48078
-
#6477 TV újság, teletext stb. !!!! -
#6476 ja :) -
G_ArchAngel #6475 Furcsa is volt, mert hétfő estére összekészítettük megint a chipset, sört, bort, aztán semmi nem volt...:) -
#6474 Viharban is lehet fotózni :)) Tegnap pl. tok jó szivárvány volt nálunk.
Két napig nem is volt meccs! :)
Az a baj hogy vasárnap vendégségbe megyunk igy nem tudom mi lesz a dontovel?!?! -
G_ArchAngel #6473 dolgozom, ha meg fotóznék, akkor meg vagy simán vihar van, vagy a jég is esik...
igazából a foci EB is átrendezte az életemet:) -
#6472 Hi!
Mi van veled? -
G_ArchAngel #6471 'reggelt...
Geronimo-n kívül továbbra sincs más, aki jönne Szigetközbe? -
#6470 te OFFER! :) -
#6469 HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#6468 Látom azért sikerult a végén. Rég jártál arra :)
Kuldtél támogatói SMS-t? -
Yoz #6467 Egy perce újra megpróbálta més sikr, megkönnyebültem...
thx hogy megnézted... -
G_ArchAngel #6466 köszi szépen, kipróbálom... -
G_ArchAngel #6465 engem sem engedett be... -
Lateralus #6464 Hát látod a keresőben, vagy nem ?
A szűrő forgatásával negyedfordulatonként változik teljes effekthatásból enyhévé, azaz egy fél fordulattal ugyanazt a hatást kepod, mint előzőleg.
Az égnél van a mutatóujj-szabály. Kinyújtod a mutatóujjadat és rámutatsz vele a napra. A hüvelykujjad is nyújtva legyen, mintha egy képzeletbeli pisztolyt mutatnál. Ha mutatóujjadat veszed tengelynek és a kezed akörül elfordítod, akkor az az ív, amit a hűvelykujjad leír mutatja a polárszűrő teljes erősségének tartományát. Lineáris vagy cirkuláris, egyre megy.
A további trükkökről meg itt olvashatsz (angolul).
Ami itt nincs leírva a polárszűrőről, az nem létezik.
polarizing filter -
Yoz #6463 Remélem nem off, nem volt szándékomban... -
Yoz #6462 Emberek nem tudok belépni az index fotózz-ra mert hibás jelszót/felhasználónevet ír, a vicc az hogy jó a felhasználó név is amit beírok meg a jelszó is...
Ezt úgy tudtam meg hogy az index fórumra be tudok lépni vele...már jópárszor beírtam újra meg újra figyeltem egyenként hogy jó billt nyomok-e...
Volt már valakivel hasonló??
Plíz help me -
#6461 Sony W1-ről van valakinek tapasztalata? -
#6460 a régi gépei jók voltak nagyon -
#6459 Praktica digigép :) -
OPM #6458 de mégis melyik makro lencsét ajánlanád konkrétan? -
G_ArchAngel #6457 jobb oldalon vannak: pl.: Raynox előtétlencsék, majd utána excelben megnyítja... -
OPM #6456 de mégis melyik makro lencsét ajánlanád? ott az optiformnál miért nincsenek árak? -
G_ArchAngel #6455 én gépet már vettem az Extreme-ben (sokan mások is) az Optiform-nál pedig előtétlencséket vettem... -
OPM #6454 ? :( -
#6453 "Tény, hogy bűnözők vagyunk" - kééérem, csak ne általánosítgassunk! :)))
(de amúgy xppro-ban van millió cucc, a fotómasinához általában jár valami nem túl rossz szoftver, és ha az sem elég, akkor ott a gimp :D ) -
#6452 "egyszerűen képtelenség egy egyszerű, hétköznapi polgárnak becsületesen élnie?"
remélem vágod, hogy ez butaság!
Megveszel egy XP prof-ot, és elég kevés dolog van amit HOBBI szinten nem tudsz megcsinálni!
(játék, zene, rajz, net stb...)
Ha nagyobbak az igényeid, akkor lehet beruházni és becsületesen élni!
Nameg freeware progikat kutatni a neten...
Nem megyek bele jobban, mert több oldalt lehetne róla vitázni, nem érdemes.
Tény, hogy bűnözők vagyunk, akik szoftvereket lopnak saját felhasználás céljából, hogy amatőr művész/játékos személyiségünket kibontakoztassuk. :DDDD
Ez van...
-
#6451 az én kutyám kinyírta volna, amúgy a sünök se normálisak hajnal 3-kor elszedem a kutyától erre fél 5-kor visszajön..... -
G_ArchAngel #6450 Érdekes... - támogatás a Fotozz.hu-n, nem lehetett volna az utolsó 25%-ot a Hortobágyi Madárkórháznak ajánlani? - ha már a csőd szélén van...:( -
G_ArchAngel #6449 azért a kertünkre a természetes anyagok a jellemzőek, itt a házban pedig sötét van, de majd leugrok a tóhoz, mert kiváncsi vagyok, hogy a hattyúkon milyen hatása lesz a 3-4 óra lörüli napsütésben...
ja, tegnap a kutyám talált egy sünit a kertben, mire összeraktam a gépet, naná, hogy meglépett (mármint nem a kutya) -
#6448 bármilyen polárosan fényáteresztő/tükröző felület jó lehet, akár egy régi lcd vagy egy feszített síküveg :) -
G_ArchAngel #6447 köszi, akkor majd kiállok a kocsival anapra, és megnézem:) -
#6446 a circularnál mindegy, hogy hogy áll az biztos - amúgy ha átnézel rajta egy tükröződő autószélvédőre és forgatod, akkor láthatod, hogy változik-e a kép, és úgy használod ahogy neked a legjobban tetszik. -
G_ArchAngel #6445 nehéz a kérdés?:) -
G_ArchAngel #6444 Kérdés:
az NG-fotósulis könyvében a polárszűrőknél van egy olyan rész, hogy ezeket lehet állítgatni: igaz, tehet a rögzítő meneten kívűl van rajta egy forgatógyűrű, de én honnan tudom, hogy miért és milyen állásban használjam?
vagy ez csak a régi - lamellás - szűrőknél volt?
[nem ért semmit, mert buta] -
#6443 bár ha valakinek van ötlete hogyan lehetne mégis legitimizáltatni, annak én is örülnék...:D -
#6442 ... felhasználástól függ. Hobbyhoz valóban nem kell photoshop - bár tény hogy nincs nála jobb - viszont ha munkához veszed, tuti hogy behozza az árát - hiába drága.
Bár a drágaság is viszonylagos, mert hol van ez az ár pl. egy kilővő szoftver árához képest... -
#6441 ezért használok én freeware cuccokat amihez csak lehet, azt a keveset meg amit meg kellett venni, lassacskán megvettem. office-om nincs, photoshopom nincs... amúgy majdnem mindenből lehet csökkentett képességű, nem kereskedelmi célokra használható változatot kapni lényegesen olcsóbban. -
#6440 természetesen minden cég meghatározhatja, hogy milyen hardverekhez lehet árusítani oem-ként a programjait, adobe-ék tudomásom szerint szabad terjesztést engedtek. - a program amit ők árulnak legális, a terjesztés legális, az nem az, hogy te itt magyarországon a helyi oem törvények mellett akarod használni.
(capslockot bekapcsolva felejtetted) -
G_ArchAngel #6439 én igyekszem: Windows, Office, játékok, pár olcsóbb util-om eredeti, de én sem vagyok milliómos, egyszerűen képtelenség egy egyszerű, hétköznapi polgárnak becsületesen élnie?
Mert akkor mi bűnözők vagyunk, mivel nem minden eredeti a gépünkön? -
#6438 CSAK OLYAN ALKATRÉSZ V. GÉP AMIHEZ ADOBE LEGIMIZÁCIÓ VAN... EZ A SZOFTVER GYÁRTÓ CÉG HATÁS ÉS JOGKÖRE NEM AZ ÁLT. TÖRVÉNYÉ. MAGYARÁN ATTÓL HOGY EGY SZOFTVER OEM TERMÉK NEM MELLÉKELHETŐ AKÁRMILYEN ÚJ GÉPHEZ, CSAK AMI TELJESÍTI A FELTÉTELEKET. MAGYARÁN HA TŐLÜK VESZEL - NEM LEGÁLIS, ÍGY KIDOBOTT PÉNZ.
[SZERINTE]