22366
-
#9119 ÁÁÁÁÁÁjjjjjjnnnneeeeeeee
Valami gáz van a mentésemmel. Egy bizonyos slottal. Elkezdi betölteni, és amikor kész, hibaüzenet, hogy unexepted error. Más slottal nincs gond. Felülírtam több küldetéssel is, már megvolt a THE JOB misszió is, erre megint ez a baja. Eddig nem csinált ilyet. Help!!! -
#9118 -
#9117 roger t6 -
#9116 majd -
#9115 csinálok másikat -
#9114 nemteccett -
#9113 hun a logód tökorrú? -
#9112 hihi -
#9111 jajajajjjj, tök német és installos, hurrá... -
gonosz #9110 lehet meg nem tartasz ott hogy megvehesd.. meg kell szerezned a villat elobb -
#9109 csodálkoznék, ha igen... -
#9108 kíváncsi leszek, ezzel már lehet-e játszani -
#9107 jé tényleg kijött az 0.1b a VC-hez
iTT a client és iTT a szerver file.
az 1.1-es hivatalos patch kötelező a MOD-hoz (legalábbis azt írják)!
Persze ki lehetne próbálni, hogy van-e változás.
Amúgy amásik csapat, amelyik a GTA3-hoz csinált multimod-ot bejelentette, hogy már készítik a VC-hez is..... -
#9105 minek, jó ez igy -
#9103 ja -
#9102 érdekesek ezek a fagyások, csak valaki csinálja már meg NEM magyarosított vc-vel is az utolsó küldetést, zárjuk már ki a hibát!A magyarítás amúgy nem olyan hibát okoz, hogy a képernyő fekete de a zene szól, hanem egyszerűen leakad, kép áll, hang nincs...szal elég kicsi az esélye, hogy fordítás lenne az oka. -
#9101 Hmmm Hmmm
Ez nem irja hogy a VC-hez készült de megéri kipróbálni ! ? -
#9100 Sajnos mennem kell melózni -
#9099 Zaki, Tuvok: Kijött 1 multi update gtaTournament01b
Remélem ezzel valamennyire jó lesz. Ha igen akkor kb. du. 5-6 körül jövök. Nehogy kihagyjatok. -
hecker #9098 Van új magyarosítás a magyarosítás portál oldalon
jún.15-ödödikei.:) -
hecker #9097 Nekem is lefagy a végén szerintem a magyarosítás az oka. -
#9096 Reptéres: nem kell rátenyerelni a gombokra, csak egy pillanatra nyomd le, majd rögtön engedd föl és ezt ismételd... Ha sikerült ráérezned akkor nagyon könnyű.
A bombás: csak menj mint az őrült:) (tenyerelj rá az előredőlés és az emelkedés gombokra, aztán ha túl alacsonyan vagy engedd el az előredőlést) -
#9095 És nem küldetés közben hanem minden alkalommal amikor beülsz a zebra taxiba -
#9094 Hmmm Hmmm jó ötlet
de nem müködik csak magyaritva fagy, semmi más nyelven -
#9093 vidd újra végig -
#9091 A zene azért szól továbbra is, fekete képernyőnél. -
#9090 Megcsináltam az utolsó küldetést (Keep your friends close), bár még nincs megvéve az autószalon és a filmstúdió.
Nem is ez a bajom, hanem a végén az animáció után elsötétül a kép és nem is tudom visszahozni, lefagy. Ennek lehet köze a magyarításhoz? -
tibinihil #9089 már megvan köszi. az egyik propertit nem találtam csak de megnéztem mapen. danka azért -
#9088 mit keresel? -
#9087 én tudom, de elmondani nemtom, holnap feltöltötök 1 térképet ha addig nem ad vki.bye! -
tibinihil #9086 hol a pék f*szában van ez az el svanko casa fasság? ez a proprti kéne már csak de eddig még nem futottam bele -
#9085 bombát írtam, az van a küldetésben.nem lesz credits sztem -
gonosz #9084 ja ha ezt irod bele, kerem a nevem megemlitve a creditsben :) -
gonosz #9083 shine=tundokolni, ragyogni, vagy valami ilyesmiket jelent
pl napsutes=sunshine
a boom egy hangutanzo szocska.
az hogy a boomshine-al mit akartak kifejezni az tok ertheto, csak kell talalni neki valami jopofa magyar megfelelot. szerintem ird be hogy "nagy durranas", vagy ilyesmi. -
#9082 I got me some extra strength boomshine nearing fermentation time and I was wondering if you'd fancy having a shot. -
#9081 Na jo, ird be ide, majd holnap megnézem. Mopst mennem kell aludni. Holnap mennem kell suliba, intéznem a dolgokat. -
#9080 akad -
#9079 Őőő... Van szövegkörnyezeted? -
#9078 ah flood, Tuvi -
#9077 azt megtod esetleg mondani mi az a boomshine?????