89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    http://www.playb3yond.b13.hu/
    ezt láttátok már??
    a GTHD autója összehasonlítva a való életben megtalálható autóval!!
    bal oldali a GTHD-s kép,jobb oldali a valós élet.
    ez már valami;))
  • Jimanszky
    én úgy tudom,hogy a Yellow dog kifejezetten PS3-ra van optimalizálva..de lehet,hogy tévedek!
  • EmThor
    dettó, gépen netezni meg letölteni meg filmezni akár, ps3 meg géééém :D
  • testerlnx
    Én úgy tudom, hogy még a linux is akadozva megy rajta kevés neki a 256MB ram, szóval vékony kliensnek tudod max használni, de lehet, hogy ez változni fog, ha lesz olyan distro ami a PS3-ra optimalizálja a csomagjait. Én úgy tudom a Fedora PPC-s verziójához van how-to hogy kell felrakni rá (nem egy grafikus telepítés :)). Szóval ilyen szempontból még várnék vele. Windows meg qemu-val futott ha jól emlékszem, az csak poén, használni nem nagyon lehet olyan a sebessége :)
    Szóval jobban jársz ha van melette egy pár tizezer forintos géped, és ezen csak játszol, meg filmet nézel...
  • baggins
    Mindegy, engem különösebben akkor sem izgatna, ha tökéletesen futna. :)
  • NEXUS6
    Gondolom Linux alatt ment, valami emulátorral. Szal nem kell tartani attól, hogy túl gyors volt. Pláne, hogy a 3D támogatás továbbra is hiányzik. Szal játékra nem fog működni.
  • NEXUS6
    Mármint az első Boxra. (Arra is max W98-at volt érdemes.)
    Az újban PPC proci van nem intel kompatibilis, szal arra sem igazán megy fel az XP, pláne a Vista.
  • baggins
    Régebben valaki linkelt ide egy japó próbálkozást, a srác felcsavarta a W-t a PS3-ra.
  • Kraptor
    Nincs és nem is lesz. Ha windowsozni akarsz akkor ott a Kekszbox, arra van valami Windows hack.
  • EmThor
    nincs, de linux mindenféle gond nélkül felmegy rá. van sok kipróbálható demo, játékokból is lesznek majd olcsóbb kiadások, meg ami ma kijön PC-re, kijön már konzolra is és egyre több az konzolos exkluzív cím
  • DJviolin
    Értem. Esetleg nincs valami hack hozzá, amely lehetővé teszi a Windows-ok felkontárkodását a gépre?
  • EmThor
    már most lehet egeret + bill.-t használni

linuxot lehet rárakni csak. meg amúgy is van beépített böngésző, linux alatt meg tudsz szöveget szerkeszteni, ha akarod.

150-165 között mozog most a ps3 ára. ennyiért kapsz egy multimédiás eszközt, zene, film, fotó nézésre, netezési lehetőséggel + játszani is lehet vele.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Ha most nagy hülyeségeket kérdeznék, vagy modanék, akkor az betudható annak, hogy a konzolokhoz teljesen full hülye vagyok, mert pc-s vagyok. :)

Szóval azt hallottam, hogy PS3-unkhoz lehet majd használni egeret és bill-t is. Azt szeretném megkérdezni, hogy igaz ez?

A másik pedig az, hogy állítólag fel lehet rá tenni a Windows-t, és ezáltal a Windows-os játékaimat és programjaimat tudom rajta futtani, és egy pc-vé tudom átavanzsálni a PS3-at? Ha ezek igazok, akkor kezdem kuporgatni a zsét, mert 170 rugóért nem kapnék olyan pécét, amin van blue-ray lejátszó, meg ilyen izmos. :)
  • Sund
    olyat lehet csinálni a Motorstorm kapcsán, hogy leszedek a netről egy 100%-os savegame-t, és rárakom vhogy a gépemre, unlockolva ezzel az autókat?

Nincs már kedvem singlében játszani, viszont onlány eléggé hiányzik egy-két combosabb autó.
  • testerlnx
    vszínűleg :(
  • turho
    Király, megint hotak 20 db-ot etetésre :(
  • Kraptor
    R sorozat és főleg a kissebbek az még mindig lutri mert némelyik nem Samu panellel jön.
  • Super DANTE

Nem szúrja be a képeket?

Ha nem, akkor itt a link: Home
  • Super DANTE

• item
    Samu LE-32R84 ről vélemény ?

Jah és az R81 R82 gondolom csak a DVB-T tuner miatt drágább picit?

• testerlnx
    Most voltam a Mamutos Saturn-ban, már rég elfogyott :(
  • fsgh
    :OOOO észre se vettem^^
  • baggins
    Még sehol, nem jelent meg.
    Ha belépsz a menübe, ott lehet fegyvert választani. Kard, nunchaku, nagy kard, lándzsa, dupla kard.
  • item
    Elolvastam köszi hm..
  • fsgh
    ezt most csináltam:)

• fsgh
    hogy lehet lándzsát használni? szerintem azt a demoban nem lehet...

nekem a varázsláshoz csak a háromszög+kör kell:)

más: ezt honnan lehetne mevenni?megrendelni? mert én nem találom sehol
  • EmThor
    576-on volt némi negatív kritika plazam ügyben ITEM, jobb, ha elolvasod :)
  • Kraptor
    Én eddig csak egy monitoron tapasztaltam sávosodást 970p-n de ott elég csúnyán. Máshol nem volt még ilyen problémám ami nagyon feltünő lett volna.
  • item
    Nekem a legnagyobb gondom egyedül az hogy egyes modellekben nem elég fejlett a panel, méghozzá a színmegjelenítés miatt mondom. Nem egy drága LCD-tv nél vettem észre hogy "sávosodik" Vagyis nem tud megjeleníteni mindent színt. Kiváncsi lennék ezekre az új "R" és "M" típusú samukra mi a helyzet ezen a téren velük?!
  • item
  • Kraptor
    Félre értések elkerülése elött...én nem azt modnom, hogy nem jók a plazmák, de szerintem ilyen kis méretben 42" és alatta lehet, hogy jobban megéri LCDt venni mint Plazmát, de ez csak az én magánvéleményem.

• Jimanszky
    köszi a tippet.ja amúgy új jéték kezdetekor vettem észre h van varázslás:)kár,hogy a demóban nem lehet elmenteni a mentőpontnál.tuti,hogy megpróbálom majd.Szabi!este felé leszel msn-en?lécci,ha tudsz akkor gyere majd fel.köszi
    na én lépek nemsokára edzésre.bocs az offért!!
    mindenkinek szép napot!!
  • baggins
    Nem vagy béna. Játsz vele sokat, nem könnyű, bele fogsz jönni. Nézegesd a kombókat, a speckókat és használd gyakran őket. Ajánlom figyelmedbe elsődleges fegyverként kard helyett a lándzsát (Lunar), azzal lehet igazán aprítani a népet. A főellenséghez hagyd meg a két varázslatot, elég meredek a csávó (varázsolni a kör+x+négyzet+hsz kombó lenyomásával tudsz, és a kontroller rázásával tudod fokozni a hatást). Tartalékold az energia italokat a végére. Nem lehetetlen, sőt!
  • Jimanszky
    ez engem is érdekelne cimbi:)
    amúgy meg csak én vagyok ilyen béna,hogy még a demo Ninja Gaiden-t se tudom végigvinni?
  • EmThor
    S71-et jó árban vetted, annyiért simán megérte. zavar nem zavar, élőben látni kell: szerintem gyönyörű képet ad plazma is. Full Hd az más :)

asszem hardwireden olvastam, hogy angliában már van olyan akció, hogy 140ért ps3 + 1 film + 1 játék
  • Kraptor
    Engem akkor is zavar, hogy 1024es panelok vannak a Plazmákba. Az ár amit én modntam az S71re az nem speciális ár volt, hanem mostmár kiskereknél ennyiért lehet kapni:) Mikor megjelentek az új Samuk egyböl esett az S7 ára 30-40et ez még nem érzékelhető a mutiknál de a kiskereknél már igen.
  • EmThor
    hwsw-re betoltam azt a képet, amit a kotaku-ra is kiraktak ebben az ügyben :)
  • item
    Én is ezt szűrtem le ebből
  • EmThor
    há "keep checking back" szóval lehet szurkolni hogy még egyszer megnyissák :) addig lehet mindig felnézni mikor teszik ezt meg...
  • item
    Köszi, de itt hol? mert csak ezt irják : "Keep checking back on this site to register an interest in taking part in an exclusive closed Beta Trial of Home™"