386
Ide irjatok bugokat, commenteket (CSAK!) es majd egy csomagban szemelyesen az EAnak elkuldom oket ... hadd oruljenek ^.^
  • Hmuda
    Ez sajna XP-hiba. Nem értem, hogy miért eröltetitek az XP-t. Egy csomú játéknak gondja van vele.
  • Todd
    Senki? :(
  • Todd
    Lenne egy érdekes kérdésem. Mással is előfordult már, hogy a demo kezdésnél egyszerűen elkezd tölteni majd visszadob a Windowsba (XP)? Először a Gef2 MX driverére gondoltam (utsó ASUS driver ami van), ezért letöltöttem a 30.802 es detonatort.
    Ezzel persze nem ment a 60HZ-et megszüntető NV Refreshrate Fix, ezért először -e nélkül próbáltam és végre ment a progi.
    Ezután felinstalláltam a NVRefresh Tool-t (ami 27. es detonátor és fölöttétől müxik) és a játék megint kidob a Winbe.
    Mással is előfordult, hogy a progi összeakad valamelyik 60Hz sz@rságot megszüntető progival?
  • Vidam
    nem tudom mibajotok vana kozelharccal....en ha nem tarazok akkor elg jo hatasfokkal olok..:)

amugy meg EZ NEM csak FPS jatek!
  • Rincewind
    Mi értelme a bugreportnak, ha a játék már arany? :(
  • Vidam
    szerintem a fegyverek eleg pontosak!

na jo egy kicsit lehetnenek pontosabbak, amikor megallok es beceloztam, e sa celkereszt is pontosabb lett...dehat az eletben sincs halalpontos celzas...:) csakugy...:)

mas: a sniper es a puska is lehetne telleg erosebb, habar a sniper nekem sokkal jobban tetszik, mint mohaaban...itt legalabb nem lagzik, mint a kurva mohaaban! attol idegbajt kaptam! UTben is sokat snipeltem, de mohaaban es q3 ban sem tudtam soha! nalam az a ezred masodperc is szamit...:)
  • Veriel
    - 60Hz problémája csak a lámáknak van. nálam 120Hz 1024-ben, fel kell tenni PowerStripet, de egyes driverekben is állítható

- sniper probléma: szerintem tudok célozni, CS-ben, Unrealben mozgó embert elég jó arányban fejbelövök messziről, zoommal és anélkül is. itt mozgó embert eltalálni inkább mák, mint célzás kérdése

- úgy néz ki, ez is egy spray&pray game lesz :(
    a közelharctól sírni lehet

- torony közelében való felrobbanás: lehet bug, de lehet más is. én már szedtem le enginer puskával egy lövéssel NEM füstölő repülőt. igaz, csak kétszer, máskor belelövök 20-at és semmi. biztos van egy érzékeny pontja.

- spawn bug az anyahajón: én is láttam, elég érdekes, ráadásul map elején, még nem lőtték ki
  • Vidam
    mikor?

mert nalam is amikor a hardware hang be volt kapcsolva
  • Hmuda
    Most őszintén. ti még életetekben nem hallottatok a LAg-rol? Magyarországon élünk vazz.
  • Timber
    ez palyahiba .. ilyenkor beakad a kuszobbe ugyanis ... en ezert is ugralok be az ajtokon ^.^

de jegyezve!
  • Garrett
    meg az ajtón való bejutás ama égető problémája, mikor amaz emberem visszautasítja azon szándékomat hogy ebtuszkoljam azon a rohadt ajtón.
  • Timber
    Tehat osszegezzuk, hogy eddig hol tart a lista (nyilvan ...):
    -sniper gyenge
    -a tul sekely vizben is robban a jarmu
    -neha csak ugy felrobban a repulo tornyok kozeleben
    -Fredi Beni effekt (yabba-dabba-doooooo)
    -neha allva fut
    -neha a lelott ellenfel allva marad
    -60 Hz problema
    -a spawn pontok neha teljesen rosszul jelennek meg (csak az segit ha az ellenfel elfoglalja es mi vissza. akkor jo lesz)
    -neha eltunnik az anyahajo. A repulok es a playerek ott lebegnek a viz felett. de az anyahajo .. sehol (mint a MOH:AAban mikor nincs meg a hid a Bridge-n) (ez nem lagg effekt. Az anyahajo aktualisan ott van. nem elsullyedt nem is epp sullyed. Csak egyszeruen nem rajzolja ki.)
    -netkod
    -jatekhoz kapcsolodas utan a szerverkereso nem all le ...
    -repulo teljes vedettseget ad az embernek ... holott uvegbol van az ablaka ^.^ (mi is probaltuk mar ... es meg a foldon allo helyzetben sem tudod leloni az ipset ...)

Egyeb buggyanus dolgok (es talan megoldasok):
    -sniper nem pontos (ez vitathato. szerintem csak hozzaszoktatok a MOH:AA ultra easy sniperkedesehez)
    -add serverbe nem lehet IP-t irni
    -repules kozben robbanas pedig semmi sem tortenik a repcsi megy tovabb (biztos nem bombaztad le magad? mert FF OFF eseteben ez velem is tobbszor elofordult (nem rohogni ott hatul!) ... FF ON eseteben ilyenkor el is halsz ^.^)
    -nem enged respawnolni, meg ha ki is van jelolve bazis akkor sem (ha mas is eszleli ezt akkor megy eggyel elobbi kategoriaba ^.^)
  • Garrett
    nem detonator alapű kártyák, hanem az a detonator driver és az Nvidia kártyákhoz van.

Eénevezése onnan ered hogy vala ama TNT kártya anno és bizony ahhoz kellett egy DETONATOR hogy működjön.

a 30.82 es drivert le lehet szedni a www.nvidia.com, www.terminalhu oldalakról
  • Rincewind
    Komolyra fordítva a szót még bug:
    Néha nem enged respawnolni. Ki van jelölve egy bázisunk és mikor lejáér a visszaszámlálás, kiírja, hogy jelöljek ki egy célpontot, pedig ki van. Volt, hogy 5 percig nem tudtam játszani, mert sehova nem akart respawnolni... :P
  • Rincewind
    A CS-nek! :)
  • Hmuda
    Ha figyelsz, akkor észreveszed, hogy nem a CS-hez hasonlítom, csak azt mondtam, hogy a CS-ben is volt egy hasonló bug.
  • Garrett
    dö én dzsipől ugy kivadasztöm, hogy öröm volt nézni!
  • Goodwill
    sniperrel nem lehet kiszedni a repcsiből az emböröket bammög!
  • Jürgen
    Én regisztráltam a nick-em, mert délután Tressy is így járt :-)
  • Jürgen
    Nem játszottam még vele, de akkor viszont ha ez lag, akkor a netkódot kell fejleszteni, de ez benne van a listában.
  • Hmuda
    Pont ilyen lagprobléma volt a CS-ben is.
  • Jürgen
    Sztem az állva maradás nem lag, hanem hiba. Ha ilyen lag lenne (meg ilyen sok) akkor nem is lehetne játszani
  • Garrett
    Tényleg támogatnám , ha a szerver mellé lenne axisnak és alliednek is egy egy vilco.
    Én esetleg vállalnám is az egyik oldalét ha lenne rá igény!
  • Timber
    ezt nem hiszem, hogy belerakjuk a bug listakba ...

van am general bf1942 chat is ^.^
  • Garrett
    rctclan
  • Timber
    Timber ICQ: 2907244 (180 char+AFA/click)
  • Garrett
    akkor ma este lehet jönni velem nagyokat headbangelni!
  • Hmuda
    - sniper: ok azt lehet küldeni (Bár a pontosságán kellene javítani. Eddig egyetlen embert öltem meg sniperral, de akkopr is jócskán méllé céloztam, mert mozgott mint állat).
    - sekély víz: ez is gáz.
    - repülő robbanás: én még nem találkoztam vele, de ha már két embernek gondja van vele, akkor tőlem mehet.
    - Flinstones: L A G. eL A Gé.
    - állva futás: L A G. eL A Gé.
    - állva marad: L A G. eL A Gé.
    - a 60 Hz problemhez nem értek de én semmi bajt nem tapasztaltam.
    - a respawn pontok hibájával se találkoztam. Mindig a megfelelő frakció nak megfelelően jelezte őket a térképen.
    - Az anyahajó problémát se tapasztaltam még. Mindig vagy ki volt lőve, vagy ott volt. Én még nem láttam lebegő gépeket és embereket.
    - netkód: abszolút szerverfűggő a játék gyorsasága.

A sniperpontosság: én életemben egyszer mohaa-ztam mutiban (azóta is kisért mint rossz szellem az emléke). De akkor se pontos a sniper.

Szerver IP: ezzel mi a gond? Meg kell ynomni az Add server gombot és már lehet is írni az IP-t. Mi ebben olyan nehéz?

Hát én ilyen robbanást nem tapasztaltam. Csak párszor lagzott be repülés közbe, olyankor előfordul néha, hogy hirtelen a vízben vagyok aztán meg ugyanott repülök tovább. Ez is síma L A G.
  • Hmuda
    Nekem is mozod a feje.
  • Garrett
    hmm nekem mindig meredten bámul előre...
    ehhe senkit nem láttam még hogy rázná a fejét!
    -:D
  • Timber
    mozog is de!
  • Garrett
    hm azt a nem et nem tudom minek írtam oda...
  • Garrett
    jah és még valami ez nem bug csak ötlet.
    Ha benn ülsz az autóban nem és egérrel nézel körbekörbe nem látszódik a modellen. Sokkal jobb lenne ha a feje is mozogna az autóban ülés közben!

Gedappa :D
  • Garrett
    azt hittem buggyanós :D
  • Garrett
    jah eszmbejutott amit reggel akartam:

az ajtóknál beakad az ember mikor be akarok menni, és néha bizony komoly másodpercekbe elik mire bejutok!
  • Timber
    buggyanus (ejtsd: bug gyanus ^.^)
  • Hmuda
    Nyilván. : )))
  • Timber
    Tehat osszegezzuk, hogy eddig hol tart a lista (nyilvan ...):
    -sniper gyenge
    -a tul sekely vizben is robban a jarmu
    -neha csak ugy felrobban a repulo tornyok kozeleben
    -Fredi Beni effekt (yabba-dabba-doooooo)
    -neha allva fut
    -neha a lelott ellenfel allva marad
    -60 Hz problema
    -a spawn pontok neha teljesen rosszul jelennek meg (csak az segit ha az ellenfel elfoglalja es mi vissza. akkor jo lesz)
    -neha eltunnik az anyahajo. A repulok es a playerek ott lebegnek a viz felett. de az anyahajo .. sehol (mint a MOH:AAban mikor nincs meg a hid a Bridge-n) (ez nem lagg effekt. Az anyahajo aktualisan ott van. nem elsullyedt nem is epp sullyed. Csak egyszeruen nem rajzolja ki.)
    -netkod

Egyeb buggyanus dolgok (es talan megoldasok):
    -sniper nem pontos (ez vitathato. szerintem csak hozzaszoktatok a MOH:AA ultra easy sniperkedesehez)
    -add serverbe nem lehet IP-t irni
    -repules kozben robbanas pedig semmi sem tortenik a repcsi megy tovabb (biztos nem bombaztad le magad? mert FF OFF eseteben ez velem is tobbszor elofordult (nem rohogni ott hatul!) ... FF ON eseteben ilyenkor el is halsz ^.^)
  • Garrett
    nyilván ha a bugokról beszélnénk akkor nyilván előrébb jutnánk annál ahol most nyilván tarthatunk, mert nyilván ahogy mindenki látja nem a nyilvánvaló bugokról beszélünk, hanem nyilván azt akarjuk bebizonyítani egymásnak ki bír tobb nyilvánnal értelmes, másnéven nyilvánvaló mondatokat alkotni.

Nyilván ez a gumiszobában elmenne.

I Rock :DD
  • Hmuda
    Nyilvá hülye vita nyilván. nyilván inkább kéne a nyilvánvaló bugokról beszélni nyilván. : )))