48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • The Garrett
    hat lol ugynezki itthon olcsobb.
  • The Garrett
  • Dzsini
    árlisták:
    www.dixons.co.uk
    www.currys.co.uk
  • The Garrett
    upsz 2x :P
  • The Garrett
    na akkor keresem tovább az árlistát.

A gond csak az lesz hogy nem én megyek ki tehát le kell írnom pontosan 1 papirra hogy mi hogymerre hany m .ő. bemegy a boltba odaadja a boltosnak és megveszi :D

na mind1 akkor keresek meg netes arlistat: P
  • The Garrett
    Igen, ezt tudom van itthon 5-6 átalakító, mert onnan van elég sok minden... majdnem az összes elektronikai cikk a lakásban ;)
  • Galy
    én ha majd esetleg cserélek akkor fuji dslr-en gondolkozom ám :)
  • Galy
    kimész, és majd meglátod, de a neteen tuti van britt árlista is
  • Dzsini
    ha angliában veszed, akkor az aksitöltőt meg ilyesmit az ottani konnektorokhoz megfelelőt kapsz, ami itthon nem teljesen jó -> átalakítót kell használni.
  • The Garrett
    heh ezt most néztem Drpreviewon. Mennyi lesz az ára? ott azt írták csak 2004. utolsó negyedévében kerül a boltokba...
  • The Garrett
    Lenne 1 igen sürgős kérdésem gépvásárlással kapcsolatban... Mondjuk, hogy megnyertük a főnyereményt a lotton... :P és szeretnénk venni 1 EOS300D-t. Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e megvenni angliában, és behozni ( oda igyis ugyis menni kell tehát a rep,jegy nem számít az árba...) vagy itthon? Nem nagyon találtam sehol up-to-date árlistát neten(angol árakkal), így nemtudom odakinnt mennyibe kerül, de ha esetleg annyival olcsóbb hogy még 1+ obi/valami kieg. is kijönne a pénzből akkor már megéri megvenni kint. Ha valaki talál pontos árakat írja be plz :)
  • Blasta
    Hát hátulról elég csokkerül néz ki az S3, de amúgy nagyon renben vanik.
    Meg az ára is...

• G_ArchAngel #7738
    ez csak egy teszt, de hátha segít
  • Me Ga
    nylevű=nyelvű :-)
  • Me Ga
    Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Alig használtam vettem egy Fuji F700-as gépet, de sajnos nincs hozzá magyar nylevű leírásom. Bár kicsit értek angolul, azért a magyar lenne az igaz.
    Valakinek nincs meg véletlenül digitális formában? Ha elküldené, nagyon megköszönném.

Köszi.
  • geronimo77
    Akkor bízok és ha megszerzed akkor orok hála :)
  • G_ArchAngel #7734
    mindenesetre érdemes benne bízni, mert jóval olcsóbb, mint az üzletekben...
  • G_ArchAngel #7733
    majd megkérdezem, de általában ez amit reprezentációs célokra kapnak, és abból nem sok van...:(
  • geronimo77
    Nekem nem tudsz intézni egyet?
  • G_ArchAngel #7731
    ne hagyd abba!:)))
  • Dzsini
    abbahagyom, mielőtt túlságosan cinikusnak titulálnátok :o)
  • G_ArchAngel #7729
    És csak szólok, hogy szeptemberben lesz itthon a gép, ezt csak azért tudom, mert ismét a Panasonic Hungáriánál intéézik nekem:)
  • G_ArchAngel #7728
    A röhej az, hogy már 3-an telefonáltak, és mindenkinek a fekete kellene: erre megkérdeztem, hogy tudják, hogy Magyarországon csak ezüst színben lehetett kapni? Ők persze ezzel tisztában vannak, de hátha...
    Na most, úgye Te is emlékszel, hogy azon az osztrák oldalon is egy kereskedőnél volt fekete, azis rendelésre - szóval annyi esély van rá, mint Baumgartnernek a pole-ból indulni...
    Jah, és a ZF20-as is 90%, hogy csak ezüstben lesz Európában...
  • Dzsini
  • geronimo77
    Nincs is azzal gond, de en ilyen nagyravágyó vagyok :DD Foleg ha osszejon az új munkahely.
    Legszívesebben DSLR-t vennék 2 obival, de annak azért vannak akadályai :(
  • G_ArchAngel #7725
    Az enyémről meg tudod, hogy jó kezekben volt, és ha kell SDcard nélkül, árengedménnyel is odaadom:)
  • Dzsini
    addigra meg jönnek a pletykák a 30ról vagy akármi... ha megfelel a 10es az igényeidnek (márpedig megfelel, hiszen meg akartad venni), akkor vedd meg, és használd.
  • geronimo77
    Most hogy itt az FZ20 inkább azt veszek majd ha megjelenik.
    Bár most akartam venni de ha eddig ráért akkor ezt a pár hetet mar kibírom
  • Dzsini
    és akkor ArchAngel FZ10-e már nem is jó neked? :)
  • geronimo77
    Én meg mire elhatároztam hogy veszek FZ10-et itt az FZ20 :)
  • G_ArchAngel #7720
    Csak nekem még mindig az a gondom, hogy ezt megtudnám venni, de objektívre nem futná, pedig a szívem sajog érte...:(
  • Dzsini

figyeltétek ezen a képen a markolaton csücsülő második exponáló gombot? nagyon tetszik az ötlet :))
  • Galy
    ja, igen :)
  • Galy
    filmen itt a negatívot értik vajon?
  • G_ArchAngel #7716
    aham, a készenléti idő fogalmát értettem félre, bocs...
  • Dzsini
    kiváncsi leszek az SRII tesztképekre, főleg, hogy már szabadon állítható a 2féle pixelarány, így nagyon szépen lehet majd vele művészkedni...
    (a filmszimulációs mód meg érdekes, bár nekem egy cseppet parasztvakítósan hangzik...)
  • Galy
    dinamikára kell gyúrni, ez igaz
  • Galy
    "készenléti idő"
  • Dzsini
    S3Pro specs
    "Super CCD SR II sensor will produce dynamic range approximately 400% greater than that of a CCD working on a single-pixel design, capturing the finest detail in even the highest contrast scenes."

4 AA-val megy, szóval filléres dolog hozzá bármennyi aksi (és kerül majd annyiba, hogy 4-5 szett ne tűnjön fel :)) )
    Nikon szett-tulajdonosok elgondolkodhatnak, lehet, hogy érdemes ősszel errefele váltani majd.
  • G_ArchAngel #7711
    dpreview: Fuji S3