13557
  • TopGun
    Szoval mi a valasz a #2734-es kerdesemre? pl.windowscommanderrel kereshetek siman benne?
  • antijedi
    azt honnét tudom meg hogy nekem melyik crack kell a patchez? a nordic vagy a másik??
  • Venom
    Érdemes feltenni!
  • antijedi
    ja és az is érdekelne érdemes e fletenni patchet?? :D
    (és hogy melyik patch kell a deviance-os verziohoz... :D)
  • antijedi
    ezek engem is érdekelnének, meg hogy milyen kiegeket érdemes leszedni és használni (na meg honnét kell leszedni :D)
  • Aquli
    Miert van az hogy nagyon keves a havi bevetelem? kb 800-1000$ csak. Hogyan csinaltok tobbszazezres varost? nekem most 15k korul van, de mar majdnem tele van a terkep. Vagy nem egy reszen csinaltok ennyit, hanem egy nagy régioba?
    Hol van nagyobb tippgyujtemeny vagy valami oldal a temaval kapcsolatban? amugy itt a varosom:

mondjuk ez mar egy regebbi allapot, mostmar nagyobb.
    es par szep epulet (nekem tetszenek):

• [HUN]PAStheLoD
    azóta még nem jácottam
  • [HUN]PAStheLoD
    hát az iskola meg a klinika meg az utak de az a #1ból
  • TopGun
    En tesztelem, viszon azt nem tudom, hogy lehet keresni? a datban? sima keresessel mukszik?
  • Mayan
    Udv!

A Reader-el, ami letoltheto innen.
    De ez a progi kozvetlenul a dat file-t modositja, ami sajnos kizarja a parhuzamos forditast. Legnagyobb segitseg az lenne, ha rendszeresen tesztelnetek a kesz forditast, es ha hibat talaltok, akkor azt a dat-ban is megkeresnetek. Aztan a hibas bejegyzes sorszamat megadva gyorsan ki tudnam javitani.
  • TopGun
    Igen! ott! letoltottem egy parat! beraktam a jatekba, de semmit kulonbseget nem vettem eszre eddig! neked sikerult valami?
  • [HUN]PAStheLoD
    ok megyek simtropolis.com ugye?
  • Mayan
    Heti allapot, lehet tesztelni. Folytatas jovo heten.
  • TopGun
    Okidoki. de en nem ezekrol beszeltem, hanem az ujakrol! a tisztal levegorol, az extra parkokrol, meg a munkahelyekrol, meg van az uj RPatch, ezeket szedd le es probald meg felrakni oket a jatekhoz. a leiras szerint csak az Eszak Amerikai verzioval mukodnek! :(
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem műxik!! és cool hogy elementary 3300 clnic 3300 de mégsem elég :)
  • [HUN]PAStheLoD
    :P
    mert 1 épkézláb tanácsuk nincs
  • Mayan
    A forditas jelenlegi allapota. Most nem tul latvanyos a fejlodes, foleg a tanacsadok figyelmezteto uzeneteit forditgattam. Jatek kozben nem nagyon talalkoztam meg veluk. :)
  • TopGun
    ezekre is van uj mod, de ezek nem mukodnek errol beszeltem! :((
  • [HUN]PAStheLoD
    igen mod pack 1 egyértalműen megéri! ja már csak a légszennyezéssel meg a commute time val nem tudok mit kezdeni!
  • [HUN]PAStheLoD
    tedd fel a MOD pack #1-t és így is húzós de nem lehetetlen :)
    jah a te városkádat is gondozgatom, mert ugye feltetted netre. Szép és kösz!
  • TopGun
    Valaki probalta mostanaban az uj mod-okat a Simtropolis oldalarol? es az uj Rpatchel rakta fel? mert nekem kiakad, barmelyik modot akarom hasznalni! :(
  • TopGun
    Az eleg gazos, hogy meg allt a fejlodes! nekem van kereslet iparra es commercialra de hiaba rakom le nem epul be, es a lakohelyek sem telepulnek! szoval en is stagnalok! :((
  • BYpsilon
    jelenleg 450-470e fős a város, de nem fejlódik igazán
    csak a low-wealth lakók jönnek, commercial-ra nincs kereslet
    oktatasi rendszer majdnem csőd az alaploktatas szintjen, minden utca sarokra tehetnek egy sulit :(
  • Aquli
    Nah. Gondom lenne, a Sim City 3k nagyon jol ment, de itt el fogy a penzem nagyon gyorsan. Alig van ado, kb 10-szer akkora a kiadas mint a bevetel. Mit tegyek.
  • Aquli
    a jelszo nem like, hanem "one" (legalabbis tegnap)
    just like "one"
  • TopGun
    OK! ennek orulok! :)
  • Mayan
    Nem, nem untam meg, csak nem jutott ra idom. De ma mar folytatom.
  • TopGun
    Hello! leallt a forditas? :(( Meguntad? vagy csak nincs idod ra?
  • TopGun
    Egyenlore meg csak 20 evnel es kb 29-30e koruli a lakosok szama.
  • [HUN]PAStheLoD
    helyes!
  • Ati_f1hirek.hu
    Szerintem a Sc4 nagyon jó játék. Sajna az én gépemen nem lehet túl sokáig játszani vele. Eddig egy 25-ezres várost sikerült összehoznom, ez azért is jó mert eddig egyik részben sem sikerül életképes várost létrehoznom. Sajna egy formázás után elveszett a mentés. De ha majd jobb gépem lesz akkor nekiállok a játéknak, mert megéri!
  • [HUN]PAStheLoD
    már van 300 ezer ... nem 30 :D lakosom :D neked mennyi a max?

és az iskolákból hogy lehet jól elrendezni? Meg hogy lehet NAGY épületeket szerválni ?
  • [HUN]PAStheLoD
    de
  • TopGun
    Jol leult megint a topic! :(( Senki nem jatszik a jatekkal?
  • TopGun
    Aham, az nekem is tetszik, eleg pofas :)
  • [HUN]PAStheLoD
    én az első modot próbáltam ami az utakkal meg klinikákkal meg sulikkal vacakol!! Nah az egy igen jó modocska!
  • TopGun
    Ertem ok. en kiprobalom oket mit tudnak?
  • BYpsilon
    nem, heti par orat jatszom most csak vele
    azt is az alap beallitasokkal
  • TopGun
    Megtalaltam! Koszi! nem semmi lesz ha elkeszul, te probaltad az uj modokat? a tiszta levego es az industrial mod-ot?
  • BYpsilon
    a forumok kozott van egy pont a Modd Squad-ban ahol szo van rola, hogy neki allnak epulet szerkesztot csinalni

link