13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#2742 Szoval mi a valasz a #2734-es kerdesemre? pl.windowscommanderrel kereshetek siman benne? -
antijedi #2741 azt honnét tudom meg hogy nekem melyik crack kell a patchez? a nordic vagy a másik?? -
#2740 Érdemes feltenni! -
antijedi #2739 ja és az is érdekelne érdemes e fletenni patchet?? :D
(és hogy melyik patch kell a deviance-os verziohoz... :D) -
antijedi #2738 ezek engem is érdekelnének, meg hogy milyen kiegeket érdemes leszedni és használni (na meg honnét kell leszedni :D) -
#2737 Miert van az hogy nagyon keves a havi bevetelem? kb 800-1000$ csak. Hogyan csinaltok tobbszazezres varost? nekem most 15k korul van, de mar majdnem tele van a terkep. Vagy nem egy reszen csinaltok ennyit, hanem egy nagy régioba?
Hol van nagyobb tippgyujtemeny vagy valami oldal a temaval kapcsolatban? amugy itt a varosom:
mondjuk ez mar egy regebbi allapot, mostmar nagyobb.
es par szep epulet (nekem tetszenek):
-
#2736 azóta még nem jácottam -
#2735 hát az iskola meg a klinika meg az utak de az a #1ból -
#2734 En tesztelem, viszon azt nem tudom, hogy lehet keresni? a datban? sima keresessel mukszik? -
Mayan #2733 Udv!
A Reader-el, ami letoltheto innen.
De ez a progi kozvetlenul a dat file-t modositja, ami sajnos kizarja a parhuzamos forditast. Legnagyobb segitseg az lenne, ha rendszeresen tesztelnetek a kesz forditast, es ha hibat talaltok, akkor azt a dat-ban is megkeresnetek. Aztan a hibas bejegyzes sorszamat megadva gyorsan ki tudnam javitani. -
#2732 Igen! ott! letoltottem egy parat! beraktam a jatekba, de semmit kulonbseget nem vettem eszre eddig! neked sikerult valami? -
#2730 ok megyek simtropolis.com ugye? -
Mayan #2729 Heti allapot, lehet tesztelni. Folytatas jovo heten. -
#2728 Okidoki. de en nem ezekrol beszeltem, hanem az ujakrol! a tisztal levegorol, az extra parkokrol, meg a munkahelyekrol, meg van az uj RPatch, ezeket szedd le es probald meg felrakni oket a jatekhoz. a leiras szerint csak az Eszak Amerikai verzioval mukodnek! :( -
#2727 nekem műxik!! és cool hogy elementary 3300 clnic 3300 de mégsem elég :) -
#2726 :P
mert 1 épkézláb tanácsuk nincs -
Mayan #2725 A forditas jelenlegi allapota. Most nem tul latvanyos a fejlodes, foleg a tanacsadok figyelmezteto uzeneteit forditgattam. Jatek kozben nem nagyon talalkoztam meg veluk. :) -
#2724 ezekre is van uj mod, de ezek nem mukodnek errol beszeltem! :(( -
#2723 igen mod pack 1 egyértalműen megéri! ja már csak a légszennyezéssel meg a commute time val nem tudok mit kezdeni! -
#2722 tedd fel a MOD pack #1-t és így is húzós de nem lehetetlen :)
jah a te városkádat is gondozgatom, mert ugye feltetted netre. Szép és kösz! -
#2721 Valaki probalta mostanaban az uj mod-okat a Simtropolis oldalarol? es az uj Rpatchel rakta fel? mert nekem kiakad, barmelyik modot akarom hasznalni! :( -
#2720 Az eleg gazos, hogy meg allt a fejlodes! nekem van kereslet iparra es commercialra de hiaba rakom le nem epul be, es a lakohelyek sem telepulnek! szoval en is stagnalok! :(( -
BYpsilon #2719 jelenleg 450-470e fős a város, de nem fejlódik igazán
csak a low-wealth lakók jönnek, commercial-ra nincs kereslet
oktatasi rendszer majdnem csőd az alaploktatas szintjen, minden utca sarokra tehetnek egy sulit :( -
#2718 Nah. Gondom lenne, a Sim City 3k nagyon jol ment, de itt el fogy a penzem nagyon gyorsan. Alig van ado, kb 10-szer akkora a kiadas mint a bevetel. Mit tegyek. -
#2717 a jelszo nem like, hanem "one" (legalabbis tegnap)
just like "one" -
#2716 OK! ennek orulok! :) -
Mayan #2715 Nem, nem untam meg, csak nem jutott ra idom. De ma mar folytatom. -
#2714 Hello! leallt a forditas? :(( Meguntad? vagy csak nincs idod ra? -
#2713 Egyenlore meg csak 20 evnel es kb 29-30e koruli a lakosok szama. -
#2712 helyes!
-
Ati_f1hirek.hu #2711 Szerintem a Sc4 nagyon jó játék. Sajna az én gépemen nem lehet túl sokáig játszani vele. Eddig egy 25-ezres várost sikerült összehoznom, ez azért is jó mert eddig egyik részben sem sikerül életképes várost létrehoznom. Sajna egy formázás után elveszett a mentés. De ha majd jobb gépem lesz akkor nekiállok a játéknak, mert megéri! -
#2710 már van 300 ezer ... nem 30 :D lakosom :D neked mennyi a max?
és az iskolákból hogy lehet jól elrendezni? Meg hogy lehet NAGY épületeket szerválni ? -
#2709 de -
#2708 Jol leult megint a topic! :(( Senki nem jatszik a jatekkal? -
#2707 Aham, az nekem is tetszik, eleg pofas :) -
#2706 én az első modot próbáltam ami az utakkal meg klinikákkal meg sulikkal vacakol!! Nah az egy igen jó modocska! -
#2705 Ertem ok. en kiprobalom oket mit tudnak? -
BYpsilon #2704 nem, heti par orat jatszom most csak vele
azt is az alap beallitasokkal -
#2703 Megtalaltam! Koszi! nem semmi lesz ha elkeszul, te probaltad az uj modokat? a tiszta levego es az industrial mod-ot? -
BYpsilon #2702 a forumok kozott van egy pont a Modd Squad-ban ahol szo van rola, hogy neki allnak epulet szerkesztot csinalni
link