386
Ide irjatok bugokat, commenteket (CSAK!) es majd egy csomagban szemelyesen az EAnak elkuldom oket ... hadd oruljenek ^.^
-
Hazzard #298 show detailsnál.. GAYSPY SUXX -
Hazzard #297 (nem bf1942 bug=)) )
nektek nem csinál olyat a gayspy hogy a nevek helyett ? jel lesz? -
Hazzard #296 kérdés: ha gyorsítasz a repcsivel (levegőben) magától emelkedik fel az orra vagy az én joystickom van szarul bekalibrálva? -
Hazzard #295 bug: hajó orra kicsit belemegy a sekély vízbe.. mozdíthatatlan.. (kicsit irreális) -
Hazzard #294 látod, látod átrázott téged aza Qrva tank=) -
Hazzard #293 nekem is axelero van és semmi gáz.. -
#292 Akkor tévedtem. : )))
Úgy emlékezetem, hogy izombol belegázoltam a tankba és csak füstölt. Na mindegy. : ))) -
#291 Ejnye bejnye Hmuda! Isteni haragom ezennel lesujt read :)
Kiprobaltam Usa oldalon:
Tankba 1000rel oldalrol - Vege
Tankba 1000rel hatulrol - Vege
Tankba 1000rel elorol - Vege
Az en modszeremmel mindig szetmegy a tank.
Halali vagyok :) -
#290 Komolyan modom. : )))
Max akkor halhat meg, ha a seggét kapod telibe. Az a legsérülékenyebb. -
#289 Na akkor ismet kiprobalom de ha bloffolsz! grrr isteni haragom lesujt read! :)
-
#288 De a legfelelő oldalrol is kell. Nemegyszer előfordult, hogy maximális sebességgel, lejtőröl lefelé gyorsulva belea tank közepébe és csak füstölésre tudtam késztetni vele. Pedig nem ugrottam ki, hanem végig kamikazéztam a dolgot. -
#287 Nem igaz. Tank felrobban ha belengangolsz megfelelo sebesseggel egy sima jeep-el akkor is ha 100on volt a "hp"-ja. -
#286 Van nekunk jo nagy pingunk!
(hehehe aztmondtam a gazdanknak mar van ...) (La vache .. hozzatok a la vache-t) -
#285 errol 2 vicc is eszembe jut. (egyiksem humoros szoval kerek mindenkit, hogy teljes fapofaval olvassa vegig)
1.
Szoke no megy a kocsiszerelohoz.
-Kisse osszetortem a kocsimat.
-Ertem ... es hogyan?
-Hat picit nekimentem a falnak ...
Szerelo ranez a kocsira majd igy fordul a holgyhoz:
-Na es hanyszor?
2.
Szoke no parkolni keszul de belemeny az elotte levo kocsiba. Hat gyorsan tolatva probalja korrigalni, de igy meg a mogotte allo kocsinak utkozik. Kozelben allo rendor latvan a tortenteket oda is megy hozza es imigyen kerdezi:
-Asszonyom ... dontse el, hogy parkolni ohajt vagy inkabb snookerezni.
(Ide most bevagunk jo kis gepi rohogest ... valszonuleg azon a fokozaton ahol mar az a vinnyogva hahotazo no is hallatszik.) -
Xboxman #284 Nálam az Axelero-nál van a hiba!Tiszta ideg vagyok 100%packet loss és 200 feletti PING-ek!Axelero suxx!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#283 De most elvileg nincs magyar szerver. : ((( -
#282 A külföldi szerverek vagy nagyon jók (és akkor tele vannak, vagy nagyon rosszak. Amúgy magyar szerveren mindnkinek átlag 60-70 körül van. -
Xboxman #281 Nektek milyenek a PING-jeitek?Nekem állati szarok a legkissebb 170-a többi csak több!Ez normális?ADSL-em van! -
Xboxman #280 Csá all!
Tud valaki magyar szervert? -
#279 Gondolom a "kevésbépáncélozott" helyre gondolsz. : ) Ki fogom próbálni holnap, hogy ott mennyire sérül az ütközéstöl. : ) -
#278 NOs ha megfelelő helyen talál el a jeep, akkor kb 95%-os sérüéélst okoz a tanknak, vagyis ha már kaptál egy gránátot, akkor keresheted is a következő respawnm helyet!!!!!!! -
#276 Csak a jeep robban fel, a tank még kiáll pár rohamot. Amúgy csak gratulálni tudok, hogy pár beírás alapján már elitéled a gamét. Csak így tovább. -
Sith #275 aszem mst ment el a kedve ma játéktól igaz még nem szedte mel de ez azért érdekes.. belerohanok a tankba a dzsipel és felrobban? na jó hagyjuk nem kötexem -
Viking #274 Jaja, akkor legszivesebben megfolytanám....nemtom kit...aki lehközelebb áll...nem, inkább nekiszállok dzsippel... áhh, mind1... -
#273 Tipukusan idegolo tud lennei mikor el akarok kotni egy tankot es kitesz a toronyuba DISZMADARNAK :) -
#272 Ok en is elnezest kerek a tulzott vehemenciam miatt :) -
Viking #271 Jóvan bocs senkit nem akartam megsérteni de elején én se tudtam... -
Viking #270 Igaz, nekem is volt olyan hogy még mielött kilőnének beszállok tankba, erre betesz tetőre... BANG! Egy csúnya rossz golyó vetett véget szegény kis claw életének... -
#269 nem azt irtam hogy nem tudok valtani...ha mar ilyen nagyokos vagy, hogy ismered a szamokat.
en csak 2-ig tudok szamolni de az a tankban eleg. -
#268 lovegtornyos akarom mondani sofor.
-
#267 lovegtornyos akarom mondani sofor.
-
#266 Hol a geppityus leszel, hol lovegtornyos.
Namost akkor kezdj el barkobazni hogy mit nyomjal.
Ez igy szar. -
#265 alj oda a tank melle es szalj be... -
#264 JAJA TE BENA NE IDEGESITS MAR! -
#263 Jó ezt tudni. Legközelebb már seggbe fogom lőni a tankot! -
Viking #262 Jajj nekem tinektek fogalmatok sincs mire valók a SZÁMOK? Tudjátok: 1,2,3,4,5,6... Helycsere a járműben vazz! -
#261 A tankba hátulról csak egy bazooka kell és el is van intézve, mivel ott a leggyengébb a páncélzata. -
#260 A tank fara. -
#258 Mi a megfelelő hely???
Nekem általában 3 bazooka találat iktat ki egy tankot... :( -
#256 Nem bug de nem is ertem :)
Amikor egy jarmube beszallunk pl egy tank mellett allunk mitol fugg hogy hova fog ultetni??
Mert nem jottem ra hogyha egy ures tank melett allok akkor miert kerulok a lovegtoronyba geppuskasnak. Ez random?
Kene egy fontossagi sorrend.
1. sofor
2. tuzer
3. utas