89387
PlayStation3
-
Eretnek #10973 47 perc
elég rövidke napjaid lehetnek :P -
#10972 nem kislányos ez, nagylányos :P
na még 1-2 csinálok oszt mára vége, de úgy érzem van még pár 5let :)
-
ballor #10971 nekem ez a kislányos nagyon nem jön be
bezárnak minket majd a pedóért :)
de te már megcsináltad a legjobbat ;)
már adtam rá egy szavazatot :) -
-
#10969 :D
-
Papesz #10968 Miért, honnan tudod, hogy mennyi az egyszeres írás sebessége? DVD-nél sem annyi, mint CD-nél. -
#10967 Gratula emberek a szép banner-ekhez. Nagyonszép mind!
(megére egy cserét) -
#10966 Ja ! 4500 ért van már BR lemez de 1 max 2 szeresen írható.
Fél nap 1 játékot kiírni !! :)
-
#10965 FAQ az készülget, de június előtt nem hinném, hogy elkészül.
BTW: SQJ-vel meg lett beszélve kb. március óta, hogy majd időnként cserélgeti a videót (cserélgeti is), én szoktam utána járkálni, ő meg bepakolja. -
#10964 kéne ide egy házigazda és akkor meg lehetne oldani hogy ondjuk hetente cserélgetnénk vagy valami mert szerintem nagyon sok szép munka készült:) -
#10963 ez se rossz;)
amúy Ti jó nagy méretekben gondolkoztok:D -
#10962 ?!
-
#10961 látom nagy banner készítés vette kezdeét:DDD akkor itt van még 1:
-
Eretnek #10960 Jujj az infinity mit csinálhat? -
#10959 LOL :)
-
#10958 :DDDDDd
-
ballor #10957 a fontosabb portálok jó ötlet, viszont úgy van értelme, hogy egy portálra egy link vezessen (ott derüljön ki mindenki számára, hogy mi tartozik a PS3 tárgykörébe - a portál feladata), ellenkező esetben játékonként lesznek linkek, aminek megint nincs értelme egy PS3 összefoglaló topik esetében - ha az egyedi játékról szól a topik, akkor lehet ott az egyedi cikk -
#10956 videót szedjük ki ja :) -
ballor #10955 igen, a csipp értelmetlen fölhalmozás elindítója
aki vesz egy konzolt, az beleesik az elején ebbe a hibába
később kialakul az ízlése, és nem eszik meg mindent, hanem a neki kellőt szerzi be, az meg nálam is 10 alatt van, PS2 esetében; ezek már jó áron elérhetőek (csak a GOW2-t kell megvenni full áron annak, aki nem bír várni :D ) -
#10954 Hát nekem is itt állnak hegyekben a régi PS1-2 CD-k/DVD-k és kb ha 10 címre emléxem amivel szívesen játszottam, vagy végignyomtam egyáltalán.
Arról nem is beszélve, hogy a PS2-őmben a csippelés is kezd beszarni, szal az írott gámát kínszenvedés elindítani. Ehhez még ha hozzáadom, hogy a PC-re mennyit költöttem + ott is inkább azzal játszottam, amit meg is vettem, akkor simán életképes a megvétel eredetiben, meg cserebere.
Tök fölösleges, hogy 10 gámánál több porosodjon a polcon, ha soha az életben nem veszem többet elő őket!!!
-
ballor #10953 nekem eddig EmThor másodikja, a "füstös" tetszik, kellemes színek, sejtelmes, nem túl csicsa, jó összhatás, megdobva majd egy jó háttérrel, nem lesz ilyen darkos a PS3 tópika -
Eretnek #10952 Eddig legjobb a felső...ügyes
a video télleg fölösleges viszont linkek mehetnének még faq, fontosabb portalok -
#10951 Ezek is tök jók, csak nekem ettől a Dízizlíving?!?! marketingkampánytól feláll a seggemen a szőr. -
ballor #10950 :) akkor érdemes lesz vacakolni ilyennel?
és még kell író is és egyebek...
szóval akinek kell, vegye meg eredetiben
jelentős szelekció lesz itthon (nem tudunk mindent megvenni majd, egyre több érdekes é jö jön ki) és beindulnak a csereberék (ami nem baj) -
#10949 Olyan 5-6 ropi kb. a 25 gigás, az 50 gigás kb. 2x ennyi. -
ballor #10948 ja, meg érdekes lesz majd a netről lehúzni egy BR gammát :)
nyers BR lemez mennyi is? -
#10947 :) Azmég odébbvan,nemis kevéssel. De mi a fenének chippelni???
Ez buta magyar szokás! -
#10946 Ezekhez mit szóltok?
-
ballor #10945 egyre jobbak
nem kell ezt elkapkodni
hátha csinál még valaki
a fekete PS2-s betűtípusos háttért is kellene cserélni, meg a videót kivenni (nem tudom, de a felső rész majdnem 800 pix magas, ez túl sok; a két linket is lehetne kisebbel és egymás mellé) -
#10944 Mind kettő jó, bár nekem idáig az első (gamepad-os) tetszik a legjobban. -
turho #10943 Szépek, szerintem csere valamelyikre. Ettől függetlenül minden tiszteletem a jelenlegi banner készítőjének, hiszen én annyit sem tudok....Elég diplomatikus voltam? -
turho #10942 Gyárilag így is van benne egy rakat :D
(semmi nincs még, gyári lemez öröme van...) -
#10941 banner?
-
Axel007 #10940 Üdv! Nem tudjátok véletlenül hogy van-e már chippelt PS3?
Előre is kösz! -
#10939 thx:) -
#10938 Szerintem a tiéd nyerő , igy rád szavazok -
#10937 Tegyék! -
#10936 kérjem hogy tegyék be vagy maradjon a mostani? -
#10935 Jah, már vagy 4-5-6 hónapja....van sony meg író is... -
EasyLife #10934 de nem működik
még legalábbis nem