BF1942 MPDemo (bugs, etc)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G. Joe
NOs ha megfelelõ helyen talál el a jeep, akkor kb 95%-os sérüéélst okoz a tanknak, vagyis ha már kaptál egy gránátot, akkor keresheted is a következõ respawnm helyet!!!!!!!

http://deathfellows.hu/

Hmuda
Csak a jeep robban fel, a tank még kiáll pár rohamot. Amúgy csak gratulálni tudok, hogy pár beírás alapján már elitéled a gamét. Csak így tovább.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

aszem mst ment el a kedve ma játéktól igaz még nem szedte mel de ez azért érdekes.. belerohanok a tankba a dzsipel és felrobban? na jó hagyjuk nem kötexem

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Jaja, akkor legszivesebben megfolytanám....nemtom kit...aki lehközelebb áll...nem, inkább nekiszállok dzsippel... áhh, mind1...

hiba
Tipukusan idegolo tud lennei mikor el akarok kotni egy tankot es kitesz a toronyuba DISZMADARNAK 😊

hiba
Ok en is elnezest kerek a tulzott vehemenciam miatt 😊

Jóvan bocs senkit nem akartam megsérteni de elején én se tudtam...

Igaz, nekem is volt olyan hogy még mielött kilõnének beszállok tankba, erre betesz tetõre... BANG! Egy csúnya rossz golyó vetett véget szegény kis claw életének...

hiba
nem azt irtam hogy nem tudok valtani...ha mar ilyen nagyokos vagy, hogy ismered a szamokat.
en csak 2-ig tudok szamolni de az a tankban eleg.

hiba
lovegtornyos akarom mondani sofor.

hiba
lovegtornyos akarom mondani sofor.

hiba
Hol a geppityus leszel, hol lovegtornyos.

Namost akkor kezdj el barkobazni hogy mit nyomjal.
Ez igy szar.

hiba
alj oda a tank melle es szalj be...

hiba
JAJA TE BENA NE IDEGESITS MAR!

Rincewind
Jó ezt tudni. Legközelebb már seggbe fogom lõni a tankot!
Jajj nekem tinektek fogalmatok sincs mire valók a SZÁMOK? Tudjátok: 1,2,3,4,5,6... Helycsere a jármûben vazz!

Pharaoh
A tankba hátulról csak egy bazooka kell és el is van intézve, mivel ott a leggyengébb a páncélzata.

hiba
A tank fara.

Rincewind
Mi a megfelelõ hely???
Nekem általában 3 bazooka találat iktat ki egy tankot... 😞
hiba
Nem bug de nem is ertem 😊
Amikor egy jarmube beszallunk pl egy tank mellett allunk mitol fugg hogy hova fog ultetni??
Mert nem jottem ra hogyha egy ures tank melett allok akkor miert kerulok a lovegtoronyba geppuskasnak. Ez random?
Kene egy fontossagi sorrend.
1. sofor
2. tuzer
3. utas

hiba
Teszt end.
Egyetlan bazooka vegez egy tankal(100) ha megfelelo helyen celbatalal...

Krinyo
ha magaddal rántasz 2 embert(a tankban) akkor nincs - pont

hiba
na most: bazooak teszt kovetkezik 😊

Krinyo
De te kiugrottál!
Én nem.Én bin ladentõl tanultam,belekell rohanni ezerrel 😊

hiba
Titanok harca: 2 tank utkozese 50-50% veszteseget jeelnt.
Ha a pancelozott csapatszallitoval vagodok neki a tanknak mindossze 10%ot szebez viszont az 0-ra redukalodik.

Krinyo
ha õ már halott ,akkor a tank és a mérnök is... 😄

hiba
Ha kiugrok nem robban fel a tank. Gondolom a sebessegebol veszit a jeep. Igy is alig eltem tul (ha a tank is felrobbanna tuti nem elnem tul tehat egyetlen megoldas belahajtani a tankbi amilyen gyorsan csak tudsz es nem kell kiszalni - kivetel ha tudod hogy mar nincs 100on 😊 )

Krinyo
valoszínû...

Rincewind
Egyszer 20% maradt, másszor meg alapból felrobbant! Akkor szerintem kiegyezhetünk abban, hogy a sebzés a sebességtõl fögg és ezexerint nekem anno nem sikerült elég gyorsan belemenni a nankba és ezért kellett hozzá 3-szor belemenni. 😊
Krinyo
csak a lényeg a tank halál volt

Krinyo
A jeep is felrobbant,még jó hogy 😊

Rincewind
Ne ez már két féle észrevétel... 😄
Rincewind
MEnnyit módosul a dolog akkor, ha elõtte kiugrasz a dzsipbõl és úgy rohansz neki? A lassulás eredményez sebzés csökkenést?
Krinyo
Tnak=tank 😊

Krinyo
Kipróbáltam egy jeep vs tankot.
Ezerrel beleszáltam jeeppel a tankba és a Tnak felrobbant 😊

hiba
USA tank USA jeep-et 1 lovessel kb 90%ra redukalta. (oldarol elorol uannyi) de megmaradt - 2 loves fix ha 100on van a jeep.

Ezek utan a 10hps jeepel belegangoltam a tankba a robbanas & a jeep valamint jomagam halala utan a tank kb 20%ban maradt meg.

Rincewind
Hát lehet, deazért fura... :/
Mind1, tudod mit? Mindenki azt mondja, hogy két lövés, én már találkoztam az ellenkezõjével, de ezexerint csak véletlen volt, sz'al neked van igazad akkor! 😉
Krinyo
nemtom hol jáccol de ha 32 emberrel akkor valszeg hohy 1xsem vol full hp!

Rincewind
Menj már... 😊
Egyébént nagyon él bennem a kép, hogy vezetem a tankot jön felém egy dzsip, lövök és bumm már száll a levegõben! ezexerint egyszer se volt full HP-n? Éppen meglehet csak furcsa, mert asszem bazookából elég egy dzsipbe egy. Tehát akkor bazooka erõsebb, mint a tank lövege??? 😛
hiba
es gondolom a sebesseg is szamit. (ha pl a tank szembe megy a szaguldo jeepel...)

hiba
verziok:

Usa tank - Usa jeep.
Usa tank - Jap jeep.
Jap tank - Jap jeep.
Jap tank - Usa jeep.

Ha mar probalgattok akkor mindent!

hiba
Na en is kiprobalom!😊
Csak azert mert tegnap annyi bosszusagot okoztak a jeepesek (meg egy csapattars halalat is az en szamlamra irta miutan felrobbant tank).

Krinyo
akkor 2 különbözõ tanknak mentél 😄D

Rincewind
Ezt viszont tényleg ne mondjátok!
Komolyan mentem bele dzsippel kétszer egymás után ugyanannak a tanknak és nem robbant fel...
Krinyo
Mondom hogy sérült volt!!

Krinyo
3/4 ét nem 1/3 át 😄

Rincewind
1/3-át! Tehát 3-szor kell belerohanni és felrobbanni, hogy kimúljon egy tank! Hol itt a logikátlanság? BAzookából és 3 találat kell bele (esetleg 4).
Dzsipet meg lõttem már szét egy tank lövéssel!!!
Krinyo
Szal ez igy nevetséges!
Mindenképpen jólenne kijavítani

Krinyo
1.Te se oktass ki,én azóta nyomom amióta Zerocool felrakta a GS oldalra.Én most kipróbáltam és 2 lövés kell.1ébként nemcsak én mondom ezt... 😊

Lacc
Tényleg két lövés a dzsip, kipróbáltam most. De ha belelõsz egyet aztán még megszórod golyóval akkor felrobban. De az tényleg röhej hogy nekimegy a jeep a tanknak és leveszi a tank páncéljának kb. 3/4 vagy több részét! Ezen azétt kéne még állítani.