48078
-
#10159 hmmm... hát, obi nélkül még csak-csak :) -
#10158 én kb 150 képet csináltam összesen :) -
#10157 nyáron vagy 2000-et, nyár óta kb 10-t :( nincs időm fotózgatni az esti tripekhez meg már fáratt vagyok... rohatt munka
[SAJÁT VÁLLÁN SÍR] -
#10156 nem sokkal kisebb az a Fuji (ha az S602-ről van szó) -
#10155 ez nálam még működött is, mert a kis fujit tényleg mindenhova magammal viszem... de azért a te masinád már kicsit túlfejlett ilyesmihez :) -
#10154 kb. nyár végéig megvolt az a rossz szokásom, hogy mindent lefotóztam amit láttam
utóbbi 2 hónapban max 1000 képet csináltam -
G_ArchAngel #10153 az új tanfolyam január végén indul - 87.500.-HUF
kedden elmélet este 18.00-tól
szombaton gyakorlat... -
#10152 mibe fáj egy ilyen tanfolyás? -
G_ArchAngel #10151 -
#10150 hmm, nekem wales+lengyelország+párizs volt olyan 3000 kép... te mindenre sorozatot lőttél? :) -
#10149 Tök mindegy, miről beszélsz, amíg ezt ilyen stílusban teszed. Mutasd meg nekünk, miről maradtunk le, és akkor majd talán megbánjuk. Bár mint mondtam, mi sem a faszunkat vakartuk egész nyáron, én kb. 10000 expót lőttem el tavasz óta, ennek többségét a szabadban belföldön és külföldön. -
G_ArchAngel #10148 nah, asszem mára abbahagyom a fórumozást, mert összerugom a port vkivel...
(egyébként beíratkoztam januártól fotós tanfolyamra a FotóArt magazinnál, ha vkit érdekel, jelentkezzen...) -
#10147 hány bal lábbal keltél fel ma reggel? -
G_ArchAngel #10146 Nem arról zenélek, hogy 20-an bedöngetünk a rengetegbe és kisdobos indulókat zengve károsítjuk a vadállományt, hanem egy jót dumáljunk, tanuljunk egymástól okosságokat és bemehessetek olyan helyre, ahová egyébként nem lehetne...
Lettünk volna 6-an kb., volt szervezve terepjáró, kenu, sátor...
De törje magát a halál legközelebb... -
#10145 "fotósok egymást közt", simán kérdezhető kérdés sztem
-
#10144 igen, ezt én is kérdezni akartam, de úgy gondoltam, túl tolakodó kérdés lenne -
#10143 amúgy megnézhetjük valahol a nyári természetfotóidat?
-
#10142 csoportos természetfotózás meg ..hát nemtom -
#10141 na, ezzel én úgy vagyok, hogy természetfotózni leginkább egyedül szeretek -
#10140 de miből gondoltad, hogy
1. mindenki a te társaságodban (és összességében egy szerényebb turistacsoport kötelékében) szeretne természetfotózni?
2. mindenki rá van gerjedve az átlagosnál kicsivel még átlagosabb és sivárabb magyar természetre?
3. mi egész évben a TV előtt ültünk?
-
G_ArchAngel #10139 Csak egyszer élném meg, hogy lássalak benneteket ilyen helyzetben - nyáron is mindenki csak ígérgetett: "húúúdejóötletmenjünkközösenfotózniatermészetbe" - aztán mikor már csak lekellett volna jelentenem a létszámot, akkor mindenki csendben maradt...
...betondzsungel-lakók:))) -
#10138 EOS-on 320mm, az már egy teljesen korrekt objektív állatokhoz. Vehettem volna olcsón 4-500mm-es optikát is, de inkább hason kúszok egy álcaháló alatt, csak megfelelő minőségű legyen a kép. -
G_ArchAngel #10137 200-ast állatbecserkészésre?
...legfeljebb állatkertben, vagy a Galapagos-szigeteken:) -
#10136 oks, be fogom dobni, tanulságos (nekem az volt) -
Cat #10135 itt egy montázs :)
http://sg.hu/cikk.php?cid=34504 -
DecenS #10134 Engem érdekelne a montázs, Freak.
Ha nem nagy fáradság.. ;-) -
#10133 nem volt teleobim (eladtam)
ezt természetfotózásra vettem, állatbecserkészésre -
#10132 Te nem tudtad, hogy önvédelemre vette? :DD -
#10131 gondoltam azért vetted, mert van olyan tulajdonsága (látószög, valami), ami az eddigi rendszereddel elérhetetlen volt :) -
#10130 nem értem, mire gondolsz, egy szemben lévő házfalat fotóztam meg a rajta lévő reklámtáblákat, de ha érdekel, csinálhatok montázst -
#10129 valami szép teszt-eredménykép? "amit eddig nem tudtam lelőni, de most...." -
#10128 tesztelem a srácot
f2.8-nál ahogy várható volt, nem a legjobb, olyan, mintha egy soft filtert kapna, jelentős a részletveszteség
f5.6 király, éles, színhelyes
f8 szintén éles, szép a rajzolata, de talán kevesebb árnyalat jön át
f2.8 marad a szélsőséges esetekre, ami nem is baj, mert a manual focus miatt úgyis biztonságosabb f5.6-on használni a nagyobb mélységélesség miatt -
#10127 ööööö itt mit kell nézni? -
Vlala #10126 Erről sem vették le a lencsevédőt, mint a Bokor a távcsőről? Biztos láttad már a képet :-) -
#10125 "Ki a f*sza gyerek..." -
#10124 ááááááááááá :) -
Cat #10123 -
Vlala #10122
Tudom, láma, meg használdakeresőt, meg satöbbi :-) -
#10121 [center] :C -
#10120 az már nehezebb ügy, mert érdemesebb az eredeti címét megtalálni először... nagyon kicsi a magyar nyelvű net hozzá.