22366
-
#9345 Nyugodtan, én is cheatelek soxor. -
#9344 de cheatt-el fogom +csinálni a küldit, ha nem gáz -
#9343 persze -
#9342 A nyomda kell, mert hamis pénzzel akarod kifizetni Forellit, amit a nyomdában gyártasz majd. -
#9340 ZAKI, ma még el tudod küldeni a mentést? -
#9339 és a dokk, meg a nyomda? -
#9337 #9333
Egyébként mire megyek vele szerinted??? -
#9336 bazz, azt nem mondtad, hogy küldjem is el, csak azt, hogy nézzem meg, nem fagy-e le a küldetés végén -
#9335 Szuper, akkor küldd a mentést légyszi. -
#9334 most +csináltam kóddal, nekem nem fagyott le meg ilyenek -
#9333 ZAKI, elküldted? -
#9332 A nyomda meg a taxi megvan? -
#9331 A házadnál lesz még egy V betű a térképen, a szoba bejáratához kell állni, ha ott a lila kör. -
#9330 Akkor nem tudom miért nem adja a cuccost! Nekem az utolsó épület amit megvettem az az az ( <- ez szép ) épület aminek a tetején egy helikopter van Downtown-ban! Miután megvettem visszamentem a Vercetti villába és már jött is az uccsó küldetés! -
#9328 nem muszáj minden épületet megvenni, nekem nem volt még meg a filmgyár, meg az autószalon, amikor megkaptam az utolsó küldetést -
#9327 Szerintem az utolsó küldetéshez minden épületet meg kell, hogy vegyél! Megvettél minden épületet? -
#9326 ja, minjárt megcsinálom -
#9325 http://gtavice.try.hu itt megtalálod a küldetéseknél az irányítását. Ez annál a küldetésnél van leírva, ahol egy épületet kell telerakni bombákkal egy RC helikopter segítségével. -
#9324 nincs pangás :D -
#9322 Jó reggelt!
ZAKI, számíthatok ma rád?
Ígérem, többet nem hallasz rólam... -
#9320 Nincs is ez volt az első dolog amit megnéztem de az úgyis csak a save-nél lenne gáz, nem? De nincs bekapcsolva! -
#9319 írásvédettség-et nem szabad bekapcsolva hagyni! -
#9318 Jah, ha img tool-al akarom kocsit berakni, sé törölni akarom a kcsit akkor ezt írja ki: "Dir file error. it might be in use... exiting..."
Mi a fene baja van? -
#9317 Na megvana 100 rejtett csomag. Meg megoldottam a tankos problémámat is mondván mostmár van a katonai bázison tank. Meg hunter is pedig a küldetéseket hanyagoltam! Na most majd azok jönnek! -
#9315 nekem eccer sikerült 2 kerekezni kocsival de azis életlen volt:)
visoznt oylat csináltam múltkor, hogy most sajnlom, hogy nincs róla soht, mer akkor ti is látnátok miylen kurva sokágig megálltam 2 kerekn kocisval, és nem mérte fel a kurva gép!
-
Halios #9313 Köszi a választ megnyugodtam,holnap kerül a kezeim közzé! -
#9311 Ez kicsit jobb konfig, mint az előbb említett, szerintem az övé GF2MX lehet, nem Titanium. -
#9309 Nyomogatni kell az előre nyilat szaggatottan. -
skristof #9308 hmmm.... thx
ja, és még vmi: hogy lehet normálisan vezetni azt a k*rva helikoptert? az ok h fel nyillal száll fel, meg 9 előre 6 hátra, de nekem naon lassan megy... eccere a kettőt, vagy van vmi trükkje? -
#9307 kezifek -
skristof #9306 hogyan lehet a hátso kereket kikapni? -
#9305 gonosz mi a mailcímed??? -
#9304 jha azér nem írta ki mert kevés ideig csináltad :D -
#9303 wheelie az hátsó kerék motorral -
#9302 2 wheels kocsikval kétkerék
stoppie motorral első kerék -
skristof #9301 hi!
elmondaná vki mik ezek:
wheelie
stoppie
2-wheels
??? illetve hogy lehet ilyen rekordokat csinálni?
vmelyik gondolom a motoros 1kerekezés léehet, de én akárhányszor csinálom, sose ír ki semmit se! :(
vki help pls!
thx: Kristof -
#9300 640x480 -nál nem megy feljebb ezen a konfigon, de nem is szaggat. -
#9299 A mélcímed az, ami az adatoknál van? -
#9298 elég rá
----------------------------------
http://gtavice.try.hu/ | http://gtavice.tx.hu/
-
#9297 Szuper! Máris küldöm a mentést!