22366
-
antijedi #2261 jaja :D -
#2260 azér azt nem javították, hogy ha megállok az úton várok egy autót, az felbukkan, de ha elfordulok akkor eltűnik -
#2259 vááá alig várom hogy játszassak vele -
egyre jobb :) -
#2256 lehet aa procim nem bijra de mostmar fsaa4x es 8x anzio mellet sem akarja normalisan csinalna :(
amugy nem olyan feltuno, de az en 4 szemem kiszurja...a kocsik leegyszerusitett objektuom/texturak ahogy kozelednek komplexebbe modosulnak, csak ez a valtas neha eleg eles es ha gyorsan megyek egy kocsival akkor mar feltuno, hogy midnen jarmu elottem 15mre kapja meg vegleges formajat. -
#2255 Na nép, kezditek már megkedvellni Danikát? Ugye milyen aranyos gyerkőc?
:DD -
W1zard #2254 Hali! Van egy kis gond a játékkal :/ Amikor elindítom, akkor besötétul a képernyő és ott megfagy :( Nem tudja valaki mi lehet a baj? -
#2253 kint a géppityusokat lelövöm, bent kar meghúz, boatra fel? ennyi ugye? -
antijedi #2252 nem csak lesz már az... :D -
antijedi #2251 jaja -
antijedi #2250 már leirtam egyszer..
egyszerüen követed és amikor megál egy helyen ako nyertél, semit nem kel csinálni csak ne halj meg... -
antijedi #2249 kinyitom a szemem de akár hogy nézem nekem nincs ilyen, igaz én csak 1024*768ban nyomom... :D -
#2248 Remélem cool lesz a gém!
:)
-
#2247 a fastest boatot csinálta már vki? -
ez siraly:) -
#2243 nincs arnyeka az alsonak :) -
#2240 Nem, amikor már ég a kocsi el kell húzni a közeléből hogy ne vegyék észre, hogy te voltál. -
#2237 1280x1024 - minden maxon...nyisd ki a szemed :)
ui :( -
antijedi #2234 talán ha nem minimumon lene a látotávolságod ako nem lene ilyen problem :DD (legalábis nekem felvan nyomva maxra és még nem találkoztam iylenel) -
antijedi #2232 fogsz egy strapabiro kopcsit és adig menegec neki amig le nem megy a healthje (magyarul fel nem robban) -
antijedi #2229 vegyétek meg dlen az ocean heighs apartment 7k-ért és ako ot is lehet menteni + van garázs is!!! -
#2228 hogy lehet valahogy tuningolni a gfxt?
a kocsikra az orrom elott huzza ra a texturakat, es latom ahogy gyakrana a semmibol tunnek elo :( -
antijedi #2223 ok :D -
antijedi #2220 ezt akartam elkerulni :D -
#2219 egyik 576 konzolt(2002 december) ajánlom vagy a Playtimeot...illetve Multiplayt (2003 január)
van online a PC-s verzioban? -
#2218 én igen
van rajta egy ajtó oldalt....rommá kell zúzni...persze a közvetlen környékbelieket is intézd el előtte -
antijedi #2217 ja és kéne valami olyan téép ahol fol van tuntetve hogy hol lehet házakat veni :D -
#2216 a felső jobb...ott legalább van árnyék:) -
#2215 na milyen lett?:) -
antijedi #2214 saját válalkozás? az a főmissioktol fügetlen mint a házvétel vagy csak majd késöbb lehet? :D -
antijedi #2213 amikor a katonai konvojbol kel tankot ellopni csinálta már valaki? csak mert elsőre nem nyilik a tank, tovább meg még nem probálkoztam :DD -
-
antijedi #2209 eddig nekemmég egy olyan volt hogy más vezete a helit és neked kelet gépágyuval oszatni az áldást de ez egy küldi volt :D -
#2208 Hello emberek!
Kihevertem a helis misszió fáradalmait és folytatom a gamet. Remélem a nagy helit majd nem ilyen nyomi módon kell irányítani, de tartok tőle hogy igen -
#2202 mingyá lejön!!
Nem szeretnék csalodni benne mert amit eddig letöltötem gammát netről mindbe csalodtam
Ha ez sem üti meg a mércét akkor örjöngeni fogok -
antijedi #2201 közepes távolrol koveted, elér egy kinai házig és nyertél :D -
antijedi #2199 jaja, csak godoltam van valami ecerübb mod is hogy ne keljen ki be lépegetni :DD -
#2197 A heli nagyon könnyű csak mielőtt felveszed az első bombát kaszálj le mindenkit. -
#2195 megnyomod a replayt lejácca utána kilépsz a gameből és kiszeded a docból mert különben a játék felülírja
vágod ? :) -
antijedi #2194 ja és replay-t magátol menti vagy el kel menteni valahogy?? :D