gyufát? :)
  • Tikal #1940
    több a bin, de nekem vmi 76percnek irta ki a Blindwrite, én ezzel szoktam irni cue-t
  • Factor_007
    na jo asszem nekiállok letölteni...
    mennyi ido lehet adslel?
    mindegy legalább addig sem ülök gép elé :)
  • Bee
    Ez mi: "ALCOHOL 120%"?
  • Bee
    Ja. Nero 5.5. A 80-as az 700 mega, de a bin meg a cue az több, mint 800 Mb. Ti hogyan csináltátok?
  • Tikal #1931
    nekem is chello, de 50-el jön :)
  • Dikkma
    Szerintem vigyázz!
  • Bee
    Ezzel a problémával még nem szembesült senki???
  • Tikal #1928
    80-asra rá kell hogy menjen, mivel irod? Biztos hogy 80-as a cd? :))
  • toMpEr
    Nekem is plz angol CD meg DVD boritot ide:
    [email protected]
    thx!
  • Bee
    Segítséééég! Láma vagyok, tudom, de nem tudom megírni ezt a retek CD-t. Aszondja, hogy nem fér rá egy cd-re a cucc, tegyek be nagyobb lemezt. 80-as philips-em van. Mi a gáz?
  • Fefe
    Osztom a véleményedet
  • Fefe
    Én abszolut nem csalodtam a vice cityben szentem nagyon über lol
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem is chellom van, de most valahogy ezek a gecik mindent faszául csinálnak, mert nem lehet panaszom sem erre a szar netre :)) 65k val jön le :))