386
Ide irjatok bugokat, commenteket (CSAK!) es majd egy csomagban szemelyesen az EAnak elkuldom oket ... hadd oruljenek ^.^
  • Roccso
    Csákány!!
    Enig én tudok neked mondani egy párat:))LAMA -n keress meg vagy mail-be na csumi
  • Rincewind
    Jó akkor nagyon megnyugodtam! ;)
  • Enigma7
    Hi! BF 1492-hoz tudtok magyar servert? Vagy esetleg azt, hogy hol lehetne utannan nezni? a GS-ben nagyon keves van, es a kodot sem tudom! Tudnatok segiteni?
  • KreeztalCODE
    onnet, hogy mar el is olvastak a DICE-tol ...

ha visszaemlekszel (valamiert mar toroltek azt az uzenetet ... O.o) ebben a topikban es elolvasod a CREDITS-t a BF1942ben akkor eszre fogod venni, hogy mindket helyen elofordul egy nev. ^.^

Mint azt mar irtam ... a DICE legenyseg 2 tagja (annyi minimum) magyar szarmazasu. Es egyikojuk el is tevedt ide ... Tehat csak tessek irogatni a bugokat ^.^
  • Hazzard
    bízzunk benne =)
  • Hazzard
    igen szerintem is használhatatlan a konzol.. kiv console.showfps 1
  • Hazzard
    alt+f4 rulla : )
  • Hazzard
    nekem is sokszor van ilyen.. totál behal az egész menürencer..
  • Hazzard
    ez nem bug hanem kiegyensulyozatlanság: (huhh de nehéz szó=)) ) japcsik mindent eltudnak foglalni.. amcisk meg képtelenek irányítani/birtokolni a hajókat.
  • Rincewind
    Amúgy miből gondoljátok, hogy pont a mi bugrepot-unk fogja érdekelni őket...? :)
  • Hmuda
    Én még mindig azt mondom, hogy nem nehéz elolvasni a konzolba írt dolgokat. Szerintem elüt a háttértöl. : )
  • Hmuda
    Szerintem ezt mindenki alap dolognak veszi.
  • Hmuda
    Ja a konzol. Egy pillanatra aszittem, a normál üzenőrészre gondolsz. Aszittem, hogy annyira pergős, hogy nincs időd elolvasni. Amúgy a konolon én minig mindent ki tudtam olvasni. Igaz én csak az aktuális parancsom eredményét néztem mindig.
  • Hmuda
    Az, hogy ki ölt meg kit, az nem gond, viszont arra gondolhattak, volna a készítők, hogy egy külön, méretezhető chat ablakot csináljanak.
  • Hmuda
    Igen. Kicsit "fejtegettem" volna még Seth-nek, hogy ne b*ssza a hajót, de nem volt elég helyem.
  • hiba
    hogyan lehet lekerni a konzolparancsokat meg mindent ami a konzolbol modosithato/lekerdezheto?

Nem bug de neha zavaro: say&say team uzenethossz tul rovid, egy epkezlab mondat is csak tomoritve fer bele vagy egyaltalan nem.
  • Hmuda
    Nekem csak egyszer fordult elő.

Nem tudtam SayAll-t, se csapatot, foglalkozást váltani és Suicide-olni se. Kicsit kellemetlen volt egy Sniperrel szórakozni a tankok ellen. : )
  • Hmuda
    Én is mindig inkább az engineer-rel vagyok, ha sniperelni akarok. Eddig sniperrel 3 embert öltem meg, míg az engineer fegyverével zoomolva legalább 10X annyit.
  • KreeztalCODE
    ezt mar en is irtam a beta forumon ...

de szerintem csak egy aprobb modositas kellene valahol ...

bar szerintem a zoomfaktor az egy allando ami minden fegyvere vonatkozik ... de jelen esetben en is ugy erzem, hogy az engineer rifle sokkal hatekonyabb mint a sniper.
  • KreeztalCODE
    #1, #6 .. tenyleg ^.^

#2 ... szerintem lagg problema ... ugyanezt csinalja ha beulsz egy HPB moge a repulobe

#3 ... igen igen ... MEG! ^.^ szoval egyetertek

#4 ... ha megnezel egy respawnolo mokust akkor latod, hogy nem allva szuletik hanem esik egy picit es eloveszi a fegyvert ... ez u.a. mint az ejtoernyo utan ... ez nem bug ... ez feature.

#5 itt arra gondolsz amikor nincs mozgas a letran valo maszaskor? (ha meg lattad volna a betaban a bugot ... mikor ha valakit a letran lelottel akkor az nem le hanem felfele kezdett esni ... ugymond elszallt a mennybe ^.^)
  • KreeztalCODE
    az ITT rol lemaradt a link
  • KreeztalCODE
    Tehat osszegezzuk, hogy eddig hol tart a lista (nyilvan ...):
    -sniper gyenge
    -a tul sekely vizben is robban a jarmu
    -neha csak ugy felrobban a repulo tornyok kozeleben
    -Fredi Beni effekt (yabba-dabba-doooooo)
    -neha allva fut
    -neha a lelott ellenfel allva marad
    -60 Hz problema
    -a spawn pontok neha teljesen rosszul jelennek meg (csak az segit ha az ellenfel elfoglalja es mi vissza. akkor jo lesz)
    -neha eltunnik az anyahajo. A repulok es a playerek ott lebegnek a viz felett. de az anyahajo .. sehol (mint a MOH:AAban mikor nincs meg a hid a Bridge-n) (ez nem lagg effekt. Az anyahajo aktualisan ott van. nem elsullyedt nem is epp sullyed. Csak egyszeruen nem rajzolja ki.)
    -netkod
    -jatekhoz kapcsolodas utan a szerverkereso nem all le ...
    -repulo teljes vedettseget ad az embernek ... holott uvegbol van az ablaka ^.^ (mi is probaltuk mar ... es meg a foldon allo helyzetben sem tudod leloni az ipset ...)
    -az otthagyott jarmuvek ne tunjenek el (inkabb comment mint bug)
    -az anyahajo elfordul az ember alatt ... (azaz nem fordul vele az ipse) ... ugyanez tortenik ha a csapatszallitoba nem 'beszallsz' hanem csak beugrasz ...
    -ha egy csapatszallito hajo felborul akkor be lehet szallni ... ilyenkor a viz ala fejjel lefele kerul az emberke de percekkel kesobb sem fuldokol ^.^
    -a jeep elsullyed ha aknat raknak ra (mintha futohomokba allt volna ^.^)

Egyeb buggyanus dolgok (es talan megoldasok):
    -sniper nem pontos (ez vitathato. szerintem csak hozzaszoktatok a MOH:AA ultra easy sniperkedesehez)
    -add serverbe nem lehet IP-t irni
    -repules kozben robbanas pedig semmi sem tortenik a repcsi megy tovabb (biztos nem bombaztad le magad? mert FF OFF eseteben ez velem is tobbszor elofordult (nem rohogni ott hatul!) ... FF ON eseteben ilyenkor el is halsz ^.^)
    -nem enged respawnolni, meg ha ki is van jelolve bazis akkor sem (ha mas is eszleli ezt akkor megy eggyel elobbi kategoriaba ^.^)

ami biztosan nem bugos es nem fog sosem bekerulni a listaba^.^
    -kozelharc
    -sniper celzasa

TOVABBRA IS ... BUGOKAT / COMMENTEKET IDE ... BF1942 CHAT PEDIG ITT LEGYEN!!!!
  • hiba
    Bug: Neha eltunik az anyahajo, de a repgepek mag ottmaradnak (fel is lehet szallni) csak epp nem latni a "kifutopalyat" csak alatta a vizet.
  • Hmuda
    Ez tényleg gáz. Szerintem rossz helyre rak ki a gép mellé és a szárnyak elkaszálnak. Ezért szoktam csak Zero-val menni. : )))
  • Lacc
    Nemtom de elég zavaró mert már párszor ki akartam ugrani hátulról ejtőernyővel de nem sikerült...
  • Rincewind
    De akkor miért írja ki, hogy Én [killed] xy?
    Amúgy az bug, hogyha repcsiből úgy ugrasz ki, hogy nem te vagy a vezető és a gép még megy, akkor automatikusan meghalsz?
  • [18th RCT]zabur
    Ugyanezt nálad nem lehet elmondani
  • I.C.ram
    Jó munkát végzett a doki.
  • I.C.ram
    Transzvesztita
  • KreeztalCODE
    termeszetesen nem ^.^

DF ettol meg marad ... csak Timber nem.
  • Moby
    Szintén 700-800-as ping.Nem szerver,nem gép,nem netgáz.Tűzfal kilőve,win98+win xp.
    Másik gép,azonos szolgáltató,(majdnem)egy helyről tökéletes.OBI szerveren néha percek múltával megjavul,néha nem.Külföldi szerveren sehogysem.Működő megoldást nem találtam sehol.3 nap szívás után kapott egy kicket a game :(
  • Hazzard
    te, nem akarsz itt "aludni" vmikor?
  • Hazzard
    /me mély megdöbbenéssel fogadja a hírt.. - egész DF átmegy CODEba?

FPS is lehet MMORPG nem?

nemtudom mi áll a döntés mögött (vagyis sejtem) de ez mindenképp váratlan volt számomra.
  • Pharaoh
    Van magyar szerver?
  • [18th RCT]zabur
    Aki kíváncsi rám az klikkeljen .
    Lassan jön az új game.
  • KreeztalCODE
    ja igen ... amugy mostantol senkinek nem irok semmilyen szemelyes iromanyt. Semmilyen vitaba nem folyok bele ... a buglistat amit Timber elkezdett tovabbviszem ... termeszetesen.
  • KreeztalCODE
    ugyan mar ... orulj neki ... +1 klan ... igaz nem uj ... de perwollal mosva! ^.^
  • [18th RCT]zabur
  • KreeztalCODE
    Timber visszatert oda ahonnan ered ... az MMORPGk vilagaba ... DFbol es FPS scenebol ki.

Jomagam meg feleledtem ... es velem egyutt a CODE is.

Tehat ... bejelentem: A CODE MO. legregebben letezo MOH:AA es BF1942 klanja ... nyenyenye ^.^

jelenleg 2 taggal ^.^
  • [18th RCT]zabur
    Mail ment.
    Maga ki, és mit csinált Timberrel?