48078
-
akos #12827 [X] -
G_ArchAngel #12826 MÉG!
(mit fotóz a csaj? homokszem makró?) -
#12825 Van pár eladó cuccom, ha esetleg érdekel vmit (a képen nem én vagyok hanem a faterom)
-
#12824 Egyem arany FÉNYKÉPEZŐJÉT :-)
-
G_ArchAngel #12823 Dzsini, ha erre jársz, akkor fogadd jókívánságaim szülinapod alkalmából! -
G_ArchAngel #12822 szvsz ennek semmi köze a 3/4 szabványhoz...
annyira telített a piac, hogy innentől már csak leépítések várhatók minden gyártónál... -
#12821 Na mivan, nem jött be a Four/third? :-) -
Cat #12820 Fogyatékos fiatalok alkotásai láthatók A mi világunk c. digitális fotópályázat kiállításán a Millenáris Parkban
2005. május 10-én ünnepélyes eredményhirdetéssel nyílt meg a „A mi világunk” című digitális fotópályázat kiállítása a Millenáris Parkban. A meghívásos pályázatot az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával a Student Service Egyesület hirdette meg a 2004/2005 tanév második félévében a fogyatékos fiatalokkal foglalkozó oktatási intézmények osztályai számára.
A nyertes fotó és a közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapott alkotás a helyszínen került kinyomtatásra, és most a további 20 legjobb képpel együtt megtekinthető a Millenáris Park eMagyarország pontján.
A pályázat célja, hogy az informatika és a digitális fotótechnika eszközeivel segítse elő a fogyatékos fiatalok társadalmi integrációját. Lehetőséget biztosít arra, hogy a fogyatékos fiatalok művészeti alkotásaikkal, és hétköznapjaik dokumentálásával felhívják magukra a figyelmet. A képekre az interneten lehetett szavazni: az Ability Park honlapján és az eMagyarország pontokon.
A közönségszavazáson nyertes alkotó osztálya A0-ás méretben kinyomtatva és bekeretezve kapja meg a fotóját. A legjobb alkotás megjelenik 30.000 példányban ingyenes képeslapon. -
#12819 Jah igen, sorry.
És nincs mit :-) -
#12818 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :-DDDDDDD
Nos igen, a készítő személye kérdéses, de a kép nagy méretben elképzelhető, hogy megvan!
Szólunk, ha megtaláltuk! :-))))
(amúgy meglepődés lenne, ha elárulnám kinek a retinája van a képen :-DDDDD) -
OPM #12817 miért, ember? :o -
#12816 Elnézve a képen látható delikvens elpattant hajszálereit szerintem nem biztos, hogy emlékezni fognak arra, ki is csinálta és hol :DDD -
OPM #12815 ott a nefotozz oldal tetején lévő szemes kép nagyon bejön!!
megtudhatnám, hogy ki fotózta, esetleg egy nagyobb méretű verziót nem kaphatnék belőle? :) -
#12814 Nefotózz, inkább képmanipulálj! -
#12813 De igen :D -
OPM #12812 ezt ugye nekem akartad? :) kössz -
Cat #12811 4 ezer dolgozójától válik meg az Olympus -
#12810 Ezzel egyetértek és egy szóban fejezném ki a lényeget:
NEFOTÓZZ! :-)
(és most jöhet Jano reagálása... :-DDDDD) -
#12809 Ez ugye nem az SG-s IVJOE szösszenete?
:-) -
#12808 Nézd meg az optiformban a Raynox makroelőtétjét!
Igaz kb. 13e Ft de nagyon remek képe van!
Esetleg még a B+W makroelőtétei is jók lehetnek, azok a Pálvölgyiben kaphatók de SZERINTEM a Raynox-nak jobb a képe! -
#12807 Egyetlen egy mondatot szeretnék kiragadni eme csodás "cikkből" és hozzáfűzni némi kommentárt:
"Digitképet lehet törölni, ha az nem sikerült."
- SZVSZ -
Na ezzel a felfogással SOHA nem lesz jó fotós aki ezt mondta. Az az igazság, hogy bár an analóg drágább a diginél (400-1000FTba kerül egy nega + 500-1000 az előhívás, egy 36 kockásnál ez kb 40-50FT/kocka, és itt nincs törlés, minden egyes elb@szott kocka ennyi mínusz), de pont emiatt tud az ember jobban összeismerkedni a gépével, jobban odafigyel hogy minden beállítás rendben legyen, és egy idő után ezek berögzülnek. És mivel berögzülnek, egy váratlan pillanatban nem azon fog görcsölni hogy most egy szélsőségesen megvilágított témánál hova mérjen fényt, rá mereje e bízni az automatikára stb. hanem pár pillanat alatt beállítja a gépet és fényképez.
Egy kicsit pontosítok: aki így ismeri a gépét, az nem feltétlen jó fotós(mert pl. lehet hogy emellett egyáltalán nincs komponálási/esztétikai érzéke), viszont a jó fotós minimum ilyen szinten ismeri a gépét :) -
#12806 vazzzzz hogy ezt az oldalt miert nem tettem a szakdolgozatomba :D:DD:D amugy beszteszt. -
#12805 Rájöttem, hogy igazából mit is élvezek legjobban a fotózásban! A digitális képmanipulációt!
Olvassátok el és rájöttök miről beszélek! -
OPM #12804 ha közelebbi makrókat akarok a canon a60-asommal, tudom hogy vennem kell egy átalakítót hozzá pl az Extreme Digital-ról, de lencsét nem nagyon találok :( tudnátok mondani valami helyet ahol kapok 10e alatt? thx -
#12803 De az más, mert a picsányi retikülökben minden ömlesztve van ez meg oan rendszerezett mint egy könyvtár :-) -
#12802 Ebben egy nő meddig keresne egy telefont, amikor egy picsányi kis retikülben is legalább 6 csöngésig kutatja? :-o -
#12801 Asszony boldog, hogy milyen szép retikült kapott? :-D -
#12800 megvettem. ^.^ -
obe #12799 áldásom mindenre, fejléc csodás.Köszönöm a bővítést -
G_ArchAngel #12798 Innen a Trial :) -
#12797 na az honnet szedheto (a realviz) -
G_ArchAngel #12796 bazz, szédülök:))) -
#12795 Hat szepen korbefotozod a szobat,(ezt gondolom tudod^^) aztan van csomo program, amivel össze lehet illeszteni (megcsinálja magától) meg exportálni ilyen megtekinthető formátumba.
pl: realviz programcsomag
Tavaly probaltam egyszer enis, csak nemsikerült:[URL=http://garrett.atw.hu/masodik.mov]^^[/URL] -
#12794 ez k. jo!
Hogy lehet amugy ilyet csinalni (nem a fogmosasra, furdesre, borotvalkozasra gondolok, hanem a 360fokos kepre)? -
#12793 LOÁL
A srác unatkozott :-D -
#12792 Flokker
:-D -
#12791 Enyhén szólva beszédes 360'-os panorámakép -
G_ArchAngel #12790 jó ez, addig míg vki - én nem - csinál jobbat:)
majd a grafikus-überbajnok Crem mester...:P -
#12789 Csokker.
:D -
#12788 Átküttem őtek a megállapodással, de valami kocsmából híttak, hogy elhasaltak rendesen, szal... :-))))