Street Rod 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Hi!

Most mentem át kettesel "Számítógépes Grafika és Animáció" tárgyból, úgyhogy nagyon kvalifikáltnak érzem magam ehhez a projekthez 😊.

Komolyra fordítva a szót: szívesen segítenék programozásban, ha tudok. C++, OpenGL alap szinten megy, de szeretnék elmélyedni ezekben, és ez jó lehetõség lenne (ha valami értelmes cél lebeg elõttem, úgy könnyebb 😊). Esetleg DirectX megtanulásására is hajlandó vagyok, ha abban írjátok. Nem sokat olvastam vissza, így nem vagyok képben egészen az aktuális állapotokat illetõen, de igyekszem tájékozódni. Ha esetleg hasznomat tudjátok venni, írhattok mailt is: guardian kukac index.hu

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ranGer2
😄DD jah az ütközésvizsgálat egy kicsit nagyon ratyi! LS javitja..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

nah van vmi újdonság a projekttel kapcs.??

találtam egy jó kis bugot! 😊 elég könnyû így nyerni 😊)
szóval rajtnál: egyesbe be. beállni középre, a vonalhoz. (fel kettesbe) aztán jön a vetélytárs, nekedjö, és kirobbansz 😊)
így sikerült elérnem 247km/h-ás max sebességet..... 😛

football without ultras is nothing

Helyes.

nah leszedtem énis a gémet..
modemmel.... uhhhh 😊))
elég király
asszem nekiállok szétszedni 😊))

Asszem ranger mondta, hogy nincs kódolva a gém és így könnyen lehet folytatni.

Az elején még azt is írtam, h ami hiányzik az a következõ:
- +1 játékmód (road race) (ehhez kell a programozó)
- hangok (valahonnan szerzünk)
Ennyi. Ez lenne az 1.0 - ás verzió.
Ezek után jöhet a többi, amik öszessége, lehet, h már új játékot szülne.

ranGer2
😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

legalább lelkesedésbõl nincs hiány 😛

ranGer2
engime=engine

ranGer2
de szép lenne!

ranGer2
😊 Látom elõre!
"Ezek a magyarok tényleg nem semmik játékfejlesztés terén.6 fiatal srác törekvése eredményesen végzõdött. A játékot (valamilyen nagy kiadó) adja ki és év elejétõl kapható lesz a boltokban.A játék a legujabb grafikai engimmel rendelkezik. Az E3 on igy jellemezték: "Gyors,változatos,látványos,élvezetes,monumentális és szó szerint abbahagyhatatlan!"

oks 😉

ranGer2
Amiben tudsz majd abban segitesz! egy editor tényleg jol jönne de azt is mire megirja LS! huhh 😄

nah, hogy miben tudnék segíteni 😊)
szóval, most szedem a gémet, modemmel, salz meglássuk mik a lehetõségek, de szívesen megcsinálnám az alábbiakat:
-város(ok) tervezése
-esetleges story
-játékmódok kitalálása
ha volna vmiféle editor, vagy ilyesmi, talán azzal is megbírkóznék....
mondanám, h segítek a programozásban, de nem hinném, h hasznotokra lennék, mert még _nagyon_ kezdõ vagyok 8és szintén lusta!😊)

ranGer2
Majdnem tök új! vagyis lehet hogy tök uj! megjátjuk.. 😊

ranGer2
Aha! szeretem a jó ötleteket! ez igy jó lesz!

"forráskód nem szedhetõ ki.. "

akkor énsem értem hogy akarjátok tovább írni.
ha tök új lessz, akkor nem szóltam 😊

BBird
Amúgy forgatókönyv részt csak poénból írtam, de ha már ennyire kéritek... én olyasmire gondoltam, hogy kerületenként lenne egy-két banda, és azokban lehetne versenyezni, vagy akár más bandákhoz menni versenyezni, néha (havonta) lenne ilyen összecsapott verseny, minden banda... és persze lenne 1-2 fõvezér.
Street Rod 2-bõl vett versenymódok lehetnének, mint pl városon kívüli, gyorsulási, vagy vmi csatornában.
Hirtelen ötletként ennyi jött. Lenne újság is, azokból lehetne hírekrõl értesülni, vagy esetleg még egy free ride, és mondjuk egy totál eldugott versenyre bukkannánk vhol, ahol nagyobb összegeket lehetne nyerni, meg ilyesmi...
BBird
Ez a vihar itt mégállatabb... életemben nem voltam ilyen vihar alatt. Folyamatosan hallom, ahogy más épületekben betörik egy ablak a széltõl... :-D
ranGer2
Jujj naon állat!

ranGer2
azaz! 😄

BBird
Mr.Sandman. Megvan... :-))

1960-as kocsik... pl
ranGer2
Mint a vissza a jövöbe.. Mr. Sandance vagy mi volt a címe! 😊

ranGer2
jah.. majd túrok vaéahonnan egy párat! és meghallgatjuk.. 😊

BBird
Mondjuk persze, hogy fontos a korhû zene, de ahhoz jogok kellenének, vagy ilyen freeware '60-'70 zenék vannak vkinek? Sosem lehet tudni...
ranGer2
Valami filmet kéne megnézni

BBird
Persze... beleszereltek majd egy mp3-s elõlapos rádiót... ;-))
ranGer2
ahha! de a fontos az a zene! meg a hangulat... 😊

BBird
Woodstock? És a kocsik is korhûek lesznek? Meg kellene nézni pár San Francisco utcái részt... az úgyis ilyen '70 körüli.
ranGer2
jujujjj! 😄
szvsz 60' 70' évek..

BBird
Ranger nem szemtelenkedik, füles lesz :-DDD
BBird
Milyen korban fog játszódni?
Rock'n'Roll vagy mai kor inkább?
ranGer2
C++ ban dolgozik! amennyire lehet annyira jó! jah és ha nem ért valamit akkor ott van ANT és elmagyarázza neki.. stb
forráskód nem szedhetõ ki..

Little Shark VC++ ban dolgozik? mennyire jó benne?
de tudtommal most nincs is gépe... 😞
nah, este asszem leszedem a SR3-at...
forráskód kiszedhetõ belõle?

Még semmi, de majd megcsinálom hamarosan a honlapot.

mi az url?

muhahahaa
király!!!!!!
LShark irja az endzsint??? az jóóóó

ranGer2
#303 Jah!

ranGer2
#297 Van egy olyan érzésem hogyha megcsináljuk becsületesen ,szépen,rendesen akkor fel fognak figyelni ránk.. szoval lehet sikerünk lesz 😊

Csak vegye mindenki a saját feladatát komolyan, és meglesz!

Ezt majd ki is írom a honlapra.

ranGer2
#299 Simán! 😄

ranGer2
Davos80:mapper,manager
ranGer:texturer,designer,menu designer
BBird:?
Sazsmadar:modeller
Skristof:?
nah és kit hagyok legutóljára? 😄 Little Shark! lehet találgatni hogy mi lesz a feladata 😊

Leverjük az NFS U2 -õt?

Ez kurva nagy.

De elõször be kell fejezni, aztán lehet hozzárni, szépítgetni.
Megnéztem a Street Legalt - tényleg jobb mint a NFS U.
Csak az sincs befejezve rendesen sajna. Nembaj, mi ráérünk, majd a gyerekünk jáccik a ST3-al.

ranGer2
#294 oks! kirá!

ranGer2

Persze, csak lenne idõm...
Ranger : Fogok csinálni az egésznek egy honlapot, hogy legyen reklámozva, meg hátha komolyabban veszi valaki és segít.
Ha már nem értek a programozáshoz, ezt a részét megcsinálom.
Én leszek a "menedzser"....

ranGer2
majdnem uj lesz.. de tényleg nemsokminden fog maradni a régibõl!