48078
-
#10119 a google cibolya és borbolya képeket is tud találni? -
#10118 egy freeware megoldás
google a te jóbarátod, a webcam server, meg online webcam software szóösszetételek segítenek.
-
Vlala #10117 Sziasztok!
PÁLYÁZAT!!!
Az alany egy Trust digifotómasina, a tárgy:
webcamként szeretném használni. RTFM már megvolt, abból nem jöttem rá.
Konkrétan az lenne a feladat, hogy a kis kamerát élő felvételek továbbítására lehessen bírni. Külön-külön tudja, tehát élő videót lehet vele felvenni, még mutatja is TV-kártyán keresztül, de nem tudom kitenni egy weblapra. Van ehhez egy kis progi, vagy html-ben (java, php) lehet valahogy trükközni?
A díjak: Az első helyezett -ben részesül, mniden sikeres pályázót Köszönöm szépen!-nel honorálunk :-) -
#10116 32k -
Lateralus #10115 Jónak tűnik az adatai alapján. -
#10114 bisztos drága :( -
DecenS #10113 Htx :) -
#10112 -
Lateralus #10111 Igen, alapból EF bajonetteset. -
#10110 jóak?
-
#10109 Énis mutatom, én pár hete vettem :-))
(a lencsét)
-
#10108 semmi :) -
#10107 hmmmm? -
#10106 hmm -
#10105 ööö...vaterán. zsír új volt, csak gari nem volt hozzá...
asszem egy hónapja... -
#10104 az nekem is van... hol vettedö ? mikor ? -
#10103 háh. enyém 40 volt, mer akciósö :D:
meg még volt hozzá 128as CF kártya -
#10102 VÁÁÁ most nézem rossz topic :O
[szégyelli magát] -
DecenS #10101 Egy láma kérdés. Az analóg Canon gépekhez használt objektíveket fel lehet tenni digitális Canon-ok vázára is? -
#10100 ték ;) -
#10099 hmm... most voltam nagyfaternál... rajzolt egy képet a keddvenc fájáról amit tavaly vágtak ki... gondoltam lekapom...
-
Ez mennyibe fájt ha szabad kérdezni? -
#10097 hűűűha... ;) -
#10096 55k :) -
#10095 mutatom, ma vettem:
Carl Zeiss Sonnar 200mm f2.8 (M42)
-
#10094 A75? enyém is olyan (((:
mennyié vetted? -
#10093 ekszküzé -
#10092 "valós átnézeti kereső"
Ez TTL kereső, az átnézeti nem ilyen. -
#10091 Hands-on preview az E-300 ról a dprivijún.
Érdekes gép, a régi PEN-FT Olykra hajaz a szerkezete.
Ennek előnye: kompakt méret, mégis valós átnézeti kereső. Ez lesz a legkompaktabb D-SLR a piacon ha megjelenik (obijaival együtt!)
A kit ára (14-45 mmes obival) csak 1000 EUR lesz!
Elgondolkodtató :) -
Lateralus #10090 Következő Canon DSLR-ben valószínűleg szintén lesz valami hasonló tisztítás.
Amúgy jó dolog, de csak porszemek ellen hatásos. Makacsabb szennyeződés esetén marad a suvickolás. Engem meg pl. a porszem sose zavart, mert az érzékelőről könnyen lefújható, a képről meg ahol látszik könnyen kiretusálható. Az meg egy külön lapra tartozik, hogy ez az ultrahangos módszer csak lelöki a port az érzékelőről, de az attól még bent marad a vázban és sokkal bosszantóbb helyekre is befurakszik (AF érzékelő, redőny lamellák, mattüveg mögé, stb.) -
#10089 [Becsukja a szemét, és elképzeli hogy a karácsonyfa alatt ez a látvány fogja majd fogadni]
-
#10088 Visszatérve az E-1 re: nem hittem volna, hogy ez az egyetlen D-SLR ma, amiben van beépített szenzor tisztító! (ha megjelenik az E-300, az lesz a második) -
#10087 Igen soxor egy kategóriába tartozó gépek esetén,ki-ki az ízlése szerint választhat.A tulajdonságok majdnem azonosak,egyik,másik valamiben esetleg jobb,de végülis,dizájn,meg egyszerűen kinek milyen márka jön be. -
#10086 Hát a két gép totál olyan, hogy itt már csak dizájn alapján lehet tanácsot adni.
Az egyik gépben ez jobb, a másikba az és kb. pont kiegyenlítik 1mást.
Jobb obija van a Canonnak, a sonynak hosszabb a max zárideje (30mp), a canonnak rövidebb a makro távolsága, a sonynak erősebb a vakuja és így tovább.
Nekem a Sony dizájnra jobban tetszik de a Canon használatóbb fogással rendelkezik, és azért mégiscsak KENON :-) -
#10085 :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ -
#10084 Ennek olyan kultúrált fejszerkezete van :D -
Cat #10083 Szerintem van néhány pont ami döntő:
Quality Levels Super-Fine, Fine, Normal | Fine, Standard
LCD 1.8" |1.5 "
LCD Pixels 118,000 | 67,000
A canon LCDje kétszerolyan jó, és a sony nagyobb tömörítésű (pixelesebb) képeket ment
-
#10082 Szerintem azért nem ennyire egyértelmű. A sony is nagyon jó gépecske.
Barátoddal nyálazzátok át ezt a táblázatot, faggasd ki hogy neki igazából mire kéne (pl. makróban a canon kicsit jobb, de valamiben meg a sony). Végén nézzétek meg hogy melyik felel meg legjobban az ő igényeinek és ez alapján válasszon szvsz. -
#10081 Canon -
G_ArchAngel #10080 Srácok, segítsetek dönteni egy haveromnak - én nem nagyon értek az ultra-kompakt kategóriához, melyiket vegye meg?
Sony DSC-P73 vs. Canon PS A85
(Én a Canonra adom a voksom...)