5774
Opera
  • pbes
    Opera input suggestion userjs
    Vagy ha név/jelszó mezőkre szeretnéd használni akkor ott a Wand.
  • FGB
    nem lehet valahol beállítani, hogy meg jegyezze a beírt szövegeket a böngésző mint az ie? néha nagyon jol jönne mikor keresek a Google-n.
    Magyar Opera 9.10-et használokde nemtaláltamsehola beállítások között
  • pbes
    1. A Vissza gomb néha tényleg nem működik, én ilyenkor a Backspace gombot használom.
    2. Olvass vissza, #257, kevesebb mint 10 hozzászólással ezelőtt volt kérdés.
  • miatyánk
    A 9-es Operában nekem két dolog nem tetszik:

1. A "Vissza" parancs bizonyos lapoknál furcsán (idegesítően) működik

2. A torrent fájlokhoz a saját torrentmodulja nyílik meg

Meg lehetne változtatni ezeket úgy, ahogy a 8-as verzióban működnek?

Átnéztem a beállításokat, de nem találtam a megoldást. Ezért visszatértem a 8.5-re.
  • Keller
    Köszönöm sikerült.

• Qwerty4
    aha, akkor tuti vmit félreértettem...
  • pbes
    Az első linket megnézted? A profilodban van egy images könyvtár, csak onnan töröld ki a hibásakat és ha minden OK, akkor írásvédetté teheted ezeket a képeket, ekkor valószínűleg nem fogja őket felülírni. Persze az Opera ne fusson eközben.
  • Qwerty4
    akkor inkább asszem most frissítek...
  • Qwerty4
    köszi...ok, de ezek nem éppen megfelelőek...nem szeretném törölni a cache-t meg a többi adatot
  • Miguel125
    Nem tudom miért van ez nálatok, de a könyvjelző ikonok keveredése nálam csak 9.02-nél volt. A 9.1-óta tökéletesen működik.
  • pbes
  • Keller
    Sziasztok.
    A kérdésem,hogy a 9.10-es operába a torrentet hogy lehet kikapcsolni.
    Nem azt szeretném használni-

• pbes
    Correct wrong favicons in bookmarks
    Favicon reset
  • perko
    Ez nálam is így van (Verzió 9.10)
  • Qwerty4
    Üdv...
    Azt veszem észre, hogy a Könyvjelzők ikonjai mindig keverednek, az sg-nek pl. most citromail ikonja van, a youtubenak pedig sg, stb. stb.
    Szóval ezt hogy lehetne helyrehozni azon kívül, hogy kiveszem a Könyvjelzők közül és újrateszem?
  • oO VinyuS Oo
    Hello!
    Ismét kis problémám akadt ezzel a jó kis programmal!
    Egyszerre két e-mail fiókról szeretnék leveleket fogadni az egyik citromaiolos a másik gpinet-es(ez a netszolgáltatónk) Mikor először felveszem az e-mail fiókokat szépen leszedi a leveleket de ha kilépek az operából és újra vissza akkkor kidob egy hiba ablakot hogy lehet hogy megváltozott a citromailos jelszavam beírom neki a jó jelszót de utána is folyamatosan ezzel a hiba ablakkal bombáz!
    Nem tudja valaki hogy hogy lehetne orvosolni ezt a hibát?
  • scs17
    gondoltam :)
  • Jaffa 2843
    persze nem az Internet Explorer...
  • Jaffa 2843
    hmm volt már a probléma felmerülése ota egy win reinstall is..
    és elnéztem nem az opera eszi a 100%ot hanem az Explorer :S probálok egy win frissitést hátha jobb lesz
  • scs17
    Neem a proci 5%-t szokta enni és Intel P4 3.01Ghz-es procim van. Nem szabadna 100%-t ennie :S. Futtas le egy registry cleant, hátha úgy jobb.
  • Jaffa 2843
    most néztem és asszem rájöttem..
    a baj az hogy megeszi a proci 100%át :S ami vicces mivel egy 3000+ athlon 64em van
  • pbes
    Lol, természetesen: probléma
    Nálam csak akkor fordul elő ilyen, ha sokáig fut az Opera (nem 1-2 órákra kell gondolni, hanem 15-20 óráig, akár napokig). Naponta egyszer azért újra kell indítani.
  • pbes
    Ennyiből szinte lehetetlen megmondani, hogy mi a probláma oka.
    Olvass vissza itt: #164
  • Jaffa 2843
    hi all!

miért van az nekem hogy ha tölt az Opera egy honlapot vagy egy fájlt töltök vele akkor ugy belassul a rendszer mint állat szinte alig tudok valamit csinálni. 9.02essel és 9.1essel is ugyanaz a helyzet..
    plz help nagyon idegesitö
  • Miguel125
    Nah végre kijött a 9.1 :)
    Az anti-phishing védelemen kívül sok látványos újdonságot nem tapasztalok. Remélhetőleg még bugmentesebb és stabilabb lett mint a 9.02 volt(nekem azzal sem volt sok gondom).

Tolja mindenki... ^^
  • scs17
    Nagyon köszi! Sikerült beállítanom
  • messi19
    Sziasztok!

Lehet, hogy pokoli egyszerű, de nem tudok rájönni, hogy hogyan kell egy widgetet felrakni. Le tudná vki írni hogyan kell. A zip file-t beraktam a widgets mappába.
  • pbes
    Gondolom az a probléma, hogy a következő indításnál az előző böngészési folymatot folytatja, ugyanazokkal a megnyitott lapokkal indul. Az Eszközök/Beállítások/Általános/Indulás legördülő menüben nézz körül.
  • scs17
    Hi! Opera 9.10-em van.Hogy kell beállítani azt hogy amikor kilépek az operól akkor a weblapokat is zárja be?
  • perko
    Kösz
  • pbes
    Nem találkoztam még ilyennel. Amúgy a hivatalos QuickTime és RealPlayer erősen kerülendő. Helyettük ajánlott:
    Real alternative
    QuickTime alternative
  • perko
    A következő estem volt ma az Oprával (9.02)
    Tegnap szabályos leállással léptem ki a rendszerből, az Opera hibátlanul működött.
    A mai indításnál hibaüzenet jelent meg, hogy az opera.exe file át lett helyezve nem indul a program.
    Végigpásztáztam a keresővel a wincsit, de opera.exe file sehol.
    A program ott volt ahol lennie kellett de exe file nem volt benne.
    Start az install, javítás elindítva Opera működik mint régen.

Annyi volt tegnap az egész napi működésem hogy egy QuickTime Player-telepítettem, más rendszert érintő akcióm nem volt.
    Mi a franc lehet ez, másnál nem volt még ilyen?
  • pbes
    Ha a stílus nélküli lapokon szeretnéd megváltoztatni a betűtípust, akkor Eszközök/Beállítások/Weblapok fül és kattints a betűtípusok melletti gombokra.
    Ha a minimális betűméretet szeretnéd megnövelni akkor azt az Eszközök/Beállítások/Haladó/Betűtípusoknál tudod.
  • wektorr0093
    Hi! Operában hol lehet betűméretet változtatni?(nem a nagyításra gondolok)
  • pbes
    Lol, csak gondolj bele, te ennyi információból rájönnél, hogy mi a gond?
    A build ok, meg gondolom windows xp-n használod ha az explorerhez hasonlítod, de legalább írd le azokat az oldalakat amik nem működnek. Mi a hiba velük? A blokklistába nem vetted-e fel őket véletlenül? Ha van flash, akkor mi a verziója? Működnek e a flash tartalmak vagy le akar tölteni egy swf fájlt? Javascriptek engedélyezve vannak-e? Ezekhez az oldalakhoz rendeltél-e egyedi beállításokat? Stbstb?
  • masssza
    Az a gondom, hogy nem tud bizonyos oldalakat megnyitni egyáltalán, pedig az explorer-er müködik. Verzió : 9.02_hu
  • Qwerty4
    megoldódott a probléma, Java reinstall elég volt
  • Qwerty4
    Egy eléggé idegesítő és megmagyarázhatatlan dolog történt a tegnap:akarok chatelni(sok helyen) és mindenhol kidobott azzal, hogy nem tud csatlakozni, akkor gondoltam a Java-val lehet vmi gond, azt gyorsan leinstaláltam és újraraktam, akkor mentek a chates ablakok simán, nem is volt semmivel baj a tegnap.Ma hazajövök bekapcsolom az Opera-t és amikor egy linkre lépek amely az adott oldalról egy másik oldalra vezet rögtön kilép a programból, el kezdi tölteni, de gyorsan ki is lép.Mi lehet a baj?
  • Sil78
    A felhasználóneved is jó? Egyes szolgáltatóknál a teljes emailcímet be kell írni felhasználónévnek, a @ utáni résszel együtt.
  • oO VinyuS Oo
    Ezeket már beállítottam az elején is kétszer le is ellenőriztem hogy jól írtam e be mindent.
    De sajnos még mindig nem tudok küldeni csak fogadni! :o(