BF1942 MPDemo (bugs, etc)

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SGP
Annyi a bug, hogy lehetetlen lenne felsorolni...
Pano
meghalt a forum?😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Scooby
Nem bug, inkább zavaró, ha hegyoldalban lehasalok emberkémmel....
KreeztalCODE
akkor teljen ...

ha valamit nem irsz le akkor azt nem tudom tovabbitani a Zolynak ... de hidd el ... inkabb toltse be az oldalt mint, hogy maradjon valami ...

SZOVAL HOLGYEK URAK >>> PANASZRA FEL >>> IRNI MINDENT!
The Garrett
Nah a névkiírás néha átlóg a falon.... és így messzirõl is tudom ki van dobozban 😄!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pano
................

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Ennek örülök

Pano
Na igen. Én abba is hagytam a BF-ezést, addig nem fogok hozzányulni amíg normális nem lesz a sebzésrendszer...

Sephi
Ha ez semmi! Akkor vagyol el igazan amikor eppen repulok es latom a tankot es akkor gyors pillantas a terkepre ahol !!neha!! egyszeruen nem mutassa hogy az egy team member es akkor halal utan van kedves igen volgar beszolasokat lenmyomni. Oszt akkor en micsinajak ha a terkepen meg se jelenik hogy o lenne az.

Masik meg az hogy baaz nekimegyek haturol elenfelnek es mar egy tarat lottem bele a fejebe meg mindehobva erre megfodrul es nekem full eletem van de aze egybol megol... jaja de idegesit.

Igaz volt mar olyan hogy Stalingradba 3-man ott probaltak elbujni eggy haz melle hogy granatokat dobajanak az ablakon es en fergeteges sebeseggel hafturo mindaharmal vegeztem egy tarral😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dud [OBI]
Ha belekezdenék a bugok sorolásába, betelne ez az oldal. De hármat a szerintem legsúlyosabb hármat leírom:
1. Netkód: katasztrófa!!! Ez a legrosszabb mióta szervereket farigcsálunk. Tuti kapcsolat és egy p4 2,2 -es 512 RAM -os szerveren lagol. Röhejes szar! A leírás alapján ez a szerver 64 playerre optimális! MUHA HA HA HA!!!!
2. Sebzési rendszer. No comment... nem érdemes errõl mit írni, mert vicc ami van.
3. Dedikált szerver: semmi sem állítható, paraméterezhetõ normálisan, úgy, ahogy egy ilyet kéne. Még arra is lusták voltak, hogy egyszerûsítsék az admin parancsokat... Azt már nem is mondom, hogy fix admin pass -t be se lehet neki varrni... pfffff

Ha nem javítják ezeket a gáma (nálam legalábbis) halálra van ítélve!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

KreeztalCODE
ja es topikkal ellentetben NEM CSAK MP DEMO ^.^
de CSAK BUGS
KreeztalCODE
a DICE folyamatosan dolgozik mindenfele javitason ... szoval ne legyetek lustak es irjatok a sok sok bugot/javaslatot/otletet/kivanalmat ide.
KreeztalCODE
1.1ben javitva ^.^
Blasta
Eszembe jutott valami, amit még a multidemoban láttam:

A dzsippbe elkezdtem pakolni az engineer cuccait!
Kezdtem az aknákkal, majd mikor elfogytak, jöttek a dinamitok. Egy idõ után, amikor a hátulja már fullos volt a dzsipp mintha viz alá került volna, félig belesüppedt a homokba. Miután beleültem, normálisan ment tovább. A fullban még nem próbáltam, ez most jutott eszembe.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The Garrett
Nekem a tereptárgyakkal való jármûütközés nem tetszik.. elkezd összevissza remegni ahelyett hogy megállna egyhelyben.

Pano
De csak ezen a pályán. a többivel no problem

Pano
Szia!

Nekem lenne is egy ilyen, repülörõl nézve a tájkép elég randa 😊

Rambo [OBI]
Ezt az OFP kezelte igazán jól.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

KreeztalCODE
nnnna ...
ugyan mar kint van a full ... de meg mindig lehetne irni a bugokat ^.^

Szoval tessek bugokat irni es csak azokat ...
BF-es chattolas menjen a sajat forumaban ^.^
The Garrett
ja ja ezt tanusítom PAintball ROXXX. És még mindig nem tettem le egy scene paintball party megszervezésérõl!

DonnieBrasco
Ezért baromi nehéz IRL is mozgó célpontot eltalálni.... aki már nyoott paintballt az tudja : JÓJÓ az a lövedék tényleg baromi lassú 😊

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Sylvie, ha elég messzire lõsz (pl Sniper) akkor IRL is elé kell célozni 😊) Az a CS hülyesége volt hogy egyidõre vette a lövést és a találatot... netes játékban persze lehet, hogy ez az élvezhetõbb (CS), de nem reális 😊....

A ti kung-futok nem erős!

DF|Sylvie
Spanyolviasz, baby 😊
I.C.ram
Ennek az upgradelt verziója az, hogy dinamitot bel a jeepbe, és úgy bele a tankba. 😊
I.C.ram
"a jeepbe berakott dinamitot nem lehet felrobbantani, ha a jeep nekiütközött a tanknak, pedig elég hatékony antitank fegyver lehetne"

Ez az én találmányom! Kérdezd csak meg zaburt. 😊) Tölem lesték el a genyák. 😊
DF|Sylvie
Akkor jön az én buglistám, gondolom, lesznek átfedések, sorry:

Minor bugok:
- mostmár minden kör elején újra állítja a game a gammát

- a server elõbb kéri a jelszót, és utána ellenõrzi, hogy tele van-e a server. ASE-ban nem gond, de ingame menübõl roppant idegesítõ

- túl magy a különbség különbözõ repülõgépek esetén a mouse sensitivityk között. lehet, hogy reális, hogy a kis géppel könnyebb fordulni, de a gyakorlatban csak sensitivity váltás, felesleges és zavaró

Major bugok:
- macerás a fegyverváltás, legalábbis a prev. és next weaponnal, görgõvel

- a netcode szörnyû, ha mozog az ember, elé kell lõni, ami sniper vagy engineer fegyverrel, közelre különösen frusztráló

- a jeepbe berakott dinamitot nem lehet felrobbantani, ha a jeep nekiütközött a tanknak, pedig elég hatékony antitank fegyver lehetne

- bizonyos távolságról nem látni, hol robban a hajón a lövegbõl kilõtt cucc. ez egyrészt érthetetlen, mert a csobbanás látszik, másrészt zavaró, mert nem tudom, hol lövöm a hajót (a repülõgépek spawnhelyén próbálnám, distance 100%)

- idõnként gond van a zászlóváltással
KreeztalCODE
nnnna
megjelent a patch tehat lehet ujra irogatni a hibakat ...

a lista most ures.

amit rogton rarakok:

-az FPS problema ... neha lemegy iszonyatosan alacsony FPSre a jatek ... par masodpercig csinalja aztan minden vissza a regi kerekvagasba. Ezt mar jeleztek tobben is ... jo lenne ha azok akik ilyen problemaval talalkoznak irnak a vid kartya/driver dolgot is melle ^.^
Blasta
Ez oké, de eddig én úgy tudtam, hogy a jármüvek nincsenek találati részekre bontva...

Lásd többi fórum: Ez nem hiba a legtöbb páncélos jármû oldalsó és hátulsó páncélzata sokkal vékonyabb (hátúl leginkább!), mert:
1. Spóroltak az anyaggal
2. Azért még olyan súlyú járgány kellett ami el is tud indulni

Lásd: Kelly hõsei; Sherman vs Tigris

Azért érdekelne, hogy miként fogsz UTÁNA BF-el játszani ha nem indul!

Refresh-Force 1.1
http://www.pagehosting.co.uk/rf/

http://dl.winsite.com/bin/downl?win95/sysutil/reforce.zip|655|10000000036307

Blasta
És egy bug (??), amit a hétvégén vettem észre!

Sherman tank egy lövéssel kicsinálta a japán tankot. Ez nem volt mindig igy, de egy ilyenre tisztán amléxem! Anyáztam is rendesen, mert elég sokat vártam a tankra és aztán újonnan bekaptam egy találatot és banng. Ez bug, vagy télleg ilyen gyenge lenne a japán tank???

Blasta
Nekem a BF-tõl teljesen függetlenül kellene egy refresfix, ami megy az új 40.x-es detonátorral, mert a régiek nem települnek fel erre a meghajtóra és kifolyik a szemem lassan....

Elég egy link is! Elõre is THX!

Segítség!!!
Van egy BIG próblémánk, biztos van megoldás valamelyik fórumon, de 2 nap alatt kinéztük a szemünket és nem találtuk!

Probléma:
Ha bármilyen megoldással kijavítjuk a WinXP-ben a refresh próblémát (bármilyen kombinációban! Refreshlock/Refreshfix/Refresh-Force/Rage Tweaker/etc) géptõl és videókártyától függetlenül NEM indul el többé a Battlefield egyik demója se!!!

Segítsen valaki, please!!!

G. Joe
df-bf

http://deathfellows.hu/

The Garrett
jah és lemaradt hogy: WALLHACK YEAH 😄

The Garrett

Ez ám a beszéd, ecsém
The Garrett
de a fekvõ ember futva lõ a legjobban.

KreeztalCODE
igen ... azert is irtam oda. ^.^
Mu*][*h4pHu|{4
szerinted

KreeztalCODE
pontosan ... ezt fejtegetem en is ... hogy egy allo ember teljesen maskepp lo mint egy fekvo ... es futva meg plane ...

szerintem a BF egy nagyon jo FPS ... csak a nagy terep miatt teljesen mas gondolkodast es strategiat kovetel mint mondjuk egy Quake vagy UT ... vagy MOH:AA
Vidam
Masik kozelharc: ennek fo gondja a kurva netcodeban van, ugyanis hiaba van 5 pingem, ha ele kell celoznom, mert nem lo oda, ahova celoztam! DE!!! amikor en voltam a szerver, akkor nekem tokeletesen ment! Masik, probaltal mar geppisztollyal loni? en mar igen... edes egy ecsem! hat ha csipobol losz, akkor ne is szamits pontos lovesekre! Ebbol a szempontbol telleg jo, hogy amig nagya celkereszt, addig random helyre lo, azon a celteruleten belul... 😊
De ha becelozta, akkor mar nagyjabol pontos (ejtsd: pontos).

Az, hogy neha akkor sem oda lo mindig, az a net miatt van. 😞 Ezt tapasztalatbol mondom, mivel mint ahogy azt mar fent emlitettem, ha szerver voltam semmilyen problemam nem volt a celzassal.

Masik: ezt is elmondtuk mar korabban: a BF nem FPS ne is vard ugyanazt tole, mint a mohaatol, vagy az UT tol, vagy a DOOM 2-tol.... ott a kisebb zart terek miatt tok mas az egesz jatekmenet. Aki tribesezett mar, az tudja, hogy ott is nagyjabol ilyen volt, mint a BF ben...csak a Tribes jobban el volt baszva! 😊

A Halora mondjuk kivancsi volnek! 😊

Tehat: vagy pontosabb a Geppityu, ertsd: olyan volna, mintha mindig celzott lovest tudnal leadni, meg futas kozben is....ami ugyebar teljesen realis..😊)) de akor gyengiteni kell az erejen, vagy marad ilyen, ami akar tetszik akar nem, megkozeliti a realis szintet.

CSAK A KURVA NETKODOT JAVITSAK KI!!!!!!!!!!!
Vidam
Lasd "Solyom Vegveszelyben"!

Kiscsakok! a Roket loncser az nem egyenlo granat vetovel! Ennek nem az a celja, hogy oriasi hatosugarban robbanjon, es 15 meters korben mindnet elpusztitson...arra ott vannak az orosz diplomatataska meretu atombombak.

A Pancelokol lenyege, mint ahogy a neve is mutatja, athatolni a pancelozott dlgokon, es azt felrobbantani.

Es ha elolvastatok volna figyelmesen a readmet, vagya tippeket, akkor lathatjatok, hogy hatulrol eleg egy loves egy Shermannak, oldalrol mondjuk ketto. Ez nem bug, hanem a tankok legerosebbena elolrol voltak pancelozva, de hatulrol nem nagyon. Kivetel persze a kesobbi modellek, Tigris, Elefant (fu ez a kedvencem! 😊 )

Tehat errol ennyit.
KreeztalCODE
es tobb kozom van hozza mint barmelyikotoknek ... sot ... neked nincs semmi kozod hozza .... bi-bi-bi!!!! ^.^
KreeztalCODE
lol ... eljenek a MOH:AA nagy harcosai ... hip-hip ... HURRA!
Ne merd a szadra venni a mohat semmi kozod hozza! en sem szidom BF et!!!!
KreeztalCODE
ja es FF off vagy FF on volt?
KreeztalCODE
en ugy gondolom, hogy a bazooka lovedek amiatt igen hatastalan az ember ellen, hogy valamelyest megorizze a kiegyensulyozottsagot. Hisz ha a bazooka hatasos lenne ember ellen, akkor a csapat 75%-a azzal lenne. Az meg nem hinnem, hogy barkinek is kellene ...
KreeztalCODE
en ugy erzem, hogy az egymas fikazasa teljesen felesleges. Szoval vagy hagyd abba ... vagy menjunk vissza vele a MOH:AA topikba ... oda jobban illik. A MOH:AA scene-t mar tonkretettek a flamek ... innen keretik mellozni.

Szoval:
-Kozelharc: nem tudom mi bajotok van vele ... nekem semmi ... tobbeknek semmi ... ha valami nem megy nektek akkor az nem egybol bug. Akkor bug ha tobben jelzik ... es senki nem jelzi az ellenkezojet. Annak eldontese, hogy a kozelharc szar-e vagy sem ... egyeni velemeny. Akinek nem megy annak az. Szerintem semmi baj nincs vele.
-Buglista ... mint azt mar tobbszor kifejtettem a listat szemelyesen az egyik DICE-os fejlesztonek adom oda. Sot mar adtam is oda. Sot itt is elolvasta mar tobbszor is.
Oldal 1 / 8Következő →