48078
-
#10319 HAt az 100% hogy nem azert lesz fotos valaki hogy betegre keresse magát és világsztár legyen? -
#10318 Pesten a Práter utcai fotós suliban csak az a megkötés, hogy legyen egy tükörreflexes géped. Az már mindegy nekik, hogy digi vagy analóg, csak SLR legyen :) -
#10317 MSN ^^ -
#10316 neittmá :P -
G_ArchAngel #10315 ezt inkább ne is hoztad volna fel: "pl. fotósnak tanulnak - fotós iskolába járnak."
a "Fotóművészet" című kiadványban láttam pár végzős diplomamunkáját - szvsz némelyik kritikán aluli...
sajnos M.o.-n a fotós scene is kezd úgy működni, mint a zenészek/színészek/sztárok világa: ha jó helyen vagy és megfelelő személynek nyalsz, akkor elismernek és bevesznek köreikbe, amúgy "halálra vagy ítélve"... -
#10314 tényleg grt ezéven hogy lesz a felvételi ? mien sulikat célzol meg ? -
#10313 * 3 fotos sulibol 3 ban csak analog gepekkel allnak szoba veled.
Már amit én ismerek azok közül... LEhet mindig rossz helyen keresgéltem eddig:P -
#10312 Nyílván nem a hobbifotós diákokat célozta meg az olympus ezzel az akciójával, hanem azokat, akik pl. fotósnak tanulnak - fotós iskolába járnak. -
#10311 aki ilyen gepet vesz, az gondolom nem egy mostlaokeloszorfenykepezogepetpistike, hanem 1 olyan diák, aki tudja milyen gép, mire számíthat ha megveszi...ill tervei vannak vele a jövőben (kiegeszitok stb).
Legalábbis ez lesz a vásárlók 80%a. ( vagy valaki aki felberel 1 diakot hogy vegye meg neki >) ) -
G_ArchAngel #10310 most arra gondoltam, hogy a Oly vígan adja olcsón (?) a diákoknak a vázat, aztán szegény diák rájön, hogy "oppá, lehet egy kompakttal jobban jártam volna?" -
G_ArchAngel #10309 Akiben van egy kis emberség...
-
#10308 szerintem... -
#10307 "belefér 5-800k-ba...
jó hobby, csak drága -
"
hobby célokra, SZERINTEM nem kell ilyen komoly felszerelés.bőven elég 1 high-end compact. szerintem, szerintem? :) -
#10306 Igen... és a 300D-hez nem kell ugyanezeket megvenni?
Én úgy értettem a #10300-at, hogy mit érdemesebb venni ha 0-ról indulsz.
Nem tudtam hogy DecenS-nek vannak már Canon obijai, neki 1értelműen jobban megéri a 300D-t venni így. -
G_ArchAngel #10305 igen ám, csak sokan nem fogják fel, hogy okés megveszed a vázat 200-300k-ért, de utána kell egy nagylátószögű, egy zoom, egy tele, egy makró objektív - pár előtét, szűrő, konverter - ez így, közepes minőségű termékekkel, használtan simán belefér 5-800k-ba...
jó hobby, csak drága - persze egy jó zoom objektívvel már lehet magában is kezdeni valamit, csak egy idő után kevés lesz... -
#10304 Akkor én kérek elnézést :D -
#10303 Bocs, nem csak az Attila úti boltban, hanem az összes olympust forgalmazó boltban van ez az akció most (egész európában!)
A Kit (váz + obi) eredeti ára 469.990 FT, Diákkal 269.990!
Info
Basszus ha lenne most ennyi pénzem... -
DecenS #10302 Ejgen, de a Canonhoz már vannak objektívjeim. -
G_ArchAngel #10301 pl. ha van papír róla, hogy az Erva-ban vásárolták, vagy Optiformban és magyar garancia papír van hozzá, nem egy sajátkészítésű A4-es lap és "szólj ha gáz van a géppel, haverom majd elintézi a kanonnál" szöveg... -
#10300 Még rádobsz egy kis pénzt a 300D árára, és veszel zsír új Olympus E-1est, ami azért komolyabb gép.
Diákoknak van rá most kedvezmény az Attila úti digiboltban, ha diákot bemutatsz vásárlásnál 200ezer HUF-t elengednek az árából!! Így az ára 250-300 között van, nemtom pontosan mennyi,ezért kapsz egy vázat + egy 14-54 mm (2.8-3.5) obit. Mint írtam régebben ismerősöm meg is vette, ma próbálgattam fél órát. Alig akartam visszaadni a tulajdonosának :), nagyon faja gép! -
DecenS #10299 Honnan lehet tudni, hogy megbízható a háttér? -
G_ArchAngel #10298 csak arra akartam rávilágítani, hogy érdemes másodkézből venni a dolgokat (megbízható háttérrel), mert kemény 10e-ket spórolhatsz meg... -
DecenS #10297 Én se tudok fotózni. De nekem nem is kell 10D... fölösleges. Meg zsém sincs rá. :( -
#10296 -
G_ArchAngel #10295 320-ból 310 jó? ez kicsit "bigface"-esre sikerült, ezért Freak lehúzza Rólad a bőrt:DDD -
#10294 nálam az arány fordított:D -
#10293 erre tippeltem enis...
btw " ontopik :D " kellemeset csalodtam az A1 autofokuszaban... vaksötétben(=>szinpadon fenyek, nezoter full sötét) sikerültek vele a képek(nézőkről), nemtudom mi alapján élesített a gép, de akarhogy is csinalja, jolcsinalja :D 320 kepbol kb 10 en lett rossz az élesség.
Masik kellemes meglepetes az aksi, ami a tegnapesti ~300 kép után még egy madelutani setara is eleg volt. (es megmindig nem merult le ) -
G_ArchAngel #10292 azért mert egy csomó homokos - akik fotózni sem tudnak - meglátták a lagújabb fotós magazinokban a 20D-t, és mivel 1D-re nincs zsírja apucinak, így ez marad villogni... -
#10291 10D-t miert ad el valaki? Nemhiszem hogy ne vállna be akarkinek is... azt leszamitva hogy mar lassan 1 eves joszag es ezert kell lecserelni?:P:P:P :P -
G_ArchAngel #10290 a legjobban egy apronet.hu-s vétellel jársz, keresel olyat, amin - 300D esetében - van még min. 3 hónap garancia...
a 300D ára használtan 170e-től 210-ig, általában alapobjektívvel, a D30 pedig 130-170e, csak váz...
(megsúgom, hogy 210-220e-ért már 10D-t is kapsz használtan, ha ügyes vagy) -
DecenS #10289 Sziasztok guruk,
mennyiért lehet mostanság hozzájutni egy Canon 300D vagy 30D vázhoz? (Náztem itt-ott a neten, de kicsit furcsa volt, hogy 300d váz 215.000 körül, 18-55 objektivvel meg 230.000 körül. A 30D-re meg egyáltalán nem találtam árat.)
Mennyi a reális ár? -
#10288 hááát... igen :D
felhalmozva azert vannak, mert az iskola penzen vett maganak az igazgato , a rendszergazda, a takaritono es mindenki digigepeket maganak... :)
Elvileg ugye iskolai celokra vannak, gyakorlatilag otthon csücsülnek a tanaroknal... -
#10287 Ha ez elterjed a paparazzik visszatérnek analóg techre :) -
G_ArchAngel #10286 s ott ilyen-olyan gépek vannak felhalmozva, hogy a jó diák hétvégére hazavihesse? -
Lateralus #10285 Suliba jár ! Kőműves szakmunkásképző. Ott használnak ennyi gépet. :) -
#10284 meg mindig felsofoku szakkepzesbe "tanulok" multimedia fejlesztest :P -
Lateralus #10283 Az Optiform oldalon már kaphatóként van feltüntetve a Konica-Minolta D7D.
399990-ft. -
G_ArchAngel #10282 Hol is dolgozol Te? :) -
#10281 hat is is :P ami van! :D (es amit eleg sokan hasznalnak (tak/ni fognak ) itt sg-n.
van itt minden minolta a1, fz10, 300d, sony dsc-akarmi :P
(btw freak szerette volna tudni mennyivel veri a 300d ezt a 4 et :D) -
G_ArchAngel #10280 s milyen masinák azok?
high end dSLR és SLR gépek?:)