386
Ide irjatok bugokat, commenteket (CSAK!) es majd egy csomagban szemelyesen az EAnak elkuldom oket ... hadd oruljenek ^.^
  • KreeztalCODE
    hmm .. kivancsi vagyok melyik betu maradt le ... az elejerol a K vagy a kozepevegefele az N ^.^
  • Hazzard
    bug: ha jeepre ráteszel 1 akát akkor az elsüllyed : ))))
  • I.C.ram
    Jaja! Jól kivannak egyensúlyozva a dolgok.
  • Kaszi46
    Ha az anyahajon haladsz egyenesen vagy egyhelyben allsz miközben valaki vezeti azt és mondjuk jobbra kanyarodik vele akkor kifordul alólad a hajo!!! ez mi talán pár centis magasságban lebeg a katona vagy mi? tudom hogy ez egy apró hiba de ilyen alapvető dolgokra azert odafigyelhettek volna! a másik pedig az emberek mozgása szerintem övön aluli annyira gagyi, legalábbis a sof2 és wolf után. amugy nagyon tetszik a gamma és remélem a közelharc terén igazatok van, hogy csak a netkód miatt ilyen amilyen. na ennyi remélem nem köveztek meg
  • Rincewind
    Szerintem egyáltalán nem rossz a közelharc rendszer. Ha járművekkel szaraxok, akkor tök kevés a fragem. Viszont, ha gyalogosan írtok, akkor szinte mindig a dobogón végzek. Szerintem azért olyan rohadt jó, mert ha hasalsz és célzol a géppityóval, akkor nagyon pontos és iszonyat távolságokról is le lehet szedni az emberkéket, úgy, hogy azt se tudják honnan jön a golyó... :DDD
    Voltaképp a sima géppuska többet ér, mint a sniper... :P

Viszont találtam egy tényleges bugot, legalábbis szerintem az:
    Ha dzsippel nekimész egy ellenséges dzsipnek, amiben ülnek és felrobban. Kiírja a progi, hogy megöltél egy (kettő) ellenfelet, de a fraget mínuszban számolja. És ez soxor előfordult, tehát biztos... :(
  • Timber
    Tehat osszegezzuk, hogy eddig hol tart a lista (nyilvan ...):
    -sniper gyenge
    -a tul sekely vizben is robban a jarmu
    -neha csak ugy felrobban a repulo tornyok kozeleben
    -Fredi Beni effekt (yabba-dabba-doooooo)
    -neha allva fut
    -neha a lelott ellenfel allva marad
    -60 Hz problema
    -a spawn pontok neha teljesen rosszul jelennek meg (csak az segit ha az ellenfel elfoglalja es mi vissza. akkor jo lesz)
    -neha eltunnik az anyahajo. A repulok es a playerek ott lebegnek a viz felett. de az anyahajo .. sehol (mint a MOH:AAban mikor nincs meg a hid a Bridge-n) (ez nem lagg effekt. Az anyahajo aktualisan ott van. nem elsullyedt nem is epp sullyed. Csak egyszeruen nem rajzolja ki.)
    -netkod
    -jatekhoz kapcsolodas utan a szerverkereso nem all le ...
    -repulo teljes vedettseget ad az embernek ... holott uvegbol van az ablaka ^.^ (mi is probaltuk mar ... es meg a foldon allo helyzetben sem tudod leloni az ipset ...)
    -az otthagyott jarmuvek ne tunjenek el

Egyeb buggyanus dolgok (es talan megoldasok):
    -sniper nem pontos (ez vitathato. szerintem csak hozzaszoktatok a MOH:AA ultra easy sniperkedesehez)
    -add serverbe nem lehet IP-t irni
    -repules kozben robbanas pedig semmi sem tortenik a repcsi megy tovabb (biztos nem bombaztad le magad? mert FF OFF eseteben ez velem is tobbszor elofordult (nem rohogni ott hatul!) ... FF ON eseteben ilyenkor el is halsz ^.^)
    -nem enged respawnolni, meg ha ki is van jelolve bazis akkor sem (ha mas is eszleli ezt akkor megy eggyel elobbi kategoriaba ^.^)

ami biztosan nem bugos es nem fog sosem bekerulni a listaba^.^
    -kozelharc
    -sniper celzasa

TOVABBRA IS ... BUGOKAT / COMMENTEKET IDE ... BF1942 CHAT PEDIG ITT LEGYEN!!!!
  • Rincewind
    Közelharccal nekem se, de az tényleg röhely, hogy 3 golyó kell a halálhoz sniperből...
  • Timber
    koszi Joe .. epito jellegu kritika ...

nekem semmi bajom se a sniper celzassal se a kozelharccal.
  • G. Joe
    Nem csak a net kód!
    A közelharc egy fostalicska!
  • Rincewind
    CS-be se zavaró, csak kell egy jó ghost mód.
  • Vidam
    egyebkentebb, meg nem a kozelharccal van a baj, hanem a net koddal!!!!!!!!!!!!!!

ugyanis azt tapasztaltam, hogy amikor en csinaltam a szervert, akkor tok jol eltalaltam mindekit, let tudtam loni a gepeket a levegoben AA gunnal stb...utana atmentunk a OBI ra, meg a RCT re, es ott meg mar semmit sem sikerult.

a netkod a ludas!! TIMBER ezt mindenkeppen ird meg a sracnak, mert ez a legfontosabb hiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lethal, out
  • Vidam
    igyis vigyazni kell!!! plane ha az enemije a tank respawn bazis! :)

ja igymeg a bazisra kel vigyazni! ami egyebkenbt a jatek celja is! csak sokan hajlamosak ezt elfelejteni! :)
  • Vidam
    szerintem ezzel a respawnnal lett igazan porgos a jatek! persze kellene olytyan is, ahol abszolut nincsen respawn olyan mohaa obj szerru, ben NEM ERRE A PALYARA! hanem egy kicsit kisebbre, mondjuk stalingrad fele, ahol haztombokben kell harcolni.
  • Blasta
    De ha elviszed az amcsi repülőket, akkor már a felszállóhely Japán, hisz ott kolbászolsz vagy 1 perce. Igy viszont nincs értelme elvinni a repcsiket!
  • Lacc
    Épp az hogy így meg lehet csinálni :)
  • Rincewind
    Ja. Így nem lehet megcsinálni azt a trükköt, amit itt írt valaki, hogy elvisszük az amcsi repcsiket és leszállunk velük az anyahajón... :D
  • Blasta
    De ugy legalább spectator-ban nézelődhetel....:-))
  • hiba
    Jaja igy van.
  • Rincewind
    Annak akkor lenne értelme, ha az emberek se termelődnének újra! De így csak az lenne a vége, hogy elfogyna minden jármű és a végén mindenki gyalogosan írtana.
  • hiba
    Es a tankot meghallod x kmrol is szal ha atmegy rajtad ugy kell neked :)
  • hiba
    Jobb mint 45percig kint varakozni hogy bekeruljek a kovetkezo menetbe :)
  • Blasta
    De izgi lehet arra várni 45 percen keresztül, hogy átmegy-e rajtam egy tank, vagy hasonfekve kibirom-e a menet végéig...

(bocs, nem ugatni akarok, de semmi mega-izgit nem látok ebben a dologban, persze ez csak az én véleményem)
  • hiba
    Teljesen mas jatekmod lenne ha nem respawn jarmuvek lennenek. Totalias mas :)
    Ofp-ben pl tipikusan ez a helyzet: ha keves harci jarmu van tobbnyire mindeki megprobalja azokat megvedeni, "elbujtatni". De ha ez nem sikerul akkor utana laposkuszasba vagodik mindeki, meg a levego rezzeneset is koncentraltan figyeli, majd leszall a kod:) de mozdulni meg csak a tapasztaltabbak mernek, a masik bazis viszont olyan messze van hogy tobb napi elelemre es komoly fizikai kondiciora van szukseg a megkozelitesehez :) Ezert aztan van hogy mindeki csak var es var es var es letelt a 45perc :))
  • Blasta
    Az a hülyeség, hogy azt hiszed ha nálad jó, akkor másnál is tökéletes....
    Illetve, hogy ez a probléma oprendszer függő...
  • Blasta
    Jahogy ARANY! Én fasz! Ugy értelmeztem, hogy arany=megjelent!
    ÁÁÁÁÁÁÁ
    Béna hülye.....
  • artschi
    Már arany a gáma, legalábbis a jatekok.hu szerint
  • Lacc
    Igen már arany de attól még kijavíthatják ezeket a bugokat egy patch-el.
  • Blasta
    Rincewind, vajon hogy értette azt a #94-ben, hogy minek a bugreport, ha a játék már arany???
    Tudtommal még nem arany, vagy de?????
  • Laalee
    igen csak itt arrol van szo hogy ha nem 60hz en fut a jatek akkor el sem indul... azthiszem megsem ök a lamak...

ja es igen ati kartyaval nincs ilyen gond csak geforceval
  • Lacc
    Az hogy a járművek nem respawnolnak még ok, de az hogy ha lelőnek fekve maradjak és bámuljam a többieket 30 percen keresztül hát abból nem kérek. Ez nem CS hogy egy menet viszonylag gyorsan lejátszódik.
  • Timber
    meggyoztel ^.^

amugy en is erre gondoltam pont ... ^.^

mekkora genyosag a japikkal elvinni az amcsi repulot es leszallni vele az anyahajon ^.^

aztan az amik varhatjak a respawnt ^.^
  • Timber
    de a kerdes ... hol? ^.^

szerintem igy jobb... hisz azert nem azonnal tunik el ... max lehetne egy picit hosszabb az ido amig eltunik ...
  • Timber
    csak gondolj bele ... mi lenne idegesitobb ami most van vagy ha orakig varnal egy kocsira, hogy respawnoljon mert valaki 10% HPval otthagyta az akarhol??
  • Timber
    Zabur ... meg nem ment a level mert az egyik magyar DICEossal ugy egyeztem meg, hogy neki kuldom ...

szoval a shotokat mailezd a [email protected] cimre.
  • [18th RCT]zabur
    Timba! Ha még nem küldted el a levelet de még áll a project, van pár screenshotom bugokról.
  • I.C.ram
    Fejre kell lőni közelharcban (ott viszonylag könnyű), és akkor 1-2 lövés és kész.
  • Timber
    egy dologban egyetertek ... mozgo celpontot lesnipeolni eleg nehez. de szerintem nem szerencse dolga ...

kozelharc: nem spray&pray ... csak ennek is megvan a maga stilusa ... ra kell erezni.
  • Timber
    ez nem fog a MOH:AA sorsara jutni ... azaz foglalkoznak vele es lesznek patchek.

Anno sokan emlekeznek pl. a qw2.10 qw2.20 es qw2.21 kozotti kulonbsegekre ... pedig mind csak update volt ^.^

ja es a DICE ha jol tudom sved ^.^ (a CREDITSben levo nevek alapjan 99% ^.^)
  • [18th RCT]zabur
    Az, hogy ez a multi demó nem 56k/ISDN -re lett kitalálva. 15-20 embernél 200k/s körül van a szerver upload. Ki lehet számolni, hogy akkor mennyi jut 1 arcra.
  • Hmuda
    Még kicsit gyengélkedik a netkód. Vagy próbáld meg, hogy felmész egy olyan szerverre, amin 32 a limit és 1-2 hely van szabadon. Ott általában gyors a szerver és jó is a játék, bár sok a TK.