442
  • davos80
    Nekem lesz, de biztos nem akkora.
  • ranGer2
    :(
  • Little Shark
    Majdnem minden jo csak az object betöltés nem müxik!
  • ranGer2
    Nah ha minden jól megy estére lesz egy kis meglepi :) de azt még nem mondom hogy mi! :)
  • skristof
    bah
  • grebber
    Eh belegondoltam lehet hogy valami FAR CRY szintű graf jönne ki polybump technology és hightech texturák :)

De ennél jóval kevesebbel is megelégszünk.
  • skristof
    engine-t irja a srác
    többi csak tervezés alatt
  • grebber
    Engem is érdekelne hogy áll a game!
  • skristof
    és hogy áll? tejlesen ujra irja?
    privibe dobd má meg az msn címét pls! ;)
    kiváncsi vok :)
  • ranGer2
    Irja :)
  • skristof
    na hello
    mi újság van a projekttel?
    LS írja az endzsint?
  • davos80
    Kössz.
  • Fefe
    Gartula
  • davos80
    Na leérettségiztem, mostantól ráérek ezzel foglakozni, de ma nem, mert ma bebaszok ha tudok.
  • skristof
    nah hogy áll a fejlesztés?

találtam kocsikat
  • Zola NFK
    Nem tudom hogy mennyire használható LS munkájához, de fizika terén szvsz elég jó: Open Source Physics Engine

Ha meg már ismerte akkor sorry...

Ja, egyébként sok sikert!
    Eddig a Street Rod 1 volt c64-en amivel legtöbbet játszottam.
  • 20TYA
    Szerintem is érdemes lenne 0-ról kezdeni.
    Az alfa verfióban lévő kocsik nagyon hasonlítanak a Gearhead Garagehoz készült plusz kocsikhoz. Ezeket imádom. Van vagy 600 darab fent a http://gearheadheaven.cjb.net/-en. Sok munkát megspórolhatnátok vele ha ezekből konvertálnátok. Ez-az is hot rod!
  • ranGer2
    Little Shark is valami hasonlót mondott :D szerintem eresszük össze a 2 programmert és nézzük meg mi sül ki belőle! a modellerünk megcsinál szép ki autókat is :D
  • guardian hero
    Kiolvastam a topicot és megnéztem a játékot. A rossz hírek:
    - forráskód nélkül nem megyünk semmire
    - nem ismerjük az objektumok tárolási formátumát, így azokat sem tudjuk felhasználni (vagy ti ismeritek?)

A jó hír:
    - ilyen engine-t nem túl nehéz írni :) (talán még nekem is sikerülhet)

Szóval szerintem a nulláról lenne érdemes kezdeni.
    Holnap leírom hogyan is gondolom, de most megyek aludni, jó éjt! :)
  • davos80
    Azér érdemes visszaolvasni.
    Bármiben segíthetsz, mi sem vagyunk profik.
  • guardian hero
    Hi!

Most mentem át kettesel "Számítógépes Grafika és Animáció" tárgyból, úgyhogy nagyon kvalifikáltnak érzem magam ehhez a projekthez :).

Komolyra fordítva a szót: szívesen segítenék programozásban, ha tudok. C++, OpenGL alap szinten megy, de szeretnék elmélyedni ezekben, és ez jó lehetőség lenne (ha valami értelmes cél lebeg előttem, úgy könnyebb :)). Esetleg DirectX megtanulásására is hajlandó vagyok, ha abban írjátok. Nem sokat olvastam vissza, így nem vagyok képben egészen az aktuális állapotokat illetően, de igyekszem tájékozódni. Ha esetleg hasznomat tudjátok venni, írhattok mailt is: guardian kukac index.hu
  • ranGer2
    :DDD jah az ütközésvizsgálat egy kicsit nagyon ratyi! LS javitja..
  • skristof
    nah van vmi újdonság a projekttel kapcs.??

találtam egy jó kis bugot! :) elég könnyű így nyerni :))
    szóval rajtnál: egyesbe be. beállni középre, a vonalhoz. (fel kettesbe) aztán jön a vetélytárs, nekedjö, és kirobbansz :))
    így sikerült elérnem 247km/h-ás max sebességet..... :P
  • davos80
    Helyes.
  • skristof
    nah leszedtem énis a gémet..
    modemmel.... uhhhh :)))
    elég király
    asszem nekiállok szétszedni :)))
  • davos80
    Asszem ranger mondta, hogy nincs kódolva a gém és így könnyen lehet folytatni.

Az elején még azt is írtam, h ami hiányzik az a következő:
    - +1 játékmód (road race) (ehhez kell a programozó)
    - hangok (valahonnan szerzünk)
    Ennyi. Ez lenne az 1.0 - ás verzió.
    Ezek után jöhet a többi, amik öszessége, lehet, h már új játékot szülne.
  • ranGer2
    :D
  • skristof
    legalább lelkesedésből nincs hiány :P
  • ranGer2
    engime=engine
  • ranGer2
    de szép lenne!
  • ranGer2
    :) Látom előre!
    "Ezek a magyarok tényleg nem semmik játékfejlesztés terén.6 fiatal srác törekvése eredményesen végződött. A játékot (valamilyen nagy kiadó) adja ki és év elejétől kapható lesz a boltokban.A játék a legujabb grafikai engimmel rendelkezik. Az E3 on igy jellemezték: "Gyors,változatos,látványos,élvezetes,monumentális és szó szerint abbahagyhatatlan!"
  • skristof
    oks ;)
  • ranGer2
    Amiben tudsz majd abban segitesz! egy editor tényleg jol jönne de azt is mire megirja LS! huhh :D
  • skristof
    nah, hogy miben tudnék segíteni :))
    szóval, most szedem a gémet, modemmel, salz meglássuk mik a lehetőségek, de szívesen megcsinálnám az alábbiakat:
    -város(ok) tervezése
    -esetleges story
    -játékmódok kitalálása
    ha volna vmiféle editor, vagy ilyesmi, talán azzal is megbírkóznék....
    mondanám, h segítek a programozásban, de nem hinném, h hasznotokra lennék, mert még _nagyon_ kezdő vagyok 8és szintén lusta!:))
  • ranGer2
    Majdnem tök új! vagyis lehet hogy tök uj! megjátjuk.. :)
  • ranGer2
    Aha! szeretem a jó ötleteket! ez igy jó lesz!
  • skristof
    "forráskód nem szedhető ki.. "

akkor énsem értem hogy akarjátok tovább írni.
    ha tök új lessz, akkor nem szóltam :)
  • BBird
    Amúgy forgatókönyv részt csak poénból írtam, de ha már ennyire kéritek... én olyasmire gondoltam, hogy kerületenként lenne egy-két banda, és azokban lehetne versenyezni, vagy akár más bandákhoz menni versenyezni, néha (havonta) lenne ilyen összecsapott verseny, minden banda... és persze lenne 1-2 fővezér.
    Street Rod 2-ből vett versenymódok lehetnének, mint pl városon kívüli, gyorsulási, vagy vmi csatornában.
    Hirtelen ötletként ennyi jött. Lenne újság is, azokból lehetne hírekről értesülni, vagy esetleg még egy free ride, és mondjuk egy totál eldugott versenyre bukkannánk vhol, ahol nagyobb összegeket lehetne nyerni, meg ilyesmi...
  • BBird
    Ez a vihar itt mégállatabb... életemben nem voltam ilyen vihar alatt. Folyamatosan hallom, ahogy más épületekben betörik egy ablak a széltől... :-D
  • ranGer2
    Jujj naon állat!