22366
  • antijedi
    jaja :D
  • shaba23 #2260
    azér azt nem javították, hogy ha megállok az úton várok egy autót, az felbukkan, de ha elfordulok akkor eltűnik
  • Factor_007
    vááá alig várom hogy játszassak vele
  • hiba

egyre jobb :)
  • hiba
    lehet aa procim nem bijra de mostmar fsaa4x es 8x anzio mellet sem akarja normalisan csinalna :(
    amugy nem olyan feltuno, de az en 4 szemem kiszurja...a kocsik leegyszerusitett objektuom/texturak ahogy kozelednek komplexebbe modosulnak, csak ez a valtas neha eleg eles es ha gyorsan megyek egy kocsival akkor mar feltuno, hogy midnen jarmu elottem 15mre kapja meg vegleges formajat.
  • Dikkma
    Na nép, kezditek már megkedvellni Danikát? Ugye milyen aranyos gyerkőc?

:DD
  • W1zard
    Hali! Van egy kis gond a játékkal :/ Amikor elindítom, akkor besötétul a képernyő és ott megfagy :( Nem tudja valaki mi lehet a baj?
  • Ams
    kint a géppityusokat lelövöm, bent kar meghúz, boatra fel? ennyi ugye?
  • antijedi
    nem csak lesz már az... :D
  • antijedi
    jaja
  • antijedi
    már leirtam egyszer..
    egyszerüen követed és amikor megál egy helyen ako nyertél, semit nem kel csinálni csak ne halj meg...
  • antijedi
    kinyitom a szemem de akár hogy nézem nekem nincs ilyen, igaz én csak 1024*768ban nyomom... :D
  • Galy
    Remélem cool lesz a gém!

:)
  • Ams
    a fastest boatot csinálta már vki?
  • hiba

ez siraly:)
  • hiba
    nincs arnyeka az alsonak :)
  • Petyus_
    Nem, amikor már ég a kocsi el kell húzni a közeléből hogy ne vegyék észre, hogy te voltál.
  • hiba
    1280x1024 - minden maxon...nyisd ki a szemed :)
    ui :(
  • antijedi
    talán ha nem minimumon lene a látotávolságod ako nem lene ilyen problem :DD (legalábis nekem felvan nyomva maxra és még nem találkoztam iylenel)
  • antijedi
    fogsz egy strapabiro kopcsit és adig menegec neki amig le nem megy a healthje (magyarul fel nem robban)
  • antijedi
    vegyétek meg dlen az ocean heighs apartment 7k-ért és ako ot is lehet menteni + van garázs is!!!
  • hiba
    hogy lehet valahogy tuningolni a gfxt?
    a kocsikra az orrom elott huzza ra a texturakat, es latom ahogy gyakrana a semmibol tunnek elo :(
  • antijedi
    ok :D
  • antijedi
    ezt akartam elkerulni :D
  • mohus
    egyik 576 konzolt(2002 december) ajánlom vagy a Playtimeot...illetve Multiplayt (2003 január)

van online a PC-s verzioban?
  • mohus
    én igen

van rajta egy ajtó oldalt....rommá kell zúzni...persze a közvetlen környékbelieket is intézd el előtte
  • antijedi
    ja és kéne valami olyan téép ahol fol van tuntetve hogy hol lehet házakat veni :D
  • mohus
    a felső jobb...ott legalább van árnyék:)
  • mohus
    na milyen lett?:)
  • antijedi
    saját válalkozás? az a főmissioktol fügetlen mint a házvétel vagy csak majd késöbb lehet? :D
  • antijedi
    amikor a katonai konvojbol kel tankot ellopni csinálta már valaki? csak mert elsőre nem nyilik a tank, tovább meg még nem probálkoztam :DD
  • hiba

• antijedi
    eddig nekemmég egy olyan volt hogy más vezete a helit és neked kelet gépágyuval oszatni az áldást de ez egy küldi volt :D
  • KG21
    Hello emberek!
    Kihevertem a helis misszió fáradalmait és folytatom a gamet. Remélem a nagy helit majd nem ilyen nyomi módon kell irányítani, de tartok tőle hogy igen
  • Factor_007
    mingyá lejön!!
    Nem szeretnék csalodni benne mert amit eddig letöltötem gammát netről mindbe csalodtam
    Ha ez sem üti meg a mércét akkor örjöngeni fogok
  • antijedi
    közepes távolrol koveted, elér egy kinai házig és nyertél :D
  • antijedi
    jaja, csak godoltam van valami ecerübb mod is hogy ne keljen ki be lépegetni :DD
  • Petyus_
    A heli nagyon könnyű csak mielőtt felveszed az első bombát kaszálj le mindenkit.
  • hen-tes
    megnyomod a replayt lejácca utána kilépsz a gameből és kiszeded a docból mert különben a játék felülírja
    vágod ? :)
  • antijedi
    ja és replay-t magátol menti vagy el kel menteni valahogy?? :D