386
Ide irjatok bugokat, commenteket (CSAK!) es majd egy csomagban szemelyesen az EAnak elkuldom oket ... hadd oruljenek ^.^
  • Garrett
    mert itt mindenki mindent négyszermond,négyszermond, négyszermond, négyszermond.
  • Timber
    nyilvan azert mert nyilvan tudatni akartam veled, hogy nyilvan tisztaban vagyok azzal amit irtal, hogy nyilvan azert irta ide. De hat en ezt nyilvan tudtam es mivel nekem jo a humorom (de IGEN!) ezert nyilvan nem hagyhattam ki.
  • Hmuda
    Akkor nyilván nyilván mért irtad le még egy párszor nyilván nyilván? : ))))))
  • Timber
    nyilvan nem irom le 500x, hogy miert is indult ez a forum nyilvan.

Nyilvan tudom, hogy miert is irtak ide nyilvan merthogy tudjak, hogy nyilvan miert indult ez a topik. Tehat nyilvan nem azert irtam le merthogy nem tudnak, hogy nyilvan miert indult ez a topik, hisz akkor nyilvan nem ide irnanak.

De ha ...
  • Hmuda
    Ezt már mindenki tudja. Nem kell 500X leírni.
  • Timber
    Nyilvan azert inditottam ezt a forumot, hogy nyilvan ideirjak ... ^.^
  • Hmuda
    Nyilván azért irta ide...
  • Timber
    epp azert van ez a forum ... mindenki megirja es a vegen osszesitve lehet kuldeni az EAnak ^.^
  • Hmuda
    De én még akkor se találkoztam ezzel a problémával. Sőt, egyszer elrepültem a két torony között féloldalasan és akkor se robbantam fel.
  • Garrett
    ezt írtam én is ti meg nem hisztek nekem!
  • Garrett
    30.82 es kell
  • Timber
    nekem sikerult teljes IP-t
  • Timber
    ez akkor van ha nincs friendly fire es bombazol ... siman belerepulsz a sajat bombadba ... csak epp nem sebez mert nincs FF
  • Hmuda
    Ez tényleg problem. Jó lenne egy CS-s gránát kezelés.
  • Jabba
    A gránátot ha +nyomom azonnal eldobja,nem lehet tartani!Elég lenne csak 2-3 mp és aztán odavághatná!
  • Garrett
    BUg: Lagkor a repülő olyan mintha robbana egyet közben meg mégse. OTT van körülötte a tűz, füst, utánna repülök tovább...
  • Timber
    en nem tudom, hogy miert panaszkodtok a sniperre ... nekem pontos ... igaz, hogy mozgo celpontot baromi nehez eltalalni ... de nem lehetetlen. En allo celpontot 10bol 9szer kilovok ... mozgonal ez 10bol 2-3 ... (inkabb az eltalalom szo jobban ideillik .. mert sajnos a torso lovese nem halalos)

Tehat itt csak arrol van szo ami minden esetben. Meg kell szokni a sniper hasznalatat. Nekem inkabb a RtCW sniperehez hasonlitot, mint a MOH:AAehoz.

Tehat sniper pontossag mint bug kihuzva.

Es tovabbra is ... legyszives csak bugokat irni ... osszes tobbi BF1942 duma menjen a masik forumban.
  • Hmuda
    hogty=hogy
    : )
  • Hmuda
    Bazz, tudnád, hogty hányszor akartalak fejbelőni de a sniper bénasága miatt nem sikerült.
  • Hmuda
    Márcsak azért is el van kurva egyvalamiben a sniper, hogy máshova kell célozni hogy eltaláld a delikvenst. Én egy csomószor felmentem a reptéri őrtoronyba sniperkedni. Persze jöttek a japcsik és épp aknázták a repülőket, mikor LAGmentes körülmények között épp dobálta le az aknát a fickó és én pontosan a fejére célzok de persze b*szik eltalálni. Pedig minden meg volt teremtve egy pontos headshothoz. Feküdtem, a célszemély épp egyhelyben állt és dobálta a cuccot (tudom, hogy nem lagzott, mivel folyamatosan mozdott a keze és dobálta az aknákat) és én pont fejre céloztam. Ezen jó lenne javítani, mert így nagyon gány a sniper. Viszont ha ezt kijavítják, akkor mégjobban kellene remegnie a fegyvernek célzásnál.
  • Lacc
    A sniperrel nincs nagy bajom de pl. az assault-ék fegyverén tényleg javíthatnának, főleg a pontosságot illetően, 1 méterről tényleg belemegy 2 tár általába egy emberbe...
  • Garrett
    először is tedd fel az uj detonatort 30.82
    2. Gef2 mx el nem sok jóra számíthatsz állítólag.

De nem tudom nekem Gef4 mx440 em van. Mindenki szidja hogy szar lassú, de a BF, a GTA3, az UT2003, a Mohaa, is TÖKÉLETESEN fut vele 1024x 768 ban. ugyhogy én csak ajánlani tudom. MBár ujabban nem érdemes vid. kártyát venni, kitudja mit hoz a jövő (Trident
  • Hmuda
    A sniper célkereszt mozoghat mivel annyira minimális a mozgás. Mindig sikerül fejre célozniom (persze a LAG miatt soha nem találom el). Viszont kicsit durvának tartom, hogy a sziget legtávolabbi csücskéböl lazén fejbelőnek, mikor a reptéren szaladgálok. Pont jó a sniper ahogy van. Sőt kicsit butítani kéne, mert ez az 5 kilóméterröl fejbelövés kicsit tulzás. Mondjuk berakhatnék, hogy a távolsággal csökken a sebzés (még fejre is).
  • Garrett
    A legfontosabb a lövéseken való javítás lenne, szerintem. Mondják hogy fun, de szerintem nem az mikor 1 m ről 2 tár belemegy máskor meg 20 m ről 2 lövés...

és a sniperen csak a célkereszt mozgását/remegését kellene kikapcsolni.

huu meg tegnap/ma hajnalban még valamit felfedeztem csak nem jut eszembe...
  • Garrett
    a GEf2 miatt...
  • Hmuda
    Ne a minimálist nézd, hanem az optimálist. Ha afölött is 14 körül produkál, akkor siránkozz.
  • Hmuda
    Nekem se fulladt még meg soha. Pedig egyszer volt, hogy a pálya szélén kilőtt egy japcsi és nekem úsznom kellett a partig (kb tartott volna egy óráig), de mikor láttam, hogy már csak 2 perc van hátra, inkább Suicide-oltam. Kb 10 percen át úsztam.
  • Lacc
    Nekem nem kezd el fuldokolni pedig egyszer elúsztam a partról az anyahajóig :D
  • Rincewind
    Teljes menetfelszereléssel? ;)
  • Rincewind
    Netkód valóban lehtne jobb, mert bár nem volt olyan rossz a szerver, mint vártam, de el nem tudom képzeni ezt 64 játékossal.
  • Hmuda
    Vizibumm: hát istenem. Ez valóban hiba.

Én még egyszer se láttam rosszul a spawn pointokat. Mindig vangy japcsi, vagy amcsi, vagy szürke (amikor az ellenség elvágja az utánpótlási útvonalakat és így nem lehet oda respawnolni). Szerintem teljesen reális.

Anyahajó effekt: !!!LAG!!! A hajót kilőtték, de a rajta álló playerek egyszerűen csak LAG-olnak és olyankor állandóan egyhelyben állnak (mint a CS-ben).

Sniper: az tényleg béna.

Flinstones: !!!LAG!!!

Állva futás: !!!LAG!!!

Álló halott: !!!LAG!!!

Nukum fegyver: !!! LAG!!!

Csak a netkódon kell javítani.
  • ReTeK
    autóval bele a vizbe --> erre kigyullad ,hehe bumm bumm

- spekt modban, a katona kezében ninsc semmi (fogja a semmit), hasonlóan a spektelt repülő légcsavarja áll (lehet csak nállam)
  • Timber
    -ja es az alacsony vizben valo bumm bumm auto
  • Timber
    ja igen ami meg van:
    -60 Hz problema
    -a spawn pontok neha teljesen rosszul jelennek meg (csak az segit ha az ellenfel elfoglalja es mi vissza. akkor jo lesz)
    -neha eltunnik az anyahajo. A repulok es a playerek ott lebegnek a viz felett. de az anyahajo .. sehol (mint a MOH:AAban mikor nincs meg a hid a Bridge-n)
  • Timber
    Szoval ami eddig kiderult:
    -sniper gyenge ... testre nem halalos
    -Fredi Beni effekt
    -neha allva fut
    -neha a lelott ellenfel allva marad