GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
KG21:Bazz tegnap találtam 9 db felnit a játékhoz de kb.5 perc után megfagy a játék.Pedig nagyon jól néztek ki.

Fefe
Jó ahogy paráznak benne . Azt már hallota valaki amikor a motorral kell ugratgatni a refihez,hogy a liftben a csávó mekkorát fingik.

KG21
Bazze alig bírtam vezetni a röhögéstõl olyanokat szóltak be😊))

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Fefe
Valszeg azért mert mint olvashatad "Workstation és Service Pack 3- as kell neki.

zaki
én is így csináltam

Fefe
Én össze-vissza mentem mire hatástalanították,még a másik városba is átmentem😊

Carlos
No, keress egy FASTAG utat. Száguldjál rajta oda-vissza. Addíg, amíg a fakerek a kocsiban hatástalanítják a bombát (2-3 perc). Közben ha tucc angolul, halgasd a fasságokat (kék vagy piros drót?) Hehe...ari küldi!

Þór vígi þessi rúnar

And5
ok megpróba thx

Fefe
Semerre se kell vinni csak kocsikázni kell vele amíg ki nem írja hogy a bomba kiiktatva.De nem nagyon lehet lassítani mert akkor is Bumm.

KG21
Én végighajtottam a part menti hosszú egyenes úton és mikor épp a végére értem (kb a boatyardnál) hatástalanították a bombát.

zaki
oda viszed ahova akarod, a lényeg, hogy nem szabad kb 1-2 percig lelassítani, mert akkor felrobbansz, és b*szhatod

Fefe
Figyelj már adtak tippet hogy nem biztos hogy megy 2000 alatt még 98 alatt is instabil a játék.
Akinek Xp-je van a 95% semmi baja a játékkal.
De ha elolvasod a readmet akkor ezt találod "Windows 2000 Professional (Workstation) plus Service Pack 3"
Ha elolvastad és Service Pack 3 van akkor sajna nem tudok segíteni

zaki
elsõ kereket úgy lehet megemelni, hogy num9-et nyomod+féket+kéziféket egyszerre

And5
a halálfejes küldetéseknél van egy olyan amikó beszáálunka banda kocsijába és padlógázzal kell nyomulni ha nem akarunk gondot mert ha lelassulunk BUMM na kérdés mi a fakkot kell csinálni hova kell vinni a kib*szott kocsit?

Carlos
SUXXX...

Þór vígi þessi rúnar

KG21
Úgy lehet kirabolni az ékszerest, hogy olyan fegyvert fogsz a boltosra amivel lehet célozni.

Ron Ragm
Amikor elindítom a VC-t ezzel dob ki az asztalra, pedig fennvan a 9.0:

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
ja, Rampages-eket akartam írni, bocs

KeKKSZike
ÉrtM! Köszi! 😉

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hihetetlen, sikerult a ciganyt elvinni a korhazba.
PLaci
A pizzás küldi tudtommal csak pénzszerzésre jó, egyébbként a statisztikákban megjelenik...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Elsõ kerék:
(nem mindig mûxik!)

1. Ezerrel rongyolni.
2. Bazi nagyot fékezni (nem kézifék) + elõredõlni (alapértelmezett: num9)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
A tankos küldi megfejtése:

1. Egy kocsival a TANK elé kell álni.
2. A parancsnok megálítja a a konvojt, és parancsot ad a civil jármû eltávolítására.
3. Ekkor kiszáll a TANK soffõrje, hogy a parancsot végrehajtsa!
4. Már be lehet szálni a tankba!
5. A beszállás után az elsõ dolog egyet lõni, hogy a fél hadsereg (a platós teherautón) meghaljon, és nyomni ezerrel a gázt!
6. gyorsan a garázshoz menni vele...

:-)

PLaci
Rendõrkód: "leave me alone"

KeKKSZike
én nem tudok ilyen kódot... pedig Nekem is jó lenne, mert vannak idegölõ küldetések! 😊

Faszom ebbe a cigany Lanceba hogy mindig csak +dogleni tud. Vegre sikerult elvinni helivel a korhazig megdogles nelkul, erre mikor leszallok a teton, ellopja a progi a helit, leugrasnal meg szokasos modon megdoglik. Nincs vmi kod amivel megadja az aktualis kuldetest? Mar a faszom tele van a csalasaival.
KeKKSZike
kösz, hogy Nekem is válaszoltok!

lamase
maradj ott sokáig

--------------------
http://gtavice.tx.hu/

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
Azt tudom, hogy taxizásból 100 fuvar kell és kapok valami bonusz kocsit, csak azt nem tudom, hogy ezt a 100at egybe kell megcsinálni?

--------------------
http://gtavice.tx.hu/

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

hmm, rendorsegi helire is lonek a katonak a laktanyaban. 😊 A hunter ott csak x hidden pakk utan jelenik meg?
lehet, fekezes elott kicsit kapd fel az elejet aztan padlofek es allj fel a motoron...

Milyen nagysagrendu dellat hoz az ekszerablas? A csillag nem gaz, gyalogosan tok konnyu elmenekulni (csak lassu), ha mozogsz, gyakorlatilag keptelenek eltalalni.
A rendorsegi heli jobb mint a sima?
KeKKSZike
de erre tényleg kíváncsi vagyok... miért jó ha megcsinálom a pizzás küldetést?

Tanktolvaj küldetés: néhány autót kiraktam az útra, belelõttem párat, hogy füstöljön, majd mikor odaértek katonáék, néhány lövés és bumm. A fél hadsereg kidõlt 😊

Hogyan lehet hosszan és biztonságosan egykerekezni? Nekem alig 10 mp volt a rekordom. Elsõ keréken lehet? Ha igen, hogyan?

Amúgy még jó pénzszerzõ mód, ha bemész pl az ékszerüzletbe és kirabolod. Minél tovább állsz, annál több pénzt pakol ki az asztalra a rémült tulaj, de annál több zsaru is üldöz.

1 hawaiit es 1 bologneset kerek. 😄
KeKKSZike
Mire jó az a pizzás küldetés? Mit érek el vele?

Mhosah Myth
Fönt volt a gagyi magyarosítás és kiszedtem már jó!!!Meg is csináltam!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

sigmavirus1
Vedd ki a hûtõböl a géped😊)))

Viva La Virus1!!!

Fefe
Nem fut valami progi a játék alatt. Még általában az vágja haza a játékokat

Fefe
Akkor ott más gáz van

Mhosah Myth
CSak ott!
Basszameg azt a rohadt kurva köcsög játékot!!!!!4
Nem lehet igaz végre sikerült sétálva mentem oda Lance-t elvittem a korházba kiírta hogy mission passed erre bazzz mit csinál elindulok aq kocsival és lefagy!!!!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Hopp, lemeradtam

Odamész a manushoz, balra, ill. jobbra nézel (numpad 1 és numpad2), majd megnyomod az egérgombot, Ha elég közel esik le, akkor sikeres.
Lakásttöbb helyen lehet szerezni pl a Hyman Condo toronyház helikopterrel a térkép É-Ny-i részén van potom 14000 pénzért.

Fefe
Autókat nem cseréltél le a játékban?
Csak ott fagy vagy máshol is?

sigmavirus1
Menj a muksó mellé, nyomd a balra vagy jobbra nézetet(ahol áll) és dobd neki a tûz gombal! Csináld végig a Pizza küldiket mert ha megvan akkor felmegy az enerdzsid 150-re

Viva La Virus1!!!

Nalam semmi gond, azaz csak annyi hogy nekem se hajlando epsegben elerni a korhazig. 😊
Mhosah Myth
Lenne egy kérdésem hozzátok:Tudjátok van a Lance megmentése küldi!Na ezzel semmi gond!Odamentem kinyírtam mindenkit és a kukásautóval elvittem a korházba de amikor odaértem kinyirtak!Nem is ez a gond csak hogy utána amikor újból fölveszem a küldit vagy visszatöltöm és úgy megyek el a malibu klubba amikor odaérek a bejárathoz mindig lefagy!Mármint nem a malibu klubbnál hanem már lance-nál!Tegnap óta hatszor próbáltam elmenni oda de eddig mindig lefagyott!Pedig legelõször semmi baja nem volt!

PLEASE!

Bandee
Hali. Lenne 1 hülye kérdésem: hogyan kell pizzázni? Felpattanok a robogóra, odamegyek a manushoz, és ... semmi! Mit kéne csinálni? Mellesleg lakást hol lehet szerezni, hogyan és mennyiért?

Keglit akarmikor. Amit nem tucc mar az 1. adando alkalomal, az nem haz, hanem filmstudio, nightklub, ezek majd csak sok kuldetes utan.