48078
-
Madmaxx #7790 öszintén szólva eléggé leszarom honnét van a gép ha ilyen olcsó és megadják rá a garit. -
#7789 nos, nagyon ne fogjon el a röhögés, mert jó esetben igenis drágább az obi
a legdrágább digigépek 1-2 millába kerülnek, a legdrágább obik ennek a többszörösébe
a másik ok, amiért ez nem vicces, az, hogy egy ponton túl már csak az obi határozza meg a képminőséget (és ez már érvényes a 300D kategóriájára) -
G_ArchAngel #7788 srácok:
az Extreme-nél vannak mostanában jó gépek, elképesztő áron:
Canon EOS-300D - nettó 207e obival
Sony CyberShot F828 - nettó 190e 256Mbyte kártyával...
egy ismerősöm azt mondja, hogy ezek kicsit gyanús - szürkeimport szerű dolgok, így nem ajánlja Őket... -
#7787 és ez miért is lol?
[NEM ÉRTI] -
#7786 nekem a Sigma 70-300as elegge bejon. Biztos nem a legszebb a kepe, de ennyi penzert nem is meglepo. Szamomra teljesen megfelel, hisz a 300D sem a csucskategorias gep. ^.^
Szepen is nezne ki ha az obi dragabb lenne mint a gep LOL -
#7785 igen énis így tudtam ezért lepődtem meg. Szerintem marad ez, ha odafenn is úgy akarják. Aztán szeptembertől melózko és jövő ilyenkor jöhet rá egy cép tele. -
#7784 azért egy obit dobnak mellé, ami nem is olyan szar, bár nem is nagy durranás
de nincsenek "képalkotási" hibái és picsagyorsan fókuszál -
2Bálint #7783 én is láttam, gyönyörű.
volt is nálam gép.
10D + 200-as tele.
de sajna 70-nel robogtam a margit hídon.
majd legközelebb.
-
#7782 hat nalunk 1 hete folyamatosan be van borulva, meg elloptak a fenykepezogepet.... de hidd el most lekapnám :D -
Straum #7781 Most le tudja valaki kapni a holdat? Nekem nem igazán sikerül, s3000 -el....Ehhez kevés lenne? -
G_ArchAngel #7780 nekem egy régi Samsung-om volt (oldaltáskás), majd egy kézi Sony, de még a "nagy" VHS kazettás, majd jött egy új Sony a húgomnak és barátomnak, aki szerzi a Panasonic cuccaimat, egy Pana kamerája van, és messze a legjobb képeket tudtam vele csinálni Horvátországban...
Tudom, hogy más a fényképezőgép, mint a kamera, de tudomásom szerint a Panasonic ezt a technikát mentette át a digit.gépekbe.... -
#7779 összehasonlító teszt a Canonnal meg a ... van még?
rezgőpadra kell állítani, meg... ööö... -
Lateralus #7778 Nem mondtam, hogy bármelyik is jobb lenne.
Te tartod a legjobbnak a Panát. Miért ?
Mitől jobb ? -
G_ArchAngel #7777 szerinted a kézi kamerák között melyikben van jobb? mert én nem találkoztam jobbal... -
Lateralus #7776 "a Panasonic-énál nincs jobb stabilizátor"
??? -
#7775 jön majd mindenhez a stabilizátor... olyan divat lesz belőle... :) -
G_ArchAngel #7774 Igazából a Panasonic-énál nincs jobb stabilizátor, de a képminőség (zaj Iso200 felett) szintén kiemelkedő (negatív irányba)... -
Lateralus #7773 Azt csiripelik jön valami stabilizátoros Nikon is. -
#7772 majd jön olyan is... egyre jelennek meg a stabilizátoros masinák -
G_ArchAngel #7771 igazából a Fuji makrója agyonveri a Panasonicét, de ez a zoom+stabilizátor már nagyon hiányozna...
a 2-ből lenne egy jó gép... -
G_ArchAngel #7770 7×7, régen volt:) -
#7769 602nek nincs segédfénye :) bár az AF keret meg nem 3x3 :) a többi stimmel ;) -
G_ArchAngel #7768 a DMC-FZ20 azért kellene, mert sok minden ezen jönne vissza, amit a 602 után hiányolok: AF segédfény, 3×3-as raszteren állítható fókusz... -
#7767 [elhiszi, mert naív] -
G_ArchAngel #7766 csak viccelek, jó nekem a Pana', nem vagyok én profi és inkább a hétköznapi életemre költöm azt a pénzt:) -
#7765 na már csak írni nemtudok :D -
#7764 igen elfelejtettem írni hogy nem dárábbat de olcsóbbat :D -
#7763 archangel FZ10-e ilyen célra teljesen jó. van rápakolható mindenféle, üresen is "ütős", és nagyon szép, akár nyomtatható képet is csinál. -
G_ArchAngel #7762 70-es Nikon, csak drágább:) -
#7761 Ellene csak annyi hogy rengeteget "kellene" még rákölteni. DE azt már csak akkor ha összejön jövőre amit elterveztem... :P
MOst 1 olyan gép kell amit nagyon jó darabig nem fogok lecserélni, tehát olyan minősségű képeket lehet vele csinálni ami 2-3 év mulva is megállja a helyét. Valamint legyen hozzá választék kiegészítőkből 1 később upgrade-re. Ha valaki tud hasonló jó vételt mint a 300d az írjon plz ;) -
#7760 és ellene? -
G_ArchAngel #7759 opsz, most látom, hogy alapobjektívvel 207.000+Áfa, namost engem az Áfa nem érínt, mert elintézi más, tehát lehet, hogy gyűjtenem kellene egy kicsit? 300-as zoom objektív elég is lenne az alap mellé...:) -
#7758 Igazából az az 1 érv szól eddig a 300d mellett, hogy nem érhet vele meglepetés, hisz bizonyított nem 1 netes/irl ismerősnél. -
#7757 "gyárilag" nem jár hozzá semmi. az jár, amit veszel hozzá, és vannak cégek akik valamivel együtt árulják. de Freak koma kompetensebb ebben. -
#7756 alszom rá egyet még, nem akarom elsietni a vásárlást, csak sürget az idő az a baj :P 19. éig el kell dönteni milegyen. -
#7755 annyira gyenge amit adnak hozzá "gyárilag" ? -
G_ArchAngel #7754 igaza van Dzsininek, ez olyan, mint venni egy SLK karosszériát motor nélkül, azt majd ha lesz rá pénz...
szerintem ne vedd meg, mert lehet hogy vagy olcsóbb lesz, mire meglesz az obira a pénz, de az is lehet, hogy addigra lesz 400D ugyanennyiért:) -
#7753 aztán ott a gép optika nélkül, vagy egy gyenge zoomobival... biztos ezt akarod? -
#7752 tudom az még odébb lesz... egyelőre legyen meg a gép ;) -
G_ArchAngel #7751 akkor vegyél itthon:)
csak ne felejtsd öcsém, a gép még nem elég, kell min. két objektív...
szvsz, 600-800e HUF legyen a zsebedben, mert máshogy nincs értelme...