89387
PlayStation3
  • Noitulover
    Hát nem a minimál béres keresetűeknek találták ki , de akkor nem hinném hogy ez a legnagyobb gondja hogy nem tellik ps3ra :) ,egyébként nagy általánosságban olyan személyekre gondolok aki nem tudja eldőnteni hogy megengedhet-e magának egy ilyen kiadást (nem "túl" sokszor lehetne lerészegedni ennyi pénzért) vagy nem , de úgyan akkor ha csupán "pár ezerrel" olcsóbb lenne akkor már meg is venné
    Számoljunk egy kicsit :
    mondjuk legyen az élet tartam 6 év , és mondjuk érnje 40 ezret úgyan akkor ,tehát ( (125k-40k)/6x12 )havi 1700 ért mit lehet kapni? mondjuk elmehetsz moziba +egy kis kola :D , nem egy befektetés az tuti dehogy többet ér egy ps3 minta az említett az holt biztos
  • testerlnx
    Folks Soul: nyami :) jöhetne már, egy kicsit McGee Alise érzésem van tőle, és azt úúúgy szerettem :)
  • Ombika
    Akkor se vennem meg SOHA!!
  • fsgh
    Demokból majd kiderül:P tényleg Spiderman 3 demo mikor lesz a storeon?
  • jaszy
    Pedig van köztük nagyonjó !
  • fsgh
    lehet hogy bennem van a hiba de egyiket se nagyon ismerem:DDD(mint fris konzol tulaj...)
  • jaszy
    Bár ár érték arányban az X360 most vezet. Jóttett neki ez az 1 év ,és hogy esett az ára ennyit.
  • jaszy
    Ja :) Ez elég negatívum a géptöl. De ezt eltekintve nagyon OK !
    Most tesztelgetjük csak a 3 ast de nagyon jó a gép !
    Az X 360 asokat meg küldjük rakásra vissza garanciába mert
    a proci szétfő benne és lefagy óránként.
    Ramaty nagyon!
  • Super DANTE
    Nézegettem az őszre tervezett megjelenéseket, úgy látom lesz itt minden: Ratchet & Clank, Killzone 2, LittleBig Planet, Heawenly Sword, Lair, Folks Soul, talán FF XIII és MGS4 is, Uncharted, hogy csak az exkluzívakat említsem.
  • Sund
    Ma megérkezett a kistesó a bátyus mellé.

:)
  • NEXUS6
    A macskaszört is kifejezetten imádja magához szívni!

Valami elektosztatikus bizbazt kéne kitalálni hozzá.
  • jaszy
    Engem a feketében az bosszant, hacsak elmegyek melette azis meglátszik rajta:)
    Ujlenyomattenger ami lesem jön könnyen.
  • HAF Rigel
    KIváncsi vagy milyen a géped belülről ?

Ha volt már akkor bocs . Ps3 belső
  • NEXUS6
    Miért kéne bele újjítás?
    A PS3-ból az X-borg-gal ellentétben semmit nem hagytak ki!

• NEXUS6
    Hát nekem sem igazán teccik. Az autóknál is a legolcsóbb szín. Viszont valszeg a karcolódások annyira nem látszanak rajta.

Én szikszalagból egy nagy vörös keresztet ragasztanék rá!;)
  • Ewergo
    Fuuu...asztatatat...ez a video bemutatás nagggyon proffffi !!!!
    Csávonak majdhogy remegett a keze. Mintha valami korszak alkotórol készitett volna reportyot. :) Nagyon tud a fiu.
    De hát ez is csak olyan unikum mint a fekete Xbox. Vagy még annyise. Ha belül nincs semmi ujitás?
  • Fido4life
    hát én maradnék a feketénél, valahogy ez olyan mintha lekopott volna róla a festék xD
  • MR SUGAR
    fehér PS3
    és a fehér PS3-hoz mit szoltok? tetszik nektek?
  • sztechnika
    Imádom smash my ps3 videokat birom azokat a hülye fejeket
  • zottyantas
    De az első videót ha nézitek eléggé jól össze van rakva mert nem nagyon tudja szétverni még kalapáccsal sem:D
  • Fido4life
    jaja, azt hiszem a legszánalmasabb dolog amit a youtubeon láttam.. csak azt nem értem hogy az aktus után az a sok néző miért nevet, tapsol kezet fog velük.. a PS3.mas jelenetnél én tuti berzerk módba mentem volna, hiszen a videó nézése közben is morzsolgattam a kezem :S:D
  • Sund
    polgárpukkasztás... csak azért tartom szánalmasnak mert általában nem a saját pénzükből veszik a cuccot, hanem 1-2 dolláronként dobják össze a látogatók. De végül is nem baj, eggyel többet adott el a Sony...
  • Yrda
    hehe ez jó! :)
    csak azt nem értem mi a jó benne, hogy összetörik :)
  • Yrda
    pc-vel nem?:)
  • SlickAdam
    Ugyanezek a srácok megcsinálták ezt mindegyik konzollal. XBOX, Wii, PS3
  • NEXUS6
    A PS3 visszavág!!!!

• Yrda
    hát ez durva
    tiszta hülyék megveszi, aztán meg összetöri.. szegény ps3 :)
  • Papesz
    Attól, hogy Te nem vagy képes megérteni, attól még másnak nem lesz több a fizetése, kevesebb a törlesztőrészlete, vagy a rezsije.

Ez persze anyagi kérdés, tehát nem is ebbe a topicba tartozik, csak nem értem, hogy mit nem értesz ezen.
  • Fido4life
    Ezt senkise nézze meg aki az átlagnál jobban vágyik egy ilyen fent lévő "Dark Angel-re" (mint pl én) Ha már volt sorry..
  • Fido4life
    Engem a végére már az idegbaj kerülgetett a csaj hangjától..:S
  • Ewergo
    Én sem a pontozásra értem. A gamék számának az összehasonlitása igen sportszerütlen. De mindegy.
  • Noitulover
    ... nem a béna pontozásra gondoltam , hanem az elmondottak végett
  • Sund
    Szerintem is iszonyú felszínes volt. Már a 6 perc hosszúság látttán gyanút kellett volna fognom. Na mindegy.

Nekem például, az online multi ingyenessége önmagában csak 1000 pontot ért volna. :)
  • Ewergo
    Ha ez korrekt összehasonlitás, megeszem a tökfedömet.
  • Noitulover
    egyébként itt egy egész korrekt összehasonlítás link
  • Noitulover
    Nem tudom megérteni azokat az "egyéneket" akik nmeképes elő teremteni a 166k-t a ps3 ra jobb esetben nyavajog hogy miért nem olcsobb , vagy fikázza , aztán mivel a másik féle "olcsóbb" ergo , ezáltal jobb is (lol).
    Lehet mocskolodni hogy hát a ps3 is szarkodik , de nézzük már meg a dátumokat az első szeriában akadt néhán hibás disc loaderes gép , a butitott 20 gigás verziónál .
    Mióta megvan ,lassan 3 hete csak egyszer akadt fenn a rendszer valami hibás letöltés után de ujrainditás követően semmi probléma , pár apróbb hdmi-s gondom akadt pl nincs hang a resistance demoban , komonensen keresztül nincs eza gond , szal gyakorlatilag hibátlanul működik

De be ismerem egyenlöre tök felesleges volt meg vennem csak 1-2 számomra tetsző játék van szal majd ősz környéke fele lesz érdemes ténylegesen beszerezni
    (addig is lehet szorgosan gyűjtőgetni , ha nem lenne elég zseton :D)
  • jaszy
    Én lennék !!!
  • lowdog
    LOL.
  • fsgh
    segítsetek plz! hogy lehet második accountot csinálni? mert csináltam egyet a ps3-on de többet már nem tudok..
  • Sund
    "We expect the dominant console at the end of the next cycle to be the Sony PlayStation 3 (PS3), primarily due to our assessment that Sony will win the High Definition DVD format war," he said. "However, we expect Microsoft's Xbox 360 to enjoy a first mover advantage for the next two years, capturing approximately 44% of U.S. and European combined next generation hardware unit sales by the end of 2007. We forecast the PS3 and Nintendo's Wii to capture approximately 21% and 35%, respectively, of the next generation hardware market in this same period. We forecast the Wii to take the lead in 2008, with 39% market share, and expect the race to even out in 2009, with all three console makers capturing between 30 – 37% of the overall market.

"Ultimately, we see Sony 'winning' the console war with 36% of the market, with Nintendo 'capturing' second place at 34% and Microsoft finishing third at 30%. We believe that this is essentially a dead heat, and each manufacturer will have sufficient market share to generate significant profits. These estimates do not include market shares in Japan, which we expect to be dominated by Nintendo (51% through 2011) and Sony (44%)."