BF1942 MPDemo (bugs, etc)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ha valamit nem irsz le akkor azt nem tudom tovabbitani a Zolynak ... de hidd el ... inkabb toltse be az oldalt mint, hogy maradjon valami ...
SZOVAL HOLGYEK URAK >>> PANASZRA FEL >>> IRNI MINDENT!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Masik meg az hogy baaz nekimegyek haturol elenfelnek es mar egy tarat lottem bele a fejebe meg mindehobva erre megfodrul es nekem full eletem van de aze egybol megol... jaja de idegesit.
Igaz volt mar olyan hogy Stalingradba 3-man ott probaltak elbujni eggy haz melle hogy granatokat dobajanak az ablakon es en fergeteges sebeseggel hafturo mindaharmal vegeztem egy tarral😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. Netkód: katasztrófa!!! Ez a legrosszabb mióta szervereket farigcsálunk. Tuti kapcsolat és egy p4 2,2 -es 512 RAM -os szerveren lagol. Röhejes szar! A leírás alapján ez a szerver 64 playerre optimális! MUHA HA HA HA!!!!
2. Sebzési rendszer. No comment... nem érdemes errõl mit írni, mert vicc ami van.
3. Dedikált szerver: semmi sem állítható, paraméterezhetõ normálisan, úgy, ahogy egy ilyet kéne. Még arra is lusták voltak, hogy egyszerûsítsék az admin parancsokat... Azt már nem is mondom, hogy fix admin pass -t be se lehet neki varrni... pfffff
Ha nem javítják ezeket a gáma (nálam legalábbis) halálra van ítélve!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
A dzsippbe elkezdtem pakolni az engineer cuccait!
Kezdtem az aknákkal, majd mikor elfogytak, jöttek a dinamitok. Egy idõ után, amikor a hátulja már fullos volt a dzsipp mintha viz alá került volna, félig belesüppedt a homokba. Miután beleültem, normálisan ment tovább. A fullban még nem próbáltam, ez most jutott eszembe.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem lenne is egy ilyen, repülörõl nézve a tájkép elég randa 😊

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
ugyan mar kint van a full ... de meg mindig lehetne irni a bugokat ^.^
Szoval tessek bugokat irni es csak azokat ...
BF-es chattolas menjen a sajat forumaban ^.^
A ti kung-futok nem erős!
A ti kung-futok nem erős!
Ez az én találmányom! Kérdezd csak meg zaburt. 😊) Tölem lesték el a genyák. 😊
Minor bugok:
- mostmár minden kör elején újra állítja a game a gammát
- a server elõbb kéri a jelszót, és utána ellenõrzi, hogy tele van-e a server. ASE-ban nem gond, de ingame menübõl roppant idegesítõ
- túl magy a különbség különbözõ repülõgépek esetén a mouse sensitivityk között. lehet, hogy reális, hogy a kis géppel könnyebb fordulni, de a gyakorlatban csak sensitivity váltás, felesleges és zavaró
Major bugok:
- macerás a fegyverváltás, legalábbis a prev. és next weaponnal, görgõvel
- a netcode szörnyû, ha mozog az ember, elé kell lõni, ami sniper vagy engineer fegyverrel, közelre különösen frusztráló
- a jeepbe berakott dinamitot nem lehet felrobbantani, ha a jeep nekiütközött a tanknak, pedig elég hatékony antitank fegyver lehetne
- bizonyos távolságról nem látni, hol robban a hajón a lövegbõl kilõtt cucc. ez egyrészt érthetetlen, mert a csobbanás látszik, másrészt zavaró, mert nem tudom, hol lövöm a hajót (a repülõgépek spawnhelyén próbálnám, distance 100%)
- idõnként gond van a zászlóváltással
megjelent a patch tehat lehet ujra irogatni a hibakat ...
a lista most ures.
amit rogton rarakok:
-az FPS problema ... neha lemegy iszonyatosan alacsony FPSre a jatek ... par masodpercig csinalja aztan minden vissza a regi kerekvagasba. Ezt mar jeleztek tobben is ... jo lenne ha azok akik ilyen problemaval talalkoznak irnak a vid kartya/driver dolgot is melle ^.^
1. Spóroltak az anyaggal
2. Azért még olyan súlyú járgány kellett ami el is tud indulni
Lásd: Kelly hõsei; Sherman vs Tigris

http://www.pagehosting.co.uk/rf/
http://dl.winsite.com/bin/downl?win95/sysutil/reforce.zip|655|10000000036307
Sherman tank egy lövéssel kicsinálta a japán tankot. Ez nem volt mindig igy, de egy ilyenre tisztán amléxem! Anyáztam is rendesen, mert elég sokat vártam a tankra és aztán újonnan bekaptam egy találatot és banng. Ez bug, vagy télleg ilyen gyenge lenne a japán tank???
Elég egy link is! Elõre is THX!
Van egy BIG próblémánk, biztos van megoldás valamelyik fórumon, de 2 nap alatt kinéztük a szemünket és nem találtuk!
Probléma:
Ha bármilyen megoldással kijavítjuk a WinXP-ben a refresh próblémát (bármilyen kombinációban! Refreshlock/Refreshfix/Refresh-Force/Rage Tweaker/etc) géptõl és videókártyától függetlenül NEM indul el többé a Battlefield egyik demója se!!!
Segítsen valaki, please!!!

szerintem a BF egy nagyon jo FPS ... csak a nagy terep miatt teljesen mas gondolkodast es strategiat kovetel mint mondjuk egy Quake vagy UT ... vagy MOH:AA
De ha becelozta, akkor mar nagyjabol pontos (ejtsd: pontos).
Az, hogy neha akkor sem oda lo mindig, az a net miatt van. 😞 Ezt tapasztalatbol mondom, mivel mint ahogy azt mar fent emlitettem, ha szerver voltam semmilyen problemam nem volt a celzassal.
Masik: ezt is elmondtuk mar korabban: a BF nem FPS ne is vard ugyanazt tole, mint a mohaatol, vagy az UT tol, vagy a DOOM 2-tol.... ott a kisebb zart terek miatt tok mas az egesz jatekmenet. Aki tribesezett mar, az tudja, hogy ott is nagyjabol ilyen volt, mint a BF ben...csak a Tribes jobban el volt baszva! 😊
A Halora mondjuk kivancsi volnek! 😊
Tehat: vagy pontosabb a Geppityu, ertsd: olyan volna, mintha mindig celzott lovest tudnal leadni, meg futas kozben is....ami ugyebar teljesen realis..😊)) de akor gyengiteni kell az erejen, vagy marad ilyen, ami akar tetszik akar nem, megkozeliti a realis szintet.
CSAK A KURVA NETKODOT JAVITSAK KI!!!!!!!!!!!
Kiscsakok! a Roket loncser az nem egyenlo granat vetovel! Ennek nem az a celja, hogy oriasi hatosugarban robbanjon, es 15 meters korben mindnet elpusztitson...arra ott vannak az orosz diplomatataska meretu atombombak.
A Pancelokol lenyege, mint ahogy a neve is mutatja, athatolni a pancelozott dlgokon, es azt felrobbantani.
Es ha elolvastatok volna figyelmesen a readmet, vagya tippeket, akkor lathatjatok, hogy hatulrol eleg egy loves egy Shermannak, oldalrol mondjuk ketto. Ez nem bug, hanem a tankok legerosebbena elolrol voltak pancelozva, de hatulrol nem nagyon. Kivetel persze a kesobbi modellek, Tigris, Elefant (fu ez a kedvencem! 😊 )
Tehat errol ennyit.
Szoval:
-Kozelharc: nem tudom mi bajotok van vele ... nekem semmi ... tobbeknek semmi ... ha valami nem megy nektek akkor az nem egybol bug. Akkor bug ha tobben jelzik ... es senki nem jelzi az ellenkezojet. Annak eldontese, hogy a kozelharc szar-e vagy sem ... egyeni velemeny. Akinek nem megy annak az. Szerintem semmi baj nincs vele.
-Buglista ... mint azt mar tobbszor kifejtettem a listat szemelyesen az egyik DICE-os fejlesztonek adom oda. Sot mar adtam is oda. Sot itt is elolvasta mar tobbszor is.