BF1942 MPDemo (bugs, etc)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Voltaképp a sima géppuska többet ér, mint a sniper... 😛
Viszont találtam egy tényleges bugot, legalábbis szerintem az:
Ha dzsippel nekimész egy ellenséges dzsipnek, amiben ülnek és felrobban. Kiírja a progi, hogy megöltél egy (kettõ) ellenfelet, de a fraget mínuszban számolja. És ez soxor elõfordult, tehát biztos... 😞
-sniper gyenge
-a tul sekely vizben is robban a jarmu
-neha csak ugy felrobban a repulo tornyok kozeleben
-Fredi Beni effekt (yabba-dabba-doooooo)
-neha allva fut
-neha a lelott ellenfel allva marad
-60 Hz problema
-a spawn pontok neha teljesen rosszul jelennek meg (csak az segit ha az ellenfel elfoglalja es mi vissza. akkor jo lesz)
-neha eltunnik az anyahajo. A repulok es a playerek ott lebegnek a viz felett. de az anyahajo .. sehol (mint a MOH:AAban mikor nincs meg a hid a Bridge-n) (ez nem lagg effekt. Az anyahajo aktualisan ott van. nem elsullyedt nem is epp sullyed. Csak egyszeruen nem rajzolja ki.)
-netkod
-jatekhoz kapcsolodas utan a szerverkereso nem all le ...
-repulo teljes vedettseget ad az embernek ... holott uvegbol van az ablaka ^.^ (mi is probaltuk mar ... es meg a foldon allo helyzetben sem tudod leloni az ipset ...)
-az otthagyott jarmuvek ne tunjenek el
Egyeb buggyanus dolgok (es talan megoldasok):
-sniper nem pontos (ez vitathato. szerintem csak hozzaszoktatok a MOH:AA ultra easy sniperkedesehez)
-add serverbe nem lehet IP-t irni
-repules kozben robbanas pedig semmi sem tortenik a repcsi megy tovabb (biztos nem bombaztad le magad? mert FF OFF eseteben ez velem is tobbszor elofordult (nem rohogni ott hatul!) ... FF ON eseteben ilyenkor el is halsz ^.^)
-nem enged respawnolni, meg ha ki is van jelolve bazis akkor sem (ha mas is eszleli ezt akkor megy eggyel elobbi kategoriaba ^.^)
ami biztosan nem bugos es nem fog sosem bekerulni a listaba^.^
-kozelharc
-sniper celzasa
TOVABBRA IS ... BUGOKAT / COMMENTEKET IDE ... BF1942 CHAT PEDIG ITT LEGYEN!!!!
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
nekem semmi bajom se a sniper celzassal se a kozelharccal.
ugyanis azt tapasztaltam, hogy amikor en csinaltam a szervert, akkor tok jol eltalaltam mindekit, let tudtam loni a gepeket a levegoben AA gunnal stb...utana atmentunk a OBI ra, meg a RCT re, es ott meg mar semmit sem sikerult.
a netkod a ludas!! TIMBER ezt mindenkeppen ird meg a sracnak, mert ez a legfontosabb hiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lethal, out
ja igymeg a bazisra kel vigyazni! ami egyebkenbt a jatek celja is! csak sokan hajlamosak ezt elfelejteni! 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(bocs, nem ugatni akarok, de semmi mega-izgit nem látok ebben a dologban, persze ez csak az én véleményem)
Ofp-ben pl tipikusan ez a helyzet: ha keves harci jarmu van tobbnyire mindeki megprobalja azokat megvedeni, "elbujtatni". De ha ez nem sikerul akkor utana laposkuszasba vagodik mindeki, meg a levego rezzeneset is koncentraltan figyeli, majd leszall a kod😊 de mozdulni meg csak a tapasztaltabbak mernek, a masik bazis viszont olyan messze van hogy tobb napi elelemre es komoly fizikai kondiciora van szukseg a megkozelitesehez 😊 Ezert aztan van hogy mindeki csak var es var es var es letelt a 45perc 😊)
Illetve, hogy ez a probléma oprendszer függõ...
ÁÁÁÁÁÁÁ
Béna hülye.....
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Tudtommal még nem arany, vagy de?????
ja es igen ati kartyaval nincs ilyen gond csak geforceval
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
amugy en is erre gondoltam pont ... ^.^
mekkora genyosag a japikkal elvinni az amcsi repulot es leszallni vele az anyahajon ^.^
aztan az amik varhatjak a respawnt ^.^
szerintem igy jobb... hisz azert nem azonnal tunik el ... max lehetne egy picit hosszabb az ido amig eltunik ...
szoval a shotokat mailezd a [email protected] cimre.
kozelharc: nem spray&pray ... csak ennek is megvan a maga stilusa ... ra kell erezni.
Anno sokan emlekeznek pl. a qw2.10 qw2.20 es qw2.21 kozotti kulonbsegekre ... pedig mind csak update volt ^.^
ja es a DICE ha jol tudom sved ^.^ (a CREDITSben levo nevek alapjan 99% ^.^)
15-20 embernél 200k/s körül van a szerver upload. Ki lehet számolni, hogy akkor mennyi jut 1 arcra.Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ezzel persze nem ment a 60HZ-et megszüntetõ NV Refreshrate Fix, ezért elõször -e nélkül próbáltam és végre ment a progi.
Ezután felinstalláltam a NVRefresh Tool-t (ami 27. es detonátor és fölöttétõl müxik) és a játék megint kidob a Winbe.
Mással is elõfordult, hogy a progi összeakad valamelyik 60Hz sz@rságot megszüntetõ progival?
amugy meg EZ NEM csak FPS jatek!
na jo egy kicsit lehetnenek pontosabbak, amikor megallok es beceloztam, e sa celkereszt is pontosabb lett...dehat az eletben sincs halalpontos celzas...😊 csakugy...😊
mas: a sniper es a puska is lehetne telleg erosebb, habar a sniper nekem sokkal jobban tetszik, mint mohaaban...itt legalabb nem lagzik, mint a kurva mohaaban! attol idegbajt kaptam! UTben is sokat snipeltem, de mohaaban es q3 ban sem tudtam soha! nalam az a ezred masodperc is szamit...😊
- sniper probléma: szerintem tudok célozni, CS-ben, Unrealben mozgó embert elég jó arányban fejbelövök messzirõl, zoommal és anélkül is. itt mozgó embert eltalálni inkább mák, mint célzás kérdése
- úgy néz ki, ez is egy spray&pray game lesz 😞
a közelharctól sírni lehet
- torony közelében való felrobbanás: lehet bug, de lehet más is. én már szedtem le enginer puskával egy lövéssel NEM füstölõ repülõt. igaz, csak kétszer, máskor belelövök 20-at és semmi. biztos van egy érzékeny pontja.
- spawn bug az anyahajón: én is láttam, elég érdekes, ráadásul map elején, még nem lõtték ki
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun