89387
PlayStation3
-
#10813 Hát én is úgy tudom, hogy valójában a nagydírrel dúrral behirdetett cell csak egy 8 bites Z80-as csipp képességeivel rendelkezik, igaz videót azt nagyon tud lejátszani. Szal valójában az összes PS3 játék csak prerend anim, de mivel a BD lemezre ráfér akár 200GB-is, így senkinek nem tűnik fel, hogy csak Fullmósönvidió játékokkal játszunk!!!
-
#10812 na ezt akartam mondani én is :)
valahogy így :) -
Kraptor #10811 Voltak problémás Ps3ak de azért nem volt olyan elterjedt mint a keksz problémája. Mindegyikbe van hibás darab ez tény. Olyan soha nem lesz, hogy minden hibátlanul fog menni. -
#10810 jól van, nem azt mondtam, hogy teljesen rossz a ps3, minden termékben lehet szerintem hiba
ha megveszel egy telefont lehet az is szoftverhibás pl.
vagy bármi más.. -
#10809 Hát azért van ami még ennél is rosszabbul sikerült!;))) -
#10808 Ja,...akkor "személyes tapasztalat" ps3 problemileg ... :)
-
#10807 Ha már mutogatod, akkor kéne olyan ingame screenshot-ot mutatnod, amiben ugyan ezek, ugyan igy kinézö szereplök vannak.
Különben csak egy egyszerü arcvakolat reklámnak tünik. :) -
#10806 Dedebár, de ott a személyes tapasztalat :) -
#10805 Akkor talán Xbox ügyileg sem hihetünk a youtube-nek!
Nemdebár...! :)
-
Sund #10804 10801-re ment, bocs. -
Sund #10803 Imádom az önjelölt minőségbiztosítási és piackutató szakembereket, lásd te, akik youtube-os videók alapján mondanak -szerintük megalapozott- véleményt. Adatok, statisztikák...minek.
-
#10802 Tényleg nem...
-
#10801 ezek nagyon gázak
a Sony-nak nem sikerült valami jól ez a ps3 -
-
#10799 Miskolcon van konzolos bolt a metropolban? nem is tudtam -
zottyantas #10798 Már van 142 ezerért, Miskolcon a Metropolban a konzolos boltban garanciával! -
#10797 ITT a srác még elég türelmes is vele...
-
#10796 Ps3 problemák
de ez nem fika akar lenni...csak amennyire hihetünk ezeknek a videoknak. Igy bele értve az Xbox részleget is. -
#10795 >"Ahogy nézem a vidiket, vannak ám ott is müszaki problémák"
Milyen műszaki problémák? -
SlickAdam #10794 Linket a vidikról! -
#10793 Ha a sony rá akarna hajtani az ünnepekre, akkor a 150 lepedös csomagjába, bele kellene tennie minimum 4 gamát. (Igy még én is megvenném.)
De igysem fog eladási lista helyezést változtatni. Ahogy nézem a vidiket, vannak ám ott is müszaki problémák...! -
#10792 Az 576 nem nagyon fogja csökkenteni az árat, amíg hivatalos árcsökkentés nem lesz. Az meg leghamarabb karácsony előtt várható, ha a Sony komolyan rá akar hajtani az ünnepi szezonra (amit kétlek). -
#10791 Ha kell valakinek van egy ps3 . 2 hetes decsak kipróbálva lett,azóta pihen a dobozában. Számlája megvan (169900) 140.000 ért odaadom.
Ps2 őt beszámítok. Érdeklődni privátban ! -
ballor #10790 nézz szét a neten, ennel korrektebb ajánlat is lesz
154 körül is van, de megy még lentebb -
#10789 közben kijött az 576 nyári katalógusa, 05.01-től 07.31.-ig ha jól láttam, a ps3 ára 164.990 maradt :( -
#10788 hát ha jól kijövök, akkor max 350ért júliusig legkésőbb szerzek egy 40-42"-os normális tévét, amit PC-vel összekötve is tudok használni + szintén max júliig 160-165-ért egy ps3-at... ha addig olcsóbb lesz, csak jobb! ja, meg kábeleket is meg kell venni (vga-vga, optikai-optikai, hdmi-hdmi)
ha mák van, akkor már júni elején... -
Sund #10787 Neked van már géped EmThor? Vagy ha nincs, mikorra tervezed? -
#10786 és a sharp nem szar! meg a toshiba se, csak itthon hivatalosan nem is hiszem hogy forgalmazzák :( ami gari miatt lehet para.
ősszel mindneki home függő lesz, tök jó :] -
#10785 Idesüssetek : LC32RD2E
Ma megnéztem médiában ezt a gyönyörűséget. Kenterbe verte a hasonló árban és a drágább samsung jvc panasonic sony egyébb márkákat!
Olyan folyamatos kép volt rajta hogy eszméletlen!
369.000 Ft
-
#10784 7.1-et asszem csak a hdmi tolja ki... -
#10783 Sőt, 7.1-est is köthetsz rá;) -
#10782 igen, optikai kimenettel rendelkezik! -
bayernmunich #10781 hello
valószínűleg hülye kérdés lesz, de örülnék ha valaki válaszolna: azt jól gondolom, hogy a ps3-ra közvetlenül lehet 5.1-hangfalrendszert kötni? -
#10780 Nem fognak ilyen hamar kijönni egy új pakkal szvsz. Rezgős kontroller hivatalosan még bejelentve sincs, ezzel együtt jó eséllyel lesz, de inkább csak jövőre. Kivéve, ha az E3-on mondanak valami meglepőt. -
#10779 Szerintem olyan ősz környékére. Már beszélnek egy nagyobb HDD-vel ellátott PS3-verzióról, asszem a cell gyártása is már alacsonyabb csíkszélességen megy. Lehet az RSX-et is, hogy már így gyártják, vagy fogják nem sokára.
Szal pár hónapon belül várható egy kisebb fogyasztású, talán nagyobb HDD-vel rendelkező, esetleg rezgős kontrolleres PS3. -
#10778 de, meg fog jelenni, a sony perkált :) -
Dave0092 #10777 soha -
baddeni #10776 Hi All! nem tudja vki mkó lesz mán rezgős sixaxis? -
#10775 Kicsit OFF:
Az Oblihoz közben találtam egy ügyes kis módszert a zárfeltörésre. PS3-on is benne hagyták!
Kell hozzá ügyesség, és 2 sör után nem biztos, hogy meg tudja csinálni az ember!;)
-
#10774 Ők PowerPC-s distro-t csinálnak pl Mac-re, és most már foglalkoznak PS3-al (talán Ők az egyetlenek), de még csak HOWTO-k vannak hozzá ha jól láttam, tehát messze van egy sima install-tól, szóval azért szerintem kell még idő nekik. De szerintem a legnagyobb probléma, hogy nincs egy ram slot a PS3-ban mert a 256MB nagyon kevés manapság egy OpenOffice, Firefox, Thunderbird, Skype, Amarok, Eclipse, gnome-terminal környezet futtatásához (nekem spec most ezek futnak 512-n kicsit "zajosan", 1GB-től meg már szépen). Szóval kevés a RAM, ha esetleg a másik 256-hoz is hozzá tudnak férni, és ezt transzparensen oldják meg akkor viszont már egy közepesen használható desktop szintet el lehet érni vele (persze fogalmam sincs, hogy ezt meg lehet-e oldani, esetleg már dolgoznak rajta, vagy meg is oldották). Ha lesz egy kis idő lehet, hogy feltolok egy yellow dog-ot :) Kösz a tippet!