89387
PlayStation3
  • jaszy
    Hol???
  • Papesz
    Meg az, hogy egy PS2 19990 forint.
  • tyrant71
    többet nem is ér :-D
  • Sund

most kaptam egy Saturnos újságot, oszt az van benne, hogy a Carbon PS3-ra: 7e. :)
  • SlickAdam
    Amúgy a Store-ról leszedett Obli trailer tényleg szaggat egy helyen, de sztem ez csak a video hibája. Ugyanúgy, mint ahogy az NBA 2K7 trailer se folyamatos.
  • testerlnx
    ok :) akkor megnézem a ps store-ost.
  • SlickAdam
    Megnyugtattál. Meg végülis ha annyira zavaró lenne, mint ahogy a srác írta, kétlem, hogy pl. a Gamespot-on ráaggatták volna a SUPERB rangot...
  • NEXUS6
    Az akkor a videolejátszód hibája;)))
  • NEXUS6
    Nos ez egy PC-s játék átirata, és ahogy azon megírják, ott nem gond, ha 3 percig a lóding képernyőt nézed, vagy a játék közbeni betöltésnél belasul, vagy általában beszaggat, mert asszongyák szar a géped, vegyé jobbat. Na ez egy konzolon már nem minőség.

Szerintem egy ilyen alapból kihozták a maximomot, nem tölt sokat és csak nagyon ritkán van látható frame rate visszaesés, vagy valami megakadás (alapvetően új pályarészek betölténsénél és nem harc közben, így nem zavaró).

Ahogy írják, a különböző platformokat összehasonlítva a PS3-as verziónál a legfolyamatosabb a játékmenet és a grafika.
  • testerlnx
    Én csak a PS3-as trailer-t láttam, 360-on tolom, nincs kedvem mégegyszer megvenni. Amúgy a trailer-en úgy tünt mintha szaggatna ... De gondolom ez nem sokat segít :)
  • EmThor
    amúgy igen, szénné vannak állítva (értsd összevissza), meg dvd-vel nem az igaziak...

Oblivion-ról olvastam 576-on, hogy szaggat a ps3-on O_O
  • Papesz
    Nem jó. Ez egy PS2-es játék, kizárólag a filmsiker meglovagolása érdekében adták ki. De ahogy gondolod.
  • testerlnx
    Én csak a Samsung LE27T51-est és az LG 26LC2R-t tudtam összehasonlítani, de csak azért mert mindkettő van/volt nekem, így otthonomban szépen megtudtam nézni őket. Amúgy nekem az LG jobban tetszett. De az MM-ben mikor járom a polcokat, sose nézek sóvárogva egy plazmára vagy lcd-re sem, vhogy nem tudom így összehasonlítani őket.
  • testerlnx
    Olyan nehéz szerintem összehasonlítani a tv-ket, nem? Mindenhol max DVD fut rajta, vagy ami rosszabb vmelyik analóg adás, ráadásul, ki tudja, hogy vannak épp beállítva... Vagy van aki ilyen helyen úgy hasonlít, hogy berakat hd anyagot, és távkapcsolóval addig hangolja Őket amíg a maxot érzésre ki nem hozza belőlük?
  • testerlnx
    Csatlakozom, 720p-t minimum tudjon, kész röhej a plazmánál ez a 4:3-as felbontás... Nem is értem, hogy gondolják. Tényleg ezek régi készülékek amik még 4:3-at nyomnak (felbontásban!), vagy ilyen lassan állnak át 720p-re?
  • EmThor
    láttam hd adással a tévédet meg egy plazmát azonos adással és a plazmának szebb képe volt. mondjuk r8/s8-as nem volt rossz melle (samu lcd)
  • fsgh
    nem jó?:S nekem pedig nagyon bejönnek az ilyen sar wars feelinges játékok...grafikája jó?
  • Papesz
    A GameStar-on a legolcsóbb.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viszont szerintem nem ér meg ennyit. Végignyomtam, de annyira nem tetszett. Inkább kölcsönözd ki valahonnan.
  • fsgh
    Szerintetek honnan tudnám megvenni ezt a játékot?

STAR WARS™: EPISODE III THE REVENGE OF THE SITH™

tudom playstation 2-es de elolvastam itt hogy megy a ps3-on is.
  • NEXUS6
    A Joeystationtól 15-ért, bontatlan csomagolásban, ja volt még 13-ért pár Resistance-uk is!;)))

Link, aki még nem ismeri.
  • SlickAdam
    Olvastam 576 oldalon a PS3 fórumban, egy srác azt mondta, hogy nála az Oblivion SZAGGAT! Valaki leírhatná, hogy ez télleg így van-e, mert nagyon jó lenne beszerezni majd később...
  • Kufii
    jaja az engem is erdekelne :D
  • testerlnx
    Nekem is nagyon bejön a graf, ez inkább csak szörszál hasogatás volt részemről :) Amúgy én 360-on tolom. A wow-ot nem ismerem, ez meg elsőre nem jött be mert, csak 5 percre beraktam megnézni mikor megvettem, és raktam is fel a polcra, hogy dungeonos táp bigyó belső nézettel. De aztán egyik nap elövettem, hogy legalább megnézzem milyen a szabadban, és azóta nem jött ki a gépből a lemez :)
  • dante3
    honnan sikerült szerezni obliviont?
  • Kraptor
    Szerintem se érdemes plazmát venni főleg olyat aminek 1024x768-as a panelje. Az új FullHDs 40" LCDk már elég durva képet adnak és olyan 400-500k körüliek amikenek az áruk eléggé le fog menni karácsonyig.
  • Ewergo
    Jajjajajj ez az akcio naggyon roooossz!!! :)
  • testerlnx
    Igen-igen azóta észrevettem az inventory-mban, hogy volt nálam cucc hozzá :) De most már mind1, maradok a gyengébb fokozattnál, nekem cg-nek kell a könnyű sikerélmény! Nem érek rá 50 órát tápolni, most van benne 31 órám, és még ha 2szer ennyit bele rakok és végig tolom akkor full elégedett leszek :)
  • testerlnx
    A Baten Kaitos-t nagyon szeretem, tetszett a harcrendszer a graf meg olyan volt mintha festették volna nálam *5-ös :)
  • hodar
    Ez szerintetek megéri megvenni?

http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=702#top
  • NEXUS6
    Hát ezt eltaláltad, tényleg nem zavar.;)))
    A Gothic sorozatot ismertem, ezt meg nem, ezért mondtam. De legalább most már tudom, hogy melyik az eredeti, és ki másolt kiről.
  • NEXUS6
    Hú, na sikerült 5-kor lefeküdnöm.;)))
    A macskák meg reggel majdnem börtönlázadást rendeztek a kaja miatt.

Monnyuk én nem bizergáltam a nehézségi csúszkát, maradt középen. Igaz így azért elég könnyű. Mondhatni túl, de azért volt 1-2 eset hogy így is újra meg kellett próbálni egy-egy csatát.

Hát a ráncok azok télleg elég érdekesek, de legalább vannak.
    Nekem a víz az nagyon teccik, a fények is, a színvilág is tök jó, még egy kicsit meseszerű ugyan, de ehhez a stílushoz ez megy.

Sokkal jobban tetszik mint a wow, persze tudom az más stílus, de akkor is. Az ugyan sokkal összetettebb, de ezzel valójában csak azt a tényt fedik el, hogy a játékosnak igazából nincs mit csinálnia, mert igazából az egésznek semmi tétje.
  • DarkSector
    Ebből csak a FF ér valamit....Xenosaga-ban akkorát csalódtam, mint még sehol semmiben eddig....
  • Zenty
    mért is? Én nem szeretem nagyon ezt a müfajt ,de wii-re jön:
    final fantasy, dragon quest, fire emblem, most hogy meg vette a monolith softot xenosga, batain kaitos ( ha jól írtam, :D)
  • Zenty
    aki van akkora idiote ,hogy el szakítsa az meg is érdemli
  • DarkSector
    Mindegy milyet veszel...
    Csak az árát kell eldöntened, hogy mennyit szánsz rá....
    Mert felbontásra mindegyik jó...
    Csak én a helyedben ha választanék, akkor azt, aminek a több csatlakozója van...
  • hodar
    Milyen HD TV-t érdemes venni PS3-hoz?
    KÖSZ
  • Sir Quno Jedi
    Mert a painted troll hogyhogynem a terpentintől deglik nagyon. :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem zavar, hogy a Gothic sorozat még elvi tervben sem volt, mikor már több része is megjelent az Elder Scrolls sorozatnak?!
  • testerlnx
    Ne is mond, ma megint nyomtam vagy 4-5 órát, most hagytam abba... De ennél a játéknál elég casual-nak érzem magam 25 óra játék után le kellett vennem a nehézségi szintet, mert amikor a Painted Troll lecsapott akkor elöntött az ideg, hogy elegem van már a szívásból, és lecsptam majd a felére a csúszkát :( Mind1, így legalább több a sikerélményem vele :)

ui.: Bár engem két dolog idegesít a grafikában, az egyik a karakterek szeme körüli ráncok elég "érdekesek" (fölleg, hogy csak akkor kerül rájuk, ha épp beszélsz velük), a másik meg a fák csúcsa, mintha rádobtak volna a fa tetejére egy bokrot, az számomra egy kicsit illúzió romboló, de amúgy nagyon bejön a game, és a graf is tetszik...
  • item
    Megvetted? grat!