386
Ide irjatok bugokat, commenteket (CSAK!) es majd egy csomagban szemelyesen az EAnak elkuldom oket ... hadd oruljenek ^.^
-
#255 Teszt end.
Egyetlan bazooka vegez egy tankal(100) ha megfelelo helyen celbatalal...
-
#254 ha magaddal rántasz 2 embert(a tankban) akkor nincs - pont -
#252 na most: bazooak teszt kovetkezik :) -
#251 De te kiugrottál!
Én nem.Én bin ladentől tanultam,belekell rohanni ezerrel :) -
#250 Titanok harca: 2 tank utkozese 50-50% veszteseget jeelnt.
Ha a pancelozott csapatszallitoval vagodok neki a tanknak mindossze 10%ot szebez viszont az 0-ra redukalodik. -
#248 ha ő már halott ,akkor a tank és a mérnök is... :D -
#246 Ha kiugrok nem robban fel a tank. Gondolom a sebessegebol veszit a jeep. Igy is alig eltem tul (ha a tank is felrobbanna tuti nem elnem tul tehat egyetlen megoldas belahajtani a tankbi amilyen gyorsan csak tudsz es nem kell kiszalni - kivetel ha tudod hogy mar nincs 100on :) ) -
#245 valoszínű... -
#244 Egyszer 20% maradt, másszor meg alapból felrobbant! Akkor szerintem kiegyezhetünk abban, hogy a sebzés a sebességtől fögg és ezexerint nekem anno nem sikerült elég gyorsan belemenni a nankba és ezért kellett hozzá 3-szor belemenni. :) -
#243 csak a lényeg a tank halál volt -
#242 A jeep is felrobbant,még jó hogy :) -
#241 Ne ez már két féle észrevétel... :D -
#240 MEnnyit módosul a dolog akkor, ha előtte kiugrasz a dzsipből és úgy rohansz neki? A lassulás eredményez sebzés csökkenést? -
#239 Tnak=tank :) -
#238 Kipróbáltam egy jeep vs tankot.
Ezerrel beleszáltam jeeppel a tankba és a Tnak felrobbant :) -
#237 USA tank USA jeep-et 1 lovessel kb 90%ra redukalta. (oldarol elorol uannyi) de megmaradt - 2 loves fix ha 100on van a jeep.
Ezek utan a 10hps jeepel belegangoltam a tankba a robbanas & a jeep valamint jomagam halala utan a tank kb 20%ban maradt meg. -
#236 Hát lehet, deazért fura... :/
Mind1, tudod mit? Mindenki azt mondja, hogy két lövés, én már találkoztam az ellenkezőjével, de ezexerint csak véletlen volt, sz'al neked van igazad akkor! ;) -
#235 nemtom hol jáccol de ha 32 emberrel akkor valszeg hohy 1xsem vol full hp! -
#234 Menj már... :)
Egyébént nagyon él bennem a kép, hogy vezetem a tankot jön felém egy dzsip, lövök és bumm már száll a levegőben! ezexerint egyszer se volt full HP-n? Éppen meglehet csak furcsa, mert asszem bazookából elég egy dzsipbe egy. Tehát akkor bazooka erősebb, mint a tank lövege??? :P -
#233 es gondolom a sebesseg is szamit. (ha pl a tank szembe megy a szaguldo jeepel...) -
#232 verziok:
Usa tank - Usa jeep.
Usa tank - Jap jeep.
Jap tank - Jap jeep.
Jap tank - Usa jeep.
Ha mar probalgattok akkor mindent! -
#231 Na en is kiprobalom!:)
Csak azert mert tegnap annyi bosszusagot okoztak a jeepesek (meg egy csapattars halalat is az en szamlamra irta miutan felrobbant tank). -
#230 akkor 2 különböző tanknak mentél :DD -
#229 Ezt viszont tényleg ne mondjátok!
Komolyan mentem bele dzsippel kétszer egymás után ugyanannak a tanknak és nem robbant fel... -
#227 Mondom hogy sérült volt!! -
#226 3/4 ét nem 1/3 át :D -
#225 1/3-át! Tehát 3-szor kell belerohanni és felrobbanni, hogy kimúljon egy tank! Hol itt a logikátlanság? BAzookából és 3 találat kell bele (esetleg 4).
Dzsipet meg lőttem már szét egy tank lövéssel!!! -
#224 Szal ez igy nevetséges!
Mindenképpen jólenne kijavítani -
#223 1.Te se oktass ki,én azóta nyomom amióta Zerocool felrakta a GS oldalra.Én most kipróbáltam és 2 lövés kell.1ébként nemcsak én mondom ezt... :) -
#221 Tényleg két lövés a dzsip, kipróbáltam most. De ha belelősz egyet aztán még megszórod golyóval akkor felrobban. De az tényleg röhej hogy nekimegy a jeep a tanknak és leveszi a tank páncéljának kb. 3/4 vagy több részét! Ezen azétt kéne még állítani. -
#220 Már egy hete nyomom napi sok órában, légyszives ne oktass ki, ok? :) -
#219 csinálj egy szervert és nézd meg. -
#218 Bar lehet az en hangkartyammal van baj egy egy szaguldo jeep-et neha abszolut nem lehet hallani - csak latni miutan elgazolt (es hisszuk azt, hogy a semmibol jott pedig nem:) ).
-
#217 Akkor bug, mert alapból nem ilyen! -
#216 És nem 1x fordult ez elő! -
#215 nem vagyok se láma se béna!
Eltaláltam,és nem robbant fel.
Neked csak azért ment mert valszeg levolt sérülve a Jeep.
Egyébként telibe nyomtam a hűtőrácsát. -
#214 Ez a jeep-tank viszony idegesio olykor. -csatlakozom. -
#213 Egy tankal egy lövés egy dzsip, legfeljebb béna voltál és nem kaptad telibe... :)
És érdekes módon akárhányszor mentem neki dzsippel tanknak sose robbant föl, legfeljebb, ha már csak nagyon kevés HP-ja volt! -
#212 Bug: (lehet hogy mar volt rola szo)
Tegnap mikor ujrakezdodott a meccs nem tudtam respawn pontot valasztani mert nem volt egy sem! (Allied oldalon altam, es minden allied respawnt axisnak lattam). Ezek utan csapatvaltas axisra, ekkor is ugyan azok a respawn pontok maradtak, de nem volt hajlando egyikre se letenni! Ezek utan mar a csapatot se lehetett Alliedra visszallitani, csak egy ujrainditas segitett (persze, hogy ezek utan be se fertem a szerverre...) -
#211 Az mekkora gáz hogy egy Jeep-et TANKAL! 2 lövéssel lehet szétlőni.Nevetséges.
Ha pedig egy jeep belemegy 1 tankba az azonnal felrobban. röhej