5774
Opera
-
detoxic #493 Hááááát...Nagyon tetszik,de mégsem az igazi....sajnos...Pedig jobban tetszik mint a róka,de mégsem ezt fogom használni :( -
detoxic #492 Köszi,most már oké....Olyan mintha egy kicsit lassítaná a rendszert amikor fut...mármint az opera...De lehet hogy valami más lassítja :S -
pbes #491 1. Nyiss egy új ablakot és nyisd meg abban a másik mappát vagy az adott ablakban ctrl+alt+w-vel zárd be az összes megnyitott lapot.
2. Olvass vissza, 1000szer előfordult már. (#257) -
detoxic #490 Sziasztok.Most tettem fel az opera-t,és nagyon tetszik,lehet hogy ezt fogom használni firefox helyett....De van 1-2 dolog amit nem értek....Ha a könyvjelzőkböl megnyitok egyszerre olyan oldalakat,amik egy mappában vannak,akkor ha megint egy ilyen mappásat nyitok meg,az előző lapok nem záródnak be,és ez nagyon zavaró...A másik:torrent file-t hogy lehet társítani utorrent-hez,hogy egyböl az nyissa meg?
Helpeket előre is köszönöm ;) -
#489 köszi -
#488 Zárd be az Operát, és akkor tudja telepíteni. -
#487 Kép itt van :
-
#486 Sziasztok!
most töltöttem le ezt a böngészőt telepíteném föl a Adobe Flash Playert
és valami ilyesmit ír ki : ....following been not installing....és
csak try again van meg cencel = Try againra kattintok nem csinál semmit
lécci segítsetek...!! -
SJO72 #485 Hali!
Lenne itt még valami amire megintcsak nem jöttem rá. Az adathalász védelem. Vannak olyan lapok amiket nem enged megnyitni vagy rajta működni (a leggázabb hogy a Neptun rendszert sem tudom emiatt kezelni). Ezt hogy lehet úgy kiiktatni hogy ne zavarjon? Én kikapcsoltam de az pont annyit ért mint a szarnak egy pofon. A segítséget előre is köszi -
SJO72 #484 games.asobrain.com ez az oldal neve. Az explorerben simán fut, az operával meg amikor kijön egy kis csatlakozás abalak, akkor az nem tűnik el hanem takarja a chatet és mindent. A többit meg ezer köszi!! -
pbes #483 1: ha telepítetted a Flash playert (úgy, hogy közben az Opera nem futott), akkor Eszközök/Beállítások/Haladó/Letöltések, kiveszed a pipát az Operáhozrendelt fájltípusok elrejtése elől és megkeresed az swf-et, kattints a Szerkesztésre és válaszd ki a legalsó rádiógombot (beépülő használata), majd a legördülő listából a Flashhez tartozó plugint.
2: melyik oldal? mert én pl kapásból 2-t is tudnék mondani, ahol java alkalmazással catanozhatsz (settlers.cs.northwestern.edu és a catan.jsettlers.com). Amúgy ez inkább java hibának tűnik és nem Opera specifikus gondnak.
3: Eszközök/Levelező és csevegő fiókok, kiválasztod amelyiket módosítani szeretnéd és Szerkesztés -
SJO72 #482 Hali! Lenne egy kis gondom az operával (9.2), és megköszönném ha valaki tudna segíteni.
1. Már lentebb olvastam hogy hol kell beállítani a flash kezelését, de sajna nem vágom hogy mit kell beállítani. Mármint hogy a flasht mi futtassa vagy mit tudom én.
2. A java alkalmazás elég botrányosan fut pl azon az oldalon ahol a Catan telepeseivel lehet játszani, és szerintetek ezen lehet valahogy változtatni?
3. Ha beállítottam egy e-mail póstafiókot akkor vajon azt hol tudom szerkeszteni. Sajna ez sem derült ki nekem.
Ha valaki tud, akkor légyszi segítsen, mert tettszik a program és valószínű hogy csak én bénázok. Előre is köszi -
#481 Na - egész jól emlékeztem. -
#480 Ezt olvasd el. -
#479 Nekem most nincs fenn Opera, de valami - beállítás - letöltés - fájltíusok ??? nál be kell állítani hogy az összes fájltípust mutassa, aztán a zip-et exe-t stb. már hozzá lehet rendelni a flashgethez. ( Természetesen a segédprogram telepítése után ) -
#478 Nem akar sikerülni, nem találom azt a menüt, ami a képen van.S mivel angolul nem tudok(nem tanulom még), nem tudom mit jelent a kép fölött levő " How Customizing Opera's context-menus." linkben lévő írás.
Tudnál segíteni?
9.2-es Operám van. -
#477 Persze, itt van. -
#476 Hello
Flashgetet bele lehet valahogy építeni a programba, és azt használni letöltéshez, mint ahogy ezt meg lehet tenin IE-vel? -
#475 megoldva! -
#474 hello!
hogyan tudnám az opera-val a japán karaktereket felismertetni? -
#473 sok munkám volt ezzel, míg normálisan meg tudtam csinálni. :)
Esetleg majd ha ráérek kicserélem. :) -
gyupee #472 logót is kéne cserélned,jobban mut az O mint a róka -
#471 Nah az Opera megtanult magyarul :) Akkor valszeg az volt a gondja, Help > Check for updates-szel szedtem. Köszi! :) -
#470 Help > Check for updates-szel töltöttem le, és automatikusan elkezdte telepíteni. No sebaj, leszedem azt amit küldtél és reinstall... -
#469 http://mirror.switch.ch/ftp/mirror/opera/win/920/int/Opera_9.20_International_Setup.exe
Ebben fix hogy bent van a magyar nyelv - ezt szedted le ? -
#468 Üdv. Azt hiszem átállok az Operára(9.2), mert kezdtem unni a róka rakoncátlankodásait. Már fe volt telepítve az opera eddig is, de nem nagyon használtam, inkább ilyen fox alternatíva volt. Bejön ez a speed dial, hamarabb elérem vele a leggyakrabban látogatott könyvjelzős oldalaim. Annyi gondom volna, hogy elvileg magyar, de mégsem. :) Szóval magyar nyelvűre van beállítv a beállításokban, de mégis angol az egész.
Ilyenkor mi van? Köszi! -
pbes #467 Nyisd meg az opera:config-ot.
JavaScript Errors mellől vedd ki a pipát -
ro2001 #466 Itt kezdtem nincs pipa.Popup Consol On Error és Console Filter mezőtket pedig nem találom 9.1-ben . -
pbes #465 Eszközök/Beállítások/Haladó/Tartalom/JavaScript beállítások...
Vedd ki a pipát a Konzol megnyitás hiba esetén elől -
ro2001 #464 A 9.10 operám van W-lan- internetezek talán ezért talán másért de állandóan felugrik az Opera Hibakonzulja, szerintem tök feleslegesen kerestem, de nem találtam a letiltására valamilyen lehetőséget. Szerintetek meglehet oldani?Kérlek szájbarágósan írd le mit csináljak,hova mit írjak,vagy milyen pipát vegyek ki stb... -
gyupee #463 köszi!
full rerpekt :)) -
pbes #462 Igen, néha előfordul ez a bug.
Eszközök/Beállítások/Haladó/Letöltések
Keresd meg az swf-et (lehet h ki kell venni az Operához rendelt fájltípusok elrejtése elől a pipát) -> Szerkesztés és válaszd ki a Beépülő használata/Shockwave Flash-t -
#461 Hű, most nézem, hogy én meg sikeresen jelszavaknak olvastam... Bocs... -
gyupee #460 sziasztok
ujraraktam az operát és azóta az swf fájlokat le akarja tölteni...
hol tudom neállítani hogy ne letöltse hanem megjelenítse?
segítséget előre is köszi -
cousin333 #459 1. Konkrétan? (Egy péld kellene)
2.
pipa kivesz, Mentés -
cousin333 #458 opera6.adr -
#457 wand.dat -
Mike65 #456 opera pontosan melyik fileban tárolja a könyvjelzőket? -
perko #455 A Firefox-al is működik csak az Operával nem. Senki... -
perko #454 Üdv, ha van itt valaki.
Következő a problémám.
Ha iwiw-be ismerőst jelölök meg az Operá-ba, a következő hibaüzenetet kapom:
Explorer-el próbáltam és azzal működik.
Ha tudja valaki mi a hiba, segítsen, mit kell beállítani?