89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Hát én is úgy tudom, hogy valójában a nagydírrel dúrral behirdetett cell csak egy 8 bites Z80-as csipp képességeivel rendelkezik, igaz videót azt nagyon tud lejátszani. Szal valójában az összes PS3 játék csak prerend anim, de mivel a BD lemezre ráfér akár 200GB-is, így senkinek nem tűnik fel, hogy csak Fullmósönvidió játékokkal játszunk!!!

• Yrda
    na ezt akartam mondani én is :)
    valahogy így :)
  • Kraptor
    Voltak problémás Ps3ak de azért nem volt olyan elterjedt mint a keksz problémája. Mindegyikbe van hibás darab ez tény. Olyan soha nem lesz, hogy minden hibátlanul fog menni.
  • Yrda
    jól van, nem azt mondtam, hogy teljesen rossz a ps3, minden termékben lehet szerintem hiba
    ha megveszel egy telefont lehet az is szoftverhibás pl.
    vagy bármi más..
  • NEXUS6
    Hát azért van ami még ennél is rosszabbul sikerült!;)))
  • Ewergo
    Ja,...akkor "személyes tapasztalat" ps3 problemileg ... :)
  • Ewergo
    Ha már mutogatod, akkor kéne olyan ingame screenshot-ot mutatnod, amiben ugyan ezek, ugyan igy kinézö szereplök vannak.
    Különben csak egy egyszerü arcvakolat reklámnak tünik. :)
  • testerlnx
    Dedebár, de ott a személyes tapasztalat :)
  • Ewergo
    Akkor talán Xbox ügyileg sem hihetünk a youtube-nek!
    Nemdebár...! :)
  • Sund
    10801-re ment, bocs.
  • Sund
    Imádom az önjelölt minőségbiztosítási és piackutató szakembereket, lásd te, akik youtube-os videók alapján mondanak -szerintük megalapozott- véleményt. Adatok, statisztikák...minek.
  • Super DANTE
    Tényleg nem...
  • Yrda
    ezek nagyon gázak
    a Sony-nak nem sikerült valami jól ez a ps3
  • Super DANTE

• shevy
    Miskolcon van konzolos bolt a metropolban? nem is tudtam
  • zottyantas
    Már van 142 ezerért, Miskolcon a Metropolban a konzolos boltban garanciával!
  • Ewergo
    ITT a srác még elég türelmes is vele...
  • Ewergo
    Ps3 problemák
    de ez nem fika akar lenni...csak amennyire hihetünk ezeknek a videoknak. Igy bele értve az Xbox részleget is.
  • testerlnx
    >"Ahogy nézem a vidiket, vannak ám ott is müszaki problémák"
    Milyen műszaki problémák?
  • SlickAdam
    Linket a vidikról!
  • Ewergo
    Ha a sony rá akarna hajtani az ünnepekre, akkor a 150 lepedös csomagjába, bele kellene tennie minimum 4 gamát. (Igy még én is megvenném.)
    De igysem fog eladási lista helyezést változtatni. Ahogy nézem a vidiket, vannak ám ott is müszaki problémák...!
  • guardian hero
    Az 576 nem nagyon fogja csökkenteni az árat, amíg hivatalos árcsökkentés nem lesz. Az meg leghamarabb karácsony előtt várható, ha a Sony komolyan rá akar hajtani az ünnepi szezonra (amit kétlek).
  • jaszy
    Ha kell valakinek van egy ps3 . 2 hetes decsak kipróbálva lett,azóta pihen a dobozában. Számlája megvan (169900) 140.000 ért odaadom.
    Ps2 őt beszámítok. Érdeklődni privátban !
  • ballor
    nézz szét a neten, ennel korrektebb ajánlat is lesz
    154 körül is van, de megy még lentebb
  • EmThor
    közben kijött az 576 nyári katalógusa, 05.01-től 07.31.-ig ha jól láttam, a ps3 ára 164.990 maradt :(
  • EmThor
    hát ha jól kijövök, akkor max 350ért júliusig legkésőbb szerzek egy 40-42"-os normális tévét, amit PC-vel összekötve is tudok használni + szintén max júliig 160-165-ért egy ps3-at... ha addig olcsóbb lesz, csak jobb! ja, meg kábeleket is meg kell venni (vga-vga, optikai-optikai, hdmi-hdmi)

ha mák van, akkor már júni elején...
  • Sund
    Neked van már géped EmThor? Vagy ha nincs, mikorra tervezed?
  • EmThor
    és a sharp nem szar! meg a toshiba se, csak itthon hivatalosan nem is hiszem hogy forgalmazzák :( ami gari miatt lehet para.

ősszel mindneki home függő lesz, tök jó :]
  • item
    Idesüssetek : LC32RD2E

Ma megnéztem médiában ezt a gyönyörűséget. Kenterbe verte a hasonló árban és a drágább samsung jvc panasonic sony egyébb márkákat!
    Olyan folyamatos kép volt rajta hogy eszméletlen!
    369.000 Ft

• EmThor
    7.1-et asszem csak a hdmi tolja ki...
  • NEXUS6
    Sőt, 7.1-est is köthetsz rá;)
  • EmThor
    igen, optikai kimenettel rendelkezik!
  • bayernmunich
    hello
    valószínűleg hülye kérdés lesz, de örülnék ha valaki válaszolna: azt jól gondolom, hogy a ps3-ra közvetlenül lehet 5.1-hangfalrendszert kötni?
  • guardian hero
    Nem fognak ilyen hamar kijönni egy új pakkal szvsz. Rezgős kontroller hivatalosan még bejelentve sincs, ezzel együtt jó eséllyel lesz, de inkább csak jövőre. Kivéve, ha az E3-on mondanak valami meglepőt.
  • NEXUS6
    Szerintem olyan ősz környékére. Már beszélnek egy nagyobb HDD-vel ellátott PS3-verzióról, asszem a cell gyártása is már alacsonyabb csíkszélességen megy. Lehet az RSX-et is, hogy már így gyártják, vagy fogják nem sokára.

Szal pár hónapon belül várható egy kisebb fogyasztású, talán nagyobb HDD-vel rendelkező, esetleg rezgős kontrolleres PS3.
  • EmThor
    de, meg fog jelenni, a sony perkált :)
  • Dave0092
    soha
  • baddeni
    Hi All! nem tudja vki mkó lesz mán rezgős sixaxis?
  • NEXUS6
    Kicsit OFF:

Az Oblihoz közben találtam egy ügyes kis módszert a zárfeltörésre. PS3-on is benne hagyták!
    Kell hozzá ügyesség, és 2 sör után nem biztos, hogy meg tudja csinálni az ember!;)

• testerlnx
    Ők PowerPC-s distro-t csinálnak pl Mac-re, és most már foglalkoznak PS3-al (talán Ők az egyetlenek), de még csak HOWTO-k vannak hozzá ha jól láttam, tehát messze van egy sima install-tól, szóval azért szerintem kell még idő nekik. De szerintem a legnagyobb probléma, hogy nincs egy ram slot a PS3-ban mert a 256MB nagyon kevés manapság egy OpenOffice, Firefox, Thunderbird, Skype, Amarok, Eclipse, gnome-terminal környezet futtatásához (nekem spec most ezek futnak 512-n kicsit "zajosan", 1GB-től meg már szépen). Szóval kevés a RAM, ha esetleg a másik 256-hoz is hozzá tudnak férni, és ezt transzparensen oldják meg akkor viszont már egy közepesen használható desktop szintet el lehet érni vele (persze fogalmam sincs, hogy ezt meg lehet-e oldani, esetleg már dolgoznak rajta, vagy meg is oldották). Ha lesz egy kis idő lehet, hogy feltolok egy yellow dog-ot :) Kösz a tippet!