48078
-
#9439 nálam is -
Radafuk Ernő #9438 Használt de jó Nikon zoom obikat hol keressek? Kéne egy 28-x és egy x-300. Inkább olcsó legyen mint finom. -
#9437 szuper, mi lesz ez? -
#9436 csak a "benti gép" szar vagy a legördülő menukben csak fekete pontok vannak összevissza? -
#9435 nem, csak nem jol irtam le szokas szerint :D
már mind1 kezdem kiismerni ;) -
Radafuk Ernő #9434 kácc! -
#9433 én az esetek 99%-ában Av módban fotózok, ilyenkor a dial a rekeszt állítja, és a záridő automatikus -
Radafuk Ernő #9432 ismeritek! -
#9431 hát, akkor valami olyasmire jutottunk, hogy nehezen elérhető helyekre betuszkolva az eszközt legalább valamit látsz a képből - egy kihajtható lcdvel együtt meg a sárbancsúszás ellen is jó :) -
#9430 szvsz valamit benéztél ott, menüben nem is lehet expo paramétereket állítani
ott csak beállítod a formátumot meg ilyeneket, utána mindent a külső gombokkal kezelsz
én menübe csak formattálni járok :D -
#9429 ööö halványan dereng, de van annak értelme? -
#9428 Btw így első blikkre sokkal nehezebben kezelhető a 300D.. az a1 után furcsa hogy a menu menujének a menüjében kell keresgélni mindent :/
MEg jólenne rá az a 2 tárcsás megoldás, mint a1 en: az egyik tárcsán záridőt a másikon blendét lehet állítani, itt meg csak 1 van és közbe kapcsolgathatom a menüket. :) -
#9427 meg valamikor pár hónapja volt itt szó egy SLR-ről ami tud élőképet vagy 30 másodpercre... talán az új Fuji volt? -
#9426 itt is ez van.. rrendszertechnika tanárnál ottfigyel az asztalon a HTML kezdőknek c. könyv :DDD és abból diktálja a parancsokat...
-
#9425 ilyet csak az Olympus DSLR-ek tudnak (tudtommal), mivel azok tükör helyett prizmával dolgoznak -
#9424 na ezért nem kell túlértékelni a magyar felsőoktatást :D anno, amikor egyetemen dolgoztam, én installáltam win95-öt a számtech prof gépére (aki ráadásul angolul oktatott, no comment)
PFLOÁL -
#9423 akkor jolsejtettem. A tanár meg bizonygatta hogy DE LEHET DE LEHET :)... 1 -
#9422 Garrett felfedezi, hogy miről is szól az SLR :o) -
#9421 igyekszünk igényesen elkészíteni :) nem "csak" a képeken múlik hanem komplett multimédiás alkalmazást kell köré építeni( mint amit lehet kapni így CD ken meg ilyenek), ezért kell csoportba csinálni -
#9420 nem lehet, előtte van egy darab tükör és egy darab redőny -
#9419 hmm 300D-n nem lehet valós időben LCD-n nézni hogy mitörténik, csak a keresőjében?
[nemtalálja hol lehet átállítani] -
#9418 mindenesetre ez olyan szempontból nagy lehetőség, hogy szép referencia lehet belőle -
#9417 könnyen elkurvultál :DDD ha nő lennél, mindened meglenne :DDDD -
#9416 én mától hivatalosan is megszerettem am agyar felsőoktatást :D -
#9415 és mások meg utálnak suliba járni, micsoda világ :DDDD -
#9414 az also FZ10 -
#9413 ez
vagy ez?
-
#9412 mindja küldök 1 képet amint kaptuk a rendszergazda jelszot es felismertethetem a gepet :) -
#9411 Az "1 olyan 12x optikai zoomos panasonic" mi is konkrétan? -
#9410 remélem :DDDDD, remélitek? :D -
#9409 grat :) akkor egy hétig nem látunk :)) -
#9408 Azzal nem lesz gond ;) -
#9407 Remélem Szüleid nem engednek el, loál. -
#9406 IIIIIIIIISTEnem! Ma bejön tanár suliba és mondja hogy kér 3 önkéntest aki jövőhéten nem jár suliba: hanem :
-suli penzen utazik 1 hétig : tokaj, bükk zemplén hg... és kell fotozni kamerázni majd szombatig összerakni 1 bemutatót a környék természeti kincseiről, szombaton pedig bemutatni.
1 ilyen verseny ez iskolák közt. hogy a feltételek is adottak legyenek, a suli adott egy EOS300D-t!!!! :D, meg 1 olyan 12x optikai zoomos panasonicot!!!! :D.+ suli fotóstermének a kulcsát (van mindenféle studijo világítás, meg minden amitről valaha is álmodtam. KIsgyerek a candy-store ban érzésem van :D
MOSt itt ülök a 2 géppel és füligér a vigyorom :D -
#9405 természetesen :) hogy másképp? -
#9404 biztos kurvajó minőségben, élénk színekkel :DDD -
#9403 há'de HDTV videofelvételt csinál? azért az... -
#9402 a75
van magyar manual is :) -
#9401 -
#9400 "High performance, high resolution Movie Mode is twice as good as its 4MP/5MP competitors with 640 x 480 at 30 fps and 720 x 1280 HD at 15 fps."
hogymiiiii????