GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah már csak arra vagyok kiváncsi hogy megy ez bele a játékba 😊
Csak az IMG Tool kell ugye?
Csak az IMG Tool kell ugye?
Ohh, valóban, Ott van!
Eddig nem volt ott 😄DD
Eddig nem volt ott 😄DD
csak nekem tök fehérben kéne! 😞
Megnézem mégegyszer 😊
Megnézem mégegyszer 😊
Igen ez az auto kellene, de nem találom!! 😞
Ez nem az én szerkóm. A kép a gta3mods.de oldalról származik. De lehet beszerzek onnan egy ilyen cumót😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
En is azzal nyomom, de lassabban mar nem m1, kulonben leteszi a kereket.
Hát nem tom, Én ezen az oldalon sok mindent látam de Taxi filmbõl való taxit nem!
herlivel vagy krosszmotorral csinalod?
Uj rekordom: 1710m / 13 sec. 😊
http://gta3.gamigo.de/index.php4?page=showfiles&action=show&start=7&catid=15&sortby=date&carcat=21
szevasztok hol lehet olan tutti kis kocsikat szerezni a gaméhoz??????? és ugy kell megcsinálni õket mint a gta 3 ban?
Mennyiel mesz, 5tel? 😊 Nekem az 1200 az kb 12 sec.
Kinek mennyi az 1kerek rekordja? Nekem 1200 korul mindig elengedi magat, pedig tok jol megy az 1kerekes kanyarodas is.
http://www.gta3mods.de/gta3_cars3.php
Itt van a taxi
Itt van a taxi
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nem tudjátok honnét lehet letölteni azt az taxit ami a Taxi 1-2-3 ban van? Valahol láttam még GTA3-hoz de már nem tom hogy hol.
Valamint kelene a Taxi film zenéje!
Tök élvezetes lenne a taxi val menni a film zenélyére! 😊
ha tudtok valamelyik hollétérõl valamit szóljatok!!
Valamint kelene a Taxi film zenéje!
Tök élvezetes lenne a taxi val menni a film zenélyére! 😊
ha tudtok valamelyik hollétérõl valamit szóljatok!!
#4957, #4960 hozzászólás..
Leteszteltem, 5 kilot (es 3 csillagot) ad a bolti rablas. 😊 Legjobb beallni 1 (rendor)kocsival az ajtoba, ugy hogy a soforules a bolt fele nezzen, igy indulaskor nem tudnak kirangatni a kocsibol.
egy a bajom atvittem a jatekot de nincs semmi vegmovie mint a GTA3 ban mi lehet az oka?? meg kell vennem az osszes helyet Vice Cityben es onnan folytatnom kell a kuldeteseket??
ha valakinek lenne terkepe a megveheto targyakhoz annak orulnek mert már egy párat megvettem 😊)
ha valakinek lenne terkepe a megveheto targyakhoz annak orulnek mert már egy párat megvettem 😊)
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
már próbáltam azt is
már xp van fenn, a VC most települ, kíváncsi vagyok elindul-e...
már xp van fenn, a VC most települ, kíváncsi vagyok elindul-e...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Bal felso sarok, 3 garazsos haz teteje, es kicsit lejjebb a yard tetejen is 1. Meg van 1 nemletezo hunter a repter felett a katonai bazison.
Olvass vissza vagy 100 szor le lett írva.
Jobban megéri felrakni mint szenvedj a W98 ezért váltottam én is XP-re mert már elegem volt a 98
Az meg lehet hogy nem kamázza Dx9-et de igazándiból nem tudok megoldást ajánlani mint hogy rakd fel az XP-t
Hali.
Figyusztok, az Avery-s küldetésnél, ahol fel kellene robbantani a házat, ott a 4. bombát hova kell lerakni?
Mert mindíg azt mutatja, hogy még feljebbe kellene repülnöm a helikopterrel, de a mennyezet
ahol ki van hagyva a 2. emeleten nem átjárható.
És sehol máshol nem látok feljárót a 3. emeletre.
Figyusztok, az Avery-s küldetésnél, ahol fel kellene robbantani a házat, ott a 4. bombát hova kell lerakni?
Mert mindíg azt mutatja, hogy még feljebbe kellene repülnöm a helikopterrel, de a mennyezet
ahol ki van hagyva a 2. emeleten nem átjárható.
És sehol máshol nem látok feljárót a 3. emeletre.