5774
Opera
  • detoxic
    Hááááát...Nagyon tetszik,de mégsem az igazi....sajnos...Pedig jobban tetszik mint a róka,de mégsem ezt fogom használni :(
  • detoxic
    Köszi,most már oké....Olyan mintha egy kicsit lassítaná a rendszert amikor fut...mármint az opera...De lehet hogy valami más lassítja :S
  • pbes
    1. Nyiss egy új ablakot és nyisd meg abban a másik mappát vagy az adott ablakban ctrl+alt+w-vel zárd be az összes megnyitott lapot.
    2. Olvass vissza, 1000szer előfordult már. (#257)
  • detoxic
    Sziasztok.Most tettem fel az opera-t,és nagyon tetszik,lehet hogy ezt fogom használni firefox helyett....De van 1-2 dolog amit nem értek....Ha a könyvjelzőkböl megnyitok egyszerre olyan oldalakat,amik egy mappában vannak,akkor ha megint egy ilyen mappásat nyitok meg,az előző lapok nem záródnak be,és ez nagyon zavaró...A másik:torrent file-t hogy lehet társítani utorrent-hez,hogy egyböl az nyissa meg?

Helpeket előre is köszönöm ;)
  • caseih9400
    köszi
  • zolo
    Zárd be az Operát, és akkor tudja telepíteni.
  • caseih9400
    Kép itt van :
  • caseih9400
    Sziasztok!
    most töltöttem le ezt a böngészőt telepíteném föl a Adobe Flash Playert
    és valami ilyesmit ír ki : ....following been not installing....és
    csak try again van meg cencel = Try againra kattintok nem csinál semmit
    lécci segítsetek...!!
  • SJO72
    Hali!
    Lenne itt még valami amire megintcsak nem jöttem rá. Az adathalász védelem. Vannak olyan lapok amiket nem enged megnyitni vagy rajta működni (a leggázabb hogy a Neptun rendszert sem tudom emiatt kezelni). Ezt hogy lehet úgy kiiktatni hogy ne zavarjon? Én kikapcsoltam de az pont annyit ért mint a szarnak egy pofon. A segítséget előre is köszi
  • SJO72
    games.asobrain.com ez az oldal neve. Az explorerben simán fut, az operával meg amikor kijön egy kis csatlakozás abalak, akkor az nem tűnik el hanem takarja a chatet és mindent. A többit meg ezer köszi!!
  • pbes
    1: ha telepítetted a Flash playert (úgy, hogy közben az Opera nem futott), akkor Eszközök/Beállítások/Haladó/Letöltések, kiveszed a pipát az Operáhozrendelt fájltípusok elrejtése elől és megkeresed az swf-et, kattints a Szerkesztésre és válaszd ki a legalsó rádiógombot (beépülő használata), majd a legördülő listából a Flashhez tartozó plugint.
    2: melyik oldal? mert én pl kapásból 2-t is tudnék mondani, ahol java alkalmazással catanozhatsz (settlers.cs.northwestern.edu és a catan.jsettlers.com). Amúgy ez inkább java hibának tűnik és nem Opera specifikus gondnak.
    3: Eszközök/Levelező és csevegő fiókok, kiválasztod amelyiket módosítani szeretnéd és Szerkesztés
  • SJO72
    Hali! Lenne egy kis gondom az operával (9.2), és megköszönném ha valaki tudna segíteni.
    1. Már lentebb olvastam hogy hol kell beállítani a flash kezelését, de sajna nem vágom hogy mit kell beállítani. Mármint hogy a flasht mi futtassa vagy mit tudom én.
    2. A java alkalmazás elég botrányosan fut pl azon az oldalon ahol a Catan telepeseivel lehet játszani, és szerintetek ezen lehet valahogy változtatni?
    3. Ha beállítottam egy e-mail póstafiókot akkor vajon azt hol tudom szerkeszteni. Sajna ez sem derült ki nekem.

Ha valaki tud, akkor légyszi segítsen, mert tettszik a program és valószínű hogy csak én bénázok. Előre is köszi
  • lck
    Na - egész jól emlékeztem.
  • Sil78
    Ezt olvasd el.
  • lck
    Nekem most nincs fenn Opera, de valami - beállítás - letöltés - fájltíusok ??? nál be kell állítani hogy az összes fájltípust mutassa, aztán a zip-et exe-t stb. már hozzá lehet rendelni a flashgethez. ( Természetesen a segédprogram telepítése után )
  • zolo
    Nem akar sikerülni, nem találom azt a menüt, ami a képen van.S mivel angolul nem tudok(nem tanulom még), nem tudom mit jelent a kép fölött levő " How Customizing Opera's context-menus." linkben lévő írás.

Tudnál segíteni?
    9.2-es Operám van.
  • lck
    Persze, itt van.
  • zolo
    Hello
    Flashgetet bele lehet valahogy építeni a programba, és azt használni letöltéshez, mint ahogy ezt meg lehet tenin IE-vel?
  • Qwerty4
    megoldva!
  • Qwerty4
    hello!
    hogyan tudnám az opera-val a japán karaktereket felismertetni?
  • zvaragabor
    sok munkám volt ezzel, míg normálisan meg tudtam csinálni. :)
    Esetleg majd ha ráérek kicserélem. :)
  • gyupee
    logót is kéne cserélned,jobban mut az O mint a róka
  • zvaragabor
    Nah az Opera megtanult magyarul :) Akkor valszeg az volt a gondja, Help > Check for updates-szel szedtem. Köszi! :)
  • zvaragabor
    Help > Check for updates-szel töltöttem le, és automatikusan elkezdte telepíteni. No sebaj, leszedem azt amit küldtél és reinstall...
  • lck
    http://mirror.switch.ch/ftp/mirror/opera/win/920/int/Opera_9.20_International_Setup.exe

Ebben fix hogy bent van a magyar nyelv - ezt szedted le ?
  • zvaragabor
    Üdv. Azt hiszem átállok az Operára(9.2), mert kezdtem unni a róka rakoncátlankodásait. Már fe volt telepítve az opera eddig is, de nem nagyon használtam, inkább ilyen fox alternatíva volt. Bejön ez a speed dial, hamarabb elérem vele a leggyakrabban látogatott könyvjelzős oldalaim. Annyi gondom volna, hogy elvileg magyar, de mégsem. :) Szóval magyar nyelvűre van beállítv a beállításokban, de mégis angol az egész.
    Ilyenkor mi van? Köszi!
  • pbes
    Nyisd meg az opera:config-ot.
    JavaScript Errors mellől vedd ki a pipát
  • ro2001
    Itt kezdtem nincs pipa.Popup Consol On Error és Console Filter mezőtket pedig nem találom 9.1-ben .
  • pbes
    Eszközök/Beállítások/Haladó/Tartalom/JavaScript beállítások...
    Vedd ki a pipát a Konzol megnyitás hiba esetén elől
  • ro2001
    A 9.10 operám van W-lan- internetezek talán ezért talán másért de állandóan felugrik az Opera Hibakonzulja, szerintem tök feleslegesen kerestem, de nem találtam a letiltására valamilyen lehetőséget. Szerintetek meglehet oldani?Kérlek szájbarágósan írd le mit csináljak,hova mit írjak,vagy milyen pipát vegyek ki stb...
  • gyupee
    köszi!
    full rerpekt :))
  • pbes
    Igen, néha előfordul ez a bug.
    Eszközök/Beállítások/Haladó/Letöltések
    Keresd meg az swf-et (lehet h ki kell venni az Operához rendelt fájltípusok elrejtése elől a pipát) -> Szerkesztés és válaszd ki a Beépülő használata/Shockwave Flash-t
  • Sil78
    Hű, most nézem, hogy én meg sikeresen jelszavaknak olvastam... Bocs...
  • gyupee
    sziasztok
    ujraraktam az operát és azóta az swf fájlokat le akarja tölteni...
    hol tudom neállítani hogy ne letöltse hanem megjelenítse?
    segítséget előre is köszi
  • cousin333
    1. Konkrétan? (Egy péld kellene)
    2.
    pipa kivesz, Mentés
  • cousin333
    opera6.adr
  • Sil78
    wand.dat
  • Mike65
    opera pontosan melyik fileban tárolja a könyvjelzőket?
  • perko
    A Firefox-al is működik csak az Operával nem. Senki...
  • perko
    Üdv, ha van itt valaki.

Következő a problémám.
    Ha iwiw-be ismerőst jelölök meg az Operá-ba, a következő hibaüzenetet kapom:

Explorer-el próbáltam és azzal működik.
    Ha tudja valaki mi a hiba, segítsen, mit kell beállítani?