GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
lehetne benne Marinko + Pintér + kína negyed (a lá józsefváros)...stb....
na off.
ON
Belegondolok. Te lennél Ambrus Attila. 😊))
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A fagyi a narkó!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Tudnal egy screenshootot kitenni errol az elso szigetes, alacsonyabb haz tetejen levo helikopterrol? Honnan kell raugrani? Melyik haz ez???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nem másoltam!
:-DDDDDDDDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Heli SUX!
Moci rulez! :-DDDD
Szar a heli en mondom 😄
De aki akar menjen vele 😊

Ha nem lenne más lehetõség, akkor addig-addig próbálkoznék, amíg megcsinálnám helcsi nélkül, de így....
Engem ez zavar!
Oké, titeket nem....
Így néz ki:
Van egy mission! Kurva nehéz! Rendõrök ezrei jönnek rám, amikor végeztem a melóval és mennék haza!
Egyszerüen nem tudok kicsúszni a kezeik közül, annyian vannak!
Mit lépek? Elmegyek a helyszínre helikopterrel. Lerakom valahol a közelben, nem túl messze és nem is túl közel, mert akkor a program eltünteti, ha túl közel rakom le.
HA vége a melónak szépen lazán elrepülök vele és kész.
Az eddigi feeling, miszerint csak autóval vagy gyalog lehetett menekülni, teljesen el van baszva, mert kinek éri meg, órákat szopni egy egy küldetéssel, ha a levegõbõl 5 perc alatt megoldja!
Ez olyan, mintha beírnék egy örökélet kódot...
Ezért veszik el a feeling, mert a GTA nem arról szólt, hogy odarepültem, megcsináltam a melót, és hazarepültem!
Ezt egy 5 éves is megtudja csinálni....
Hol ebben az élvezet?
Nem mondom, jó dolog helcsizni, de túl sok van belõle, túl könynen elérhetõek, (2 saját házam tetjén is van 1-1) és mindig "újratermelõdnek"...
Ha csak annyi lett volna benne, mint a GTA3-ban a DODO-ból, akkor megmaradt volna a feeling!
Nem beszélve arról, hogy 2-szer is meggondolom, hogy elkocsikázok ahoz a rohadt helikopterhez (ami mondjuk csak a reptéren lett volna), ez persze jó hosszu ideig tart, vagy leszarom a helcsit és megpróbálom megoldani "hagyományos" úton...
Ebben van a kihívás, ebben van a feeling.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Én csak akkor kezdtem helikopterezni, amikor már átmentem a 2. szigetre!
A helcsik amúgy is a 2. szigetre jellemzõek, az elsõn még késõbb se nagyon lesznek.
Illetve persze Diaz házának a tetején is van egy, de eztis csak akkor használhatod, miután Diazt kinyírtad és tied a kérója.
Diaz háza a 2 sziget közti kisszigeten van....
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Highest media attention
1587
International crisis
Ez is megvolt 6 csillag 😊
Szerintem a helikopter túlzott könnyítés a játékban!
Eleve az idõre történõ küldetések nagyon könnyûek lesznek, mert a helcsivel lerövidülnek a távolságok, plusz nem kell az autókat/rendõröket/oszlopokat kerülgetni!
És ha egy akciót nem tudok kétszeri prübálkozásra megcsinálni, akkor elõveszem a helikoptert és máris BINGÓ!
Szerintem nem kellett volna ennyit rakni a játékba, és nem szabadott volna, hogy saját helikopterünk legyen, maximum a játék végefelé lett volna csak jó, amikor már nem lehet magát a GTA feelinget megölni vele!
A helikoterrel elveszik az a feeling, amitõl a GTA, GTA volt....
Persze nagyon király, csak ez már cheat kategóriába tartozik szvsz....
Egyebkent mivel lehet az elejen a legtobb penzt keresni? taxizassal csak?
http://www.all-vice-city.fr.st
Magyarositas legjobb tudomasom szerint meg keszul, nincs teljes verzio. Talan jovo heten, ahogy hallottam!
aztán diaz és a testõrei is meghalnak kb 3mp alatt ha húzol egy vonalat a mg vel 😊
mg powa!!