GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
innen leszedtem pár autót! hogyan lehet betenni a játékba? vagy vki segítsen please! 😉
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az elsõ pályán melyik házhoz jár garázs? Számít az ár is, de nekem kell garázs 😊
De nem rossz ötlet a Malibu sem, csak drága. :-(
itt meg hogy hogyan teszed be õket
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
itt van egy csomó verda
Lehet, hogy volt már, de nem találtam meg sajnos, ebben a rengeteg hozzászolásban... 😊
Szoval, olyan oldal kéne, ahol autókat lehet letölteni, + részletesen! le van irva, hogy hogyan kell õket bepakolni a játékba! Lehetõleg magyarul legyen, de ha angol az sem olyan nagy baj! Elõre is thx az infot!
Bazinga!
Elobb taxiztam 1et megnezni mennyi dellat jovedelmez, de sztem eleg fityma. Fizetnek ugy 60-160 penzt utankent, de ezert at kell szaguldani az egesz varoson. Sztem sokkal gyorsabb es jovedelmezobb leutni par lakost, ehhez megfelelo eszkoz a rendortol elvett gumibot 😊. A nindzsakard se lenne rossz, ha nem osztananak erte csillagokat. 😊
(pedig a gta3-nál mennyit használtam - de már nem emléxem hogyan)
véleményetek szerint, hogy lehetne avi menteni ezeket a visszajátszásokat? pl: van vmi progi ami aviba menti, amit a képernyõn látsz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Motoron felallni: NUM9
(Esetleg ezek forditva...) 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
En odamentem szpidmotorral, lekaptam tavcsovessel az ajtoban levo 3 ort, a kocsijukkal legazoltam az udvaron levoket, uzival meg a maradekot. Viszont nem szamitottam ra hogy az uccan is jonnek kocsival lokdosodni, ezert nem kukaztam, hanem motor, aminek a vege mission failed lett. 😊
1. Hogy lehet berakni az uj auto skineket, hogy mukodjenek is?
2. Hol lehet rendõrruhát szerezni?

Van már?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

az tényleg 30 ropiba kerül