BF1942 MPDemo (bugs, etc)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
A sniperrel nincs nagy bajom de pl. az assault-ék fegyverén tényleg javíthatnának, fõleg a pontosságot illetõen, 1 méterrõl tényleg belemegy 2 tár általába egy emberbe...
elõször is tedd fel az uj detonatort 30.82
2. Gef2 mx el nem sok jóra számíthatsz állítólag.

De nem tudom nekem Gef4 mx440 em van. Mindenki szidja hogy szar lassú, de a BF, a GTA3, az UT2003, a Mohaa, is TÖKÉLETESEN fut vele 1024x 768 ban. ugyhogy én csak ajánlani tudom. MBár ujabban nem érdemes vid. kártyát venni, kitudja mit hoz a jövõ (Trident

koszontem.

Hmuda
A sniper célkereszt mozoghat mivel annyira minimális a mozgás. Mindig sikerül fejre célozniom (persze a LAG miatt soha nem találom el). Viszont kicsit durvának tartom, hogy a sziget legtávolabbi csücskéböl lazén fejbelõnek, mikor a reptéren szaladgálok. Pont jó a sniper ahogy van. Sõt kicsit butítani kéne, mert ez az 5 kilóméterröl fejbelövés kicsit tulzás. Mondjuk berakhatnék, hogy a távolsággal csökken a sebzés (még fejre is).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A legfontosabb a lövéseken való javítás lenne, szerintem. Mondják hogy fun, de szerintem nem az mikor 1 m rõl 2 tár belemegy máskor meg 20 m rõl 2 lövés...

és a sniperen csak a célkereszt mozgását/remegését kellene kikapcsolni.

huu meg tegnap/ma hajnalban még valamit felfedeztem csak nem jut eszembe...

koszontem.

a GEf2 miatt...

koszontem.

Hmuda
Ne a minimálist nézd, hanem az optimálist. Ha afölött is 14 körül produkál, akkor siránkozz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nekem se fulladt még meg soha. Pedig egyszer volt, hogy a pálya szélén kilõtt egy japcsi és nekem úsznom kellett a partig (kb tartott volna egy óráig), de mikor láttam, hogy már csak 2 perc van hátra, inkább Suicide-oltam. Kb 10 percen át úsztam.

Lacc
Nekem nem kezd el fuldokolni pedig egyszer elúsztam a partról az anyahajóig 😄
Rincewind
Teljes menetfelszereléssel? 😉
Rincewind
Netkód valóban lehtne jobb, mert bár nem volt olyan rossz a szerver, mint vártam, de el nem tudom képzeni ezt 64 játékossal.
Hmuda
Vizibumm: hát istenem. Ez valóban hiba.

Én még egyszer se láttam rosszul a spawn pointokat. Mindig vangy japcsi, vagy amcsi, vagy szürke (amikor az ellenség elvágja az utánpótlási útvonalakat és így nem lehet oda respawnolni). Szerintem teljesen reális.

Anyahajó effekt: !!!LAG!!! A hajót kilõtték, de a rajta álló playerek egyszerûen csak LAG-olnak és olyankor állandóan egyhelyben állnak (mint a CS-ben).

Sniper: az tényleg béna.

Flinstones: !!!LAG!!!

Állva futás: !!!LAG!!!

Álló halott: !!!LAG!!!

Nukum fegyver: !!! LAG!!!

Csak a netkódon kell javítani.

ReTeK
autóval bele a vizbe --> erre kigyullad ,hehe bumm bumm

- spekt modban, a katona kezében ninsc semmi (fogja a semmit), hasonlóan a spektelt repülõ légcsavarja áll (lehet csak nállam)

Timber
-ja es az alacsony vizben valo bumm bumm auto

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
ja igen ami meg van:
-60 Hz problema
-a spawn pontok neha teljesen rosszul jelennek meg (csak az segit ha az ellenfel elfoglalja es mi vissza. akkor jo lesz)
-neha eltunnik az anyahajo. A repulok es a playerek ott lebegnek a viz felett. de az anyahajo .. sehol (mint a MOH:AAban mikor nincs meg a hid a Bridge-n)

Timber
Szoval ami eddig kiderult:
-sniper gyenge ... testre nem halalos
-Fredi Beni effekt
-neha allva fut
-neha a lelott ellenfel allva marad