48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • FREAK
    nálam is
  • Radafuk Ernő
    Használt de jó Nikon zoom obikat hol keressek? Kéne egy 28-x és egy x-300. Inkább olcsó legyen mint finom.
  • FREAK
    szuper, mi lesz ez?
  • The Garrett
    csak a "benti gép" szar vagy a legördülő menukben csak fekete pontok vannak összevissza?
  • The Garrett
    nem, csak nem jol irtam le szokas szerint :D

már mind1 kezdem kiismerni ;)
  • Radafuk Ernő
    kácc!
  • FREAK
    én az esetek 99%-ában Av módban fotózok, ilyenkor a dial a rekeszt állítja, és a záridő automatikus
  • Radafuk Ernő
    ismeritek!
  • Dzsini
    hát, akkor valami olyasmire jutottunk, hogy nehezen elérhető helyekre betuszkolva az eszközt legalább valamit látsz a képből - egy kihajtható lcdvel együtt meg a sárbancsúszás ellen is jó :)
  • FREAK
    szvsz valamit benéztél ott, menüben nem is lehet expo paramétereket állítani

ott csak beállítod a formátumot meg ilyeneket, utána mindent a külső gombokkal kezelsz

én menübe csak formattálni járok :D
  • FREAK
    ööö halványan dereng, de van annak értelme?
  • The Garrett
    Btw így első blikkre sokkal nehezebben kezelhető a 300D.. az a1 után furcsa hogy a menu menujének a menüjében kell keresgélni mindent :/

MEg jólenne rá az a 2 tárcsás megoldás, mint a1 en: az egyik tárcsán záridőt a másikon blendét lehet állítani, itt meg csak 1 van és közbe kapcsolgathatom a menüket. :)
  • Dzsini
    meg valamikor pár hónapja volt itt szó egy SLR-ről ami tud élőképet vagy 30 másodpercre... talán az új Fuji volt?
  • The Garrett
    itt is ez van.. rrendszertechnika tanárnál ottfigyel az asztalon a HTML kezdőknek c. könyv :DDD és abból diktálja a parancsokat...
  • FREAK
    ilyet csak az Olympus DSLR-ek tudnak (tudtommal), mivel azok tükör helyett prizmával dolgoznak
  • FREAK
    na ezért nem kell túlértékelni a magyar felsőoktatást :D anno, amikor egyetemen dolgoztam, én installáltam win95-öt a számtech prof gépére (aki ráadásul angolul oktatott, no comment)

PFLOÁL
  • The Garrett
    akkor jolsejtettem. A tanár meg bizonygatta hogy DE LEHET DE LEHET :)... 1
  • Dzsini
    Garrett felfedezi, hogy miről is szól az SLR :o)
  • The Garrett
    igyekszünk igényesen elkészíteni :) nem "csak" a képeken múlik hanem komplett multimédiás alkalmazást kell köré építeni( mint amit lehet kapni így CD ken meg ilyenek), ezért kell csoportba csinálni
  • FREAK
    nem lehet, előtte van egy darab tükör és egy darab redőny
  • The Garrett
    hmm 300D-n nem lehet valós időben LCD-n nézni hogy mitörténik, csak a keresőjében?

[nemtalálja hol lehet átállítani]
  • FREAK
    mindenesetre ez olyan szempontból nagy lehetőség, hogy szép referencia lehet belőle
  • FREAK
    könnyen elkurvultál :DDD ha nő lennél, mindened meglenne :DDDD
  • The Garrett
    én mától hivatalosan is megszerettem am agyar felsőoktatást :D
  • FREAK
    és mások meg utálnak suliba járni, micsoda világ :DDDD
  • The Garrett
    az also FZ10
  • tomsolo
    ez

vagy ez?

• The Garrett
    mindja küldök 1 képet amint kaptuk a rendszergazda jelszot es felismertethetem a gepet :)
  • Loál János #9411
    Az "1 olyan 12x optikai zoomos panasonic" mi is konkrétan?
  • The Garrett
    remélem :DDDDD, remélitek? :D
  • Dzsini
    grat :) akkor egy hétig nem látunk :))
  • The Garrett
    Azzal nem lesz gond ;)
  • Loál János #9407
    Remélem Szüleid nem engednek el, loál.
  • The Garrett
    IIIIIIIIISTEnem! Ma bejön tanár suliba és mondja hogy kér 3 önkéntest aki jövőhéten nem jár suliba: hanem :

-suli penzen utazik 1 hétig : tokaj, bükk zemplén hg... és kell fotozni kamerázni majd szombatig összerakni 1 bemutatót a környék természeti kincseiről, szombaton pedig bemutatni.
    1 ilyen verseny ez iskolák közt. hogy a feltételek is adottak legyenek, a suli adott egy EOS300D-t!!!! :D, meg 1 olyan 12x optikai zoomos panasonicot!!!! :D.+ suli fotóstermének a kulcsát (van mindenféle studijo világítás, meg minden amitről valaha is álmodtam. KIsgyerek a candy-store ban érzésem van :D

MOSt itt ülök a 2 géppel és füligér a vigyorom :D
  • Dzsini
    természetesen :) hogy másképp?
  • FREAK
    biztos kurvajó minőségben, élénk színekkel :DDD
  • Dzsini
    há'de HDTV videofelvételt csinál? azért az...
  • szacsi
    a75
    van magyar manual is :)
  • FREAK
  • Dzsini
    "High performance, high resolution Movie Mode is twice as good as its 4MP/5MP competitors with 640 x 480 at 30 fps and 720 x 1280 HD at 15 fps."

hogymiiiii????