22366
-
#9212 ok -
#9211 és másold át a data-ba a main.scm-et, felülírva a régivel, de előtte csinálj róla egy biztonsági másolatot -
#9210 Akkor egy pill és felrakom -
#9209 ja -
#9208 Kell neki -
#9207 fel van telepítve az 1.1-es patch? -
#9206 80.98.40.183 -
#9205 pill -
#9204 Dobj 1 ip-t
-
#9203 csatlakozz hozzám -
#9202 nálam is előfordul néha ilyesmi, de hál' istennek ritkán -
#9201 kb 1 giga. De felhívtam őket és mondták hogy valami szétégett vagy valami ilyesmit és hogy rajta vannak az ügyön. Amúgy kb. 1éve van netem és ez volt az első hogy 1 napig nem volt. -
#9200 Hát fingom sincs hogy hogy kell servert csinálni a játékban. -
#9199 van nálad ebben a hónapban adatforgalom? -
#9198 Csak itt a 21 -ker néhány részén szállt el. De most már jó. -
#9197 honnan netezel? -
#9196 nekem is csellóm van, de nekem nem szállt el -
#9195 Még én se tudtam mert tegnap de.11-kor elszállt a netem (Chello suxx)és ma reggel jött vissza. -
#9194 még nem, te? -
#9193 Zaki: Kipróbáltátok az ujabb multit? -
tibinihil #9192 pénz, pénz, pénz, pénz, pénz gondolom annyi amiből ríllájfban is meg lehet venni néhány malibut meg el swanko-t, fagyigyárat:D -
#9191 az ocean beach-en egy helipadon -
#9188 Off
Hát én nem tudom mitörtént ezzel a világgal jóformán mindent csak konzolra adnak ki amit ki is adnak Pc-re az 1 fos. Lásd:Muscle Car3,Colin3,Stursky&Hutch....stb. -
#9187 nem tudom, lehet hogy az, de lehet hogy nem -
tibinihil #9186 hja... hmm vajh mennyit fizethet a sony a rockstar gámaznak ezért?:D -
#9185 Így igaz. Ha jól tudom akkor a Vc-t ki se akarták eleinte adni Pc-re -
tibinihil #9184 jah, monnyuk én nem vágom kicsoda az a losa, de elégg viccihnek tűnik a dolog, pc re ziher hoyg nem fog kijönni háromnegyed éven belül két gta, főleg úgy hogy a vc pc-s kijövetelét mekkora pöcsölés előzte meg, mármint a ps2höz viszonyítva -
#9183 Nekem nincs ennyi türelmem, azonkívül időm sincs ennyi. Szarok arra az egy kimaradt ugrásra és kész. -
#9182 Az összes hír losa-tól kamu!!!
Nézz utána, mind hülyeség -
#9181 zaki: ez egy óriási kamu!!!
hidd el, hogy fake a hír! -
#9180 reggelt! én tegnap csináltam meg a motoros küldit, ahol az ammunésön tetejére kell ugrani és bizony értékelte, adott bónuszt, tehát szerintem azért nem ad már az ugratásokra semmit, mert előtte megcsináltad, talán 1 küldi alatt. -
#9177 Papirra felirtam mindet, es karikaztam, amit nem adott meg. 24 es 26-os nem akar osszejonni, de ha "szuz" jatekban probalaom, azonnal, elosre megadja. Kocsival is, mocival is probalkoztam...
Ezenkivul a 2-es, az Ammunation tetejere kellene egy hosszu kolepcsorol. De a motorosok kuldeteseben megcsinaltam (akkor nem ertekelte), azota mar csomofele jargannyal probaltam, de semmi... -
#9173 A masik ketto meg a PCJ Playground alatt megvolt (akkor nem adta meg), de mostmar utana sem.
Magyaritas van Neked rajta? -
#9172 Jaja, nalam is a kettes az egyik :(((
Az Ammu-nation tetejere... -
#9171 én így jártam... nekem a kettest nem akarja megadni, pedig egyszer ott már ugrattam egy küldetés során. Mostmeg megcsináltam vagy tízszer tökéletesen, és semmi. -
#9170 Hi All,
100%-os vegigjatszassal kapcsolatban lenne ket kerdesem.
1. Ha megvan a rendoros kuldibol tobb, mint 12 szint, a Hunterral is meg kell csinalni? Az mas kategoria, vagy ugyanugy bunuldozonek minosul? Ha nem, abbol is 12 kell?
2. 3 ugrast sehogy sem akar megadni. Ezek olyanok, hogy elotte valamilyen kuldetesben mar ugrottam oket, de akkor nem ertekelte, es mostmar utana sem. Mindegyiket megcsinaltam mar azota legalabb 25-szor, de nem adja meg. Ez miert lehet vajon? Jart mar valaki igy? -
#9168 Nem tudjátok azt hol lehet beállítani hogy mivel lehet lőni és mivel nem? -
#9167 Coool!!! -
#9166 jeeee -
#9165 Rockstar ma hozta nyilvánosságra, hogy a GTA sorozat új tagja, a San Andreas PC-s megjelenése 2004 Januárjában várható. Sokan nem bíznak a srácokban, mert azt hiszik, hogy nem tudják majd tartani az ígért dátumot. Rockstar cáfolta az ilyen jellegű kijelentéseket. A játék PCre illetve XBoxra egy időben fog megjelenni.
Info: GTA Online